FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RutherfordFKS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RutherfordFKS » 04 mar 2012, 10:53

Pravi navijači prate svoj klub i u dobru i u zlu!
FK Sarajevo - FK Slavija, 01.04.2012. u 15:30h, Svi na Koševo!
U nedjelju nek' proradi inat nas Bosanski! Mi smo Sarajevo!

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 04 mar 2012, 10:59

RutherfordFKS je napisao/la:Pravi navijači prate svoj klub i u dobru i u zlu!
Slazem se sa tim, ali to ''pravi'' naglasi ono juce ocito da nisu bili pravi, ako lazem ispravi me! :? :)

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 04 mar 2012, 12:35

Utakmicu je trebao organizovati Olimpić, a Sarajevo je organizaciju preuzelo u zadnji trenutak, zato su se i desili ovi propusti u organizaciji.

Gadjan je Sejo Bucan i neka je, ali kasnije psovanje igracima i gadjanje direktora od strane pojedinih papaka je papanluk i to zesci.
Papaka svugdje ima i uvijek ce ih biti, pravi se takva frka, kao da se uradilo ne znam sta.

Kad je ovako vrijeme bilo uvijek se "grudvalo" cak i nam pravim utakmicama, ako se neko sjeca utakmice protiv Zrinjskog 2004 ili 2005.

Vaginice ovdje prosipaju neku demagogiju i nasladjuju se, a toliko su organizovani da im klub nije mogao ocistiti juznu tribinu mjesec dana i to moraju raditi navijaci 5 dana prije utakmice.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Colorado

Post Postao/la Colorado » 04 mar 2012, 12:38

Nisam odavno pisao na ovom forumu jer je pun komplexasa i tzv ''navijaca'' .

Ovaj potez neodgovorin pojedinaca je za svaku osudu , medjutim ne vidim sto se stvara ovolika polemika oko toga .. Zasto navijaca tima iz doline svjetlecih bandera dolaze uposte nesta da komentarisu , draga gospo ne komentarisemo ni mi vama tako da bi bilo pozeljno da ohladite malo .. i ne zaboravite ZA SVE VAS FKS JE INSITUCIJA isto kao i navijaci SARAJEVA ;) !

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 04 mar 2012, 12:52

retro je napisao/la:Utakmicu je trebao organizovati Olimpić, a Sarajevo je organizaciju preuzelo u zadnji trenutak, zato su se i desili ovi propusti u organizaciji.

Gadjan je Sejo Bucan i neka je, ali kasnije psovanje igracima i gadjanje direktora od strane pojedinih papaka je papanluk i to zesci.
Papaka svugdje ima i uvijek ce ih biti, pravi se takva frka, kao da se uradilo ne znam sta.

Kad je ovako vrijeme bilo uvijek se "grudvalo" cak i nam pravim utakmicama, ako se neko sjeca utakmice protiv Zrinjskog 2004 ili 2005.

Vaginice ovdje prosipaju neku demagogiju i nasladjuju se, a toliko su organizovani da im klub nije mogao ocistiti juznu tribinu mjesec dana i to moraju raditi navijaci 5 dana prije utakmice.

Ne laprdaj majke ti, moram ti ovo reći. Za tu se utakmicu zna već mjesec dana i organizator je samo FK Sarajevo. Mada ne znam čemu više tolika drama.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 04 mar 2012, 12:58

SARAJEVO ĆE BITI SVE DRUGO ĆE PROĆI,A LJUBOMORNE DUŠE...
SJEVER PAMTI TE PULJICU VEDRANE !!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 mar 2012, 13:24

A sto su opleli ..haahhaha a komsija vela havle...oni kad org prijateljsku po grada dignu na noge ...
to krvi do koljena,ulijecu im na tribinu ,razvaljuju koreo..tuku djecu ..glave razbijene ,zivoti u kriticnom stanju..kratko i jasno..nez se ni ko pije ni ko placa...i sada ti dosli kao nama da pametuju zbog neke lose orgganizacije ,a kod nas par grudvi uletjelo na teren.. :lol: :lol: ..majko moja licemjerstva :lol: ,a mozda to ustvari nije licemjerstvo nego jednostavno kretenizam..ko ce mu ga vise znat :?
Sto se tice ono malo igre sto smo gledali(a dalje nismo mogli od idiota,kretena ..fol navijaca FKS,NABIJEM IM MAME) ;)
Sarajevo je izgledalo dosta dobro,igraci su zeljni igre i bili smo u tih po sahata dosta bolji..za nesto vise nije bilo vremena .. :(
nadam se da ce biti org nova tekma,da odigramo pravu generalku pred nastavak prvenstva.. 8-) 8-)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 mar 2012, 13:51

Aldinn1 je napisao/la:
Haver ! je napisao/la:Dobro je štrumfovi ohladite malo. Toliki izljev kompleksa na malom mjestu nisam vidio.
Mi kad smo u krizi opet na kraju sezone završimo na mjestu koje vodi u Evropu, a vi kad ste bili u sličnoj situaciji, Evropu ste samo mogli vidjeti u Atlasu. Gdje ste bili od 2004-2010 god., dok je naš klub sa nama(navijačima) išao na raznorazna gostovanja po Evropi vi ste zakazivali prijateljske utakmice sa Famosom, SAŠK-om i ostalim "veličinama".[to su samo osnovni primjeri]
Dok 'familija' Osim nije ušla u BH nogomet nije vas bilo ni na mapi. Zato šutite. Svaki klub zapadne u krizu, uradi nešto pogrešno. Ako imalo razumijete ono što je rečeno, nećete se više uključivati u teme vezane za FKS.

I još jednom ponavljam : Toliki izljev kompleksa na malom mjestu nisam vidio, to je čudo !
Mi za razliku od vas imamo nekoga ko voli svoj klub. Gdje su vaši Sušići, Hadžibegići nema ih, zašto? Zato što vrlo brzo idete u stečaj, zato vam se i tema ugasila.
Od čega kompleks, na vaše duple krune, na vaše polufinale kupa uefa, na više trofeja od vas :lol: od Zubanovica, što si neozbiljan lik. Vi ste daleko iza nas.
Inače ne bi pisao da nisi uzeo gospodina Osima koji je prije svega digao BH fudbal na viši na nivo, vama i svima je omogučio da platite glavnicu da vam se otpišu kamete, nije to uradio sigurno Sušić..
:lol: :lol:
Dovoljno...kazete konstruktivna rasprava? hahaha
F.K.SARAJEVO

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 04 mar 2012, 14:13

04.10.2009-04.03.2012!!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 04 mar 2012, 14:24

mma_hz je napisao/la:A sto su opleli ..haahhaha a komsija vela havle...oni kad org prijateljsku po grada dignu na noge ...
to krvi do koljena,ulijecu im na tribinu ,razvaljuju koreo..tuku djecu ..glave razbijene ,zivoti u kriticnom stanju..kratko i jasno..nez se ni ko pije ni ko placa...i sada ti dosli kao nama da pametuju zbog neke lose orgganizacije ,a kod nas par grudvi uletjelo na teren.. :lol: :lol: ..majko moja licemjerstva :lol: ,a mozda to ustvari nije licemjerstvo nego jednostavno kretenizam..ko ce mu ga vise znat :?
Sto se tice ono malo igre sto smo gledali(a dalje nismo mogli od idiota,kretena ..fol navijaca FKS,NABIJEM IM MAME) ;)
Sarajevo je izgledalo dosta dobro,igraci su zeljni igre i bili smo u tih po sahata dosta bolji..za nesto vise nije bilo vremena .. :(
nadam se da ce biti org nova tekma,da odigramo pravu generalku pred nastavak prvenstva.. 8-) 8-)
Samo je razlika tu što mi igramo prijateljaske (odnosno dočekujemo vlelike ekipe) s Hajdukom, Dinamom, Partizanom, Wolsburgom itd.
Dok vi docekujete Olimpik, Radnik iz Hadžiča, Mramor itd ...
Nama je malo teže organzivati, a vi ne možete organzovati s Olimpicom ..
Potpis!

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 04 mar 2012, 14:26

Aldinn1 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:A sto su opleli ..haahhaha a komsija vela havle...oni kad org prijateljsku po grada dignu na noge ...
Samo je razlika tu što mi igramo prijateljaske (odnosno dočekujemo vlelike ekipe) s Hajdukom, Dinamom, Partizanom, Wolsburgom itd.
Dok vi docekujete Olimpik, Radnik iz Hadžiča, Mramor itd ...
Nama je malo teže organzivati, a vi ne možete organzovati s Olimpicom ..
Ja stvarno vise nekontam cemu ta prepucavanja kao djeca neka, brinite se vi za vaseg zelju!Nas vi pustite to sto je juce bilo je cista neorganizacija i to je to. ;)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 04 mar 2012, 14:31

VRATITE SE TEMI! A ZA ONE KOJI NE ZNAJU ONA GLASI: FK SARAJEVO!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 mar 2012, 14:44

SIR je napisao/la:04.10.2009-04.03.2012!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 04 mar 2012, 15:22

Evolution87 je napisao/la:VRATITE SE TEMI! A ZA ONE KOJI NE ZNAJU ONA GLASI: FK SARAJEVO!
Znam ja koja je tema, nego ne mogu ovo vise da slusam pa sam zato i rekao :)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 04 mar 2012, 18:24

http://www.ekupon.ba/ponuda/359/50-popu ... k-sarajeva" onclick="window.open(this.href);return false;

NAVALITEEE

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 04 mar 2012, 21:57

samosarajvo je napisao/la:http://www.ekupon.ba/ponuda/359/50-popu ... k-sarajeva

NAVALITEEE
Evo prodane 131. Divovski ...
Potpis!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 05 mar 2012, 00:26

Aldinn1 je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:http://www.ekupon.ba/ponuda/359/50-popu ... k-sarajeva

NAVALITEEE
Za 3 dana prodano 134 komada , sasvim dobro, a ti komplekse lijeci negdje drugo.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 05 mar 2012, 11:52

Sarajlijc@ je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:
Bespotreban ban, niti je koga uvrijedio niti bilo sta ruzno rekao tako da nije na mjestu i sam Dino se požalio na prodaju polugodisnjih ulaznica i konta kako poboljsati samu prodaju, nije valjda zabranjeno komentarisati druge teme ?? nije korektno ali eto i jeste sramotno prodati samo 131. polugodisnju nevidim razloga za ban :? :?
Pa da si pametan ko sto se pravis znao bi da je ovo prodaja koja je trajala 3 dana i u ta 3 dana je ovoliko prodato preko neta, znaci nije ukupan broj ulaznica :roll: Ali to tvoj mozak ne shvata.
Tako je.
Ovo je samo znaci od ove akcije sa ekupona.Za 72 sata je prodana 131 polugodisnja i to se placalo preko neta karticom.Da je bila mogucnost direktno platiti bilo bi jos vise karata prodanih.
Sarajevo u ovom trenutku ima oko 2000 clanova.

Njihov mozak to ne moze shvatit nikako...

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 05 mar 2012, 11:57

Sarajlijc@ je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:

NAVALITEEE
Za 3 dana prodano 134 komada , sasvim dobro, a ti komplekse lijeci negdje drugo.
Ja stvarno nekontam vise sto dolaze na nas forum!!. Imaju svoj, a vamo dolaze namjerno da provociraju :?

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 05 mar 2012, 12:05

Hoomer je napisao/la:
Bespotreban ban, niti je koga uvrijedio niti bilo sta ruzno rekao tako da nije na mjestu i sam Dino se požalio na prodaju polugodisnjih ulaznica i konta kako poboljsati samu prodaju, nije valjda zabranjeno komentarisati druge teme ?? nije korektno ali eto i jeste sramotno prodati samo 131. polugodisnju nevidim razloga za ban :? :?
Kakva pamet izbija iz ovoga posta. Jarane, mi smo mentalno inferiorni u odnosu na tebe, definitivno. Jel možeš još nešto napisati čisto da nas prosvjetliš? Ako ti nije neka frka?
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], PapakIzSa i 12 gostiju.