NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Znači za sad imamo ako sam dobro pratio: Devedžića,Antića,Đekića,Hasukića,Ćuluma,Fačića,Turbića,Terzića,Hećimovića i ove što su došli Arežina,Malbašić,Pljevljak,Arapović,Karjašević i Musić.
Ako ista raduje saradnja sa azmirom
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dobro je vadi nas Music... dat njemu Zvijezdu nek kamione parkira dole usput nas ozivi...
-
- Kontakt:
Mahmutovic, salko jos su nasi...moraju donijet kess za papire...ili klupa majka
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Music je krš, rodjak ga vucara gdje god je i on pa glumi fudbalera.
Nema u matorog Laze glume igraca... matori Lazo i jest nas najbolji igrac u svemu ovome. On ce pravo pripremit momcad za utakmice. To je pokazao i prosli put sa krs ekipom i extra smo igrali.
Daleko najbolji trener ovi zadnji par godina sto smo imali.
Daleko najbolji trener ovi zadnji par godina sto smo imali.
Karjssevic sasvim pristojan i ok igrac,ovog Musica vuce Azmir sa sobom jer su rodbina,od njega nema igraca nikad.Bolje da ga nisu dovodili,ali eto uslov uslova.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Tanko je ovo sve sto je doslo sem Huse i Rikija. Dosta slabiji u odnosu na one sto su otisli a i sa njima smo se patili i zavrsili blize dnu nego vrhu. Na stoperima tanko, napadaca i nemamo nikako bice patnja.
Mirnes Salihovic je star za Ensara Novalica i Moću i opet čovjek će Dat vise golova nego naši napadači svi skupa. Dobro je dovode se novi igrači koji također neće valjati za neko vrijeme i kojima ćemo sigurno ostati dužni to je poso.
E bas nam treba Mirnes, lik od 35 godina daj ba.. Treba pustit momke da pokažu šta znaju pa tek onda sudit, mnogi su dolazili kao anoninusi u Zvijezdu pa iz nje otišli u PL, vjerujem da ce to Lazo dobro posložiti.. A Salko i Mahmut su i dalje tu, trenirat će mogu da biraju dal sa pionirima il juniorima 

Oni ce trenirat sa juniorima i pionirima a mi ih i i dalje placat. A ovamo dovodis hamelj jer nemas para da dovedes spacnog igraca.
Ali zato imas pare da placas igrace da sjede na tribinama. Divno razmisljanje uprave, za svaku pohvalu.
Ali zato imas pare da placas igrace da sjede na tribinama. Divno razmisljanje uprave, za svaku pohvalu.
Sve u svemu,prozivka je ajmo reci na vrijeme,sta se unutra desava to samo mozemo nagadjati,ali mislim da cemo sezonu zavrsiti u debelom minusu
Pa ne treba ih puštat džaba, nikoga.. Mojovic je dao pare za obestecenje i dobio papire isto kao i Šarić, golman je tu i dalje to me raduje. Mislim da će ovo dosta bolje izgledat ove polusezone nego prethodne, imamo dovoljno vremena za spremit se i mislim da opstanak neće doći u pitanje
- prisonbreak
- Kontakt:
A sta je mali Saric dao pare,mislio nacice bolje, pa otisao u gore?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Karjasevic će vam biti odlično pojačanje...vidjet ćete...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sta se valja iza brega. Napadaca izgleda ne mozemo naci. Neki igraci su vec u carsiji. Moramo se sad probat skupit i izgurat sezonu da se ne ispadne ali bice tesko.
Znal neko zasto se trava jos ne postavlja. Bilo je price da je do izvodaca radova. Neka firma iz RS.
Znal neko zasto se trava jos ne postavlja. Bilo je price da je do izvodaca radova. Neka firma iz RS.
Salko je tu Combe,hajde polahko niz aleju!obraz je obraz 
"Jos je tu" sto ne mora znacit da ce ostat. Yebo to kad igraca drzis na silu a on ne zeli biti tu. Sto se tice njega on je vec odlucio jos prije Nove godine kako sam i rekao.
Drzis igraca koji pljuje klub preko faceboka. Pa frajer ti komentarise Ćacin clanak gdje ovaj kaze da je Zvijezda super sredina komentarom "ne se ri" i nasi to obrisu.
Zanisli kakvo on ima misljenje o klubu i ti takvog igraca zelis zadrzat.
Drzis igraca koji pljuje klub preko faceboka. Pa frajer ti komentarise Ćacin clanak gdje ovaj kaze da je Zvijezda super sredina komentarom "ne se ri" i nasi to obrisu.
Zanisli kakvo on ima misljenje o klubu i ti takvog igraca zelis zadrzat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.