PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

RedEvil
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la RedEvil » 27 jul 2016, 21:58

Al su zato u drugoj ligi bili konkurentni uvijek se borili za prvo mjesto :lol: :lol: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 27 jul 2016, 21:58

Aj zamislite Kup komunističkih klubova.. kako li bi najkomunističkiji klub univerzuma FK Sloboda prošao :lol:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 27 jul 2016, 22:00

[youtube][/youtube]
admirr je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Treba ovaj savez org.neko takmicenje na nivou kantona,kup neki nesto,pa da i oni osvoje nesto :lol: :lol: :lol:
pa imaju oni 98 trofeja :lol:

slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes: nemoze se vise pricati snjima

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 27 jul 2016, 22:01

jurisicduska je napisao/la:Jovana s obzirom na tvoju logiku "klub koji jedne godine osvoji ligu a slijedeće se bori za opstanak, ne igra zapaženu ulogu u ligi", dolazimo do slijedeće teze:

Vi ispali iz lige pa sad ste ušli prve godine bili osmi a druge drugi (to vam je najbolji rezultat ikad u svim takmičenjima ), znači da vi ne igrate zapaženu ulogu u ovoj sad ligi. Da rezimiramo Sloboda ne igra zapaženu ulogu u Premijer Ligi BiH.

To je činjenica:

Sloboda Tuzla 6. 5. 11. 11. 12. 6. 3. 8. 6. 15.

Pa dvije drugoligaš pa 8. Pa 2.

Eto tvojim logikom dođosmo do tog da ste kanta za napucavanje u novijoj historiji.

To si ti rekao.
Sloboda do prosle sezone nije igrala zapazenu ulogu otkako se igra bh liga. Od prosle sezone a nadamo se i ubuduce ce igrati zapazenu ulogu. To je cinjenica.

Jedino sto smo mi za bh prostore veliki grad, imamo veliku bazu navijaca i ime kluba, koje je ostvarivalo dobre rezultate u Jugoslovenskoj ligi. Rezultate u Premijer Ligi BiH do prosle sezone nismo imali.

Kao sto je cinjenica da kada su Sloboda i Sarajevo igrali zajedno u Jugoslovenskoj ligi, a to je dvije trecine trajanje te lige, je Sloboda imala bolje rezultate u kontinuitetu, kao i u toj ligi bolji medjusobni skor izmedju ta dva kluba.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jul 2016, 22:03

Dolazimo do zaključka da vi ni u jednoj ligi nikad niste igrali zapaženu ulogu. Ti sam sebe izudara.

Sarajevo bilo dva puta prvo i nije igralo zapaženu ulogu sa dva osvojena trofeja.

A Sloboda jednom bila druga i odmah oni igrali zapaženu ulogu.

Sredi se malo.

Činjenica je da Sarajevo ima dvocifren broj trofeja a vi 0.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 27 jul 2016, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jul 2016, 22:03

MocMahale444 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
HElo je napisao/la: Ja ne znam da li si ti retardiran ili se samo pravis takav, ajde posto si poglup da ti nacrtam: FK Sloboda tokom svog postojanja je stvorila fudbalski vece ime nego sto ga ima Olimpik, Bosna (V), Modrica, Brotnjo... nabrojani u postu od strane onog ti ahbaba. Naravno to ime se odnosi na prostor BIH pa i Ex Yu, dok u evropi to ime ne postoji bas kao ni ime tvog klub iz Teherana grada. Eto ojebino jednostavnije pojasnjenje za tvoj pileci mozak ne mogu da nadem.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ovo se sigurno salio :D
Nadam se Muki, lik hladno nabroja timove koji su osvajali trofeje, znaci ostat ce zapisano da su ti klubovi bili prvaci ili osvajaci kupa, nebitno gdje su sada, to je ta ljepota trofeja. A oni fol imaju ime, nikad nista ne osvojice, sutra da se ugase, nista ne ostavljaju iza sebe kao ovi pomenuti klubovi. Ali imaju "ime".. :rol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 27 jul 2016, 22:04

IMAMO VELIKU BAZU NAVIJACA I IMEEEE :facepalm: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jul 2016, 22:05

Sutra da se ugase ostalo bi im samo ime, čekaj.... :crazy:

Joj kad reče da su veći klub od Olimpica. To je tek šou bio.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 27 jul 2016, 22:07

admirr je napisao/la:ne znam jel neko upratio kad frajer mrtav hladan dodje na temu i napisa da ''sloboda ima ime'' :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Dodaj jos koji smajli ojebino ne bi li si ostatak Teheranskih kerova skupio da zajedno lajete :kafa:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 jul 2016, 22:09

joker90 je napisao/la:Nadam se Muki, lik hladno nabroja timove koji su osvajali trofeje, znaci ostat ce zapisano da su ti klubovi bili prvaci ili osvajaci kupa, nebitno gdje su sada, to je ta ljepota trofeja. A oni fol imaju ime, nikad nista ne osvojice, sutra da se ugase, nista ne ostavljaju iza sebe kao ovi pomenuti klubovi. Ali imaju "ime".. :rol:
Boli ih tuki zato imaju krležu I Azu.
Sloboda je slobodna od trofeja ali ove godine uzimaju kup :kafa: Nije bitno koliko kosta to je I najavio Aza.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jul 2016, 22:10

Hajmo svi zajedno fukare da karamo ah ah ah ah ah ah
Hajmo svi zajedno kao psi da lajemo av av av av av av

Znate li vi ovaj internacionalni hit.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 27 jul 2016, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 27 jul 2016, 22:11

Oni se mogu porediti s klubovima tipa Krupa,Metalege,Zvijezda,Bratstvo,Gosk,Tosk itd... :lol: :lol: :lol:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 27 jul 2016, 22:12

Da li se ko sjeća epskog trenutka na forumu kad Bečlija napisa "neka momci još nije vrijeme za titulu" neto poslije gaženje od strane Drine. Kakvo je tad loodilo nastalo :urnebes:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jul 2016, 22:12

Ne mogu sa Toškom nikad u istu rečenicu.

Kad je vrijeme krleža majstore?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 27 jul 2016, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 27 jul 2016, 22:13

Ko ce docekat 10. kolo i malo jaci trening Slobode u Sarajevu, da se pripremimo za Olimpik.

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Memara » 27 jul 2016, 22:13

Besic je napisao/la:Da li se ko sjeća epskog trenutka na forumu kad Bečlija napisa "neka momci još nije vrijeme za titulu" neto poslije gaženje od strane Drine. Kakvo je tad loodilo nastalo :urnebes:
:urnebes: :urnebes:
L E G E N D A

JovanGeca
Kontakt:

Post Postao/la JovanGeca » 27 jul 2016, 22:14

jurisicduska je napisao/la:Dolazimo do zaključka da vi ni u jednoj ligi nikad niste igrali zapaženu ulogu. Ti sam sebe izudara.

Sarajevo bilo dva puta prvo i nije igralo zapaženu ulogu sa dva osvojena trofeja.

A Sloboda jednom bila druga i odmah oni igrali zapaženu ulogu.

Sredi se malo.
Mi nismo igrali do prosle sezone zapazenu ulogu u bh ligi. U jugoslovenskoj ligi smo igrali zapazeniju ulogu od FK Sarajeva, jer smo u kontinuitetu imali bolje rezultate od tog kluba u sezonama kada smo igrali zajedno, a to je dvije trecine trajanja jugoslovenske lige. (pogledaj tabelu dole)

Stari fudbalski znalci od bh klubova spominju Velez, pa onda Slobodu. Mozda zato sto od 1969 pa do kraja lige u kontinuitetu imate katastrofalne rezultate, osim dva bljeska, ujedno i slabije rezultate od FK Slobode.

Mi ne tvrdimo da smo divovi, a patuljci tvrdi.

slika

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jul 2016, 22:14

Ovo isto kad trebica prijeti liku, ostavljam te, a on pickonja pa moli, neeemoj bebo! Pa ona ostane jos malo, ali nema tu postovanja.. :kafa:
slika
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 27 jul 2016, 22:15

jurisicduska je napisao/la:Ne mogu sa Toškom nikad u istu rečenicu.

Kad je vrijeme krleža majstore?
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jul 2016, 22:15

Toliko ste zapaženu ulogu igrali da ste 20 godina proveli u drugoj ligi i osvojili 0 trofeja, po čemu li je zapažena po broju godina u Drugoj ligi haman najviše od svih bh klubova u kontinuitetu? Koliko ste puta ispadali Jovanka?

Jovanu još niko nije objasnio da je isto bit 7. I 11., Bitno je samo ko je prvi majstore. To će ostati zapisano, a to što ste vi bili 7. Jednom dva puta to je majstore moj nebitno.

I da bitno je da ne ispadneš ali vi malo malo u Drugu ligu.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 27 jul 2016, 22:17, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.