FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

PEP
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la PEP » 30 avg 2013, 11:58

Brijem da ce ga Robben veceras metnuti i mancukic :D
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 30 avg 2013, 12:10

3-1

Mandzo, Ribery i Robben. :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 avg 2013, 12:16

slika

:D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 avg 2013, 13:31

Kod: Označi sve

"Potpuno zaslužuješ biti najbolji evropski nogometaš za 2013. godinu. Najbolji si! Tako sam sretan zbog tebe i čestitam ti svim svojim srcem", napisao je 68-godišnjak koji je na kraju prošle sezone napustio Bayernovu klupu i prepustio ju Pepu Guardioli.

"Radili smo zajedno posljednjih godina i razvili smo poseban odnos. Uvijek sam znao da si osjećajan tip igrača kojem je potrebno povjerenje trenera. Tokom vremena si se nevjerovatno razvio kao osoba, a posebno kao profesionalni nogometaš. Naravno, imali smo naših sukoba. Nakon poraza u finalu Lige prvaka 2012. rekao sam vam, tebi i Arjenu Robbenu, da morate raditi više želite li postići nešto veliko.

Prijetio sam vam klupom. Ali dokazao si da si timski igrač. Želio si uspjeh za cijelu ekipu i uložio si sve svoje sjajne individualne vještine u uspjeh ekipe. Stoga si nakon uspjeha kolektiva došao do ovog trijumfa. Nagrađen si zbog svog nesebičnog stava."
Nezz kako vama ovo djeluje,ali za mene je jako dirljivo...
Stern des Südens

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 30 avg 2013, 14:15

proFCB je napisao/la:

Kod: Označi sve

"Potpuno zaslužuješ biti najbolji evropski nogometaš za 2013. godinu. Najbolji si! Tako sam sretan zbog tebe i čestitam ti svim svojim srcem", napisao je 68-godišnjak koji je na kraju prošle sezone napustio Bayernovu klupu i prepustio ju Pepu Guardioli.

"Radili smo zajedno posljednjih godina i razvili smo poseban odnos. Uvijek sam znao da si osjećajan tip igrača kojem je potrebno povjerenje trenera. Tokom vremena si se nevjerovatno razvio kao osoba, a posebno kao profesionalni nogometaš. Naravno, imali smo naših sukoba. Nakon poraza u finalu Lige prvaka 2012. rekao sam vam, tebi i Arjenu Robbenu, da morate raditi više želite li postići nešto veliko.

Prijetio sam vam klupom. Ali dokazao si da si timski igrač. Želio si uspjeh za cijelu ekipu i uložio si sve svoje sjajne individualne vještine u uspjeh ekipe. Stoga si nakon uspjeha kolektiva došao do ovog trijumfa. Nagrađen si zbog svog nesebičnog stava."
Nezz kako vama ovo djeluje,ali za mene je jako dirljivo...

S tim da je robben trebao vratiti dug riberyu tokom polufinala sto se dogodilo u svlacionici i ona zajedno suradjivati.Ribery zna nekad dobro opravdati karakteristiku papcine bilo bi dobro da mu neko jednom iza usiju opali ,da se loma spusti. ;)

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 30 avg 2013, 14:25

Saurman je napisao/la:slika

:D

HI jes mesiju drago sto se slika sa najaboljim igracem evrope ,ipak je to privilegija :D 8-)

PS:
http://www.dw.de/od-bau%C5%A1telca-do-n ... 87-html-cb" onclick="window.open(this.href);return false;

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 30 avg 2013, 15:34

PEP je napisao/la:S tim da je robben trebao vratiti dug riberyu tokom polufinala sto se dogodilo u svlacionici i ona zajedno suradjivati.Ribery zna nekad dobro opravdati karakteristiku papcine bilo bi dobro da mu neko jednom iza usiju opali ,da se loma spusti. ;)
Trebalo je Robbenu samar da podredi vlastiti egoizam uspjehu kluba. S obzirom kakvo je djetinjstvo imao RIbery on je jos i dobar, definitivno vec spada u legende kluba.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 30 avg 2013, 15:51

Bundesliga je napisao/la:
PEP je napisao/la:S tim da je robben trebao vratiti dug riberyu tokom polufinala sto se dogodilo u svlacionici i ona zajedno suradjivati.Ribery zna nekad dobro opravdati karakteristiku papcine bilo bi dobro da mu neko jednom iza usiju opali ,da se loma spusti. ;)
Trebalo je Robbenu samar da podredi vlastiti egoizam uspjehu kluba. S obzirom kakvo je djetinjstvo imao RIbery on je jos i dobar, definitivno vec spada u legende kluba.

E pa drug da nam nije bilo tog njegovog egozima mi ne bismo vidjeli finala protiv intera ,koje smo toliko cekali i docekalli nako toliko godina ,ne samo to nego jos u mnogim tekmam,Sve to sto se tice djetinjstva razmijem,ali kada igras u klubu rejtinga kao sto je bayern ,nesmijes dopustiti emocije da te nadvladaju ,mora se razgranicit profesionalsnost i emocionalnost ,zna se kada je vrijeme za jedno ,a kada za drugo.Ja da sam na robbenovom mjestu ja mu ne bi osto duzan sigurno onak ili ovako ,da je iz okoz izaso .Recimo robben jeste sigurno sebican igrac bio to je sada na minimum svedeno ,ali je po meni daleko veci profesionalac od riberya.

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 30 avg 2013, 15:57

Izgleda ništa od Svinjčeta za večeras :(
Nach SPORT BILD-Informationen fällt Bastian Schweinsteiger für das Supercup-Spiel heute aus.
MIA SAN MIA!!!

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 30 avg 2013, 16:00

MMarcos je napisao/la:Izgleda ništa od Svinjčeta za večeras :(
Nach SPORT BILD-Informationen fällt Bastian Schweinsteiger für das Supercup-Spiel heute aus.
Ukoliko ne bude Švajnija stvarno, očekujem Lahma ili poznavajući Pepa, možda čak i Boatenga na toj poziciji!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 30 avg 2013, 16:05

**** smo jeza.Ovo je kazna sto smo prodali luisa.g,bict ce problema ozbiljno ,nadam se da cemo biti veceras iznad prosjeka i viti efikasniji.

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 30 avg 2013, 16:05

GazijaKalesija je napisao/la:
MMarcos je napisao/la:Izgleda ništa od Svinjčeta za večeras :(
Ukoliko ne bude Švajnija stvarno, očekujem Lahma ili poznavajući Pepa, možda čak i Boatenga na toj poziciji!
Manu je takođe aplicirao za poziciju DM hahaha
MIA SAN MIA!!!

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 30 avg 2013, 16:14

Steta za Svajnija, da li je Javi bar u sastavu, imal ga bar na mapi ?

Ako i on ne bude igrao, kakve su sanse da Kroos igra tu poziciju

OPet zavisi dosta toga od raspolozenog Mullera, a znamo da je on igrac za ovakve tekme :O Ribery sa jos vecom motivacijom ulazi u ovu utakmicu. I realno da Javi igra na sredini sa Svajnijem, ovdje bi vec upisao pobjed 8-)

Ovako cemo se malo napatit, samo da ne bude kakva kontra opasna Chelsea, sumnjam da Lah m moze igrat tu poziciju :cry:
FC Bayern !!!!!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 30 avg 2013, 16:27

Negdje procitah da postoji mogucnost da ce Martinez igrati, al' maksimalno poluvrijeme. Dakle, nista od njega, glupo bi bilo rizikovati neku vecu povredu. Najvjerovatnije da ce to ovako izgledati (govorim za Bayern):
slika
Umjesto Buytena ide Tenk i to je to.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 30 avg 2013, 16:38

ribery je napisao/la:Negdje procitah da postoji mogucnost da ce Martinez igrati, al' maksimalno poluvrijeme. Dakle, nista od njega, glupo bi bilo rizikovati neku vecu povredu. Najvjerovatnije da ce to ovako izgledati (govorim za Bayern):
slika
Umjesto Buytena ide Tenk i to je to.

e onda smo ga njebali ako belgijski tenk bude u prvih jedaaest .To je igrac koji nije za finala evropskih takmicenja kad god je igralo od pocetka ili usao na koncu meca bili smo tragicari narocito 2010 i 2012.Nadam se da se pepnije najeo ludih gljiva al fakat.Boa mora igrati

SemaFCBM
Kontakt:

Post Postao/la SemaFCBM » 30 avg 2013, 16:40

Nojer; Lam, Boateng, Dante, Alaba; Kirhof, Miler, Gece, Roben, Riberi; Mandžukić.

Ja bih to ovako izveo. Koliko znam Kirhof je sve pripremne utakmice igrao na poziciji šestice, i svaku od tih utakmica je odigrao na zadovoljavajućem nivou. Kros i nije baš za te pozicije, nestabilan je, naročito neće biti od velike pomoći u defanzivi.
A ako Pep voli baš toliko fantazirati neka ubaci Šaćirija umjesto Milera pa da vidimo kako će to da ide, Roben, Šaćiri, Gece, Riberi..

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 avg 2013, 16:44

E jebbi me ako nas Chelsea ne razmontira na proste faktore... dakle scenarij koji se meni cini najblizi...u ofanzivi cemo biti bolji od njih i mislim da cemo zabiti jedan,mozda dva gola, ali ce oni posto nemamo defanzivnog veznog reda nas sahraniti!!!

Odo iskoristit kvotu 4 dok jos mogu ;)
Stern des Südens

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 avg 2013, 16:45

Očekivani sastavi, prema Bildu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 30 avg 2013, 16:50

Pa to sam i napisao, Tenk umjesto Buytena. BoaTENK. :mrgreen:
Onda je bild sam sebi kontradiktoran. Najavljuju taj sastav, a ovo pisu: http://www.bild.de/sport/fussball/basti ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 avg 2013, 16:56

PEP je napisao/la:Momci kaj ocekujete za vecerasnju tekmu
a sta mislis sta ocekujemo :?: :!:
mi smo ef ce bayan i logicno je da uvik idemo na pobjedu.
bayan ce izdominirat jozine mesare i dokazat (kasnije cu postavit sliku koja to dokazuje) da je primus u evropi, svijetu, galaksiji, a bome i sire.
MMarcos je napisao/la:Manu je takođe aplicirao za poziciju DM hahaha
:mrgreen:
ribery je napisao/la: Najvjerovatnije da ce to ovako izgledati (govorim za Bayern):
bravo momcino, cijenim tvoj upis, iako ti je sastav ´za Bogu plakat´.
zasto? zato sto si uvjeren da ce tak da bude +( :!: ) sto imas sliku koja to dokazuje.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.