Safet Sušić - Pape

adriano_leite
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la adriano_leite » 10 jul 2014, 12:25

Unofficialpage je napisao/la:Moramo jednu činjenicu shvatit da je biti selektor u BiH jedan od najtežih poslova, djeca od 16, 17, 18 godina pa i mlađa pa sve do 100 godine su svi selektori, svi znaju koji igrači trebaju biti pozvani, koja taktika treba i ako tako ne bude odmah je taj selektor na crnoj listi. Vaha zbog ovoga i neće da radi, to je otvoreno rekao, naravno, da on želi reći i da neće zbog ljudi u vrhu ali i ovo je jedan od razloga. Da mi, ipak, pustimo da selektori rade svoj posao, a da im dajemo ono što i trebamo - podrški. Naravno, ne kažem da mi ne trebamo o taktici i ostlim stvarima razgovarat, pisat ali da, ipak, ako ne bude onako kako smo mi to zamisli da to ne bude odmah smak svijeta, raspad sistema, nema gotovo, treba selektora na sred trga objesit...

I vi koji govorite da će navodno bojkotovat, hoćete ali malo sutra, kad dođe dan kad repka igra hajd stisni pa ne pogledaj. :mrgreen:
:clap: :clap: :clap: :bih: :bih: :bih:
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2014, 12:31

Unofficialpage je napisao/la:I vi koji govorite da će navodno bojkotovat, hoćete ali malo sutra, kad dođe dan kad repka igra hajd stisni pa ne pogledaj. :mrgreen:
Kakav bojkot, to je odraz nemoći, pojedinci to shvataju kao svoj lični poraz i sve što pišu evo godinama pada u vodu. Idu toliko daleko da prave neke virtuelne psiho-analize navijača, prebrojavaju krvna zrnca, ali neće moći :nene:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 10 jul 2014, 12:34

Unofficialpage je napisao/la:
I vi koji govorite da će navodno bojkotovat, hoćete ali malo sutra, kad dođe dan kad repka igra hajd stisni pa ne pogledaj. :mrgreen:
MoSa Bojkot. :bih: :bih: :bih:
SAVEZ NAPOLJE!!!
StarMo nije skutorija...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 jul 2014, 12:36

Unofficialpage je napisao/la:I vi koji govorite da će navodno bojkotovat, hoćete ali malo sutra, kad dođe dan kad repka igra hajd stisni pa ne pogledaj. :mrgreen:
Sigurno neću bojkotovati, bar što se tiče TV ekrana. Meni neće jedan seljak iz Zavidovića zgadit' reprezentaciju koju pratim od utakmice s Albanijom u Zenici. Ljudi u afektu pišu svašta, pogotovu kada te zaboli nepravda. Izdurale su se i gore stvari, izdurat' će se i tele, samo sabura. ;)

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 10 jul 2014, 12:36

Unofficialpage je napisao/la:
Naravno da nitko pametan neće bojkotovati reprezentaciju, ali vidjećemo kako će se stvari kretati.....nemoj biti siguran da sutra možda ti prvi nećeš biti za to da se bojkotuje reprezentacija zbog onog što se u njoj dešava....rekoh vidjećemo, mislim da će već prva utakmica sa Lihtenštajnom pokazati u kom pravcu se ide

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 10 jul 2014, 12:41

Unofficialpage je napisao/la:Moramo jednu činjenicu shvatit da je biti selektor u BiH jedan od najtežih poslova, djeca od 16, 17, 18 godina pa i mlađa pa sve do 100 godine su svi selektori, svi znaju koji igrači trebaju biti pozvani, koja taktika treba i ako tako ne bude odmah je taj selektor na crnoj listi. Vaha zbog ovoga i neće da radi, to je otvoreno rekao, naravno, da on želi reći i da neće zbog ljudi u vrhu ali i ovo je jedan od razloga. Da mi, ipak, pustimo da selektori rade svoj posao, a da im dajemo ono što i trebamo - podrški. Naravno, ne kažem da mi ne trebamo o taktici i ostlim stvarima razgovarat, pisat ali da, ipak, ako ne bude onako kako smo mi to zamisli da to ne bude odmah smak svijeta, raspad sistema, nema gotovo, treba selektora na sred trga objesit...

Naravno da cu mu dati podrsku. Neko ko moze pozvati bratica na svjetsko bez ikakvog sportskog razloga, neko ko moze pozvati igraca koji ne ispunjava ni vlastite kriterije, neko ko ima hrabrosti odigrati protiv Nigerije onako ofanzivno bez lijevog beka je uistinu pravi vodja koji zasluzuje svaku podrsku. Vidjet ce svi kriticari kad se uspijemo plasirati na Ep ko je Safet. Svakako sam uvijek mislio da je sloboda izrazavanja precijenjena. Jos kad pocnu sa argumentima " vidi Kosta Rike i Alzira " dodje mi da :puke: A nisu ni svjesni da su svjetske sile poput Italije, Engleske i Spanije ostale u grupi kao i mi. Mislim da je bolje da se poredimo s tim reprezentacijama i njihovim ucinkom. :D Go Safet, Go Susic :opaopa: :bow:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jul 2014, 12:43

Virtu4l je napisao/la:
Kakav bojkot, to je odraz nemoći, pojedinci to shvataju kao svoj lični poraz i sve što pišu evo godinama pada u vodu. Idu toliko daleko da prave neke virtuelne psiho-analize navijača, prebrojavaju krvna zrnca, ali neće moći :nene:
Nije to sve, jos imaju snage, ne brini, cekaj da pocnu kvalifikacije i ako ne daj Boze izgubimo od lose Belgije :D .

Mes Que Un Club!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 10 jul 2014, 12:45

adriano_leite je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Nije to sve, jos imaju snage, ne brini, cekaj da pocnu kvalifikacije i ako ne daj Boze izgubimo od lose Belgije :D .
Ma debili, postavljaju se kao da mi imamo ikakvih sansi protiv Belgije a trebamo biti sretni ako se ne osramotimo.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 10 jul 2014, 12:48

Očekujem salvu zvižduka sa tribina, onaj magareći pogled i bratića u prvom sastavu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 10 jul 2014, 12:50

donniedarko je napisao/la:Ma debili, postavljaju se kao da mi imamo ikakvih sansi protiv Belgije a trebamo biti sretni ako se ne osramotimo.
Ti i takvi ste debili sa takvim načinom razmišljanja.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2014, 12:52

adriano_leite je napisao/la:Nije to sve, jos imaju snage, ne brini, cekaj da pocnu kvalifikacije i ako ne daj Boze izgubimo od lose Belgije :D .
Naravno da nije sve, evo grupa je već slaba, a protiv Kipra je bitno samo da se ne obrukamo. Međutim kad Kipru zabijemo tri komada, onda će biti 'pa to je Kipar'.

Ako u Kardifu slučajno uzmemo samo bod, odmah će se tražiti smjena, itd... uglavnom, sve je već poznato.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 jul 2014, 12:53

mozak je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:Ma debili, postavljaju se kao da mi imamo ikakvih sansi protiv Belgije a trebamo biti sretni ako se ne osramotimo.
Nisi prepoznao ironiju i napao si "jednog od vas" :D :D .

Mes Que Un Club!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 10 jul 2014, 12:53

mozak je napisao/la:Očekujem salvu zvižduka sa tribina, onaj magareći pogled i bratića u prvom sastavu.
Nemoj na bratica. Razumijem da Safet nekom ne odgovara zbog svog unikatnog stila vodjenja ali bratic je pokazao da zna igrati lopte. Igrac od poteza koji igra za raju a ne neki profesionalac iz Francuske ili Njemacke. Mislim smijesno je da tu budu Prcic i Vrancic umjesto njega :?

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 jul 2014, 13:00

Kakav je majstor samo Pape. Osim što nam je donio 8,5 miliona eura, donirao 50 Adidas lopti svakom klubu, svaki klub dobio 50 000 maraka za poboljšanje infrastrukture, pogledajmo sada kako naši reprezentativci prave transfere u dobre klubove. Sve je to Papetovom zaslugom.
Hvala savezu što su prepoznali njegov rad i produžili mu ugovor. U jednu ruku sam tužan a u jednu radostan. Radostan sam jer su mu produžili ugovor ali sm zužan jer je taj ugovor samo na dvije godine.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 10 jul 2014, 13:02

Samo Bošnjo može naći opravdanje za katastrofalnu igru i neprolazak grupe na SP naše BIH, u činjenici da su Španija,Engleska otišle odmah kući nakon prvog kruga !

A to što nam je reprezentacija bila najlošije pripremljena od svih učesnica na SP,to nikom ništa... Što smo imali taktiku protiv Nigerije koju čovječanstvo ne pamti,i to je splet nesrećnih okolnosti...

Bilo je vruće,vlaga,sudije nas pokrale... Iznenadili nas nigerijci brzinom i snagom... Svi su krivi,od sudije,Fife,vjetra,sunca,kiše,oblaka,vlažnosti zraka... Klasična priča gubitnika...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 jul 2014, 13:03

Da li ovaj ostanak znaci da u slijedecim kvalifikacijama necemo vidjeti ni Prcica ni Zukanovica u nasem dresu? :?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 10 jul 2014, 13:04

mozak je napisao/la:
Covjek nas je odveo na SP. Sta ti imas tu razmisljati. Zbog navijaca poput vas koji misle da je rezultat i profesionalnost najbitnija, trener kao Prandeli ostaje bez posla a covjek Italiju odveo na SP i pobijedio jednu Englesku.

Jos se usudi reci da nam treba kondicioni trener i psiholog :roll:
Zadnja izmjena: donniedarko, dana/u 10 jul 2014, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 10 jul 2014, 13:04

Joj niko da mu se proda od vesele trojke, jedino sto je Newcastle zagrizo za Hadzica :lolno: :lolno:
Consigliere je napisao/la:Da li ovaj ostanak znaci da u slijedecim kvalifikacijama necemo vidjeti ni Prcica ni Zukanovica u nasem dresu? :?
to sam se i ja pito, i znaci da bi mogli j.ebavat mater Arslanagicu ko Hajrovicu u vakat

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jul 2014, 13:06

@Virtu4l

Grupa je bar 20-30% teza od prosle. Koje je bila jako lagana sa jednom Grckom. Ali isto tako tada je isla samo prva ekipa direktno a sada idu prve dvije. Kad se podvuce crta to je otprilike tu negdje. Moze biti zajebano ako se dignemo i podcjenimo ove "slabije" ekipe. Posebno Wales.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jul 2014, 13:10, ukupno mijenjano 3 puta.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 10 jul 2014, 13:06

Consigliere je napisao/la:Da li ovaj ostanak znaci da u slijedecim kvalifikacijama necemo vidjeti ni Prcica ni Zukanovica u nasem dresu? :?
Prcica ce cekat da se izvine i onda ce uci u razmatranje. Zukanovic ako dobije vizu sigurno dolazi mislim da on nije upitan.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.