jah sudije braco mila

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
A jel' stvarno onaj igrac dobio direktni crveni zbog simuLiranja?juznjak> je napisao/la:Postavio sam kompletni video ,mnogo bolji
jahjuznjak> je napisao/la:Nije direktan crveni, dobio je dva zuta zbog simuliranja
Ma uploadovaće to oni , do neki dan im je pisalo Malaga - Barcelona u nedelju u 20 hZELJO DO GROBA je napisao/la:evo sad gledam program Arene, ne pise da ce prenostiti Spansku Ligu, mislim nema prenosa, bar tako tamo pise...
sad neznam je to ono sto ja mislim
a za curicu glasali novinar iz Portugala, i jos dvojica...
Nekako imam osjećaj da je to Barca , čim piše možete naslutiti.Raul_64 je napisao/la:Cuj![]()
Samo domace utakmice barcelone il Reala,mislim svejedno tu je arena al zestoka im ova sema
Evo ja sad gledao na sa-x forumu na temi TV1 svi tvrde da će to biti Barca ( a nema onih koji misle da će to biti realZELJO DO GROBA je napisao/la:@messilla
ziv bio..daj Boze da je Barca...
znaci u ponedjeljak Barca aBdmessilla je napisao/la:Evo ja sad gledao na sa-x forumu na temi TV1 svi tvrde da će to biti Barca ( a nema onih koji misle da će to biti realZELJO DO GROBA je napisao/la:@messilla
ziv bio..daj Boze da je Barca...) , a ima i jedna nebuloza kaže onaj jedan da će to biti Sevilla
ABd ,uz BahuZELJO DO GROBA je napisao/la:znaci u ponedjeljak Barca aBdmessilla je napisao/la:Evo ja sad gledao na sa-x forumu na temi TV1 svi tvrde da će to biti Barca ( a nema onih koji misle da će to biti realZELJO DO GROBA je napisao/la:@messilla
ziv bio..daj Boze da je Barca...) , a ima i jedna nebuloza kaže onaj jedan da će to biti Sevilla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.