Koji komad debila, mama ne radja ovo viseElCartel11 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 17:23A da nije bilo prekida sezone ne bi vidjeli Evrope ni oni ni Zeljkan. Zeljkan bi zavrsio kao ove sezone sto se koprca.
Mi smo prvi testirali igrace i predlozili plan nastavka sezone. Ostali su bili samo na rijecima jaki. Al valja srati![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Meraak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zeljo bio opasan lani..tako nas dobi u Kupu 0-2 u BL, onakav lob kao Stilicev,nisam vidio od Maradone na Marakani...smijesno pricat da onakav Zeljo ne bi izborio Evropu,a bio na dva boda od titule..vas Sarajevo,dobio dvaput
Slager godine
Pa demantuj čovjekaMeraak1921 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 17:26Koji komad debila, mama ne radja ovo viseElCartel11 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 17:23A da nije bilo prekida sezone ne bi vidjeli Evrope ni oni ni Zeljkan. Zeljkan bi zavrsio kao ove sezone sto se koprca.
Mi smo prvi testirali igrace i predlozili plan nastavka sezone. Ostali su bili samo na rijecima jaki. Al valja srati![]()
Zar nismo bili prvi za nastavak lige?
Samo nemoj reci da biste osvojili ligu

Inace ta utakmica u Kupu lani,gdje nas je Zeljo dobio 0-2,je zadnja na kojoj sam bio,i gdje su navijaci mogli prisustvovati
- ElCartel11
- Kontakt:
Da da isto sto se preko ove zime pričalo, da ce tesko Evropu izboriti, a oni mastali o tituli i Ballon d'Oru.
Isto tako vi ne bi dostigli Evropu jer ste u nastavku u odigrane 3 tekme imali remi protiv Širokog te poraze protiv nas i Veleža.
Bili ste na 4 mjestu sa 36 bodova, a recimo osmi Velež zaostajao samo 4 boda.
I Zeljkan je bio 3 boda iza nas ne 2
Isto tako vi ne bi dostigli Evropu jer ste u nastavku u odigrane 3 tekme imali remi protiv Širokog te poraze protiv nas i Veleža.
I Zeljkan je bio 3 boda iza nas ne 2

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma pusti levate ba. Kad im das dokaze pocnu vrijedjati jer nemaju demantSaban123 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 17:36Pa demantuj čovjekaMeraak1921 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 17:26Koji komad debila, mama ne radja ovo viseElCartel11 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 17:23A da nije bilo prekida sezone ne bi vidjeli Evrope ni oni ni Zeljkan. Zeljkan bi zavrsio kao ove sezone sto se koprca.
Zar nismo bili prvi za nastavak lige?
Samo nemoj reci da biste osvojili ligu![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nidje veze, taj Zeljo 09-12 kojeg poiminjes je bio svemirski brod za kasnije sampione koji su otimali i kupovali, a neki cak i slavili korona titulu.Schlager je napisao/la: ↑11 maj 2021, 16:57
Ne znam za ostale navijace Borca,ali nemojte nas sve u isti kos..mene nikakvo postenje ne zanima,niti ozdravljenje BH fudbala.mmmene zanima korupcija u BH fudbalu,i poguranac odredjenih t8mova sledecih 4-8 god..pa kad osvojimo par titula i kupova,onda cu pisat ono sto vi pisete sad...a sto navijaci Zelje nisu pisali 2009-2012..navijaci Zrinnjskog 2013-2016..i navijaci Sarajeva,2017-2020,gdje su cak i na korona titulu kolektivni orgazam dozivljavali..znaci,za 8 god,cu vam se pridruziti u sastancima i borbi za ozdravljenje BH fudbala..dotad se zalazem za korupciju i otimacinu,i nemojte me svrstavat sa ovim ostalim navijqcima Borca,koji vam se nesto pravdaju i objasnjavaju
Borac bi imao problem da izbori Evropu,jer g Zeljkovic jos nije bio Predsjednik Saveza,i korupcija (za koju se zalazem),jos nije zazivila tad...ali Zeljo je bio opasanElCartel11 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 17:40Da da isto sto se preko ove zime pričalo, da ce tesko Evropu izboriti, a oni mastali o tituli i Ballon d'Oru.
I Zeljkan je bio 3 boda iza nas ne 2![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Schlager je napisao/la: ↑11 maj 2021, 17:43Borac bi imao problem da izbori Evropu,jer g Zeljkovic jos nije bio Predsjednik Saveza,i korupcija (za koju se zalazem),jos nije zazivila tad...ali Zeljo je bio opasanElCartel11 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 17:40Da da isto sto se preko ove zime pričalo, da ce tesko Evropu izboriti, a oni mastali o tituli i Ballon d'Oru.
I Zeljkan je bio 3 boda iza nas ne 2![]()

Hvala Schlager
-
- Kontakt:
Suci na zadnjih 5 tekmi MDK (nijedna nije u prijenosu):
Njegomirović
Gigović
Gigović
Njegomirović
Grbić
Olimpik kec momci moji finiiii
Njegomirović
Gigović
Gigović
Njegomirović
Grbić
Olimpik kec momci moji finiiii
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Sad kad Sloboda otkine bod na Kosevu 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Brate,valjda su i oni i Tuzla City svjesni ko im je obecao ovaj milionski travnjak od Uefa,sa grijacima...nemoj da g Zeljkovic sad mora nesto rotirat to
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 11 maj 2021, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje im je da se ne sale

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
-
- Kontakt:
ElCartel11 je napisao/la: ↑11 maj 2021, 17:42Ma pusti levate ba. Kad im das dokaze pocnu vrijedjati jer nemaju demant![]()
To sto su vasi debili lazna saopstenja davali ne znaci da ste bili za nastavak jer pouzdano znam da niste bili i da ste igrali sa RS-om da se prekine liga. Tad ste uzdizali Vicu i Šeranića sad ih pljujete. Tad ste surovali sa Lesevima sad i njih pljujete. Najveci ste dvolicnjaci na planeti. Mi smo tu sezonu bili ubjedljivo najjaca ekipa i da se nije prekinula liga uzeli bi titulu 100% ima li smo 5 puta jacu ekipu nego sad. Bili smo za nastavak lige mi Velež i Široki koliko se sjecam. I u ovu smo sezonu usli furiozno ali nismo nastavili da se tad liga nastavila kao sto se nastavila svugdje u evropi uzeli bi titulu a u evropu bi isli mi Borac Zrinjski i Široki i tu bi bio vas raspad ali nema veze sve se vraca sve se placa.

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- feniksptica
- Kontakt:
Najgore je akd te ''tvoj'' izda
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
I boje se!
Jer si mnogo drukciji od svih,
Jer ti si stalna opasnost za njih,
Nesto si novo a ne znaju sta!
Drukcije hodas,
drukcije mislis I nisi k'o svi,
Njihova slabost samo si ti,
U tvojim ocima vidi se pad!
Jer si mnogo drukciji od svih,
Jer ti si stalna opasnost za njih,
Nesto si novo a ne znaju sta!
Drukcije hodas,
drukcije mislis I nisi k'o svi,
Njihova slabost samo si ti,
U tvojim ocima vidi se pad!
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Sarajevu sa ovakvom igrom jedino Borac moze prepustiti titulu ako krenu praviti neke gluposti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.