Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nije te pitao za tu utakmicu nego za onu prvenstveu utakmicu koju je Napoli više sretno nego spretno dobio 2-1 i u kojoj je izgledalo kao da je Inter domaćin i da ima igrača više a ne obratno. U ove dvije utakmice protiv, uz Juve, najopasnijeg protivnika u ligi je Inter i dokazao kvalitet i da je 3. mjesto sasvim realan domet.MaGiCa je napisao/la:Gledao sam je ja. Napoli pregazio Intera u prvih 60 minuta, a onda se igrala čekalica i umalo da se izgube 2 boda.Tritolone je napisao/la:A jesi gleda tu utakmicu ili si samo bacio pogled na re zultati.com?
Yep, my mistake. Inače, često se "uhvatim" da asocijativno čitam pa se desi da profulam bit. Jbg ko radi taj griješiSiamoNoi je napisao/la:Mislim da Magica o toj utakmici i priča.
Cristian Tello novi clan Fiorentine. On ce doci u redove Viola na sestomjesecnu posudbu.
Di Marzio: Man.Utd je zainteresovan za Mattiu Perina i poslat ce skaute da ga gledaju sutra.
Najvjerovatniji sastav Rome sutra
Mi ih barem nekad dobijemo za razliku od vasChinaglia je napisao/la:kako će Juve ispresavijat' rome, nisu ni svjesni
fair enoughManuel je napisao/la:Mi ih barem nekad dobijemo za razliku od vasChinaglia je napisao/la:kako će Juve ispresavijat' rome, nisu ni svjesni
Dobro si rekao nekadaChinaglia je napisao/la:fair enoughManuel je napisao/la:Mi ih barem nekad dobijemo za razliku od vasChinaglia je napisao/la:kako će Juve ispresavijat' rome, nisu ni svjesni![]()
dobit' ćemo ih i mi nekada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.