FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 22 jun 2020, 23:29

Jesi ti lik se zalijepio cijeli dan .

Sta ti nije jasno?

NAM NECE ULAGATI PARE U TUĐI STADION! BIL TI ULAGAO PARE U KUCU OD KOMSIJE?
STADION MOZE BITI NAS NA NACIN NA KOJI SMO MI DAVNO DALI PRIJEDLOG OVOM ZELENASKOM GMAZU IZ STRANKE KOJA JE GORA PO NASROD U BIH OD KARADZICA! ITO ODLICAN PRIJEDLOG GDJE STADION IDE NAMA U KONCESJU A MI ULAZEMO I PRAVIMO STADION DA BUDE PERFEKTAN I 4+ KATEGORIJA.

ETO NE ZAMARAJ SE SA FKS I STA MI HOCEMO, MI SMO DAVNO REKLI STA JE TO A STA OVA GORILA SDAOVSKA IZMISLJA PED IZBORE I POKUSAVA PRAVITI IDIOTIMA LJUDE SA MOZGOM JE DRUGI PAR CIPELA I KO PADA NA OVE BAJKE NEKA SE ZAPITA ZA SEBE
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2020, 23:31

Inijesta je napisao/la:
22 jun 2020, 23:28
Ajnadzicu yebem ti kcerku onu krmacu, a i ovim botovima jadovima

Nasi iz Uprave ovom klosaru moraju jako i zestoko odgovorit sutra , mi nemamo sta izgubit, pokopat kera za sva vremena , samo otvoreno i transparentno bez ikakvog uvijanja
Ja sam danas ono rekao,ja ne znam sta mi bi pa rece..Gluho bilo da sam rekao da cu za sda glasati,fuj :puke:
Ma **** mu mater sutra i zauvijek zavrsiti s njim i sa **** kosevom.Boli me **** nek igramo bilo gdje samo ne kod govana..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 22 jun 2020, 23:34

Ma izaci sutra javno reci idemo sa Koseva i nek trune u nemilosti ovih kerova do izbora!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2020, 23:35

Rule_hz je napisao/la:
22 jun 2020, 23:34
Ma izaci sutra javno reci idemo sa Koseva i nek trune u nemilosti ovih kerova do izbora!!!
Zamisli sutra kazu napustamo kosevo i gradimo stadion u Halilovicima :mrgreen:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 22 jun 2020, 23:40

Ma ne mozes sa ovim debilima, unistili su sve sto su dotakli jasno je to svima kao dan. Oni nemaju para da odrzavaju stadion, niti im se isplati generalno.
Mi smo ih jedini od kojih imaju prihode... a ne smiju ga srusiti ili nesto deseto napraviti to bi bas bio udar na umjetnicko kulturno naslijedje.. a samo kad bi nasi rekli sutra ili da nam ga dadnu ili da selimo zauvijek. To bi bas udarac bio od kojeg se nebi oporavili!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 22 jun 2020, 23:41

Ma sto prije, negdje privremreno, samod a se ode, pa nek vide kakvo ce ruglo postat kad bude svake 4te godine dolazio Merlin
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2020, 23:43

Rule_hz je napisao/la:
22 jun 2020, 23:40
Ma ne mozes sa ovim debilima, unistili su sve sto su dotakli jasno je to svima kao dan. Oni nemaju para da odrzavaju stadion, niti im se isplati generalno.
Mi smo ih jedini od kojih imaju prihode... a ne smiju ga srusiti ili nesto deseto napraviti to bi bas bio udar na umjetnicko kulturno naslijedje.. a samo kad bi nasi rekli sutra ili da nam ga dadnu ili da selimo zauvijek. To bi bas udarac bio od kojeg se nebi oporavili!
Nadam se tome.Ali prije sto kazemo da napustamo Kosevo,moramo se dobro ispisati po onome keru,al bas dobro se popisati u zivot,da ostane 20 minuta poslije konferencije i da sjedi i suti.Majku mu **** lopovsku

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 jun 2020, 23:46

Pantelija je napisao/la:
22 jun 2020, 23:29
Jesi ti lik se zalijepio cijeli dan .

Sta ti nije jasno?

NAM NECE ULAGATI PARE U TUĐI STADION! BIL TI ULAGAO PARE U KUCU OD KOMSIJE?
STADION MOZE BITI NAS NA NACIN NA KOJI SMO MI DAVNO DALI PRIJEDLOG OVOM ZELENASKOM GMAZU IZ STRANKE KOJA JE GORA PO NASROD U BIH OD KARADZICA! ITO ODLICAN PRIJEDLOG GDJE STADION IDE NAMA U KONCESJU A MI ULAZEMO I PRAVIMO STADION DA BUDE PERFEKTAN I 4+ KATEGORIJA.

ETO NE ZAMARAJ SE SA FKS I STA MI HOCEMO, MI SMO DAVNO REKLI STA JE TO A STA OVA GORILA SDAOVSKA IZMISLJA PED IZBORE I POKUSAVA PRAVITI IDIOTIMA LJUDE SA MOZGOM JE DRUGI PAR CIPELA I KO PADA NA OVE BAJKE NEKA SE ZAPITA ZA SEBE
Tesko da ce nam neko dati olimpijski stadion, samo tako eto vam. cisto sumnjam i da se promjeni vlast da ce se to desiti da nam poklone kosevo. A shvatam da Nam ne zeli ulagati u kosevo, pitanje i da dobijemo da je nase koliko je isplativo uloziti 30 miliona u BiH u stadion. Sabrina rece da nije realno očekivati ulaganja u stadion u skorije vrijeme.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 22 jun 2020, 23:46

Kad pročitam komentare sda botova, odma bi se teleportirao nedje u Kanadu, Novi Zeland. Dje mi živimo braćo moja. Bolji je Karadžić bio od njih, bar se javno izjasnjavao kao neprijatelj. Nema većeg neprijatelja od lažnog prijatelja.
Yebat će im sabra sutra majku. A mi je moramo podržati maksimalno, makar na otoci igrali.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 23 jun 2020, 01:02

.
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 25 jun 2020, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Amer Dupovac!

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 23 jun 2020, 01:07

Joj Rahmanovic nekad kad stvarno hoće da igra dodje na nivo da se pitam otkud ovaj kod nas 😃
12. igrač kluba iz Titove 38b

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 jun 2020, 01:11

Rule_hz je napisao/la:
22 jun 2020, 23:34

Pa to i jeste cilj. Ode FKS sa Koseva , poslije 6 mjeseci radnici CSR na biro i ruši. Za 12 mjeseci bi to bilo veliko gradiliste , samo ne znam namjenu.
Ovo sto oni nude nema cak zabiljezeno ni u BiH. Hocemo koncesiju na 100 godina , kao Zrinjski.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 23 jun 2020, 01:21

Koliko li Ajnadzic placa ove sto su napravili lazne profile i komentarisu na njegu objavu.. zelena **** se svim podvalama sluze. Uprava svaka cast, ni u kakve malverzacije sa ****.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 23 jun 2020, 01:25

@Mortem ja razumijem da ste otvorila mogućnost da ovaj afrikanac dodje kod nas ali to nije razlog da padne cijeli forum. Platit će mu hadžija tretman izbjeljivanja ako je tolika frka.
JURIŠ

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 jun 2020, 01:26

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
22 jun 2020, 23:46
Kad pročitam komentare sda botova, odma bi se teleportirao nedje u Kanadu, Novi Zeland. Dje mi živimo braćo moja. Bolji je Karadžić bio od njih, bar se javno izjasnjavao kao neprijatelj. Nema većeg neprijatelja od lažnog prijatelja.
Yebat će im sabra sutra majku. A mi je moramo podržati maksimalno, makar na otoci igrali.
Isto misljenje..Razmisljam evo vec 2 sata,koji **** ja radim u ovoj drzavi?Nije mi ni do para ni do cega,samo hocu normalnu **** drzavu..Otici cu njemacku raditi za manje para samo da ne gledam ovaj otvoreni kriminal kojeg trpimo od nastanka ove **** nakaradne drzave
Znaci fuj,zgadit ce mi smisao zivota :oops: :puke:
Jedino sto ne idem odavde je ovaj klub i porodica,da nema kluba i porodice ladio bi muda u njemackoj kao svaki normalan covjek..Nemojte me shvatiti pogresno,volim ja ovu drzavu,prelijepa je ona,samo sto je pogresni ljudi vode od njenog nastanka..

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 23 jun 2020, 01:33

Hajmo akciju da se prijavimo na opstinu centar da ovog majmuna skinemo sa vlasti u pm vise . Ovo ofirno komentarisanje ni vucicev rezim ne radi b og te vidio.. imam osjecaj da je kojim slucajem hadzibajric nacelnik do sada bi imali stadion za europu..

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 23 jun 2020, 01:35

Ajandzicev nastup sve govori sta misli o nama i kakvi su mu planovi u vezi stadiona, tj da nas otjera jer sve ide u tom pravcu, jedina nada da ne bude vise on načelnik u suprotnom nema za nas selameta na Kosevu.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 jun 2020, 02:00

Ne vode državu pogrešni ljudi od početka nego pogrešni ljudi žive u njoj. Upravo ovakvi jadovi kao što su ti po komentarima, e upravo oni kroje sudbinu i pružaju mogućnost da se ovakvi mentoli nalaze na vlasti. Nijedan političar nije isključivo kriv, jedini krivac je narod letargični, koji 25 godina nešto čeka, kuka, koji sve svaljuje na lopovsku državu i koji nema muda da nešto pokrene. Pa sunce ti poljubim, u Francuskoj im digli cijene goriva za 0,nešto ljudi pobunu odmah digli, devastirali sve živo. E to su muda, ljudi koji se izbore za svoja prava i koji ne čekaju da im neko drugi nešto pokrene, niti piskaraju po portalima po čitav dan.

Opet kažem, narod kad shvati da ima moć da sve promijeni, da se ujedini, da pomognemo jedni drugima, da to napokon bude normalan život, tada će i biti bolje. Nijedan političar, stranka, organizacija nije jača od moći naroda, ali džaba je to pričati. Narodu je izgleda sve super, vole kukati i sažaljevati se i 'samo nek ne puca'.
Vlast je ogledalo naroda, mi bolje i ne zaslužujemo, pogotovo kad vidiš one botove debilske, mrtve jadove kojima se nayebem kompletne familije. Najogavniji ljudi, one hinjare koje bih sve ubio od batina.

Nije Njemačkoj dobro jer eto pala im Angela Merkel s neba, ili jednoj Švicarskoj, skandinavskim zemljama i ostalim. To su umno zdravi ljudi, zdravi mentaliteti, pa logično je da će biti dobri i sistemi, kvalitetan život i sve popratno što ide uz to. Samo zbog onakvih tikvana bih otišao odavde, odroni od ljudi. Fuj!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 23 jun 2020, 02:05

Ne bih da kvarim temu i da prekidam yebavanje majki zelenašima, ali cisto da pitam kakva mu je ta kcerka sto se spominjala ovdje par postova iznad. :mrgreen:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 jun 2020, 02:08

ajdohordas je napisao/la:
23 jun 2020, 02:05
Ne bih da kvarim temu i da prekidam yebavanje majki zelenašima, ali cisto da pitam kakva mu je ta kcerka sto se spominjala ovdje par postova iznad. :mrgreen:
Ebem i nju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, ErosViverosViv, gh0stHZ i 72 gosta.