Igrač br. 6
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Ognjen Vranješ
Momak gine na terenu i to je bitno, sinoć par finih defanzivnih akcija ali i kriv za drugi gol i imao par nesigurnih dodavanja.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Nerminovic
- Kontakt:
Ognjen Vranješ
a ne znam da li je bilo na tv kad se tekma zavrsila zuka i vranjes se nesto gurali, prije toga se nama okrenuo i prvo ko fol daje aplauz za "ogi cigane" a Bog zna sta nam on sinoc psovao nesto jeste a iskreno boli me qurac njegovo vrijeme ce doći!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Re: RE: Ognjen Vranješ
Nesto je Zukanovic bio ljut na kraju, ko da je psovao nekom nesto al brzo ga smakose iz kadraNerminovic je napisao/la:a ne znam da li je bilo na tv kad se tekma zavrsila zuka i vranjes se nesto gurali, prije toga se nama okrenuo i prvo ko fol daje aplauz za "ogi cigane" a Bog zna sta nam on sinoc psovao nesto jeste a iskreno boli me qurcac njegovo vrijeme ce doći!!
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- Nerminovic
- Kontakt:
Ognjen Vranješ
Bio je neki mali incident s Vranjesom, da se nije Zuka naljutio sto je Vranjes okrenuo paznju prema navijacima umjesto da igra, lik jednostavno provocirao okrenuo se nama i nesto pokazuje prstom i onda dvije tri minute glavom mase i govori nesto, cigane jedan ciganski dobio si ono sto si trazio pa se ti zali
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Tracy3McGrady je napisao/la:Momak gine na terenu i to je bitno, sinoć par finih defanzivnih akcija ali i kriv za drugi gol i imao par nesigurnih dodavanja.
bio je zato kljucan kod 3 gola,kada je klizecim presjekao napad.
Nerminovic je napisao/la:STO DALJE OD REPKE!!! FUJ JESI GADAN
Jasan je nama vas stav,ali ocigledno je Mesa na strani vecine nas.
kanta od covjeka, kanta od igraca!
Ako nam fali neki srb radi statistike, mozemo dosta bolje!!!

Djedo10 je napisao/la:kanta od covjeka, kanta od igraca!![]()
pa dobro ,vi ste kao Mihajlovic koji je tjerao Ljajic da pjeva himnu,a ovaj novi trener ga zove zbog nogometa

mi smo? a ko si ti?lumani je napisao/la:Djedo10 je napisao/la:kanta od covjeka, kanta od igraca!![]()
pa dobro ,vi ste kao Mihajlovic koji je tjerao Ljajic da pjeva himnu,a ovaj novi trener ga zove zbog nogometa
Mozda onaj trans sa prekrizenim likom sto je bio , nisam mogo da skontam koji je lik u pitanju...Beduin je napisao/la:Kakav je trans bio upucen njemu sinoc?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Djedo10 je napisao/la:mi smo? a ko si ti?lumani je napisao/la:Djedo10 je napisao/la:kanta od covjeka, kanta od igraca!![]()
Ja se bavim sportom,a vi previse politikom

[/quote]
mi smo? a ko si ti?[/quote]
[/quote]
I ja sam, dok se nepojavi mr. ceta sa rs zastavom.

mi smo? a ko si ti?[/quote]

I ja sam, dok se nepojavi mr. ceta sa rs zastavom.
Postaje sve jasnije da ovaj momak nema mjesta u reprezentaciji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
mi smo? a ko si ti?[/quote]Djedo10 je napisao/la:pa dobro ,vi ste kao Mihajlovic koji je tjerao Ljajic da pjeva himnu,a ovaj novi trener ga zove zbog nogometa

I ja sam, dok se nepojavi mr. ceta sa rs zastavom.[/quote]
sta cemo sa burazerom

- DonCorleone
- Kontakt:
k.a.t.a.s.t.r.o.f.a. neovisno o poziciji na koju ga postavis.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ima on opravdanje za Belgiju i Kipar, prvu svi znamo da nije trebao početi, a sinoć je bilo očajno i nije do njega, oba puta je bilo do Meše. Prije tih utakmica je uvijek bio dobar i dobro je krpio rupe koje smo imali.DonCorleone je napisao/la:k.a.t.a.s.t.r.o.f.a. neovisno o poziciji na koju ga postavis.
Međutim sve ovo oko njega prelazi granice, sigurno da ima igrača koji ga ne mirišu, koje je uvrijedio kao i nas navijače. Spahić i Džeko ga ne mogu štititi dovijeka.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A postvljen sinoc na def.veznog i lijevog beka? Mislim da nikad nije igrao te pozicije, kako corleone za Pjanica uvijek koristi poziciju kao opravdanje a sad "neovisno o poziciji" za Vranjes... Sto Spahica nije stavio na dmf ili lb??Virtu4l je napisao/la:Ima on opravdanje za Belgiju i Kipar, prvu svi znamo da nije trebao početi, a sinoć je bilo očajno i nije do njega, oba puta je bilo do Meše. Prije tih utakmica je uvijek bio dobar i dobro je krpio rupe koje smo imali.DonCorleone je napisao/la:k.a.t.a.s.t.r.o.f.a. neovisno o poziciji na koju ga postavis.
Međutim sve ovo oko njega prelazi granice, sigurno da ima igrača koji ga ne mirišu, koje je uvrijedio kao i nas navijače. Spahić i Džeko ga ne mogu štititi dovijeka.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Nerminovic je napisao/la:Bio je neki mali incident s Vranjesom, da se nije Zuka naljutio sto je Vranjes okrenuo paznju prema navijacima umjesto da igra, lik jednostavno provocirao okrenuo se nama i nesto pokazuje prstom i onda dvije tri minute glavom mase i govori nesto, cigane jedan ciganski dobio si ono sto si trazio pa se ti zali
Nije mi jasno, nasli ste prozivati momka u toku utakmice????? Koji vam je cilj?- da primimo gol zbog nekoncentracije ili sta vec

Malo bi vi trebali smiriti dozivljaj sa tim transparentima i slicnim glupostima, nekad me ovi fanatikosi znaju iznervirati ko da su oni jedini istiniti BiH navijaci majko draga

Zadnja izmjena: knabs, dana/u 14 okt 2015, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Da, zato sam i rekao da ga ne možemo kriviti za loše partije. Nekad želja i trud nisu dovoljni, potrebno je i malo znanja.
Imao je te navodne probleme sa Zukanovićem, Vedad ga je javno prozivao, ne treba nam to u timu.
Imao je te navodne probleme sa Zukanovićem, Vedad ga je javno prozivao, ne treba nam to u timu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Slazem se da ga Mesa nije trebao ni postavljati, ni vamo, ni tamo, ali je problem i u tome da ni kod Kiprana ne bi imao mjesta kada onako igra kao juce, u roku od 45 minuta 4! puta doda protivniku loptu u noge, sto glavicom, sto nogicom.Virtu4l je napisao/la:Ima on opravdanje za Belgiju i Kipar, prvu svi znamo da nije trebao početi, a sinoć je bilo očajno i nije do njega, oba puta je bilo do Meše. Prije tih utakmica je uvijek bio dobar i dobro je krpio rupe koje smo imali.DonCorleone je napisao/la:k.a.t.a.s.t.r.o.f.a. neovisno o poziciji na koju ga postavis.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.