LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Najvaznije je da smo dobili PG-a cime postajemo favoriti za osvajanje zapada, jer sam siguran da ce sada Gasol igrati mnogo kvalitetnije nakon sto je prosao deadline.
Iako sam bio veliki kritcar Fishera, mislim da ovo nije zasluzio no sta je tu kao sto rece @balon ovo je biznis.
Po meni previse smo dali za Hill-a koji nije bio potreban s obzirom da imam McRobertsa i steta je sto pick ili TPE nismo iskoristili za dovodjenje Beasleya, jer kao sto rece Woj titula Lakersa sada zavisi od raspolozenja MWP-a.
Iako sam bio veliki kritcar Fishera, mislim da ovo nije zasluzio no sta je tu kao sto rece @balon ovo je biznis.
Po meni previse smo dali za Hill-a koji nije bio potreban s obzirom da imam McRobertsa i steta je sto pick ili TPE nismo iskoristili za dovodjenje Beasleya, jer kao sto rece Woj titula Lakersa sada zavisi od raspolozenja MWP-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Favoriti za osvajanje zapada dovodjenjem prosjecnog playa??Daj uozbilji se,molim te...Sta vam je s pitanjem klupe?amerosm je napisao/la:Najvaznije je da smo dobili PG-a cime postajemo favoriti za osvajanje zapada, jer sam siguran da ce sada Gasol igrati mnogo kvalitetnije nakon sto je prosao deadline.
Jok, najgori smo tim na Zapadu
I ovakvi kakvi smo u TOP 5 smo timova Lige.

I ovakvi kakvi smo u TOP 5 smo timova Lige.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ok je ovo za sešnsa, al brate fisher vam je znao pogadjati kada najvise treba, i to u baš bitnim tekmama. a cisto sumnjam da je ovaj to sada u stanju. tako da mislim da za ovu sezonu niste nešto puno dobili/izgubili
nema potpisa
- CollegeGunner
- Kontakt:

Nema sanse da prodjete Oklahomu, Spurse ili Memphis u playoffu.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Ja bi se prije zapitao koliko su losi ostali, kada su Lakersi sa dva i pol igraca bili medju top 5 u cijeloj ligi - odnosno top 3 na zapadu. Dobili smo PG-a koji je u stanju svaku noc imati 10 poena i 5-6 asistencija, imamo najbolji dvojac pod kosem u ligi (Gasol je izjavio preko twitter sto se vec znalo - da mu je sada lakese igrati i da je pnossan sto je jos clan Lakersa), imamo najboljeg igraca danasnjice u nasim redovima i imamo Artesta koji moze i najboljim zagorcati zivot kada mu se igra kosarka.NEZALAGANJE je napisao/la:Favoriti za osvajanje zapada dovodjenjem prosjecnog playa??Daj uozbilji se,molim te...Sta vam je s pitanjem klupe?amerosm je napisao/la:Najvaznije je da smo dobili PG-a cime postajemo favoriti za osvajanje zapada, jer sam siguran da ce sada Gasol igrati mnogo kvalitetnije nakon sto je prosao deadline.
Klupa je bitna u regularnom dijelu sezone, a u PO to je sasvim druga prica jer vecinom igraju igraci iz prve petorke. A ukoliko si pratio Lakerse u posljednje vrijeme mogao si uociti da kod Browna ne postoji rijec klupa gdje mu najbolji igrac u toku 24 sata igra nesto vise od 100 minuta.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sigurno ove potonjeCollegeGunner je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Nema sanse da prodjete Oklahomu, Spurse ili Memphis u playoffu.

Sto smo i vidjeli neku noc. Sto smo i vidjeli kada smo imali blizu 30 gresaka u LA

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- majestic24
- Kontakt:
Mi da smo imali pravi protok lopte nebi bilo potrebno da dodjemo u to situaciju da nam Fisher s jednom loptom rijesava mec. Nekih 20 ak utakmica sam gledao ove sezone i nisam vidio 5 kontri da su Lakersi izveli...sta dalje da vam pricam
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- CollegeGunner
- Kontakt:
Ovaj stariji Gasol je uvijek bio luzer. Cuj cast mu igrati za Lakerse nakon sto ga se oni pokusavaju rijesiti godinu dana. Nek se ugleda na brata...
@neno
Znas dobro zbog cega ste pobijedili. Nisu u pitanju samo sudije.
@neno

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
wtf ... ima Kobe da pogadja u bitnim trenucima, a sessions ce da donese prevagu u "lakim" tekmama.Admir_Sa je napisao/la:ok je ovo za sešnsa, al brate fisher vam je znao pogadjati kada najvise treba, i to u baš bitnim tekmama. a cisto sumnjam da je ovaj to sada u stanju. tako da mislim da za ovu sezonu niste nešto puno dobili/izgubili
A klupa je solidna i moze biti i efikasnija da se na njoj malo vise poradi.
Blake solidan pley, zna pogoditi par trica i jako solidan razigravac. Dovoljno za 2nd PG.
Goudelock jako dobar, za ono malo vremena sto provede uradi fin posao. Malo iskustva i bit ce on dobar.
Barnes je jako koristan igrac kod nas, dobar u defanzivi, zna da pogodi, mozda najbolji sa klupe.
Murphy treba malo vise da poradi unutra, a smanji pokusaje iza linije za 3poena iako mu to ne ide lose

Hill dovoljno dobar da rastereti Bynuma par minutica.
I naravno McRoberts da poradi na formi, uz koristenje potencijala ebanska, dovoljno za finale zapada

Sta s tobom dalje pricati. Covjek ima dvije titule evropskog prvaka, jednu svjetskog, ima srebro sa Olimpijade, jos dosta medalja, dvije titule NBA prvaka, i ti kazes da je luzer.CollegeGunner je napisao/la:Ovaj stariji Gasol je uvijek bio luzer. Cuj cast mu igrati za Lakerse nakon sto ga se oni pokusavaju rijesiti godinu dana. Nek se ugleda na brata...
@neno
Pobijedili smo zato sto smo bolji i kraj price.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Lijepo je to sad,ali sve te minute ce vas kostati u PO...Zivi bili pa vidjeli... Isto tako,Fish je igrac koji ima "muda" i kojem je Kobe vjerovao...Sumnjam da ce tako lako bacati pas ovome u trenucima kad se tekma lomi...amerosm je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Ja bi se prije zapitao koliko su losi ostali, kada su Lakersi sa dva i pol igraca bili medju top 5 u cijeloj ligi - odnosno top 3 na zapadu. Dobili smo PG-a koji je u stanju svaku noc imati 10 poena i 5-6 asistencija, imamo najbolji dvojac pod kosem u ligi (Gasol je izjavio preko twitter sto se vec znalo - da mu je sada lakese igrati i da je pnossan sto je jos clan Lakersa), imamo najboljeg igraca danasnjice u nasim redovima i imamo Artesta koji moze i najboljim zagorcati zivot kada mu se igra kosarka.amerosm je napisao/la: Favoriti za osvajanje zapada dovodjenjem prosjecnog playa??Daj uozbilji se,molim te...Sta vam je s pitanjem klupe?
Klupa je bitna u regularnom dijelu sezone, a u PO to je sasvim druga prica jer vecinom igraju igraci iz prve petorke. A ukoliko si pratio Lakerse u posljednje vrijeme mogao si uociti da kod Browna ne postoji rijec klupa gdje mu najbolji igrac u toku 24 sata igra nesto vise od 100 minuta.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Da, da pravi luzer je on. Lako je osvajati titule kad imas dobre igrace oko sebe. Nikad one nece biti vodja i glavni igrac pobjednicke ekipe.
A za to da ste bolji a produzetke morate igrati protiv veoma oslabljenog protivnika

A za to da ste bolji a produzetke morate igrati protiv veoma oslabljenog protivnika

O cemu ti pricas? Da mu je titule sa Spanijom neko drugi donosio je li?
2 - 0 je ove sezone u omjeru Lakers - Memphis i to je to.
2 - 0 je ove sezone u omjeru Lakers - Memphis i to je to.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Covjece nisam ni znao da je Ramon ovakva igracina i da donosi finale zapada,vrh zapada itd.Zaboravili ste cirkusanta na klupi,zaboravili ste da u gostima igrate produzetke s najlosijim ekipama lige.Dajte malo realnosti.Jest vama trebao PG ali Ramon nije bas toliko dobar igrac.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Spanci poslije Amerikanaca imaju ubjedljivo najjacu reprezentaciju. Osvojili bi i bez njega...
A i bolji je igrac od Nowitzkog, jelde?
Nek igraju Lakersi bez Bynuma i Bryanta protiv Grizzlija pa bi vidjeli omjer.
A i bolji je igrac od Nowitzkog, jelde?

Nek igraju Lakersi bez Bynuma i Bryanta protiv Grizzlija pa bi vidjeli omjer.
Vidjeli smo u Turskoj na SP, kako bez njega izgledaju

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- adriano_leite
- Kontakt:
Sessions vas popravlja, ali niste vi gledali Sessionsa iz dana u dan. Ljudi moji, na 6 milimetara se sisam, ali u 70% situacija gdje Ramon ima posjed lopte, natjera me da cupam kosu. Nije neki P&R igrac, u to cete se uvjeriti, jer puno dribla, prebrzo ide u P&R, ne ceka da se visoki igrac postavi itd. itd. itd. Jedino prisustvo Bryanta moze njega da smiri i da igra bolje nego kod nas. Kad se sjetim sta nam je Sessions radio, Walton sa peskirom na klupi se cini kao manje zlo. Da, zaboravih upitati, kod nas na forumu se spominje i Kapono, haman smo i njega uzeli od vas.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Cavsi cijele sezone Ramonu daju više minuta nego što zaslužuje samo da bi ga nekom uvalili
Eto uspjelo im je
Ne vidim što bi on bio bolji od Blakea
Opet ste lošiji od Clippersa,oni doveli dobrog SG-a i sigurno boljeg od onog što imaju sada,a Ramon je jedino mlađi od Fishera.Možda budete imali koju više pobjedu u regularnom dijelu,ali kad dođe PO tu su problemi.

Opet ste lošiji od Clippersa,oni doveli dobrog SG-a i sigurno boljeg od onog što imaju sada,a Ramon je jedino mlađi od Fishera.Možda budete imali koju više pobjedu u regularnom dijelu,ali kad dođe PO tu su problemi.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Vidi ovog malog sto prica..Isto kao da su Spursi najbolji tim Lige kako prica
Mali, dosta te je...Prihvati se ozbiljnijih stvari..

Mali, dosta te je...Prihvati se ozbiljnijih stvari..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.