Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Moderatori, na posao. 

Eto Obriso
Upravu si, nije vrijedan balavac bana
WE LOVE U LIVERPOOL WE DO

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 21 sep 2011, 18:30, ukupno mijenjano 2 puta.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Obriši post, nemoj bezveze ban da dobijaš zbog gluposti.
The lineup apparently - Line up - Reina, Kelly, Carra, Coates, Robinson, Spearing, Lucas, Kuyt, Maxi, Bellamy, Suarez
Nije official, ali ovi nagađaju
Nije official, ali ovi nagađaju

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kako bi bilo dobro da je ostao Torres, Stevie iza njega lijevo Lui, desno Downing 

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Evo, još neki nagađaju istu postavu kao i što je Carlo postavio, da ponovimo.
Rumoured team for #LFC tonight: Reina, Kelly, Coates, Carra, Robinson, Kuyt, Lucas, Spearing, Bellamy, Maxi, Suarez.
-------------Reina--------------
Kelly---Carra---Coates---Jack
--------Lucas---Spearing------
---Maxi--------------Bellamy---
--------Kuyt---Suarez----------
Rumoured team for #LFC tonight: Reina, Kelly, Coates, Carra, Robinson, Kuyt, Lucas, Spearing, Bellamy, Maxi, Suarez.
-------------Reina--------------
Kelly---Carra---Coates---Jack
--------Lucas---Spearing------
---Maxi--------------Bellamy---
--------Kuyt---Suarez----------
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Liverpool: Reina, Kelly, Coates, Carragher, Robinson, Maxi, Lucas, Spearing, Bellamy, Kuyt, Suarez
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- Red Assassin
- Kontakt:
Jel sigurna ta postava da se mogu kladiti na nas?
Reina, Kelly, Robinson, Carragher, Coates, Lucas, Spearing, Maxi, Kuyt, Bellamy, Suarez. Subs: Gerrard, Carroll, Downing, Wilson, Shelvey, Flanagan, Doni.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Junior Željezničara boravi u Engleskoj
LIVERPOOL ŽELI PROVJERITI HODŽIĆA

Gerrard na klupi...napokon. Captain Fantastic is BACK ! 

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Reina opet ?Han!$;Lfc je napisao/la:Reina, Kelly, Robinson, Carragher, Coates, Lucas, Spearing, Maxi, Kuyt, Bellamy, Suarez. Subs: Gerrard, Carroll, Downing, Wilson, Shelvey, Flanagan, Doni.

Ne sviđa mi se sastav,pogotovo vezni red ali nadam se da će se ostvariti izuzetno važna pobjeda.
FK Pjetlovi
I meni se ne dopada previše sastav, izbacio bi Reinu, Carraghera i Suareza, stavio od prve Donia, Wilsona i Carrolla, al' Kenny najbolje zna. YNWAreds je napisao/la:Reina opet ?Han!$;Lfc je napisao/la:Reina, Kelly, Robinson, Carragher, Coates, Lucas, Spearing, Maxi, Kuyt, Bellamy, Suarez. Subs: Gerrard, Carroll, Downing, Wilson, Shelvey, Flanagan, Doni.![]()
Ne sviđa mi se sastav,pogotovo vezni red ali nadam se da će se ostvariti izuzetno važna pobjeda.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Nemoj matere ti pa da mi cijela mahala počne navijati za LiverpoolNeutral je napisao/la:Junior Željezničara boravi u Engleskoj
![]()
![]()

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ova mi tekma nocas pravo mi u nezgodno vrijeme ali sta je tu glavno je da saznam rezultat i da on bude pozitivan,nedam se da ce tekma proci dobro posta su nizeligaske momcada posebno "nabrijane"protiv premieligasa i uvijek bude iznenadenje i zbog toga treba biti oprezan preuzeti kontrolu i sto ranije postici gol
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Je li Bellamy došao na posudbu iz Citya ? Sad pročitah na jednu stranicu. 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
nije dosao je kao slobodan igracHan!$;Lfc je napisao/la:Je li Bellamy došao na posudbu iz Citya ? Sad pročitah na jednu stranicu.
LIVERPOOL YNWA
Potpisao je ugovor na dvije godine...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Stavljajte linkove, molim vas. 

http://yanying.yolasite.com/chan24.php" onclick="window.open(this.href);return false; Ja sam jedino ovaj našao.OTNYS_YNWA je napisao/la:Stavljajte linkove, molim vas.

FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.