Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
admirr je napisao/la:pa imaju oni 98 trofejaRedEvil je napisao/la:Treba ovaj savez org.neko takmicenje na nivou kantona,kup neki nesto,pa da i oni osvoje nesto![]()
![]()
![]()
Sloboda do prosle sezone nije igrala zapazenu ulogu otkako se igra bh liga. Od prosle sezone a nadamo se i ubuduce ce igrati zapazenu ulogu. To je cinjenica.jurisicduska je napisao/la:Jovana s obzirom na tvoju logiku "klub koji jedne godine osvoji ligu a slijedeće se bori za opstanak, ne igra zapaženu ulogu u ligi", dolazimo do slijedeće teze:
Vi ispali iz lige pa sad ste ušli prve godine bili osmi a druge drugi (to vam je najbolji rezultat ikad u svim takmičenjima ), znači da vi ne igrate zapaženu ulogu u ovoj sad ligi. Da rezimiramo Sloboda ne igra zapaženu ulogu u Premijer Ligi BiH.
To je činjenica:
Sloboda Tuzla 6. 5. 11. 11. 12. 6. 3. 8. 6. 15.
Pa dvije drugoligaš pa 8. Pa 2.
Eto tvojim logikom dođosmo do tog da ste kanta za napucavanje u novijoj historiji.
To si ti rekao.
Nadam se Muki, lik hladno nabroja timove koji su osvajali trofeje, znaci ostat ce zapisano da su ti klubovi bili prvaci ili osvajaci kupa, nebitno gdje su sada, to je ta ljepota trofeja. A oni fol imaju ime, nikad nista ne osvojice, sutra da se ugase, nista ne ostavljaju iza sebe kao ovi pomenuti klubovi. Ali imaju "ime"..MocMahale444 je napisao/la:Ovo se sigurno saliojoker90 je napisao/la:HElo je napisao/la: Ja ne znam da li si ti retardiran ili se samo pravis takav, ajde posto si poglup da ti nacrtam: FK Sloboda tokom svog postojanja je stvorila fudbalski vece ime nego sto ga ima Olimpik, Bosna (V), Modrica, Brotnjo... nabrojani u postu od strane onog ti ahbaba. Naravno to ime se odnosi na prostor BIH pa i Ex Yu, dok u evropi to ime ne postoji bas kao ni ime tvog klub iz Teherana grada. Eto ojebino jednostavnije pojasnjenje za tvoj pileci mozak ne mogu da nadem.![]()
![]()
![]()
![]()
Dodaj jos koji smajli ojebino ne bi li si ostatak Teheranskih kerova skupio da zajedno lajeteadmirr je napisao/la:ne znam jel neko upratio kad frajer mrtav hladan dodje na temu i napisa da ''sloboda ima ime''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Boli ih tuki zato imaju krležu I Azu.joker90 je napisao/la:Nadam se Muki, lik hladno nabroja timove koji su osvajali trofeje, znaci ostat ce zapisano da su ti klubovi bili prvaci ili osvajaci kupa, nebitno gdje su sada, to je ta ljepota trofeja. A oni fol imaju ime, nikad nista ne osvojice, sutra da se ugase, nista ne ostavljaju iza sebe kao ovi pomenuti klubovi. Ali imaju "ime"..
Besic je napisao/la:Da li se ko sjeća epskog trenutka na forumu kad Bečlija napisa "neka momci još nije vrijeme za titulu" neto poslije gaženje od strane Drine. Kakvo je tad loodilo nastalo
Mi nismo igrali do prosle sezone zapazenu ulogu u bh ligi. U jugoslovenskoj ligi smo igrali zapazeniju ulogu od FK Sarajeva, jer smo u kontinuitetu imali bolje rezultate od tog kluba u sezonama kada smo igrali zajedno, a to je dvije trecine trajanja jugoslovenske lige. (pogledaj tabelu dole)jurisicduska je napisao/la:Dolazimo do zaključka da vi ni u jednoj ligi nikad niste igrali zapaženu ulogu. Ti sam sebe izudara.
Sarajevo bilo dva puta prvo i nije igralo zapaženu ulogu sa dva osvojena trofeja.
A Sloboda jednom bila druga i odmah oni igrali zapaženu ulogu.
Sredi se malo.
jurisicduska je napisao/la:Ne mogu sa Toškom nikad u istu rečenicu.
Kad je vrijeme krleža majstore?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.