Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Sta i ovaj desni bek, dokle vise
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nema veze, sve to mozes gurati na krilo. Kao da smo ikad u historiji imali nekog driblera. Bitno je da se drzi linije i razvlaci protivnike.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Kod ovog bi mogla biti prica kao sa Saidom ppjavi se iz 3.lige i odmah na veliku scenu. Jest da je ovo nizi rang Sudeci po ovom videu dobar igrac, snažan i treba ga odmah u mladu zvat.
Ovakvom dribleru uvijek mozes naci novu poziciju vecinim su to polivalentni igraci.
Ovakvom dribleru uvijek mozes naci novu poziciju vecinim su to polivalentni igraci.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Onda Amara na lijevu stranuElCartel11 je napisao/la: ↑11 jan 2023, 19:34Za Dedica vec imaš lijep backup. Gazibegovic.

FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
Ima dobar start kad uzme loptu i uz to koliko vidim fino zagradi loptu tjelom…
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima dobar dribling ali djeluje da ne zna da se riješi lopte na vrijeme već pokušava neke driblinge. Samo da ne bude kao Gojak. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Obavezno momka zvati, dosta je seoskih varalica ala Duljević i slični, i ako ne napravi transfer, reprezentacija mu je dobar izlog svakako
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
San Jose mu trenutno koci transfer u AEK. Igrac zeli da predje u Grcku. Pokusava sam koliko moze, navodno, da pogura taj transfer. Ameri hoce vise pare.
Na kraju ipak mislim da ce se rijesiti kako treba i da ce uskoro potpisati. Vidjecemo.
Na kraju ipak mislim da ce se rijesiti kako treba i da ce uskoro potpisati. Vidjecemo.
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kikanoviceva pozicija je jos uvijek nedefinisana, morat ce nauciti igrati ledjima i nositi protivnike. Ovakav kakav jeste, moze igrati krilo u reprezentaciji, ali vise kao Demirovic koji ce iz drugog plana ulaziti u centar. Sad cemo imati 2 slicna igraca.
Kada pricamo o krilnim igracima, pricamo o nekome ko igra na aut liniji, razvlaci protivnike i dobija 1 na 1 duele.
Kada pricamo o krilnim igracima, pricamo o nekome ko igra na aut liniji, razvlaci protivnike i dobija 1 na 1 duele.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 12 jan 2023, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️

Zmijo, bolje i nisi zasluzijo.

@igrajlopte 🐦
Ja sam stekao dojam da je Kikanović brži od Demirovića i da je bolji "sa loptom".
Mozda nepopularno misljenje ali mislim da se malo pretjeruje sa Kikanovicem u ovom trenutku kao nekom A reprezentativcu. Razlog je kao prvo igranje toplo hladno u MLSu koja je sve osim neke ozbiljne lige, i to sto vec duzi period uopste i ne igra aktivno zbog pauze prvenstva. A kao drugo sto trenutno ne vidim njega kao nekog upgrade na igrace poput Demirovica, Prevljaka i Kodre.
Volio bi da sto prije zavrsi transfer u AEK (ili neki drugi klub) i da se prvo dokaze u klubu. Sta god neko mislio o nasim napadacima (izuzev Dzeke) oni su ipak nesto uradili u svojim klubovima i postigli x golova.
S tim receno, naravno da ne bih imao nista protiv da dobije poziv u skorijoj buducnosti i da se vrti oko reprezentacije, da bude sa igracima. Ali opet kazem, pitanje je koliko ti on moze dati u ovom trenutku.
Volio bi da sto prije zavrsi transfer u AEK (ili neki drugi klub) i da se prvo dokaze u klubu. Sta god neko mislio o nasim napadacima (izuzev Dzeke) oni su ipak nesto uradili u svojim klubovima i postigli x golova.
S tim receno, naravno da ne bih imao nista protiv da dobije poziv u skorijoj buducnosti i da se vrti oko reprezentacije, da bude sa igracima. Ali opet kazem, pitanje je koliko ti on moze dati u ovom trenutku.
@igrajlopte 🐦
Nevjerujem da je MLS ista slabija liga od madzarske ili turskeReX je napisao/la: ↑12 jan 2023, 13:47Mozda nepopularno misljenje ali mislim da se malo pretjeruje sa Kikanovicem u ovom trenutku kao nekom A reprezentativcu. Razlog je kao prvo igranje toplo hladno u MLSu koja je sve osim neke ozbiljne lige, i to sto vec duzi period uopste i ne igra aktivno zbog pauze prvenstva. A kao drugo sto trenutno ne vidim njega kao nekog upgrade na igrace poput Demirovica, Prevljaka i Kodre.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Turska je mnogo jača dok je Mađarska vjerovatno tu negdje, teško je to ocijeniti jer ovi ne igraju Europu. Nije to problem već činjenica da nisi toliko na radaru europskim klubovima kad si gore.lol89 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 13:52Nevjerujem da je MLS ista slabija liga od madzarske ili turskeReX je napisao/la: ↑12 jan 2023, 13:47Mozda nepopularno misljenje ali mislim da se malo pretjeruje sa Kikanovicem u ovom trenutku kao nekom A reprezentativcu. Razlog je kao prvo igranje toplo hladno u MLSu koja je sve osim neke ozbiljne lige, i to sto vec duzi period uopste i ne igra aktivno zbog pauze prvenstva. A kao drugo sto trenutno ne vidim njega kao nekog upgrade na igrace poput Demirovica, Prevljaka i Kodre.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E vidis ne bih se slozio. Mislim da je MLS po kvalitetu i rangu u donjem dijelu Evropskog fudbala. Deset golova kao napadac u skoro 50ak utakmica u MLSu, nije bas neki impozantni podatak.lol89 je napisao/la: ↑12 jan 2023, 13:52Nevjerujem da je MLS ista slabija liga od madzarske ili turskeReX je napisao/la: ↑12 jan 2023, 13:47Mozda nepopularno misljenje ali mislim da se malo pretjeruje sa Kikanovicem u ovom trenutku kao nekom A reprezentativcu. Razlog je kao prvo igranje toplo hladno u MLSu koja je sve osim neke ozbiljne lige, i to sto vec duzi period uopste i ne igra aktivno zbog pauze prvenstva. A kao drugo sto trenutno ne vidim njega kao nekog upgrade na igrace poput Demirovica, Prevljaka i Kodre.

Na kraju krajeva dovoljno je samo pogledati onih par utakmica koje je nasa liga igrala sa njihovom gdje bio egal.

@igrajlopte 🐦
Ako ništa mladi MLS-ovci su bar školovani igrači.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Gledajući po minutaži odigrao je samo 24 pune utakmice i za taj period ostvario 16 G/A igrajući u slabom klubu. Sve osim zanemarivo.
Zadnja izmjena: TopRemove, dana/u 12 jan 2023, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.