FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

slavko njegus
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la slavko njegus » 12 sep 2010, 20:33

velez_mostar je napisao/la:Ovo je jos jedan dobar pokazatelj da je Zeljo nezasluzeno dosao do titule, ofirno kupovali utakmice, radili mutne radnje, i to svi znaju..definitivno najlosiji prvak otkako postoji liga..
Drag mi je Zeljo, ali predvidjam donji dio tabele ove godine..i na neki mi je nacin drago sto su se malo Manijaci spustili.
Hajd majke ti ne rise... Nego o.**** u skokovima. Imas ti o cemu razmisljati.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 sep 2010, 20:35

Sta je Kenja,sta tebe boli **** za Zelju.Razvalice mo vas na vasem golubarniku,tj teferic stadionu.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 12 sep 2010, 20:36

Prosle godine smo bili i gore u jesenjem dijelu sezone, pa smo u proljetnom napravili dar mar. Ja sam na pocetku ove sezone rekao, da treba dobiti sve utakmice kuci, i Olimpika na strani sto smo ostvarili te mozda jos dvije utakmice na strani ili po koji remi i nemamo razloga za strah, cak ce i odbrana titule biti moguca. Borac je kiksao kuci, Siroki je kiksao kuci, Sarajevo je kiksalo kuci, Zrinjski takodje, mi na proljece imamo perverzan raspored zato sada protiv Drine 7-8 hiljada i idemo od utakmice do utakice, dok se malo uigramo heheh Ovo je zagrijavanje ;)

Zeba'93
Kontakt:

Post Postao/la Zeba'93 » 12 sep 2010, 20:38

velez_mostar je napisao/la:Ovo je jos jedan dobar pokazatelj da je Zeljo nezasluzeno dosao do titule, ofirno kupovali utakmice, radili mutne radnje, i to svi znaju..definitivno najlosiji prvak otkako postoji liga..
Drag mi je Zeljo, ali predvidjam donji dio tabele ove godine..i na neki mi je nacin drago sto su se malo Manijaci spustili.
Ko vam je kriv što kući od Zvijezde primite 4 gola ??? i ne seri levatu za kupovinu utakmica , imaš ti o čemu razmišljati ... USPUT - KAKAV GOD , ŽELJO JE ŠAMPION , A VELEŽ ? GDJE JE VELEŽ ? RAZMISLI MALO ... :evil:
I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921

jordan 23
Kontakt:

Post Postao/la jordan 23 » 12 sep 2010, 20:39

Pirke_TM87 je napisao/la:Prosle godine smo bili i gore u jesenjem dijelu sezone, pa smo u proljetnom napravili dar mar. Ja sam na pocetku ove sezone rekao, da treba dobiti sve utakmice kuci, i Olimpika na strani sto smo ostvarili te mozda jos dvije utakmice na strani ili po koji remi i nemamo razloga za strah, cak ce i odbrana titule biti moguca. Borac je kiksao kuci, Siroki je kiksao kuci, Sarajevo je kiksalo kuci, Zrinjski takodje, mi na proljece imamo perverzan raspored zato sada protiv Drine 7-8 hiljada i idemo od utakmice do utakice, dok se malo uigramo heheh Ovo je zagrijavanje ;)
potpuno si upravu polako sve ce to doci na svoje
VOLIM TE ŽELJO

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 12 sep 2010, 20:47

vi ste se dokazali u subotu ! pozabavi se svojim klubom dijete drago !

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 12 sep 2010, 20:50

iskreno se nadam da su svi vise konacno vidjeli da lazar jednostavno ne moze meda ne sa kasike, nego sa kutljace. neki kazu da nam se cijela igra temelji na njemu, fol sidras ovo ono. pa onda treba mijenjati komplet nacin igre. njemu beskrajno hvala za ono sto je uradio prosle sezone ali treba nam neko bolji. pa i raul je realu donio ligu sampiona pa je proslu cijelu sezonu presjedio na klupi i eno ga u schalkeu.
nije samo do lazara naravno, na puno mjesta skripi, ali negdje se mora poceti. to je moje misljenje...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

gracic
Kontakt:

Post Postao/la gracic » 12 sep 2010, 20:57

Treba priliku dati mlađim igračima, jedini siguran je Mirko Radovanović, uvijek korektno odradi svoj posao, pozz
ŽEEEEELJOOOOO

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 12 sep 2010, 21:03

Kerlu umjesto Mešića i imaćemo stabilnu odbranu, pa necemo naivne golove primati.

Popovic... letva pa letva, vrijeme je da se da malo više prostora ostalim napadačima da gradimo malo bržu igru.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 12 sep 2010, 21:09

Jadni Hercegovac jad i tugu svog Veleža liječi na Želji... 8-)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 12 sep 2010, 21:11

momci, neznam za vas ali meni fale finte jednog Predraga Šimića, igra jednog Samira Bekrića.... ali kako god ja vjerujem u Amara, to je covjek koji nam je donio titulu prosle godine, i aBd bit ce ih jos puno. Ali sjetite se prosle sezone kada je Amar okupio "onu" ekipu, kada se ni na Grbavici nije znalo ko pije a ko placa, ali cim su proveli jednu polusezonu zajedno... cudo se desilo, mozemo mi pricat da lazo pojma nema ( kao sto i nema ) i da nama treba klasicni napadac, ali niko da se zapita IMAMO li mi para za takvog jednog napadaca koji bi donio svjezinu u igru? Da li sa bijednom premijom ako su nam je i isplatili nakon osvajanja titule mozemo bilo sta uraditi. Neki su pricali nakon prve utakmice sa Hapoelom da je ono bila prava sramota, pa ljudi moji oni su dobili 14 miliona koliko sam ja cuo samo za pripremu za LP!

I moram da pohvalim momke koji su otisli u siroki i pokazali sta znaci biti navijac Želje i posebno pohvale idu na skandiranje pokojnom Vedranu. A ta nova pjesma, zvuci veoma simpaticno, samo da je navijači na Grbavici prihvate i sve ce biti ok.
G A Z I
Željo sve do pobjede

posavac1980
Kontakt:

Post Postao/la posavac1980 » 12 sep 2010, 21:11

Jadan je ovaj Zeljo...samo popravlja se gol razlika na tom ekipom...ali vazno je da imaju pojacanja koji u svojim maticnim drzavama nebi igrali ni u 3.Ligi....to je cinjenica ne provokacija..razmislite malo..

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 12 sep 2010, 21:12

hvala sto si podijelio svoje misljenje sa nama :roll:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 sep 2010, 21:13

posavac1980 je napisao/la:Jadan je ovaj Zeljo...samo popravlja se gol razlika na tom ekipom...ali vazno je da imaju pojacanja koji u svojim maticnim drzavama nebi igrali ni u 3.Ligi....to je cinjenica ne provokacija..razmislite malo..
roskam 3 liga spanije, 2 liga hrvatske potopi aktueelnog prvaka BiH, to je jadno
Za zivot cijeli!

posavac1980
Kontakt:

Post Postao/la posavac1980 » 12 sep 2010, 21:21

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
posavac1980 je napisao/la:Jadan je ovaj Zeljo...samo popravlja se gol razlika na tom ekipom...ali vazno je da imaju pojacanja koji u svojim maticnim drzavama nebi igrali ni u 3.Ligi....to je cinjenica ne provokacija..razmislite malo..
roskam 3 liga spanije, 2 liga hrvatske potopi aktueelnog prvaka BiH, to je jadno
Ima ito veze....medjutim.....ja nesmijem biti direktan ,inace znas kako je kod nas...odma govore da si nacionalista...ali ...kakav Popovic,Culum,Radovanovici,Savici...

Pitanje za sve navijace Zelje

Imateli?

1.Omladisnki pogon
2.Nizerazredne klubove u Sarajevu gdje bi se kalili mladi igraci(Vratnik.Vrbanjusa,Bosna,Radnik Hadzici)
3.Plan i program razvoja omladinskog pogona...itd.

To sve cini jedan ozbiljan klub...a ne pojacanja iz 3.Lige Hrvatske 3.Lige Srbije ....i tako dalje...mislim smijesno...

gracic
Kontakt:

Post Postao/la gracic » 12 sep 2010, 21:24

Popovići, Ćulumi, Radovanovići su nam donijeli titulu nakon toliko vremena...
ŽEEEEELJOOOOO

posavac1980
Kontakt:

Post Postao/la posavac1980 » 12 sep 2010, 21:25

gracic je napisao/la:Popovići, Ćulumi, Radovanovići su nam donijeli titulu nakon toliko vremena...
Kratkorocno...i onda potop....tipicno

To je pokuso i Nijaz Gracic sa Olimpikom i onda odusto...
Zadnja izmjena: posavac1980, dana/u 12 sep 2010, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 12 sep 2010, 21:26

gracic je napisao/la:Popovići, Ćulumi, Radovanovići su nam donijeli titulu nakon toliko vremena...
Niko ne živi od stare slave. Radovanović je dobar ali Lazar i Ćulum su užasni.
FEDERER= KLOC

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 12 sep 2010, 21:27

posavac1980 je napisao/la:
Kratkorocno...i onda potop....tipicno
Šta se bolan ti javljaš kad nisi upućen ? Došli su perspektivni igrači tipa Kolobov, Nikolić, Pehilj. Prošle godine Višća. Amar gradi ekipu, a bez para se ne može to za čas uraditi ( a bogme, ne može ni s parama)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 sep 2010, 21:28

posavac1980 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Ima ito veze....medjutim.....ja nesmijem biti direktan ,inace znas kako je kod nas...odma govore da si nacionalista...ali ...kakav Popovic,Culum,Radovanovici,Savici...

Pitanje za sve navijace Zelje

Imateli?

1.Omladisnki pogon
2.Nizerazredne klubove u Sarajevu gdje bi se kalili mladi igraci(Vratnik.Vrbanjusa,Bosna,Radnik Hadzici)
3.Plan i program razvoja omladinskog pogona...itd.

To sve cini jedan ozbiljan klub...a ne pojacanja iz 3.Lige Hrvatske 3.Lige Srbije ....i tako dalje...mislim smijesno...
pricas nebuloze,nabrojo si 4 igraca a ima ih 22 u ekipi...ostalo zakljuci sam...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek, Hansestadt, Konzerva, r3m1 i 31 gost.