Ma brate Rodjeni sta se pravdamo u vezi ciste pobjede, hebat ih sve odreda.drakensang je napisao/la:KAKAV CRNI OFSAJD, EVO SAD NA BHT BILO, ZVONIC UPADA IZ DRUGOG PLANA I GLAVOM ZABIJA... NI GOVORA !
Baš, iz udžbenikaaS_Roma je napisao/la:Ma ono je ofsajd ko kuca![]()
Popio sam ih šleper brate za ovih 20 godina a od alkaloid skoplja vec imam zlatnu plaketu za kafetineemil02in je napisao/la:E kod nas uvijek veselo na temiRekoh li ja tebi Rezervni trebat će nam lexilijuma
![]()
Pozdrav i vama svima,sto kaze nas @Tosre,bola volim vas sveRezervniGolman je napisao/la:Pozdrav za mog brata @rodjenisa. Vidim prijavljen je. @rodjenisa
JES,TREPAVICA MU BILA U OFSAJDU..drakensang je napisao/la:Baš, iz udžbenikaaS_Roma je napisao/la:Ma ono je ofsajd ko kuca![]()
Psihologa.Andrija je napisao/la:Malo treba promjenit ekipu i pisihijatra im da valja naci i bit ce to bolje u iducoj polusezoni i nadam se pobjedama kao i prosle godine.
blackmundir je napisao/la:JES,TREPAVICA MU BILA U OFSAJDU..drakensang je napisao/la:Baš, iz udžbenikaaS_Roma je napisao/la:Ma ono je ofsajd ko kuca![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.