NK Zvijezda Gradačac

zvjezdas
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zvjezdas » 09 apr 2011, 18:26

Da nije smijesno bilo bi zalosno.Danas je na najbolji moguci nacin demostrirana podjela bodova.Onih 2ooo gledalaca nekoliko ljudi napravi debilima.

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 09 apr 2011, 18:33

zvjezdas je napisao/la:Da nije smijesno bilo bi zalosno.Danas je na najbolji moguci nacin demostrirana podjela bodova.Onih 2ooo gledalaca nekoliko ljudi napravi debilima.
zalosno :roll:
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 09 apr 2011, 18:52

Bas super, sledecu utakmicu nece biti vise od 500 gledalaca. Dzaba prave stadion kad nece htjet niko dolazit na njega da gleda ovu tragikomediju. A Cvile prije tekme lijepo kaze da ce biti 0-0. Ma ovo vise nije ona Zvijezda, sad je jos jedan debilski klub u PL.
Dragon Town

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 09 apr 2011, 19:16

e raja ,ako mogu dobiti neki info,kakav je Velež bio danas?

Pozz za raju iz Gradačca!

Antifa!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 09 apr 2011, 22:52

Tito_1922 je napisao/la:e raja ,ako mogu dobiti neki info,kakav je Velež bio danas?

Pozz za raju iz Gradačca!

Antifa!
Nikakav. Valjanje po terenu. Jaukanje. Valjda je tako i trebalo biti u dogovorenoj utakmici. Nije džaba po Gradačcu se 5 dana govorilo da će biti rezultat 0:0. Žalosno. Pa nitko da šutne loptu na gol. Niti jedni, niti drugi. Igra se vodila između šesnaesteraca. U obje ekipe maksimalno 3 dodavanja i lopta se predaje protivniku. Od nas 2000 gledalaca danas su napravili budale.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 10 apr 2011, 08:42

Ne trebamo krivit igrace koji su jucer morali igrati po direktivi Jovica i Cvitkusica.Ovaj drugi je taj koji je dogovorio ovakav rezultat a onaj prvi razradio taktiku koja mu i bas nije neka bila jer i oni koji i ne poznaju fudbal mogli bi skontati da nesto nije uredu.Cvis je faca sto je napravio onoliki svijet budalama.

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 10 apr 2011, 08:48

Nek je dat Velezu bod nije mi zao .... ali mogli su makar napravit rezultat 1:1 ili 2:2 ono ipak malo publiku da zabavi a ne ko pi.c.ke igraju i jedni i drugi i samo cekaj da prodje 90 minuta

CVISU **** JEDAN dali ovo vrijedi 5 maraka da se gleda????

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 10 apr 2011, 12:15

zvjezdas je napisao/la:Ne trebamo krivit igrace koji su jucer morali igrati po direktivi Jovica i Cvitkusica.Ovaj drugi je taj koji je dogovorio ovakav rezultat a onaj prvi razradio taktiku koja mu i bas nije neka bila jer i oni koji i ne poznaju fudbal mogli bi skontati da nesto nije uredu.Cvis je faca sto je napravio onoliki svijet budalama.
sta pricas ti bolan gospodin Jovic nema veze sa time ko tebi daje pravo da tako pricas covjek je osvojio sve u BH fudbalu sto se moze a to sto su nasi igraci i nasa uprava prodali tekmu neki igraci ne svi naravno pravi profesionalac sto nece da proda tekmu nije ni htjeo da igra kao Prodanovic tako je isto bilo kad god Karic golman nije branio svaka je bila dogovorena i kada je u travniku yebao treneru sve po spisku jer nije htjeo da pusti naravno otjerali su ga pun mi je qrac ovih pojedini ljudi sto koriste Zvijezdu u druge svrhe neznam zasto je bio x na kladionici blokiran nebi me cudilo i da su neki od igraca igrali X sve u svemu pozivam sve vjerne navijace na bojkot domacih utakmica dokle god se sta ne promjeni :evil:

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 10 apr 2011, 13:02

A kad se samo sjetim kakvo ste osvjezenje sto se tice postenja bili kad ste usli.Uvijek sam vas smatrao,uz nas,najpostenijim klubom.
Tjerajte bagru lopovsku,tim prije sto vam ovo uopste ne treba,ni vama ni Velezu jer su Drina i Buducnost vec ispali.Mogli ste odigrati super utakmicu za raju 3-2,2-2,opusteno....
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 10 apr 2011, 13:35

nepalimo auta samo baklje
nista pistolj samo sake
nama reket sluzi za tenis
a ti nam cvile pusi penis
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 10 apr 2011, 14:23

Gade mi se ova gov'na iz Gradacca,ova njihova djeca sa ovom pricom o namjestenoj tekmi.Da je ona Djenina uletila OPET bi bilo "dogovoreno".Eto jesenas u Mostaru smo vam prodali tekmu da nas nakantate onako i dali smo Tosunovicu da nam zavali 4 komada kao"izvinjenje"sto ga nismo uzeli kad nam se nudio saam.
Eto..jeste li sad rahat misevi?
Cuclu u usta i mrs na spavanje sada!Nisi ti VIDIO tekme!Nijedan od vas!Niste mi jasni svega mi moga!
Odmah je namjesteno danas.Da nam"vratite"sto smo vam mi PUSTILI da nas nakantate jesenas i od avs su nam kola krenula nizbrdo!
Nikad se balijani nece pameti dozvati..NIKAD!Drugi nam se smiju i neka nam se smiju,nejedinstvo u svemu i sami protiv sebe..fuj!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 10 apr 2011, 14:53

edinko ne rise
bit na utakmici i slusat price nije isto...
zato tisu misu

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 10 apr 2011, 15:37

edinko je napisao/la:Gade mi se ova gov'na iz Gradacca,ova njihova djeca sa ovom pricom o namjestenoj tekmi.Da je ona Djenina uletila OPET bi bilo "dogovoreno".Eto jesenas u Mostaru smo vam prodali tekmu da nas nakantate onako i dali smo Tosunovicu da nam zavali 4 komada kao"izvinjenje"sto ga nismo uzeli kad nam se nudio saam.
Eto..jeste li sad rahat misevi?
Cuclu u usta i mrs na spavanje sada!Nisi ti VIDIO tekme!Nijedan od vas!Niste mi jasni svega mi moga!
Odmah je namjesteno danas.Da nam"vratite"sto smo vam mi PUSTILI da nas nakantate jesenas i od avs su nam kola krenula nizbrdo!
Nikad se balijani nece pameti dozvati..NIKAD!Drugi nam se smiju i neka nam se smiju,nejedinstvo u svemu i sami protiv sebe..fuj!
slusaj sabane kad si cmizdrio da nedajemo orasju bodeve nismo dali zasto zato sto su bas ta djeca kao sto ti kazes zaprijetili igracima da cemo im noge polomit ako puste sjecas se toga majmuncino jedna mi samo zelimo da se igra fudbal i posteno pa ko koga kapiras a isto tako rekli smo da je namjestena protiv sirokog prosle sezone kada smo gubili kod kuce i na kraju se igraci sirokog izmicu da bi nasi dali gol za 1-1 ;)

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 10 apr 2011, 16:58

Ma pustite edinka, staru paljevinu :mrgreen: Nego bili mi ko mogao reci imali igdje neki portal ili stranica koja ima izvjestaj sa utakmice, poneku sliku i slicno. Ima ova gradacac-x ali nema nista na njoj o utakmici, pa eto ako neko zna stranicu koja prati Zvijezdu nek da link, moze i na pp!

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 10 apr 2011, 21:39

Ma ljudi moji ne zna te vi ko vas trenira mozda će vam ovo sto vam sad govorim biti nevjerovatno mozda ce te me svi napasti ali taj covjek koji je vas trenutni trener SIR DRAGAN JOVIC je vjerovali ili ne najveci namjestac u kratkoj istoriji PREMIJER LIGE .Riješite se te pošasti sto prije jer veceg prevaranta nema .Dok je on kod vas nikad iz lige ispasti necete niti ce te sta u ligi napraviti.Ako vas to zadovoljava izvolite .Ovo pisem iz razloga sto sam VAS gledao zadnjih 3 utaknice u ligi protiv Travnika i vi ste me igrom najvise odusevili od svih timova u ligi i kakav je bio rezultat to necu komentarisati.Covjek se cini tih i fin nikad ruzne rjeci od njega necete cuti ,ali taj ima mutne seme sa svima prodo bi mater rodjenu prodo je i Travnik da bi ga godinu kasnije svojim stelama u Hercegovini vratio u ligu.A zrinjski je posebna prica kad su god dosli pod njegovim vodstvom u Travnik nikad nisu SMJELI izgubiti.Pa i ovo VASE gostovanje stvarno ali stvarno vas ne podcjenjujem ,i ponovo kazem da ste dobri , ali svi su se ovdje smijali kako je Travnik od 0 2 okrenuo na 2 2 .CUVAJTE SE NAJVECE I NAJPODMUKLIJE ZMIJE U BH NOGOMETU kaze vam covjek Travnicanin koji ga dobro poznaje.Svi ste gledali Velez ,mostarska veza, ne bojte se ne priznaju takvi nacionalnoct da poznaju ne bi nas suspendovali.I JOS JEDNOM RJESITE SE ZMIJE INACE ISPADATE IDUCE GODINE i nas je tako izvaro....OVO JE DOBRONAMJERNO I AKO NEKI NE SVATE TAKO UNAPRED SE IZVINJAVAM ALI NE MOGU DA PRECUTIM ONO STO ZNAM I DA TO NEKO CINI KLUBU IZ MALE SREDINE SLICNOJ NAMA I LJUDIMA KOJI TOLIKO VOLE NOGOMET.Dobronamjerno iz Travnika...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

komrad
Kontakt:

Post Postao/la komrad » 10 apr 2011, 21:47

nostradamus je napisao/la:Ma ljudi moji ne zna te vi ko vas trenira mozda će vam ovo sto vam sad govorim biti nevjerovatno mozda ce te me svi napasti ali taj covjek koji je vas trenutni trener SIR DRAGAN JOVIC je vjerovali ili ne najveci namjestac u kratkoj istoriji PREMIJER LIGE .Riješite se te pošasti sto prije jer veceg prevaranta nema .Dok je on kod vas nikad iz lige ispasti necete niti ce te sta u ligi napraviti.Ako vas to zadovoljava izvolite .Ovo pisem iz razloga sto sam VAS gledao zadnjih 3 utaknice u ligi protiv Travnika i vi ste me igrom najvise odusevil od svih timova u ligi i kakav je bio rezultat to necu komentarisati.Covjek se cini tih i fin nikad ruzne rjeci od njega necete cuti ali taj ima mutne seme sa svima prodo bi mater rodjenu prodo je i Travnik da bi ga godinu kasnije svojim stelama u Hercegovini vratio u ligu.A zrinjski je posebna prica kad su god dosli pod njegovim vodstvom u Travnik nikad nisu SMJELI izgubiti.Pa i ovo VASE gostovanje stvarno ali stvarno vas ne podcjenjujem ,i ponovo kazem da ste dobri , ali svi su se ovdje smijali kako je Travnik od 0 2 okrenuo na 2 2 .CUVAJTE SE NAJVECE I NAJPODMUKLIJE ZMIJE U BH NOGOMETU kaze vam covjek Travnicanin koji ga dobro poznaje.Svi ste gledali Velez ,mostarska veza, ne bojte se ne priznaju takvi nacionalnoct da poznaju ne bi nas suspendovali.I JOS JEDNOM RJESITE SE ZMIJE INACE ISPADATE IDUCE GODINE i nas je tako izvaro....OVO JE DOBRONAMJERNO I AKO NEKI NE SVATE TAKO UNAPRJED SE IZVINJAVAM ALI NE MOGU DA PRECUTIM ONO STO ZNAM I DA TO NEKO CINI KLUBU IZ MALE SREDINE SLICNOJ NAMA I LJUDIMA KOJI TOLIKO VOLE NOGOMET.Dobronamjerno iz Travnika...
Ne bih se bas slozio sa tobom,covjek kad je odlazio iz Zrinjskog pustio je suzi i pruzio ruku svima u klub,covjek koji je nas klub digao na visi nivo,vjerujem da je ostao u Zrinjskom da bi i ove godine bili u vrhu,kad je otisao bili smo peti. 2,3 boda zaostatka za prvim timom,mozda mu se malo zamjeralo sto se odrekao Matea Susica,Zurzinova i par igraca losih doveo tipa Rizvanovica i Salcinovica no Mostar mu nikada nece zaboraviti titulu prvaka i titulu kupa te odlicne nastupe u evropi kad je napunio stadion protiv Vaduza,Brage,Slovana,Odensea,Tobola !
Veceg gospodina od njega i strucnjaka u ovoj ligi nema tako da iz tebe moze samo ljubomora pricati,a to za gostovanja u Travniku,bilo bi smjesno da se ekipa poput Zrinjskog plasi gostovanja na Piroti,gdje su mesari slomili nogu Dragicevicu a da za to nisu ni opmenu dobili!Svi znamo desavanja sa pirote,malo je klubova da se nije zalilo !
Prvi predsjednik Veleža bio je Anđelko Vlaho a rivali su bile mahalske ekipe. Nakon sticanja iskustva, ukrstila su se koplja i sa mjesnim rivalima Jugoslovenski spo. klub; HŠK Zrinjski i SK Vardar), i većinom su te utakmice završavale visokim porazima.

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 10 apr 2011, 22:12

komrad je napisao/la:
nostradamus je napisao/la:Ma ljudi moji ne zna te vi ko vas trenira mozda će vam ovo sto vam sad govorim biti nevjerovatno mozda ce te me svi napasti ali taj covjek koji je vas trenutni trener SIR DRAGAN JOVIC je vjerovali ili ne najveci namjestac u kratkoj istoriji PREMIJER LIGE .Riješite se te pošasti sto prije jer veceg prevaranta nema .Dok je on kod vas nikad iz lige ispasti necete niti ce te sta u ligi napraviti.Ako vas to zadovoljava izvolite .Ovo pisem iz razloga sto sam VAS gledao zadnjih 3 utaknice u ligi protiv Travnika i vi ste me igrom najvise odusevil od svih timova u ligi i kakav je bio rezultat to necu komentarisati.Covjek se cini tih i fin nikad ruzne rjeci od njega necete cuti ali taj ima mutne seme sa svima prodo bi mater rodjenu prodo je i Travnik da bi ga godinu kasnije svojim stelama u Hercegovini vratio u ligu.A zrinjski je posebna prica kad su god dosli pod njegovim vodstvom u Travnik nikad nisu SMJELI izgubiti.Pa i ovo VASE gostovanje stvarno ali stvarno vas ne podcjenjujem ,i ponovo kazem da ste dobri , ali svi su se ovdje smijali kako je Travnik od 0 2 okrenuo na 2 2 .CUVAJTE SE NAJVECE I NAJPODMUKLIJE ZMIJE U BH NOGOMETU kaze vam covjek Travnicanin koji ga dobro poznaje.Svi ste gledali Velez ,mostarska veza, ne bojte se ne priznaju takvi nacionalnoct da poznaju ne bi nas suspendovali.I JOS JEDNOM RJESITE SE ZMIJE INACE ISPADATE IDUCE GODINE i nas je tako izvaro....OVO JE DOBRONAMJERNO I AKO NEKI NE SVATE TAKO UNAPRJED SE IZVINJAVAM ALI NE MOGU DA PRECUTIM ONO STO ZNAM I DA TO NEKO CINI KLUBU IZ MALE SREDINE SLICNOJ NAMA I LJUDIMA KOJI TOLIKO VOLE NOGOMET.Dobronamjerno iz Travnika...
Ne bih se bas slozio sa tobom,covjek kad je odlazio iz Zrinjskog pustio je suzi i pruzio ruku svima u klub,covjek koji je nas klub digao na visi nivo,vjerujem da je ostao u Zrinjskom da bi i ove godine bili u vrhu,kad je otisao bili smo peti. 2,3 boda zaostatka za prvim timom,mozda mu se malo zamjeralo sto se odrekao Matea Susica,Zurzinova i par igraca losih doveo tipa Rizvanovica i Salcinovica no Mostar mu nikada nece zaboraviti titulu prvaka i titulu kupa te odlicne nastupe u evropi kad je napunio stadion protiv Vaduza,Brage,Slovana,Odensea,Tobola !
Veceg gospodina od njega i strucnjaka u ovoj ligi nema tako da iz tebe moze samo ljubomora pricati,a to za gostovanja u Travniku,bilo bi smjesno da se ekipa poput Zrinjskog plasi gostovanja na Piroti,gdje su mesari slomili nogu Dragicevicu a da za to nisu ni opmenu dobili!Svi znamo desavanja sa pirote,malo je klubova da se nije zalilo !
E molim te de pricamo ozbiljno i otvoreno o problemima u NASEM nogometu .Pusti to MESARI i ta sitna podbadanja milion puta smo svima pokazali da nas se to ne dotice.E moj Jarane vama bi stadion u to vrijeme napunio i ja jer ste VI morali biti prvaci tada kad ste igrati kao pripadnici jedne od tri nacije u ovoj drzavi.Jeb... nas sad trenira Nele koji veze nema o poslu trenerskom pa vidi koji smo na tabeli.Ajde kad nije kao sto kazem pogledaj gdje je sada Posusje koje je trenirao doveo ga zajedno s GAZDAMA do propasti a onda pobjego NA VRIJEME .Isto kao i Travnik one godine pa par kola prije propasti i ispadanja pobjego u Posusje .Trenirao i Zrinjski pa kad je vidio koliko je sati i da ce taj klub jedva zivu glavu izvlaciti iz lige ,JUCE SMO VIDJELI KAKO, i od tamo pobjego .E zato jarane nemoj sve gledat crno i bjelo nego razmisli malo .Puno je lopova kod nas znanih i NEZNANIH zato nas i nema nigdje.A sto se tice nase ljubomore DALEKO MU LIJEPA KUCA BILO NE PONOVILO SE....
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 11 apr 2011, 07:48

nostradamus je napisao/la:Ma ljudi moji ne zna te vi ko vas trenira mozda će vam ovo sto vam sad govorim biti nevjerovatno mozda ce te me svi napasti ali taj covjek koji je vas trenutni trener SIR DRAGAN JOVIC je vjerovali ili ne najveci namjestac u kratkoj istoriji PREMIJER LIGE .Riješite se te pošasti sto prije jer veceg prevaranta nema .Dok je on kod vas nikad iz lige ispasti necete niti ce te sta u ligi napraviti.Ako vas to zadovoljava izvolite .Ovo pisem iz razloga sto sam VAS gledao zadnjih 3 utaknice u ligi protiv Travnika i vi ste me igrom najvise odusevili od svih timova u ligi i kakav je bio rezultat to necu komentarisati.Covjek se cini tih i fin nikad ruzne rjeci od njega necete cuti ,ali taj ima mutne seme sa svima prodo bi mater rodjenu prodo je i Travnik da bi ga godinu kasnije svojim stelama u Hercegovini vratio u ligu.A zrinjski je posebna prica kad su god dosli pod njegovim vodstvom u Travnik nikad nisu SMJELI izgubiti.Pa i ovo VASE gostovanje stvarno ali stvarno vas ne podcjenjujem ,i ponovo kazem da ste dobri , ali svi su se ovdje smijali kako je Travnik od 0 2 okrenuo na 2 2 .CUVAJTE SE NAJVECE I NAJPODMUKLIJE ZMIJE U BH NOGOMETU kaze vam covjek Travnicanin koji ga dobro poznaje.Svi ste gledali Velez ,mostarska veza, ne bojte se ne priznaju takvi nacionalnoct da poznaju ne bi nas suspendovali.I JOS JEDNOM RJESITE SE ZMIJE INACE ISPADATE IDUCE GODINE i nas je tako izvaro....OVO JE DOBRONAMJERNO I AKO NEKI NE SVATE TAKO UNAPRED SE IZVINJAVAM ALI NE MOGU DA PRECUTIM ONO STO ZNAM I DA TO NEKO CINI KLUBU IZ MALE SREDINE SLICNOJ NAMA I LJUDIMA KOJI TOLIKO VOLE NOGOMET.Dobronamjerno iz Travnika...
jarane, ne smije se o tome još govoriti u Gradačcu, mi smo malo naivna sredina i dok mi skontamo ljudi na izjebu

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 11 apr 2011, 08:08

nostradamus je napisao/la:Dok je on kod vas nikad iz lige ispasti necete niti ce te sta u ligi napraviti.I JOS JEDNOM RJESITE SE ZMIJE INACE ISPADATE IDUCE GODINE
iskreno ja ne mogu nista da ti kazem o tom namjestanju jer nemam nikakvih dokaza protiv bilo koga iz kluba...a ovo rekla kazala moze se okacit macku o rep (necemo forum pretvorit u mahalu)...nego ovjde imamo kontradiktorne sudove...ne mogu oba biti istinita pa sad koji je od ova dva istinit ?
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.