Coraco je napisao/la:58 800 KM ulaznice, pivo, rekviziti![]()
Hocemo Premijer ligu pa makar i preko stele.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Coraco je napisao/la:58 800 KM ulaznice, pivo, rekviziti![]()
Il bar nek neko kaze koja je emisija bila da trazim na njihovoj stranicistaragarda je napisao/la:dajte ba link te emisije..ima nas sto nismo u kuci po cijeli dan![]()
Emisija, Odgovorite ljudimaklasik je napisao/la:Il bar nek neko kaze koja je emisija bila da trazim na njihovoj stranicistaragarda je napisao/la:dajte ba link te emisije..ima nas sto nismo u kuci po cijeli dan![]()
EDIT:
Evo je: http://www.federalna.ba/bhs/vijest/95297/16042014
ja ovo mogu pogledat do neke desete minute i to je toklasik je napisao/la:Il bar nek neko kaze koja je emisija bila da trazim na njihovoj stranicistaragarda je napisao/la:dajte ba link te emisije..ima nas sto nismo u kuci po cijeli dan![]()
EDIT:
Evo je: http://www.federalna.ba/bhs/vijest/95297/16042014
i u server im se p.o.s.e.r.emklasik je napisao/la:Meni oko 35-40 prvo zablokira slika pa izbaci.
Ma gledalo nas 3-4 istovremeno pa preopteretili server![]()
![]()
![]()
klasik je napisao/la:Meni oko 35-40 prvo zablokira slika pa izbaci.
Ma gledalo nas 3-4 istovremeno pa preopteretili server![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]fukarezv je napisao/la:Repriza ove emisije ''Odgovorite ljudima'' je četvrtkom u 13:40h tako da svi koji niste gledali emisiju ima će te priliku

.. i kad se otpišu ovi dugovi, ostane 1.600.000 KM, reče Azmirfukaratz je napisao/la:evo i FTV objavljuje da dug iznosi 2 miliona i 500 hiljadatako da pojedinci vise ne smaraju o 5 ili 7 miliona duga
fukaratz je napisao/la:evo i FTV objavljuje da dug iznosi 2 miliona i 500 hiljadatako da pojedinci vise ne smaraju o 5 ili 7 miliona duga
radi se o dugu poreznoj, ne treba zaboraviti dugove igracima, uposlenicima , dobavljacima, tteenerima i sl.SARS je napisao/la:fukaratz je napisao/la:evo i FTV objavljuje da dug iznosi 2 miliona i 500 hiljadatako da pojedinci vise ne smaraju o 5 ili 7 miliona duga
Tacan dug iznosi 2 miliona i 700 hiljada i mislim da se otpisuje samo 500 hiljada kako sam ja sinoc skontao, jer to 500 hiljada je glavnica a ostalo su kamate i njih treba vratiti. Sto znaci da bi Sloboda ukoliko potpise taj ugovor u narednih 10 godina morala vratiti 2,2 miliona KM sto je i sam predsjednik Husic rekao da ce biti tesko ali da nije ne izvodljivo...
pa upravo ovaj dug drzavi je i najveci problem bio oko dobivanja licenci za europska takmicenja a i racuni su bili blokirani, sa ovim otpisom automatski se odblokiraju racuni i stices pravo za dobivanje licence, a sto se tice igraca i dobavljaca to je vec nesto drugo i mislim da nema kluba u drzavi koji nije nekom nesto duzanrammstein je napisao/la:radi se o dugu poreznoj, ne treba zaboraviti dugove igracima, uposlenicima , dobavljacima, tteenerima i sl.SARS je napisao/la:fukaratz je napisao/la:evo i FTV objavljuje da dug iznosi 2 miliona i 500 hiljadatako da pojedinci vise ne smaraju o 5 ili 7 miliona duga
Tacan dug iznosi 2 miliona i 700 hiljada i mislim da se otpisuje samo 500 hiljada kako sam ja sinoc skontao, jer to 500 hiljada je glavnica a ostalo su kamate i njih treba vratiti. Sto znaci da bi Sloboda ukoliko potpise taj ugovor u narednih 10 godina morala vratiti 2,2 miliona KM sto je i sam predsjednik Husic rekao da ce biti tesko ali da nije ne izvodljivo...
ista stvar je i sa aostalim klubovima, dakle ovdje se radi iskljucivo o dugu drzavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.