FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

csh
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la csh » 03 mar 2012, 22:58

Vratite se temi!
AMAR OSIM!!!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 03 mar 2012, 23:13

jug-onostalgicar je napisao/la:Na kraju dodajmo i da su nas kontaktirali iz Sudijske organizacije Kantona Sarajevo koji su za SportSport.ba istakli da iz kluba domaćina utakmice njih niko nije kontaktirao kako bi oni poslali sudije, što potvrđuje da je organizacije bila dosta loša

sa ovim se hocete u evropu??? ako odete znajte da zasluzili niste
(bold) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sram da nas bude, e nismo u stanju sudije nabavit i zato nije fer da evropu igramo :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 03 mar 2012, 23:34

@adnanhZ
hahahaha

Organizovali su ljudi dosta utakmica dosad i svaka je prosla bez ijednog belaja.Racunajuci i one europske gdje je sem par baklji sve bilo na vrhuncu.Reko je Jovic danas kako ne zamjera upravi previse jer zna da su u poslu oko licence i registrovanja novih igraca.To se mora sto prije uradit a nije nimalo lagan posao.Pogotovo ovo prvo navedeno.
Jbg bilo sta je bilo, papaka i seljaka uvjek ima i u kraj im moramo stati.Jest da su u manjini ali ...

Valjda ce bit kakva druga prijateljska pred pocetak prvenstva da vidimo na cemu smo.
Zasad mi se ne cini lose, Jovic je profesionalac pravi i ako ostane u Sarajevu duze vrijeme bice odlicno!!!!

Sad svi po svoje polugodisnje da podrzimo ekipu u drugoj polusezoni.

SARAJEVO!

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 03 mar 2012, 23:41

Sarajlijc@ je napisao/la:Nisam siguran ali mislim da je Olimpic trebao organizovati sudije ;)
Molim te reci da se šališ

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 04 mar 2012, 00:29

Bilo i proslo,na greskama se uci!
Imam info. da cemo vjerovatno u pon-uto odigrati kontrolnu utakmicu protiv solidnog protivinika(Olimpic nije u pitanju).

Za bordo bijele, za bordo bijele !!!
NON MOLLARE MAI

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 04 mar 2012, 01:26

Haver ! je napisao/la:Dobro je štrumfovi ohladite malo. Toliki izljev kompleksa na malom mjestu nisam vidio.
Mi kad smo u krizi opet na kraju sezone završimo na mjestu koje vodi u Evropu, a vi kad ste bili u sličnoj situaciji, Evropu ste samo mogli vidjeti u Atlasu. Gdje ste bili od 2004-2010 god., dok je naš klub sa nama(navijačima) išao na raznorazna gostovanja po Evropi vi ste zakazivali prijateljske utakmice sa Famosom, SAŠK-om i ostalim "veličinama".[to su samo osnovni primjeri]
Dok 'familija' Osim nije ušla u BH nogomet nije vas bilo ni na mapi. Zato šutite. Svaki klub zapadne u krizu, uradi nešto pogrešno. Ako imalo razumijete ono što je rečeno, nećete se više uključivati u teme vezane za FKS.

I još jednom ponavljam : Toliki izljev kompleksa na malom mjestu nisam vidio, to je čudo !
Mi za razliku od vas imamo nekoga ko voli svoj klub. Gdje su vaši Sušići, Hadžibegići nema ih, zašto? Zato što vrlo brzo idete u stečaj, zato vam se i tema ugasila.
Od čega kompleks, na vaše duple krune, na vaše polufinale kupa uefa, na više trofeja od vas :lol: od Zubanovica, što si neozbiljan lik. Vi ste daleko iza nas.
Inače ne bi pisao da nisi uzeo gospodina Osima koji je prije svega digao BH fudbal na viši na nivo, vama i svima je omogučio da platite glavnicu da vam se otpišu kamete, nije to uradio sigurno Sušić..
Potpis!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 04 mar 2012, 01:32

jug-onostalgicar je napisao/la:Na kraju dodajmo i da su nas kontaktirali iz Sudijske organizacije Kantona Sarajevo koji su za SportSport.ba istakli da iz kluba domaćina utakmice njih niko nije kontaktirao kako bi oni poslali sudije, što potvrđuje da je organizacije bila dosta loša

sa ovim se hocete u evropu??? ako odete znajte da zasluzili niste
Jest tebe kume ovo pogodilo ccc Ne sekiraj se sve ce biti uredu, nista strasno vjeruj ;)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 04 mar 2012, 01:36

Aldinn1 je napisao/la:
Haver ! je napisao/la:Dobro je štrumfovi ohladite malo. Toliki izljev kompleksa na malom mjestu nisam vidio.
Mi kad smo u krizi opet na kraju sezone završimo na mjestu koje vodi u Evropu, a vi kad ste bili u sličnoj situaciji, Evropu ste samo mogli vidjeti u Atlasu. Gdje ste bili od 2004-2010 god., dok je naš klub sa nama(navijačima) išao na raznorazna gostovanja po Evropi vi ste zakazivali prijateljske utakmice sa Famosom, SAŠK-om i ostalim "veličinama".[to su samo osnovni primjeri]
Dok 'familija' Osim nije ušla u BH nogomet nije vas bilo ni na mapi. Zato šutite. Svaki klub zapadne u krizu, uradi nešto pogrešno. Ako imalo razumijete ono što je rečeno, nećete se više uključivati u teme vezane za FKS.

I još jednom ponavljam : Toliki izljev kompleksa na malom mjestu nisam vidio, to je čudo !
Mi za razliku od vas imamo nekoga ko voli svoj klub. Gdje su vaši Sušići, Hadžibegići nema ih, zašto? Zato što vrlo brzo idete u stečaj, zato vam se i tema ugasila.
Od čega kompleks, na vaše duple krune, na vaše polufinale kupa uefa, na više trofeja od vas :lol: od Zubanovica, što si neozbiljan lik. Vi ste daleko iza nas.
Inače ne bi pisao da nisi uzeo gospodina Osima koji je prije svega digao BH fudbal na viši na nivo, vama i svima je omogučio da platite glavnicu da vam se otpišu kamete, nije to uradio sigurno Sušić..

Haj ba **** u skokovima.
Mi kad sam pred stecajem zavrsimo 2 ili 3 na tabeli.Vi kad ste pred stecajemo Europu ne vidite po 7 godina...

http://www.ekupon.ba/ponuda/359/50-popu ... k-sarajeva" onclick="window.open(this.href);return false;
101 karta preko ove akcije...jos24 sata
NAVALITE

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 04 mar 2012, 01:49

Bez ikakvog provociranja ili ismijavanja mogu samo reći da je ovo sto se danas desilo realno stanje u kojem vam se klub nalazi, od organizacije do profesionalizma pojedinih ljudi u klubu i samih stvari koji se konstanto desavaju u klubu, tek kada polusezona počne mnoge stvari ce isplivati na vidjelo a samim tim i mnogo veći problemi i glavobolje, jos jednom se vracam na pocetak posta ;)
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 mar 2012, 01:53

Hoomer je napisao/la:Bez ikakvog provociranja ili ismijavanja mogu samo reći da je ovo sto se danas desilo realno stanje u kojem vam se klub nalazi, od organizacije do profesionalizma pojedinih ljudi u klubu i samih stvari koji se konstanto desavaju u klubu, tek kada polusezona počne mnoge stvari ce isplivati na vidjelo a samim tim i mnogo veći problemi i glavobolje, jos jednom se vracam na pocetak posta ;)
Ok haj se samo popusti naseg kluba, vidio sam na vasoj temi da imas vecih problema.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 04 mar 2012, 02:01

Hoomer je napisao/la:Bez ikakvog provociranja ili ismijavanja mogu samo reći da je ovo sto se danas desilo realno stanje u kojem vam se klub nalazi, od organizacije do profesionalizma pojedinih ljudi u klubu i samih stvari koji se konstanto desavaju u klubu, tek kada polusezona počne mnoge stvari ce isplivati na vidjelo a samim tim i mnogo veći problemi i glavobolje, jos jednom se vracam na pocetak posta ;)
U ovoj zadnjoj godini kako su dosli ovi ljudi organizacija nam na nivou, pocevsi od fanshopa pa nadalje a i stabilizovalo se sto se mnogoooostvari tice.I unutar i oko kluba
Ne znam jesi li znao da je vas neki covjek(Zujo mislim) dolazio na promociju nasih dresova da trazi savjete i odbio da ga se slika da to nebi gdje u medjima izaslo.
Isto tako Amar je (licno vidio) potrosio bar 60 km u nasem fanshopu za vrjeme kolinog marketa u ferhadiji.Valjda doso da vidi kako to treba da izgleda sta li.

Nas je problem sto nemamo para kao vi a sa parama dolazi stabilnost.Amar vam drzi sve.On je i direktor i sportski direktor i trener i pomocni trener i doktor i knjigovodja.Vama kad ode Amar nece bit koga da uleti.Mi barem znamo ko god bio mi smo uvjek tu, 2-3, nekad i titula, nekad kup..tako kako grah padne.

Jbg vi ste sve poslje rata uzel sa istim covjekom i kad on ode vise se nema sta uzet kod vas.Mi smo mnogo konstantiji i uvjek smo bili zanimljivi ovim mesetarima, sad se borimo protiv toga i na dobrom smo putu aBd.

Ovaj promasaj danas ne znaci nista.Ovi ljudi na celu sa direktorom su dosad organizovali toliko stvari bez greske...ko radi taj i grjesi ;)

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 04 mar 2012, 02:13

samosarajvo je napisao/la:
U ovoj zadnjoj godini kako su dosli ovi ljudi organizacija nam na nivou, pocevsi od fanshopa pa nadalje a i stabilizovalo se sto se mnogoooostvari tice.I unutar i oko kluba
Ne znam jesi li znao da je vas neki covjek(Zujo mislim) dolazio na promociju nasih dresova da trazi savjete i odbio da ga se slika da to nebi gdje u medjima izaslo.
Isto tako Amar je (licno vidio) potrosio bar 60 km u nasem fanshopu za vrjeme kolinog marketa u ferhadiji.Valjda doso da vidi kako to treba da izgleda sta li.

Nas je problem sto nemamo para kao vi a sa parama dolazi stabilnost.Amar vam drzi sve.On je i direktor i sportski direktor i trener i pomocni trener i doktor i knjigovodja.Vama kad ode Amar nece bit koga da uleti.Mi barem znamo ko god bio mi smo uvjek tu, 2-3, nekad i titula, nekad kup..tako kako grah padne.

Jbg vi ste sve poslje rata uzel sa istim covjekom i kad on ode vise se nema sta uzet kod vas.Mi smo mnogo konstantiji i uvjek smo bili zanimljivi ovim mesetarima, sad se borimo protiv toga i na dobrom smo putu aBd.

Ovaj promasaj danas ne znaci nista.Ovi ljudi na celu sa direktorom su dosad organizovali toliko stvari bez greske...ko radi taj i grjesi ;)
Kad ste tako konstantni u evropi, gdje su te pare što vi godinama igrate, a nemate za kifle ?
Potpis!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 04 mar 2012, 02:33

Aldinn1 je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:

Jbg vi ste sve poslje rata uzel sa istim covjekom i kad on ode vise se nema sta uzet kod vas.Mi smo mnogo konstantiji i uvjek smo bili zanimljivi ovim mesetarima koji su pokrali sto se pokrast moglo, sad se borimo protiv toga i na dobrom smo putu aBd.

Kad ste tako konstantni u evropi, gdje su te pare što vi godinama igrate, a nemate za kifle ?
Malo bold procitaj ha ?
Ti mesetari dok su bili mi smo zapravo imali para.Imali smo taman da se podmire obaveze(samo igraci i ono sto se mora, nedo bog da se kakav dobavljac plati...),dovedu igraci a ostatak njima u dzep.Nikakvih ulaganja,projekti nista nije bilo u tom vremenu.Mi za kifle nemamo tek od trenutka kad je pocela bitka protiv mesetara.Oni se povlacili a dolazili novi ljudi koji su zatekli klub bez marke i u dugovima.

TO JE ODGOVOR NA TVOJE PITANJE

edit:
Zapravo ta afera virsle se nikad nebi desila da mi navijaci nismo skontali o cemu je rijec i krenuli u borbu protiv tih ljudi.Djelimicno smo i pobjedili.
Oni da su ostali nastavili bi po starom kao sto je bilo tamo 2005,6,7 kad smo najjaci bili.Jaki bi bili, instant rezultati, ugovori godina.Omladinski pogon **** itd..ali nekad kad bi ti ljudi umrli za 10-20 godina dug nebi bio 6 miliona kao sto je sad vec 26.Ili bi UEFA/FIFA u medjuvremenu donjele zakon da sa markom duga nema igre a idu u tom pravcu svake godine sve vise i vise.Sve ostriji kriteriji sto se finansija tice.Lobiraju na trosenje manje sredstava na pojacanje itd..
Treba se oporavit od jednog nacina rada i pokrenuti skroz drugi, ipravni.
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 04 mar 2012, 02:36, ukupno mijenjano 1 put.

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 04 mar 2012, 02:33

Ok haj se samo popusti naseg kluba, vidio sam na vasoj temi da imas vecih problema
jarane ovo je forum valjda smijem reci ono sto mislim, ne provociram nikoga niti vrijedjam, ima problema kod nas i tu u vezi snijega samo :lol: nismo se dogovorili ko treba da cisti i cija je nadleznost to je sve :mrgreen:

Ovaj promasaj danas ne znaci nista.Ovi ljudi na celu sa direktorom su dosad organizovali toliko stvari bez greske...ko radi taj i grjesi
Vjeruj mi volio bi da je sitina sve sto kazes, jer ja koliko znam nikada u isto vrijeme mi i vi nismo bilo na istom nivou po pitanju svega, kada mi razvaljujemo vas nigdje i obratno, "neki nas covjek" je Buki koji je pozvan na otvaranje fan shopa od strane vaseg direktora, kakavi Žujo i dresovi !? imamo "Macron" za sta ce mu savjeti?? Italijanima da govori kakve dresove želi ?? :mrgreen: malo si lupio tu jarane, Amar gospodin čovjek i ako je istina, zasto ne bi potrosio koju marku kod komšija?? pogotovo zbog stanja u kojem se nalazite, jeli nesto loše u tome ?? nije istina da Amar "drzi sve" kako će ?? poludio bi čovjek naprosto, malo se Amar diže i ima autoriteta pa se tako čini ne samo tebi već i mnogima, ima Buki za Marketing, Dželo direktor itd. znas i sam, titulu 1998. ili ti poznatije kao "Zubandan" uzeli smo sa Enverom Hadziabdićem koji je tada bio trener tako da si i tu jbg lupio :D

Ovo danas je maltene nista sta ce se vama desavati ubuduće, vjeruj mi ima vremena, uzmi zadnje dvije godine i pogledaj koliko ste predsjednika, trenera, upravnih odbora, skupština, dobavljača opreme itd. promijenili a da ne govorim o aferama, izlasku igraca u jasvnost sa vec poznatom pricom ... toliko pozz
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 04 mar 2012, 02:41

Hoomer je napisao/la:
Ok haj se samo popusti naseg kluba, vidio sam na vasoj temi da imas vecih problema
jarane ovo je forum valjda smijem reci ono sto mislim, ne provociram nikoga niti vrijedjam, ima problema kod nas i tu u vezi snijega samo :lol: nismo se dogovorili ko treba da cisti i cija je nadleznost to je sve :mrgreen:

Ovaj promasaj danas ne znaci nista.Ovi ljudi na celu sa direktorom su dosad organizovali toliko stvari bez greske...ko radi taj i grjesi
Vjeruj mi volio bi da je sitina sve sto kazes, jer ja koliko znam nikada u isto vrijeme mi i vi nismo bilo na istom nivou po pitanju svega, kada mi razvaljujemo vas nigdje i obratno, "neki nas covjek" je Buki koji je pozvan na otvaranje fan shopa od strane vaseg direktora, kakavi Žujo i dresovi !? imamo "Macron" za sta ce mu savjeti?? Italijanima da govori kakve dresove želi ?? :mrgreen: malo si lupio tu jarane, Amar gospodin čovjek i ako je istina, zasto ne bi potrosio koju marku kod komšija?? pogotovo zbog stanja u kojem se nalazite, jeli nesto loše u tome ?? nije istina da Amar "drzi sve" kako će ?? poludio bi čovjek naprosto, malo se Amar diže i ima autoriteta pa se tako čini ne samo tebi već i mnogima, ima Buki za Marketing, Dželo direktor itd. znas i sam, titulu 1998. ili ti poznatije kao "Zubandan" uzeli smo sa Enverom Hadziabdićem koji je tada bio trener tako da si i tu jbg lupio :D

Ovo danas je maltene nista sta ce se vama desavati ubuduće, vjeruj mi ima vremena, uzmi zadnje dvije godine i pogledaj koliko ste predsjednika, trenera, upravnih odbora, skupština, dobavljača opreme itd. promijenili a da ne govorim o aferama, izlasku igraca u jasvnost sa vec poznatom pricom ... toliko pozz
Kazem ti zadnju godinu smo pregurali odlicno (kalendarsku). 11 plata isplaceno u 2011.Nije bilo istupa u medjima sem ono kad su BP malo oprali upravu u BORDO FANU a na kraju kad su vidjeli da su ljudi rega uputili javno izvinjenje i sve OK! A kakvo su stanje zatekli prosle zime? Ne znam sjecas li se a na kraju 2 zavrsismo, dobro u Europi prodjosmo.Bolje od vas za jedan gol :mrgreen: a vi ko brod puni sa velemajstorom Amarom i najboljim stoperom lige Bogicevicem :mrgreen: a nas vodio profesor sporta Jirzi Plisek. :lol:

Na pocetku ove sezone oprema nova i to odlicna sto se mene tice.Kvalitet na nivou a tako i za OP, fan shop vec 4 mjeseca fercera.2000 clanova u klubu, i to se popravilo.Ova 2011 je prosla stabilnije od 2009 i 2010 puno..

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 04 mar 2012, 02:44

Kazem ti zadnju godinu smo pregurali odlicno (kalendarsku). 11 plata isplaceno u 2011.Nije bilo istupa u medjima sem ono kad su BP malo oprali upravu u BORDO FANU a na kraju kad su vidjeli da su ljudi rega uputili javno izvinjenje i sve OK! A kakvo su stanje zatekli prosle zime? Ne znam sjecas li se a na kraju 2 zavrsismo, dobro u Europi prodjosmo.Bolje od vas za jedan gol a vi ko brod puni sa velemajstorom Amarom i najboljim stoperom lige Bogicevicem a nas vodio profesor sporta Jirzi Plisek.

Na pocetku ove sezone oprema nova i to odlicna sto se mene tice.Kvalitet na nivou a tako i za OP, fan shop vec 4 mjeseca fercera.2000 clanova u klubu, i to se popravilo.Ova 2011 je prosla stabilnije od 2009 i 2010 puno..
Tako je kako ti kažeš 8-) 8-)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 04 mar 2012, 02:47

Hoomer je napisao/la:
Kazem ti zadnju godinu smo pregurali odlicno (kalendarsku). 11 plata isplaceno u 2011.Nije bilo istupa u medjima sem ono kad su BP malo oprali upravu u BORDO FANU a na kraju kad su vidjeli da su ljudi rega uputili javno izvinjenje i sve OK! A kakvo su stanje zatekli prosle zime? Ne znam sjecas li se a na kraju 2 zavrsismo, dobro u Europi prodjosmo.Bolje od vas za jedan gol a vi ko brod puni sa velemajstorom Amarom i najboljim stoperom lige Bogicevicem a nas vodio profesor sporta Jirzi Plisek.

Tako je kako ti kažeš 8-) 8-)
Pazi to je cinjenica.Igraci se ne zale.Torlaku se iz Sarajeva ne ide nikako.Sve ovo sto sam nabrojao je vidiljivo i budali.Da si avaz cito svaki dan znao bi sve sto sam ti rekao.Sad kako je to unutar kluba ne znam ali za godinu nije bilo belaja.Ili ih fakat nema ili ih kriju velemajstorski

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 04 mar 2012, 02:58

Pazi to je cinjenica.Igraci se ne zale.Torlaku se iz Sarajeva ne ide nikako.Sve ovo sto sam nabrojao je vidiljivo i budali.Da si avaz cito svaki dan znao bi sve sto sam ti rekao.Sad kako je to unutar kluba ne znam ali za godinu nije bilo belaja.Ili ih fakat nema ili ih kriju velemajstorski
Jarane pametnom dosta ;) a i mene na vasoj temi ;) :D

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 04 mar 2012, 08:53

Mozda bi se covjek zabrinuo nad ovim gore sto je napisano, da doticni nije navijac Zelje tog istog kluba koji na godisnjicu (rodjendan kluba) pozove u goste Hajduk,a onda navijace tog kluba baca u Miljacku. Pitali se "Hoomer" kakva je organizacija u njegovom klubu,kakvo je stanje u Zelji? :idea: Jedno,bijedno,ljubomorno napisano. :oops: Ali dobro od konica covjek nista bolje ne moze ni ocekivati ;)

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 04 mar 2012, 09:02

Jos nakon nereda na Kosevu protiv s*****g sam odlucio da ne idem na utakmice Sarajeva, i jucer na nagovor druga odlucim onako lijep dan iskoristiti da pogledam prijateljsku Sarajeva i Olimpica... i desilo se sta se desilo...
I sutra ce me opet neko ovdje a i u RL-u pitati zasto vise pratim Barcelonu nego svoje Sarajevo...
Aferim "navijaci" , zbog vas pravi navijaci sve manje i manje posjecuju utakmice kluba kojeg najvise vole...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BABA1978, Napapijri i 34 gosta.