Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Vedin 'jaran'' u napadu Princ Tagoe of Gana zabi dva za nekih 20 minuta. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Ko je pripremio golove?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- miralem444
- Kontakt:
prvi carlos eduardo ,a drugi neznamPrincipatus je napisao/la:Ko je pripremio golove?

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
drugi golman:DPrincipatus je napisao/la:Ko je pripremio golove?
Eto tebe je citao pa si mu pokvario raspolozenjedemir44 je napisao/la:E moj Afrikanac,,,malo bolje procitaj intervju pa ces vidjeti sta je Vedo mislio...KONGO je napisao/la:Sta sve neces procitat ovdje![]()
Halo ba, Vedo prica o tome kako nije dobio podrsku od igraca i kako ne igraju kao tim !
Od sada ce u drugim rijecima i on tako, pa ce da vlada jos veca anarhija. Kao da je njega briga sta pise neki forumas sa Treskavice ! Ajde molim vas ....
![]()
![]()

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Nadajmo se da Vedo nije procito Tarikove "cinjenice" 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Eto tebe je citao pa si mu pokvario raspolozenje
[/quote]
Ajde bogati,ohladi malo,covjek je lijepo rekao "Nema se na koga osloniti",tu je garant mislio kako nema lopti od suigraca
...I niko ti nije rekao da je citao moje postove,a i da jest,sigurno mu ne bi pokvario raspolozenje.Momak je sigurno mislio na prijatelje koji su bili uz njeg dok je zabijao golove a u krizi ih nigdje nije bilo... 

Ajde bogati,ohladi malo,covjek je lijepo rekao "Nema se na koga osloniti",tu je garant mislio kako nema lopti od suigraca

Rotor Volgograd...
-
- Kontakt:
Kao da bi njegovo samopouzdanje poremetilo par izjava forumasa i losih kritika na njegov racun..igra fudbal otkad zna za sebe i na svakom gostovanju logicno je bio "pljuvan" kao i vecina drugih gostujucih igraca ne bitno za koji tim igrali..tako da je to sastavni dio njegovog posla..a i sam je sebi kruh birao..kritike su po meni bile na mjestu (sem onih vulgarnih i prostackih) jer, jeste on zabio 12 golova i sve to stoji ali po meni je ova sezona bila losa za njega jer je na vecini utakmica dobio ocjenu 4 ili cak 5 sto je ipak za jednog igraca koji je ipak sebi izgradio ime u svjetskom a pogotovo njemackom fudbalu slab, vrlo slab ucinak..
Ali isto tako kao sto mi svi vjerujemo u njega tako i on sam vjeruje u sebe i sigurno ce vratiti formu ako nastavi biti uporan.. malo me podsjeca na olica..jako je uporan, zna biti katastrofalan ali zna i odigrati muski ^^.. SRETNO TEBI KRALJU !!!
Ali isto tako kao sto mi svi vjerujemo u njega tako i on sam vjeruje u sebe i sigurno ce vratiti formu ako nastavi biti uporan.. malo me podsjeca na olica..jako je uporan, zna biti katastrofalan ali zna i odigrati muski ^^.. SRETNO TEBI KRALJU !!!
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
jedan komentar je dovoljan da ti kako tako padne moral.. drugo je kada te vrijedjaju stranci, ciji si neprijatelj.. ali kada te vrijedjaju braca, momci za koje gines na terenu.. i sam razmislis da li stvarno to vrijedi raditi.. ali, uvijek nakon jednog loseg se nareda dvadeset dobrig i tako mislim da nema problema..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
- Principatus
- Kontakt:
Salihovic salje (najzad ponovo) super loptu iz kornera Vukcevicu na glavu, ovaj pogadja za 1:1, baca se na njega i obara Salihovica. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da, ne mogu vjerovati da je kloc Vukčević zabio, ali mora se priznati da je sjajan udarac glavom i još bolji gol.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
- Kontakt:
dajte link utakmice hoffenheima
- Principatus
- Kontakt:
Idi na http://www.ATDHE.net, tu ima na prvoj strani.
- Principatus
- Kontakt:
Ibisevic zavrsava sezonu na 13. mjestu najkorisnijih igraca Bundeslige i na 9. mjestu strijelaca.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Možeš li reći s koje stranice su to podaci?Principatus je napisao/la:Ibisevic zavrsava sezonu na 13. mjestu najkorisnijih igraca Bundeslige i na 9. mjestu strijelaca.
Ne zezam te, evo ja gledam na ****(oni su prošle godine bili najmjerodavniji kada su asisti i golovi u pitanju) i tu mu je score 12+7. Dakle, imao je 7 asistencija.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Principatus
- Kontakt:
http://www.bundesliga.de/de/liga/torjaeger/index.php
Tu, nisu mu brojali jedanesterce koje je izvukao, kazu da ima samo 4 asistencije, dok druge stranice kazu da ima 6 ili 7. Cudi me, jer koliko se sjecam da je i prije utakmice sa HSV imao 4 asistencije (ili 3?) na Bundesliga.de, a tu je asistirao Salihovicu za 5:1.
Tu, nisu mu brojali jedanesterce koje je izvukao, kazu da ima samo 4 asistencije, dok druge stranice kazu da ima 6 ili 7. Cudi me, jer koliko se sjecam da je i prije utakmice sa HSV imao 4 asistencije (ili 3?) na Bundesliga.de, a tu je asistirao Salihovicu za 5:1.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Svaka cast za ovaj gest.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Principatus
- Kontakt:
Svaka cast i Josipu i Vedadu. A sto se tice "nepoznatog" biznismena, da to nije slucajno Dietmar Hopp?
- Principatus
- Kontakt:
Iz dnevnog avaza:
Ibišević doveo Šimunića u posjetu prvom treneru
Nakon posjete kantonalcu Kiseljaku, gosti iz Njemačke obišli stadion Tušanj
Zvijezda nogometne reprezentacije BiH i njemačkog bundesligaša Hofenhajma Vedad Ibišević proveo je jučerašnji dan u Tuzli, družeći se s dječacima koji treniraju nogomet u NK Kiseljak, ovdašnjoj ekipi koja se takmiči u Kantonalnoj ligi.
Ibišević je odmah po dolasku u BiH otišao posjetiti svog prvog trenera u tuzlanskom Zmaju od Bosne Nevzeta Hasanbašića Liju, koji živi u Kiseljaku, a trenutno vodi jednu omladinsku selekciju Slobode.
Hasanbašić je s ljudima koji vode NK Kiseljak priredio doček za Ibiševića i njegovog saigrača iz Hofenhajma, inače hrvatskog reprezentativca Josipa Šimunića, te zastupnika Andreasa Alda.
Nakon posjete Kiseljaku, Ibišević, Šimunić i Aldo obišli su i stadion Tušanj. Ova posjeta predstavlja početak saradnje čiji je cilj ulaganje u terene i infrastrukturu, kako bi mladi nogometaši iz Tuzle i okoline imali bolje uvjete za treniranje.
Ibišević doveo Šimunića u posjetu prvom treneru
Nakon posjete kantonalcu Kiseljaku, gosti iz Njemačke obišli stadion Tušanj
Zvijezda nogometne reprezentacije BiH i njemačkog bundesligaša Hofenhajma Vedad Ibišević proveo je jučerašnji dan u Tuzli, družeći se s dječacima koji treniraju nogomet u NK Kiseljak, ovdašnjoj ekipi koja se takmiči u Kantonalnoj ligi.
Ibišević je odmah po dolasku u BiH otišao posjetiti svog prvog trenera u tuzlanskom Zmaju od Bosne Nevzeta Hasanbašića Liju, koji živi u Kiseljaku, a trenutno vodi jednu omladinsku selekciju Slobode.
Hasanbašić je s ljudima koji vode NK Kiseljak priredio doček za Ibiševića i njegovog saigrača iz Hofenhajma, inače hrvatskog reprezentativca Josipa Šimunića, te zastupnika Andreasa Alda.
Nakon posjete Kiseljaku, Ibišević, Šimunić i Aldo obišli su i stadion Tušanj. Ova posjeta predstavlja početak saradnje čiji je cilj ulaganje u terene i infrastrukturu, kako bi mladi nogometaši iz Tuzle i okoline imali bolje uvjete za treniranje.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ipak na 10, jer i prosle sezone kickerova je zadnja bilaPrincipatus je napisao/la:Ibisevic zavrsava sezonu na 13. mjestu najkorisnijih igraca Bundeslige i na 9. mjestu strijelaca.

Kad se samo sjetim kuknjave i pljuvanja po njemu,a momak zavrsi sezonu kao 10-ti najkorisniji igrac bundeslige.
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=20739
Ima na kickeru,al mi bas njemacki nije jaca strana

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, HariTz, Zglavkar i 31 gost.