Politika u Savezu je velike klubove i dovela do situacije u kojoj jesu. Zamisli da se Dinamu onemoguci nastup u Evropi jer je red na neku drugu naciju. Propali bi jer je to velik klub i ima velike rashode. Bez primanja bi propali a primanja su mala kad ne igras u Evropi.
Znaci, po tvom mi moramo na nivo Troglava, Posusja, Brotnja, Zepca i ostalih bezveznih klubova?!
Smijesan si, ali jadno smijesan.
Ma sta vas je dovela,dovela vas je vasa nesposobnost.Ispuni uvjete ides u europu kratko i jasno.Tko je kriv Slobodi ste nece vidjeti europe,vama sto je niste vidjeli 7 godina.....I koga su to zaustavljali pa da umjesto njega ide dugi klub.Rad i kvaliteta se treba gledati,nadam se da ce to u novom savezu i biti.Pa ako i Gosk izbori europu i bude imao uvjete,nek ide....Nekako vjerujem u ovaj savez,iako je to samo privremeno i sve ce se vratiti na staro,tko je do sada dobro radio tako ce i nastaviti,tko nije trebalo bi mu biti jos gore.Pa nece savez placati hranu igracima sarajeva i ostalih klubova koji su u rasulu??!!!

[/quote]
Pricas gluposti a vrlo dobro znas sta ja mislim samo zaobilazis to sto znamo i uzimas za primjer Slobodu. Kod nas se zna koje nacionalnosti ce biti sampion drzave. To je problem a ne (ne)sposobna Sloboda koja nikad nije ni imala priliku da osvoji titulu.
Zato niko ne moze drzati imalo skuplje igrace. Tim se napuca za jednu godinu i onda ga nema na mapi narednih godina. Veliki prezive te godine ali se i zaduze, mali zavrse gdje im je mjesto i sve tako. Takva situacija odgovara malim klubovima jer oni svakako ne mogu bolje. Sponzorima nije u interesu takva liga. Malo jaci sponzor mora i hoce da vidi planove kluba. To je kod nas nemoguce jer niko nema i ne moze imati nikakve ozbiljne planove jer se zna kad je i na koga red da bude prvak. Mislis da je situacija normalna da bi nekom NK Siroki Brijeg bio interesantan da ulaze pare u njega? Ne, taj klub bi zavrsio kao i ostali "velikani" ali sad za sad imaju srece jer nema vise hrvatskih klubova osim njih i Zrinjskog. Prije ili kasnije ce zavrsiti gdje im je mjesto.
Siroki se sad fol zahuktava, igra bolje..... Sljedeca sezona je njihova. To se vec sada zna. Bez velikih promjena PL BiH ce propasti jer je nemoguce igrati ligu i imati publiku i sponzore u prvenstvu za koje se vec unaprijed zna ko ce biti sampion.
Ova krkanska politika odgovara krkanima i zato vi i niste za promjene u Savezu. Znate da bi vam to bio kraj.
Ne kaze se bezze; "Sa budalom se ne treba raspravljati, prvo te spusti na svoj nivo pa te onda pobijedi."
Imas mahanje, s tobom ne diskutujem vise, ne znam sto sam ikako odgovarao na tvoje gluposti i provokacije.
Zato se povlacim prije nego me u potpunosti spustis na svoj nivo.

[/quote]
Svaka čast buraz