da, vjerovatno, ali nezaboravi da su dali pick od dogodine. prije će biti da oni idu na nekog određenog WR nego na onoga ko im zapadne. apropo pitts-a, ja ne vjerujem da je smisleno uzeti TE tako visoko. to je mač sa dvije oštrice i uglavnom ne pali!
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Ma deal za Dolphinse je odličan , dobijaju istog igrača ove godine na draftu , za 2 dodatna picka. Mislim da su procijenili Dolphinsi da je "tanak" draft dogodine , pa su se zato odlučili da daju ovaj pick Eaglesima. PS: Dali su svoj pick iz 2022 , tako da se navija da Ninersi budu očajni dogodine.

Ja mislim da se ide po Chasea , nekako bi najbolji fit bio uz ovu ekipu , iako ne bih otpisao ni Smitha zbog konekcije sa Tuom na Alabami. Za Pittsa se slažem , slabo TE prolaze ovako visoko na draftu , ali stvarno odlično djeluje Pitts i mislim da bi se odlično uklopio u ekipu Dolphinsa koji puno koriste TE , on i Gesicki bi odličan duo bili. Šta god da urade biću zadovoljan , pa i da Sewella uzmu.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- muhamedhulk
- Kontakt:
Posto uvijek bude iznenadjenja, nece me cuditi da i na sam dan drafta pukne neki trade
Kad neko uzme neocekivano nekog...
Gledam Dallas danas, napad; trenutno best 11 sve uzeto sa drafta u Dallas, izuzetak Amari, Raidersi ga draftovali.
Odbrana sarena; ima svega.

Gledam Dallas danas, napad; trenutno best 11 sve uzeto sa drafta u Dallas, izuzetak Amari, Raidersi ga draftovali.
Odbrana sarena; ima svega.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ovo je prvi put nakon 1974 godine da jedna ekipa zadrzi istih 22 igraca i ta ekipa je 1974 je osvojila back to back titulu.jestamaji je napisao/la: ↑26 mar 2021, 18:42ne znam koliko je pametno ovo što bucsi rade, vratili su sve startere, idu sa istih 22 igrača u novu sezonu. to u NFL-u nikad nije pilo vode, uvijek treba svježe krvi. vidjećemo koga će draftovati, ali na 32 je to lutrija.
ninersi su povukli žestok potez, naprvi pogled sam pomislio pucaju sebi u nogu ko mede ili sirevi, ali sam poslije par minuta skonto da lynch zna koga jetsi uzimaju (saleh, mcfleur), u svim ostalim konstelacijama ovaj trade bi mogao biti samouništenje .... da im jetsi uzmu ispred nosa čovjeka za koga su dali sve što imaju!
eaglesi, ok, zaradili su prvi pick, ali ne kontam ni šta oni hoće ni koga dolphinsi ganjaju.
Može li mi neko ko prati College Football reći, jesu li ta četiri QB-a zaista toliko kvalitetni ili su prenapuhani. Čitajući medije rekao bih, da se biraju Brady, Manning, Montana i Rodgers u prime-u, a iskreno mislim da će od te četvorke dva QB-a biti bust.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
vjerovatno si u pravu. svi ti QB-ovi znaju bacati, pitanje je sve ostalo, od čitanja odbrana, brzine reakcije do inteligencije i leadership skillsa. niko od njih nije igrao u pro style offense, ili ako je dijelom igrao, igrao je protiv protivnika tipa boise state-a. teško je tu biti pametan. to je razlog zašto npr. prije par godina niko nije bio siguran šta patrick mahomes stvarno može. to sa današnje tačke gledišta izgleda suludo, ali on je u zadnjoj godini u texas tech-u igrao shootout za shootoutom sa timom bez odbrane protiv timova bez odbrane, pa hajde ti skontaj onda šta i kako! chiefsi su to prepoznali i evo gdje su sada!
lawrence je prospekt tipa elwaya, manninga ili lucka, dvojica od te trojice su u top 5 of all time, treći je nestao u kukuruzima. elen dobre su mu šanse da će od njega nešto biti. za ostale se naravno ne može znati dok ih se ne vidi na djelu u NFL-u. neko će ispast pametan poput chiefsa, a nekome će se smijati poput meda! tako uvijek bude!
lawrence je prospekt tipa elwaya, manninga ili lucka, dvojica od te trojice su u top 5 of all time, treći je nestao u kukuruzima. elen dobre su mu šanse da će od njega nešto biti. za ostale se naravno ne može znati dok ih se ne vidi na djelu u NFL-u. neko će ispast pametan poput chiefsa, a nekome će se smijati poput meda! tako uvijek bude!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Oko draftanja qb se bas mora poklopiti hrpu stvari. Misljenja sam da se pikovi trebaju uzimati po potrebi a ne sto je taj i taj ‚novi Brady‘ pa mora u fransizu zbog hajpa. Uzmi najboljeg dostupnog a ako ti ne treba, razmjeni ga za vise pikova. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Brutalna javna kritika Krafta...Izgleda da BB vjeruje pogrešnim ljudima kada je draft u pitanju, a sada treba sačekati draft i vidjeti koja mu je taktika za narednu sezonu.“In my 27 years as owner, I’ve never had to come up with so much capital before. In the end, if you want to have a good, consistent, winning football team, you can’t do it in free agency. You have to do it through the draft,” said Kraft, via ESPN. “I don’t feel we’ve done the greatest job the last few years and I really hope, and I believe, I’ve seen a different approach this year. We’re not in the business to be in business. We’re in this business to win.“
"My Favorite Ring is Always the Next One"
haahahaha nepravda
Igra li ko Madden na PCu?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Mislio sam na Originu haha. Na ea play ubačen i madden 20, 21 još ima i fifa 20, a jeftino. Dobra stvar. Ne mozes osvojiti superbowl s Packersima nema sanse, vazda neko sranje...
Inače first down najjača emisija na SK.
Remember, remember the 5th of November.
Darnold u Carolini 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.