Pa ne znam šta se dešava sa onim novim statutom kluba,izgradnja tribine itd....
Ako neko ima više informacija
Pa ne znam šta se dešava sa onim novim statutom kluba,izgradnja tribine itd....
Ako čitaju,neka Velež TV napravi intervju sa Šemsom Hasićem i da svim navijačima objasni ta pitanja.
Nije ohladilo samo neće da se eksponira,
MOZEMO i to za male pare kao i Sarajevo,Tuzla,Zeljo,Zrinjski...svi iz Afrike nalaze pojacanja, jucer ti Jovic to javno govori ali nasim"skautima"to nije dovoljno.Meni nikako nije jasno radi li iko na tome ikako.Ili se samo gleda gdje ima sta dzabe....
Nije da se pretjerano razumijem a mislim da je tržište prezasićeno i da nije jednostavno naći kvalitetnog igrača. Obzirom koliki je novac u pitanju i kako je fudbal unosan biznis, puno je igrača i menadžera koji se nude u to sam ubjeđen. Puno je prevara, od godina igrača pa nadalje. Evo Željo ima neku filijalu odavno u Africi i nekakve kontakte pa ne vidim da su nekoga doveli. Doveli su dvojicu iz Radnika.JuzniBosanac je napisao/la: ↑14 avg 2022, 11:44MOZEMO i to za male pare kao i Sarajevo,Tuzla,Zeljo,Zrinjski...svi iz Afrike nalaze pojacanja, jucer ti Jovic to javno govori ali nasim"skautima"to nije dovoljno.Meni nikako nije jasno radi li iko na tome ikako.Ili se samo gleda gdje ima sta dzabe....
Vjeruj da ima.Ovo sa Zeljom je jako tanko.Nama treba COVJEK koji ce ih traziti, moze ih naci gdje bilo ali nas je problem sto ih niko ne trazi.To ti je isto kad ovi nasi neradnici,lezihljebovici ovdje pocnu da kukaju da nemaju posla, kaze "cekam posao".Posao se ne ceka, posao se trazi.Znaci, na istoj ti deredzi dodje.Mozemo i ja i ti guglati i "trazirti"igrace. Onaj Hadzic iz Sarajeva ih nadje 50 odjednom...pa valjda bi i mi mogli tog JEDNOG...JimmyPage je napisao/la: ↑14 avg 2022, 12:20Nije da se pretjerano razumijem a mislim da je tržište prezasićeno i da nije jednostavno naći kvalitetnog igrača. Obzirom koliki je novac u pitanju i kako je fudbal unosan biznis, puno je igrača i menadžera koji se nude u to sam ubjeđen. Puno je prevara, od godina igrača pa nadalje. Evo Željo ima neku filijalu odavno u Africi i nekakve kontakte pa ne vidim da su nekoga doveli. Doveli su dvojicu iz Radnika.JuzniBosanac je napisao/la: ↑14 avg 2022, 11:44MOZEMO i to za male pare kao i Sarajevo,Tuzla,Zeljo,Zrinjski...svi iz Afrike nalaze pojacanja, jucer ti Jovic to javno govori ali nasim"skautima"to nije dovoljno.Meni nikako nije jasno radi li iko na tome ikako.Ili se samo gleda gdje ima sta dzabe....
Ja bi isto volio kad bi uboli sa nekom šemom, jeftino dovoditi dobre igrače, tačnije BESPLATNO, ali sigurno nije tako jednostavno
Volio bih znati koliko platu ima Coulibaly u TC a nije doveden iz Afrike nego francuske 3 lige
Santos isto tako došao u Hrvatsku iz Brazila pa onda u BiH
Amoah u Trencin pa Bih
Ne znam da je neko direktno iz Afrike doveo igrača?
Nisi se zadržao na temi, pričao si o igračima iz Afrike.JuzniBosanac je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:46Vjeruj da ima.Ovo sa Zeljom je jako tanko.Nama treba COVJEK koji ce ih traziti, moze ih naci gdje bilo ali nas je problem sto ih niko ne trazi.To ti je isto kad ovi nasi neradnici,lezihljebovici ovdje pocnu da kukaju da nemaju posla, kaze "cekam posao".Posao se ne ceka, posao se trazi.Znaci, na istoj ti deredzi dodje.Mozemo i ja i ti guglati i "trazirti"igrace. Onaj Hadzic iz Sarajeva ih nadje 50 odjednom...pa valjda bi i mi mogli tog JEDNOG...JimmyPage je napisao/la: ↑14 avg 2022, 12:20Nije da se pretjerano razumijem a mislim da je tržište prezasićeno i da nije jednostavno naći kvalitetnog igrača. Obzirom koliki je novac u pitanju i kako je fudbal unosan biznis, puno je igrača i menadžera koji se nude u to sam ubjeđen. Puno je prevara, od godina igrača pa nadalje. Evo Željo ima neku filijalu odavno u Africi i nekakve kontakte pa ne vidim da su nekoga doveli. Doveli su dvojicu iz Radnika.JuzniBosanac je napisao/la: ↑14 avg 2022, 11:44
MOZEMO i to za male pare kao i Sarajevo,Tuzla,Zeljo,Zrinjski...svi iz Afrike nalaze pojacanja, jucer ti Jovic to javno govori ali nasim"skautima"to nije dovoljno.Meni nikako nije jasno radi li iko na tome ikako.Ili se samo gleda gdje ima sta dzabe....
Ja bi isto volio kad bi uboli sa nekom šemom, jeftino dovoditi dobre igrače, tačnije BESPLATNO, ali sigurno nije tako jednostavno
Volio bih znati koliko platu ima Coulibaly u TC a nije doveden iz Afrike nego francuske 3 lige
Amoah u Trencin pa Bih
Pa i drzao sam se teme, upravo igraca iz Afrike:)JimmyPage je napisao/la: ↑14 avg 2022, 20:54Nisi se zadržao na temi, pričao si o igračima iz Afrike.JuzniBosanac je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:46Vjeruj da ima.Ovo sa Zeljom je jako tanko.Nama treba COVJEK koji ce ih traziti, moze ih naci gdje bilo ali nas je problem sto ih niko ne trazi.To ti je isto kad ovi nasi neradnici,lezihljebovici ovdje pocnu da kukaju da nemaju posla, kaze "cekam posao".Posao se ne ceka, posao se trazi.Znaci, na istoj ti deredzi dodje.Mozemo i ja i ti guglati i "trazirti"igrace. Onaj Hadzic iz Sarajeva ih nadje 50 odjednom...pa valjda bi i mi mogli tog JEDNOG...JimmyPage je napisao/la: ↑14 avg 2022, 12:20
Nije da se pretjerano razumijem a mislim da je tržište prezasićeno i da nije jednostavno naći kvalitetnog igrača. Obzirom koliki je novac u pitanju i kako je fudbal unosan biznis, puno je igrača i menadžera koji se nude u to sam ubjeđen. Puno je prevara, od godina igrača pa nadalje. Evo Željo ima neku filijalu odavno u Africi i nekakve kontakte pa ne vidim da su nekoga doveli. Doveli su dvojicu iz Radnika.
Amoah u Trencin pa Bih
Igrače traže naši uposlenici, tačnije ove sezone to je sportski direktor Dženis Ćosić i po mom mišljenju uradili su sasvim solidan posao s obzirom na budžet. Dovedeno je par dobrih igrača i što je najbitnine popunjene su deficitarne pozicije krila i odbrane.
Svi dovedeni igrači su pokazali kvalitet već u startu, Pantelić, Pavić, Ikić itd da ne nabrajam. Muminović se nažalost povrijedio a sigurno je pokazivao u startu da je ozbiljan igrač čak za prvih 11. Tako da je transfer rok po mom mišljenju super odrađen kakvih smo fula ranije imali.
Hadžiću iz Sarajeva je lakše 10x jer ima BUDŽET ilitiga LOVU a lova sve pokreće. Lako bi i mi doveli igrača da imamo keša druže i ne znam do kad se mora ponavljati da se ne poredimo sa Sarajevom, stalno ista priča de malo razumijevanja.
KO je tacno u nasoj ligi doveo igrace iz Afrike? Sta si se svezo Afrike ko nedobarJuzniBosanac je napisao/la: ↑14 avg 2022, 21:39Pa i drzao sam se teme, upravo igraca iz Afrike:)JimmyPage je napisao/la: ↑14 avg 2022, 20:54Nisi se zadržao na temi, pričao si o igračima iz Afrike.JuzniBosanac je napisao/la: ↑14 avg 2022, 19:46
Vjeruj da ima.Ovo sa Zeljom je jako tanko.Nama treba COVJEK koji ce ih traziti, moze ih naci gdje bilo ali nas je problem sto ih niko ne trazi.To ti je isto kad ovi nasi neradnici,lezihljebovici ovdje pocnu da kukaju da nemaju posla, kaze "cekam posao".Posao se ne ceka, posao se trazi.Znaci, na istoj ti deredzi dodje.Mozemo i ja i ti guglati i "trazirti"igrace. Onaj Hadzic iz Sarajeva ih nadje 50 odjednom...pa valjda bi i mi mogli tog JEDNOG...
Igrače traže naši uposlenici, tačnije ove sezone to je sportski direktor Dženis Ćosić i po mom mišljenju uradili su sasvim solidan posao s obzirom na budžet. Dovedeno je par dobrih igrača i što je najbitnine popunjene su deficitarne pozicije krila i odbrane.
Svi dovedeni igrači su pokazali kvalitet već u startu, Pantelić, Pavić, Ikić itd da ne nabrajam. Muminović se nažalost povrijedio a sigurno je pokazivao u startu da je ozbiljan igrač čak za prvih 11. Tako da je transfer rok po mom mišljenju super odrađen kakvih smo fula ranije imali.
Hadžiću iz Sarajeva je lakše 10x jer ima BUDŽET ilitiga LOVU a lova sve pokreće. Lako bi i mi doveli igrača da imamo keša druže i ne znam do kad se mora ponavljati da se ne poredimo sa Sarajevom, stalno ista priča de malo razumijevanja.
Ja se nikako ne mogu sloziti sa tobom da je odradjen dobar prijelazni rok. Dovedeni su prosjecni igraci, tek toliko da popune rupe. Istina, ranijih godina bilo je i gore. Ali po meni ni ovaj prijelazni rokj nije odradjen da valja jer su dovedena dva djuturuma a na djuturumima ne mozes graditi igru.Nama treba BRZ, prodoran igrac, treba nam Ovcina broj dva. A to nije nijedan od nabrojanih. Pavic je ok ali ni blizu kao radovic(moje skromnis tav),ikic je ok ali nije ni blizu neki kapitalac kakvim se opisuje.OK igrac i to je to. Pantelic se previse dize u zvjezde, meni licno je Peco bio mnogo bolji i ubojitiji. Znaci nije nesto ekstra.OK igrac. Te price o lovi i budzetu, izvini ali po mom skromnom misljenju ne piju vode ovdje,jer vecina ovih igraca iz Afrike igra"za klikere".Naravno, cijenim i postujem tvoj stav i tvoje misljenje.
Halo Niksicu, nisam te pozno:):):)Bola malo sabura,koji ti je klinac.Pricali smo o tome-jer tamo ima najvise jako dobrih igraca za relativan sitnis.....Moze i u Brazil,ako se kome daa trkunt tamo:)..Sjeti se Brandaa koliko nam je valjo..samo smo razmjenjivali misljenje na ovu temu...THOMASSHELBY je napisao/la: ↑14 avg 2022, 21:55KO je tacno u nasoj ligi doveo igrace iz Afrike? Sta si se svezo Afrike ko nedobarJuzniBosanac je napisao/la: ↑14 avg 2022, 21:39Pa i drzao sam se teme, upravo igraca iz Afrike:)JimmyPage je napisao/la: ↑14 avg 2022, 20:54
Nisi se zadržao na temi, pričao si o igračima iz Afrike.
Ja se nikako ne mogu sloziti sa tobom da je odradjen dobar prijelazni rok. Dovedeni su prosjecni igraci, tek toliko da popune rupe. Istina, ranijih godina bilo je i gore. Ali po meni ni ovaj prijelazni rokj nije odradjen da valja jer su dovedena dva djuturuma a na djuturumima ne mozes graditi igru.Nama treba BRZ, prodoran igrac, treba nam Ovcina broj dva. A to nije nijedan od nabrojanih. Pavic je ok ali ni blizu kao radovic(moje skromnis tav),ikic je ok ali nije ni blizu neki kapitalac kakvim se opisuje.OK igrac i to je to. Pantelic se previse dize u zvjezde, meni licno je Peco bio mnogo bolji i ubojitiji. Znaci nije nesto ekstra.OK igrac. Te price o lovi i budzetu, izvini ali po mom skromnom misljenju ne piju vode ovdje,jer vecina ovih igraca iz Afrike igra"za klikere".Naravno, cijenim i postujem tvoj stav i tvoje misljenje.
Čitam i ne vjerujem…killafrommanilla je napisao/la: ↑16 avg 2022, 01:16Pecu licno poznajem i strasan je momak, ali ubojitiji od Pantelica koji je u pet utakmica stigao njegov ucinak iz cijele sezone . . .
L O L
Meni onaj sa repom liči na onog iz Rudara, mislim da je igrao i u Mladosti (zaboravio kako se zove).Espiritosanto je napisao/la: ↑16 avg 2022, 21:19Jeste gledali video sa treninga,prepoznao sam dvojicu juniora koji nisu prije trenirali sa prvim timom.
Ko je onaj dečko sa repom?
Ako misliš na Rijada Sadikua nemoguće, igrao je za koneLaki1922 je napisao/la: ↑16 avg 2022, 22:02Meni onaj sa repom liči na onog iz Rudara, mislim da je igrao i u Mladosti (zaboravio kako se zove).Espiritosanto je napisao/la: ↑16 avg 2022, 21:19Jeste gledali video sa treninga,prepoznao sam dvojicu juniora koji nisu prije trenirali sa prvim timom.
Ko je onaj dečko sa repom?
Vjerojatno bio je jedan sa dužom kosom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.