Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Imam osjećaj da dokle god se bude pričalo o Cocaliću na forumu, Sušić mu neće uručiti poziv. Valjda ima nekoga u Grčkoj koji mu javlja sve o igračima(tako je barem rekao kada je Muslim u pitanju), dakle isti taj (ni)je vidio kvalitete Cocalića te je to razlog njegovog nepozivanja. Momak je zaslužio poziv, ne mora odigrati niti minute, ali da se barem nekako čovjeku da do znanja da ljudi znaju da je živ i da igra fudbal. Kada Pandža dobije poziv(iako je u posljednje vrijeme na klupi), onda bi, sasvim sigurno, trebao dobiti i Coca.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne zna milion posto! Ja ću da se upucam ako Mravca zovne!Cartman je napisao/la:Mislim da bi trebo neke nove igrace isprobat u odbrani i osim Mujdze. Prvenstveno Bunozu i Cocalica. Bas mi je cudno za Cocalica, jer niko ga ziv ne spominje. Susic prica o grckoj ligi, a ni rijeci o njemu. Zna li on da taj momak postoji???
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ma u nas ako se jednom uvalis u repku, ne ispadas tako lako. Evo ovaj Muratovic ce igrat do smrti izgleda. Koliko je samo Ciro onog Mirvica zvao a minute nije odigro. Sto onda nije mogo isprobat neke nove igrace?Monolog je napisao/la:Imam osjećaj da dokle god se bude pričalo o Cocaliću na forumu, Sušić mu neće uručiti poziv. Valjda ima nekoga u Grčkoj koji mu javlja sve o igračima(tako je barem rekao kada je Muslim u pitanju), dakle isti taj (ni)je vidio kvalitete Cocalića te je to razlog njegovog nepozivanja. Momak je zaslužio poziv, ne mora odigrati niti minute, ali da se barem nekako čovjeku da do znanja da ljudi znaju da je živ i da igra fudbal. Kada Pandža dobije poziv(iako je u posljednje vrijeme na klupi), onda bi, sasvim sigurno, trebao dobiti i Coca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Rajko Janjanin, bivši igrač Crvene Zvezde, mu je suflirao za Grke. Eh sad, kako se pouzdati da taj lik uopšte zna da je Cocalić Bosanac i koliko je uopšte upućen u grčki fudbal i da li je gledao baš sve klubove...Monolog je napisao/la:Imam osjećaj da dokle god se bude pričalo o Cocaliću na forumu, Sušić mu neće uručiti poziv. Valjda ima nekoga u Grčkoj koji mu javlja sve o igračima(tako je barem rekao kada je Muslim u pitanju), dakle isti taj (ni)je vidio kvalitete Cocalića te je to razlog njegovog nepozivanja. Momak je zaslužio poziv, ne mora odigrati niti minute, ali da se barem nekako čovjeku da do znanja da ljudi znaju da je živ i da igra fudbal. Kada Pandža dobije poziv(iako je u posljednje vrijeme na klupi), onda bi, sasvim sigurno, trebao dobiti i Coca.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Odigr'o je Mravac protiv A2 selekcije kad ga je Kordić bacao na usta. A u toj A2 je Cocalić bio odličan na toj istoj utakmici. Muratović je za poluvrijeme prodao 40 lopti protiv Gane i stvarno je smiješno da se podrazumijeva njegovo pozivanje! Sentimenti.Cartman je napisao/la:Ma u nas ako se jednom uvalis u repku, ne ispadas tako lako. Evo ovaj Muratovic ce igrat do smrti izgleda. Koliko je samo Ciro onog Mirvica zvao a minute nije odigro. Sto onda nije mogo isprobat neke nove igrace?Monolog je napisao/la:Imam osjećaj da dokle god se bude pričalo o Cocaliću na forumu, Sušić mu neće uručiti poziv. Valjda ima nekoga u Grčkoj koji mu javlja sve o igračima(tako je barem rekao kada je Muslim u pitanju), dakle isti taj (ni)je vidio kvalitete Cocalića te je to razlog njegovog nepozivanja. Momak je zaslužio poziv, ne mora odigrati niti minute, ali da se barem nekako čovjeku da do znanja da ljudi znaju da je živ i da igra fudbal. Kada Pandža dobije poziv(iako je u posljednje vrijeme na klupi), onda bi, sasvim sigurno, trebao dobiti i Coca.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@ Cartman
U pravu si, ali nije to slučaj samo kod nas, to ti je u skoro svakom nacionalnom timu. Kada jednom dođeš, treba ti totalni pad forme, ili ne daj Bože smrt, pa da se više ne nađeš na spisku
@Željovac
Nisam se mogao sjetiti imena tog "dojavljivača". Jbg, ako je toliko vremena u Grčkoj, mora znati sve o tim ljudima sa naših prostora, nije Coca neki crnac iz Burkine Faso pa da se ne gleda njegov kvalitet.
U pravu si, ali nije to slučaj samo kod nas, to ti je u skoro svakom nacionalnom timu. Kada jednom dođeš, treba ti totalni pad forme, ili ne daj Bože smrt, pa da se više ne nađeš na spisku
@Željovac
Nisam se mogao sjetiti imena tog "dojavljivača". Jbg, ako je toliko vremena u Grčkoj, mora znati sve o tim ljudima sa naših prostora, nije Coca neki crnac iz Burkine Faso pa da se ne gleda njegov kvalitet.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma da zna, bar bi ga spomenuo Sušiću. A vjeruj da sam pratio svaku Cocinu utakmicu tamo i trener ni ne misli da ga mijenja. Redovno je najbolji ili među najboljim. Pa makar da taj Janjanin onda kaže "Imaš i onog u Panioniosu, ali je taraba", makar da ga se spomene nekako. Nema hiljadu Bosanaca tamo. Trojica u prvoj ligi i čini mi se Emir Hadžić negdje u drugoj ili trećoj.Monolog je napisao/la:@ Cartman
@Željovac
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ma ne treba bas zuriti sa Cocalicem nek se okali jos jednu sezonu u Grckoj mlad je...
Po meni je prioritet zvati igrace koji mogu biti izgubljeni za nasu repku a takvih imamo mnogo,takve treba zvati za prijateljske (zvanicne) pa ako nam se svidi neka ga a ako ne vozdra...
I dabog sacuva onog Muratovica sto se ne oprosti od repke vise...
Po meni je prioritet zvati igrace koji mogu biti izgubljeni za nasu repku a takvih imamo mnogo,takve treba zvati za prijateljske (zvanicne) pa ako nam se svidi neka ga a ako ne vozdra...
I dabog sacuva onog Muratovica sto se ne oprosti od repke vise...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
ali eto vec kad ide kombinovani sastav za tekmu protiv svedske sto nema stilica i burica??? izgleda da se pape ugleda na domenecha nikad dobre igrace ne poziva.. evo sta meni nije jasno ovaj sehic igra u zelji i jos je na poziciji na kojoj smo osigurani i ne dobija poziv a eto cocalic otisao iz zelje znaci valjda je bolji a ne dobija poziv a u odbrani bas i nismo tako sjajni ...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jeli ovo ponovo bez Stilica???
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ponovo jarane ponovo ...omerbavarac je napisao/la:Jeli ovo ponovo bez Stilica???
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa nije ovo Sušićev spisak, pobogu. Ovo su novinari sastavili, a on tek u utorak izbacuje spisak za prijateljske oglede sa Njemačkom i Švedskom.
Buric je vec desetak kola povrijedjen i nema ga ni na klupi Lechasin3x je napisao/la:ali eto vec kad ide kombinovani sastav za tekmu protiv svedske sto nema stilica i burica??? izgleda da se pape ugleda na domenecha nikad dobre igrace ne poziva.. evo sta meni nije jasno ovaj sehic igra u zelji i jos je na poziciji na kojoj smo osigurani i ne dobija poziv a eto cocalic otisao iz zelje znaci valjda je bolji a ne dobija poziv a u odbrani bas i nismo tako sjajni ...

Sto se tice Stilica samo je jednu utakmicu odigrao kompletno i jako puno oscilira u prvenstvu.
Zar ga treba pozvati pa ga opet krhnuti na tribine jer u ovakvom sastavu vrlo tesko da se izbori za poziciju.
Nebih onda rekao da bi ta takva bivsa Cirina taktika bila bas nesto uspjesna.
Kao sto Pape rece necu zvati igrace ako nece makar koju minutu odigrati.U suprotnom bi samo bilo zamazivanja ociju.
P.S U Utorak je tek zvanicna lista.Tako da je ovo trljanje damu,kao i obicno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
neka je ono cika Muratovic na spisku..sin3x je napisao/la:ponovo jarane ponovo ...omerbavarac je napisao/la:Jeli ovo ponovo bez Stilica???

Volim te Bosno!!!
treba sacekat i vidjet konacnu listu, al' cudi me pa zar nemamo nijednog vrijednog novinara u BiH da upita papeta za bunozu i cocalica?! sto se tice stilica, on i nije zasluzio poziv ovaj put, skroz je van forme u lechu zadnje vrijeme i ako nastavi bjelorus krivets s odlicnim partijama ceka ga klupa u lechu!
Jesi li to gled'o neke njegove zadnje utakmice? Ne tako davno je osvanuo naslov "Genije" u poljskim novinama. Definitivno se nije naročito vidio u zadnjih par kola, ali jeste u par kola prije, tako da se ne može reći da nije u formi zbog dvije utakmice, koje je haman cijele odigrao, a koje ne vjerujem ni da si gledao. Ili se varam?steve-o je napisao/la:treba sacekat i vidjet konacnu listu, al' cudi me pa zar nemamo nijednog vrijednog novinara u BiH da upita papeta za bunozu i cocalica?! sto se tice stilica, on i nije zasluzio poziv ovaj put, skroz je van forme u lechu zadnje vrijeme i ako nastavi bjelorus krivets s odlicnim partijama ceka ga klupa u lechu!
Očito je prije godinu morao otići iz Lecha i ovo sve igra preko neke stvari uz par bljeskova. Ali definitivno je strašan znalac i mislim da bi mu reprezentacija bila veliki motiv za novo dokazivanje.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
grijesis, gledao sam snimak par utakmica lecha pri kraju sezone i stojim pri tome sto sam vec rekao o stili! ovaj sergej krivets igra na istoj poziciji ko' stila, i u zadnji par sedmica je pokazao vecu volju za igru i donio im je najvjerovatnije titulu, dok je stila izgleda sve vise bez motivacije i prosto izgleda ko' da je umoran.Željovac je napisao/la: Jesi li to gled'o neke njegove zadnje utakmice? Ne tako davno je osvanuo naslov "Genije" u poljskim novinama. Definitivno se nije naročito vidio u zadnjih par kola, ali jeste u par kola prije, tako da se ne može reći da nije u formi zbog dvije utakmice, koje je haman cijele odigrao, a koje ne vjerujem ni da si gledao. Ili se varam?
Očito je prije godinu morao otići iz Lecha i ovo sve igra preko neke stvari uz par bljeskova. Ali definitivno je strašan znalac i mislim da bi mu reprezentacija bila veliki motiv za novo dokazivanje.
Muratovic -> Bekric, Bekrija je jaci, mladji, brzi, veci tehnicar, jaci na lopti ukratko buducnost
Mravac -> Cocalic, Coca je ako nista zasluzio provjeru, igra ne mjestu lijevog beka koje nam je deficitarno, a moze igrati stopera i zadnjeg veznog,
Sajo Safete, zovi momke podhitno,
nek se jave komsije i kazu u kakvoj je formi Hadzija i moze li on odigrati lijevog beka, ima ubitacnu ljevicu.
Mravac -> Cocalic, Coca je ako nista zasluzio provjeru, igra ne mjestu lijevog beka koje nam je deficitarno, a moze igrati stopera i zadnjeg veznog,
Sajo Safete, zovi momke podhitno,
nek se jave komsije i kazu u kakvoj je formi Hadzija i moze li on odigrati lijevog beka, ima ubitacnu ljevicu.
Cuva Bog Zelju svog!
http://www.soccerway.com/players/jasmin-buric/35758/harishp je napisao/la:Buric je vec desetak kola povrijedjen i nema ga ni na klupi Lechasin3x je napisao/la:ali eto vec kad ide kombinovani sastav za tekmu protiv svedske sto nema stilica i burica??? izgleda da se pape ugleda na domenecha nikad dobre igrace ne poziva.. evo sta meni nije jasno ovaj sehic igra u zelji i jos je na poziciji na kojoj smo osigurani i ne dobija poziv a eto cocalic otisao iz zelje znaci valjda je bolji a ne dobija poziv a u odbrani bas i nismo tako sjajni ...![]()
Sto se tice Stilica samo je jednu utakmicu odigrao kompletno i jako puno oscilira u prvenstvu.
Zar ga treba pozvati pa ga opet krhnuti na tribine jer u ovakvom sastavu vrlo tesko da se izbori za poziciju.
Nebih onda rekao da bi ta takva bivsa Cirina taktika bila bas nesto uspjesna.
Kao sto Pape rece necu zvati igrace ako nece makar koju minutu odigrati.U suprotnom bi samo bilo zamazivanja ociju.
P.S U Utorak je tek zvanicna lista.Tako da je ovo trljanje damu,kao i obicno.
ma znam da je bio povrijedjen ali je i opet bolji od sehica da ga ****.... ako je tako onda najbolje pozvati 11 igraca koji ce igrati 100% i nikoga vise... svakako da je safet bolji od cire ali opet ne obraca paznju na neke igrace koji su vrijedni te iste paznje...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Idealno rjesenje bi bilo pozvati 11 golmana i sve ih poredati da brane.
Mnogo talenata na toj poziciji, ali samo ce 1 imati privilegiju da brani. Prema tome, siguran sam ni da Buric ni Sehovic nece imati priliku da stanu medju stative sve dok su u njihovom drustvu Kenan i Asmir.

Mnogo talenata na toj poziciji, ali samo ce 1 imati privilegiju da brani. Prema tome, siguran sam ni da Buric ni Sehovic nece imati priliku da stanu medju stative sve dok su u njihovom drustvu Kenan i Asmir.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.