FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- RutherfordFKS
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pravi navijači prate svoj klub i u dobru i u zlu!
FK Sarajevo - FK Slavija, 01.04.2012. u 15:30h, Svi na Koševo!
U nedjelju nek' proradi inat nas Bosanski! Mi smo Sarajevo!
U nedjelju nek' proradi inat nas Bosanski! Mi smo Sarajevo!
Slazem se sa tim, ali to ''pravi'' naglasi ono juce ocito da nisu bili pravi, ako lazem ispravi me!RutherfordFKS je napisao/la:Pravi navijači prate svoj klub i u dobru i u zlu!

Utakmicu je trebao organizovati Olimpić, a Sarajevo je organizaciju preuzelo u zadnji trenutak, zato su se i desili ovi propusti u organizaciji.
Gadjan je Sejo Bucan i neka je, ali kasnije psovanje igracima i gadjanje direktora od strane pojedinih papaka je papanluk i to zesci.
Papaka svugdje ima i uvijek ce ih biti, pravi se takva frka, kao da se uradilo ne znam sta.
Kad je ovako vrijeme bilo uvijek se "grudvalo" cak i nam pravim utakmicama, ako se neko sjeca utakmice protiv Zrinjskog 2004 ili 2005.
Vaginice ovdje prosipaju neku demagogiju i nasladjuju se, a toliko su organizovani da im klub nije mogao ocistiti juznu tribinu mjesec dana i to moraju raditi navijaci 5 dana prije utakmice.
Gadjan je Sejo Bucan i neka je, ali kasnije psovanje igracima i gadjanje direktora od strane pojedinih papaka je papanluk i to zesci.
Papaka svugdje ima i uvijek ce ih biti, pravi se takva frka, kao da se uradilo ne znam sta.
Kad je ovako vrijeme bilo uvijek se "grudvalo" cak i nam pravim utakmicama, ako se neko sjeca utakmice protiv Zrinjskog 2004 ili 2005.
Vaginice ovdje prosipaju neku demagogiju i nasladjuju se, a toliko su organizovani da im klub nije mogao ocistiti juznu tribinu mjesec dana i to moraju raditi navijaci 5 dana prije utakmice.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Nisam odavno pisao na ovom forumu jer je pun komplexasa i tzv ''navijaca'' .
Ovaj potez neodgovorin pojedinaca je za svaku osudu , medjutim ne vidim sto se stvara ovolika polemika oko toga .. Zasto navijaca tima iz doline svjetlecih bandera dolaze uposte nesta da komentarisu , draga gospo ne komentarisemo ni mi vama tako da bi bilo pozeljno da ohladite malo .. i ne zaboravite ZA SVE VAS FKS JE INSITUCIJA isto kao i navijaci SARAJEVA
!
Ovaj potez neodgovorin pojedinaca je za svaku osudu , medjutim ne vidim sto se stvara ovolika polemika oko toga .. Zasto navijaca tima iz doline svjetlecih bandera dolaze uposte nesta da komentarisu , draga gospo ne komentarisemo ni mi vama tako da bi bilo pozeljno da ohladite malo .. i ne zaboravite ZA SVE VAS FKS JE INSITUCIJA isto kao i navijaci SARAJEVA

-
- Kontakt:
retro je napisao/la:Utakmicu je trebao organizovati Olimpić, a Sarajevo je organizaciju preuzelo u zadnji trenutak, zato su se i desili ovi propusti u organizaciji.
Ne laprdaj majke ti, moram ti ovo reći. Za tu se utakmicu zna već mjesec dana i organizator je samo FK Sarajevo. Mada ne znam čemu više tolika drama.
SARAJEVO ĆE BITI SVE DRUGO ĆE PROĆI,A LJUBOMORNE DUŠE...
SJEVER PAMTI TE PULJICU VEDRANE !!!
SJEVER PAMTI TE PULJICU VEDRANE !!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
A sto su opleli ..haahhaha a komsija vela havle...oni kad org prijateljsku po grada dignu na noge ...
to krvi do koljena,ulijecu im na tribinu ,razvaljuju koreo..tuku djecu ..glave razbijene ,zivoti u kriticnom stanju..kratko i jasno..nez se ni ko pije ni ko placa...i sada ti dosli kao nama da pametuju zbog neke lose orgganizacije ,a kod nas par grudvi uletjelo na teren..
..majko moja licemjerstva
,a mozda to ustvari nije licemjerstvo nego jednostavno kretenizam..ko ce mu ga vise znat 
Sto se tice ono malo igre sto smo gledali(a dalje nismo mogli od idiota,kretena ..fol navijaca FKS,NABIJEM IM MAME)
Sarajevo je izgledalo dosta dobro,igraci su zeljni igre i bili smo u tih po sahata dosta bolji..za nesto vise nije bilo vremena ..
nadam se da ce biti org nova tekma,da odigramo pravu generalku pred nastavak prvenstva..

to krvi do koljena,ulijecu im na tribinu ,razvaljuju koreo..tuku djecu ..glave razbijene ,zivoti u kriticnom stanju..kratko i jasno..nez se ni ko pije ni ko placa...i sada ti dosli kao nama da pametuju zbog neke lose orgganizacije ,a kod nas par grudvi uletjelo na teren..

Sto se tice ono malo igre sto smo gledali(a dalje nismo mogli od idiota,kretena ..fol navijaca FKS,NABIJEM IM MAME)

Sarajevo je izgledalo dosta dobro,igraci su zeljni igre i bili smo u tih po sahata dosta bolji..za nesto vise nije bilo vremena ..

nadam se da ce biti org nova tekma,da odigramo pravu generalku pred nastavak prvenstva..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- molotovljev
Aldinn1 je napisao/la:Mi za razliku od vas imamo nekoga ko voli svoj klub. Gdje su vaši Sušići, Hadžibegići nema ih, zašto? Zato što vrlo brzo idete u stečaj, zato vam se i tema ugasila.Haver ! je napisao/la:Dobro je štrumfovi ohladite malo. Toliki izljev kompleksa na malom mjestu nisam vidio.
Mi kad smo u krizi opet na kraju sezone završimo na mjestu koje vodi u Evropu, a vi kad ste bili u sličnoj situaciji, Evropu ste samo mogli vidjeti u Atlasu. Gdje ste bili od 2004-2010 god., dok je naš klub sa nama(navijačima) išao na raznorazna gostovanja po Evropi vi ste zakazivali prijateljske utakmice sa Famosom, SAŠK-om i ostalim "veličinama".[to su samo osnovni primjeri]
Dok 'familija' Osim nije ušla u BH nogomet nije vas bilo ni na mapi. Zato šutite. Svaki klub zapadne u krizu, uradi nešto pogrešno. Ako imalo razumijete ono što je rečeno, nećete se više uključivati u teme vezane za FKS.
I još jednom ponavljam : Toliki izljev kompleksa na malom mjestu nisam vidio, to je čudo !
Od čega kompleks, na vaše duple krune, na vaše polufinale kupa uefa, na više trofeja od vasod Zubanovica, što si neozbiljan lik. Vi ste daleko iza nas.
Inače ne bi pisao da nisi uzeo gospodina Osima koji je prije svega digao BH fudbal na viši na nivo, vama i svima je omogučio da platite glavnicu da vam se otpišu kamete, nije to uradio sigurno Sušić..

Dovoljno...kazete konstruktivna rasprava? hahaha
F.K.SARAJEVO
04.10.2009-04.03.2012!!
Samo je razlika tu što mi igramo prijateljaske (odnosno dočekujemo vlelike ekipe) s Hajdukom, Dinamom, Partizanom, Wolsburgom itd.mma_hz je napisao/la:A sto su opleli ..haahhaha a komsija vela havle...oni kad org prijateljsku po grada dignu na noge ...
to krvi do koljena,ulijecu im na tribinu ,razvaljuju koreo..tuku djecu ..glave razbijene ,zivoti u kriticnom stanju..kratko i jasno..nez se ni ko pije ni ko placa...i sada ti dosli kao nama da pametuju zbog neke lose orgganizacije ,a kod nas par grudvi uletjelo na teren..![]()
,a mozda to ustvari nije licemjerstvo nego jednostavno kretenizam..ko ce mu ga vise znat
Sto se tice ono malo igre sto smo gledali(a dalje nismo mogli od idiota,kretena ..fol navijaca FKS,NABIJEM IM MAME)![]()
Sarajevo je izgledalo dosta dobro,igraci su zeljni igre i bili smo u tih po sahata dosta bolji..za nesto vise nije bilo vremena ..![]()
nadam se da ce biti org nova tekma,da odigramo pravu generalku pred nastavak prvenstva..![]()
Dok vi docekujete Olimpik, Radnik iz Hadžiča, Mramor itd ...
Nama je malo teže organzivati, a vi ne možete organzovati s Olimpicom ..
Potpis!
Ja stvarno vise nekontam cemu ta prepucavanja kao djeca neka, brinite se vi za vaseg zelju!Nas vi pustite to sto je juce bilo je cista neorganizacija i to je to.Aldinn1 je napisao/la:Samo je razlika tu što mi igramo prijateljaske (odnosno dočekujemo vlelike ekipe) s Hajdukom, Dinamom, Partizanom, Wolsburgom itd.mma_hz je napisao/la:A sto su opleli ..haahhaha a komsija vela havle...oni kad org prijateljsku po grada dignu na noge ...
to krvi do koljena,ulijecu im na tribinu ,razvaljuju koreo..tuku djecu ..glave razbijene ,zivoti u kriticnom stanju..kratko i jasno..nez se ni ko pije ni ko placa...i sada ti dosli kao nama da pametuju zbog neke lose orgganizacije ,a kod nas par grudvi uletjelo na teren..![]()
Sto se tice ono malo igre sto smo gledali(a dalje nismo mogli od idiota,kretena ..fol navijaca FKS,NABIJEM IM MAME)![]()
Sarajevo je izgledalo dosta dobro,igraci su zeljni igre i bili smo u tih po sahata dosta bolji..za nesto vise nije bilo vremena ..![]()
nadam se da ce biti org nova tekma,da odigramo pravu generalku pred nastavak prvenstva..![]()
Dok vi docekujete Olimpik, Radnik iz Hadžiča, Mramor itd ...
Nama je malo teže organzivati, a vi ne možete organzovati s Olimpicom ..

- Evolution87
- Kontakt:
VRATITE SE TEMI! A ZA ONE KOJI NE ZNAJU ONA GLASI: FK SARAJEVO!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
SIR je napisao/la:04.10.2009-04.03.2012!!
FK SARAJEVO.
Znam ja koja je tema, nego ne mogu ovo vise da slusam pa sam zato i rekaoEvolution87 je napisao/la:VRATITE SE TEMI! A ZA ONE KOJI NE ZNAJU ONA GLASI: FK SARAJEVO!

-
- Kontakt:
http://www.ekupon.ba/ponuda/359/50-popu ... k-sarajeva" onclick="window.open(this.href);return false;
NAVALITEEE
NAVALITEEE
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Za 3 dana prodano 134 komada , sasvim dobro, a ti komplekse lijeci negdje drugo.Aldinn1 je napisao/la:Evo prodane 131. Divovski ...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Tako je.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa da si pametan ko sto se pravis znao bi da je ovo prodaja koja je trajala 3 dana i u ta 3 dana je ovoliko prodato preko neta, znaci nije ukupan broj ulaznicaHoomer je napisao/la:
Bespotreban ban, niti je koga uvrijedio niti bilo sta ruzno rekao tako da nije na mjestu i sam Dino se požalio na prodaju polugodisnjih ulaznica i konta kako poboljsati samu prodaju, nije valjda zabranjeno komentarisati druge teme ?? nije korektno ali eto i jeste sramotno prodati samo 131. polugodisnju nevidim razloga za ban![]()
Ali to tvoj mozak ne shvata.
Ovo je samo znaci od ove akcije sa ekupona.Za 72 sata je prodana 131 polugodisnja i to se placalo preko neta karticom.Da je bila mogucnost direktno platiti bilo bi jos vise karata prodanih.
Sarajevo u ovom trenutku ima oko 2000 clanova.
Njihov mozak to ne moze shvatit nikako...
Ja stvarno nekontam vise sto dolaze na nas forum!!. Imaju svoj, a vamo dolaze namjerno da provocirajuSarajlijc@ je napisao/la:Za 3 dana prodano 134 komada , sasvim dobro, a ti komplekse lijeci negdje drugo.Aldinn1 je napisao/la:Evo prodane 131. Divovski ...

Kakva pamet izbija iz ovoga posta. Jarane, mi smo mentalno inferiorni u odnosu na tebe, definitivno. Jel možeš još nešto napisati čisto da nas prosvjetliš? Ako ti nije neka frka?Hoomer je napisao/la:
Bespotreban ban, niti je koga uvrijedio niti bilo sta ruzno rekao tako da nije na mjestu i sam Dino se požalio na prodaju polugodisnjih ulaznica i konta kako poboljsati samu prodaju, nije valjda zabranjeno komentarisati druge teme ?? nije korektno ali eto i jeste sramotno prodati samo 131. polugodisnju nevidim razloga za ban![]()
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO