FK Željezničar (opšte diskusije)

Blagoje
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Blagoje » 25 jul 2015, 17:40

jurisicduska je napisao/la:Kod nas ništa nije džabe. Ko je član kluba plati članske uredno. Partneri i sponzori nam svakako daju novac i imamo ih mašala. 6223 člana, oficijelno. I nemoj govoriti znam pitam njega, jer član kluba niko nije besplatno, sponzorima je omogućen paket, oni naravno daju svoj novac u Fk Sarajevo ili pružaju usluge Fk Sarajevu. Klubska dobit je takva da nemamo duga u novembru a vi ste potpisali reprogramiranja na dvocifren broj godina. Eto o dobiti. Evo recimo ovo je činjenica pa će opet neko reći nije to tako.
To sto ti nazivas klubskom dobiti je tudja lova koja vam je poklonjena akonto nekih privatnih relacija s onim covjeculjkom. Pusti suplju.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jul 2015, 17:42

Poklonjena ? "E j.ebiga sad" Dženan Uščuplić. Odoh, hvala na diskusiji ovim normalnijim. Nadam se da će i vama s neba past da nemate duga. To tako svugdje i svima padne i vama će jedan dan.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 25 jul 2015, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 25 jul 2015, 17:43

jurisicduska je napisao/la:Poklonjena ? "E j.ebiga sad" Dženan Uščuplić. Odoh, hvala na diskusiji ovim normalnijim.
Ne, zaradjena je na koljenima. Moze li ovako? :D

Alahimanet. :kafa:

Nastavice se...

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 25 jul 2015, 18:11

jurisicduska je napisao/la:Kod nas ništa nije džabe. Ko je član kluba plati članske uredno.Partneri i sponzori nam svakako daju novac i imamo ih mašala. 6223 člana, oficijelno. I nemoj govoriti znam pitam njega, jer član kluba niko nije besplatno, sponzorima je omogućen paket, oni naravno daju svoj novac u Fk Sarajevo ili pružaju usluge Fk Sarajevu. Klubska dobit je takva da nemamo duga u novembru a vi ste potpisali reprogramiranja na dvocifren broj godina. Eto o dobiti. Evo recimo ovo je činjenica pa će opet neko reći nije to tako.
u tome je kvaka znači :D
valja bi oni ako su sponzori trebali taj novac davati i bez toga da im vi date članske
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jul 2015, 18:26

salle86 je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Kod nas ništa nije džabe. Ko je član kluba plati članske uredno.Partneri i sponzori nam svakako daju novac i imamo ih mašala. 6223 člana, oficijelno. I nemoj govoriti znam pitam njega, jer član kluba niko nije besplatno, sponzorima je omogućen paket, oni naravno daju svoj novac u Fk Sarajevo ili pružaju usluge Fk Sarajevu. Klubska dobit je takva da nemamo duga u novembru a vi ste potpisali reprogramiranja na dvocifren broj godina. Eto o dobiti. Evo recimo ovo je činjenica pa će opet neko reći nije to tako.
u tome je kvaka znači :D
valja bi oni ako su sponzori trebali taj novac davati i bez toga da im vi date članske
Pa i daju svakako. Pa vi dajete isto članske partnerima i tako dalje. Eto Misimović nije član kluba. Daj uozbilji se. To je normalno, i nama plate nismo ih džaba dali. Svašta.

Ti sponzori hoće biti članovi kluba, i plate svoje članske.

I vama je od ovih 1000 bar 200 članovi skupštine (Gredić reče da će svi morati imati članske), sponzori, uprava, igrači . Logično. Normalno i ne znam šta to je čudno što recimo haad da 20 KM i učlani se u Sarajevo.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 25 jul 2015, 18:42

Gredić reče da nema ništa džabaluka, čak je i on uzeo onu zlatnu svojim parama, nije je dobio džabe.
Karte za utakmice se naplaćuju. Sad ko pametnije radi vrijeme će pokazati...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jul 2015, 18:50

salle86 je napisao/la:Gredić reče da nema ništa džabaluka, čak je i on uzeo onu zlatnu svojim parama, nije je dobio džabe.
Pa i mi naplaćujemo majstore. Niko od ova 6223 člana nije džabe član. Svi moraju popunit pristupnicu i uplatiti 20 KM na račun kluba.

Senad1921
Kontakt:

Post Postao/la Senad1921 » 25 jul 2015, 18:54

jurisicduska je napisao/la:Kod nas ništa nije džabe. Ko je član kluba plati članske uredno. Partneri i sponzori nam svakako daju novac i imamo ih mašala. 6223 člana, oficijelno. I nemoj govoriti znam pitam njega, jer član kluba niko nije besplatno, sponzorima je omogućen paket, oni naravno daju svoj novac u Fk Sarajevo ili pružaju usluge Fk Sarajevu. Klubska dobit je takva da nemamo duga u novembru a vi ste potpisali reprogramiranja na dvocifren broj godina. Eto o dobiti. Evo recimo ovo je činjenica pa će opet neko reći nije to tako.

Kod Tana, to je njegov klub.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 25 jul 2015, 18:57

jurisicduska je napisao/la:
salle86 je napisao/la:Gredić reče da nema ništa džabaluka, čak je i on uzeo onu zlatnu svojim parama, nije je dobio džabe.
Pa i mi naplaćujemo majstore. Niko od ova 6223 člana nije džabe član. Svi moraju popunit pristupnicu i uplatiti 20 KM na račun kluba.
de se dogovori sam sa sobom prvo
gore oišeš kako u paketu dajete sponzorima a sad odjednom druga priča
OK si lik ali malo si se pogubio

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 25 jul 2015, 18:58

Senad1921 je napisao/la:

Kod Tana, to je njegov klub.
Ma nije. To je njihov klub. :D

Nastavice se...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jul 2015, 19:02

Fulio si ti to nešto. Ja sam napisao da imaju paket, a ne da im dajemo članske u paketu. Taj paket se zove korporativni paket i njime ostvaruju popust na 5 i više godišnjih i tako dalje. A nigdje napisao nisam da im dajemo članske, nemoj me izokretati do sad si normalan bio. Imamo i obiteljski paket i mnogo tih nekih zajebancija. Al jedno je sigurno ko je član dao je 20km.

Vrati se pročitaj moj post napisao sam svaki član plati, nema ništa džaba. Ne znam gdje si me izgubio.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 25 jul 2015, 19:12

zar ovo nije za tumačenja da partnerima i sponzorima dajete članske "džabe" jer vam oni već daju novac za sponzorstvo

EDIT: U fazonu Škoda vam daje godišnje 20.000 vi njima date 1.000 članskih
nisu bitne cifre već poenta

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jul 2015, 19:16

Napisao sam ko je član kluba plati članske uredno. Sponzori imaju paket (misleći na paket ovaj što sam ti rekao a možeš i provjeriti na stranici fksarajeva) kao neku olakšicu i da je to sve što sponzori imaju od nas kao džaba. Pravna lica imaju taj paket korporativni a nigdje napisao nisam da dajemo u paketu članske i djelimo. I normalno je da su ti sponzori i članovi uprave članovi kluba, isto ko što Gredić plati plate svi, to je tako svugdje, samo kod vas prije nije bilo pa sad se pokrenulo. Što se tiče članstva treba vremena da se nakupi broj članova akcija vam traje 7 dana. Ne može se to porediti još s ovim našim, budi realan kao što si i do sad bio, zato ti i repliciram.

Ma jok nema toga, član kluba moraš biti imenom i prezimenom, ne može škoda biti član kluba. Valjda je to logično. Može predstavnik škode doći i dat 20km i na svoje ime biti član. Članstvo je individualno. Ne možeš staviti član kluba megle.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 25 jul 2015, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 25 jul 2015, 19:20

nerealno mi djeluje tih 6.000 naspram naših 1.500
a na tribini smo isti qrac, realno stanje je da nas ima tu negdje u pet deka u gradu, državi...
ne bježim od toga da griješim samo kažem opet pune je 4-5 puta više

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jul 2015, 19:21

salle86 je napisao/la:nerealno mi djeluje tih 6.000 naspram naših 1.500
a na tribini smo isti qrac, realno stanje je da nas ima tu negdje u pet deka u gradu, državi...
Djeluje ti puno jer se vaša uprava tek aktivirala oko tog kod nas to traje dvije godine. Ova euforija što kod vas vlada trenutno je kod nas bila u dva tri maha ista i veća, a vi ste tek na početku priče sa članstvom.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 25 jul 2015, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.

SimkeSamke
Kontakt:

Post Postao/la SimkeSamke » 25 jul 2015, 19:22

jarane da smo mi radili kao oni sad bi imali 8000 clanova, samo sto bi ja recimo na tom spisku bio 3 puta, za svaku godinu po jednom + sto mi svake godine krenemo od pocetka iz ne znam kojeg razloga, od sada ne bi trebalo biti tako
Zadnja izmjena: SimkeSamke, dana/u 25 jul 2015, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 25 jul 2015, 19:22

Zeljeznicar je tek poceo prodavati clanske,kod nas je od ranije.
Prvih 1000 ili 2000 ide brzo relativno a onda patnja...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jul 2015, 19:27

SimkeSamke je napisao/la:

jarane da smo mi radili kao oni sad bi imali 8000 clanova, samo sto bi ja recimo na tom spisku bio 3 puta, za svaku godinu po jednom + sto mi svake godine krenemo od pocetka iz ne znam kojeg razloga, od sada ne bi trebalo biti tako
Kod nas ima tačno 6223 čovjeka imenom i prezimenom učlanjanja u klub. Nije niko dva puta. Polako nadoćete i vi tek ste počeli. A počeli ste od 0 jer bivše uprave nit su vodile evidenciju nit koji ****, isto ko i naše, samo krali i krali. Sad je službeno, svakom dostupno, i normalno da ćete od sad samo produžiti članske a ne vaditi nove.

SimkeSamke
Kontakt:

Post Postao/la SimkeSamke » 25 jul 2015, 19:36

ja znam covjeka koji ima 3 clanske, na svakoj drugi broj, sve veci i veci

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jul 2015, 19:43

SimkeSamke je napisao/la:ja znam covjeka koji ima 3 clanske, na svakoj drugi broj, sve veci i veci
Piše ime i prezime na članskoj. Ukoliko izgubiš člansku, hoćeš drugu digo ti se ****, ne znam iz kojeg razloga, stara članska postaje nevažeća, ja ti kažem da Sarajevo ima 6223 člana imenom i prezimenom. To možeš ti provjeriti odi do kluba pa pogledaj . Ako ima tri članske na isto ime, onda mu dvije nisu važeće i ne ostvaruje nikakve beneficije s njima i ne ulaze u ovaj broj. 6223 člana su legitimna i svi imaju jednu legitimnu člansku karticu. Nemaju 2 ili 5. Možeš ti kupiti i 3 al na ženu na dijete na tetku. Nije u tom poenta.

Imam i ja dvije lične hahahaha jednu prijavio da sam izgubio izvadim drugu i nađem je nakon pola godine na vikendici. Dobro se unormalila priča na našim temama drago mi je zbog tog, da vidite da vam mi nismo dušmani, komšija je komšija.

Da se mogu vaditi članske na ista imena svaki naš klub bi prijavio 20000 članova da ima zbog sponzora, jbga prije će uložit neko u klub sa 20000 članova. Ovako kad ti traži sponzor listu ti daš legitimne liste članova i onda to postaje legitiman podatak. Skontaj što ne bi npr Misimović dao 20000 KM i nabacio vam 1000 članova i bili bi privlačniji drugim sponzorima . Al to tako ne može. Članska je individualna jedno ime jedna članska.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Simi i 7 gostiju.