AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Batva
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Batva » 15 feb 2015, 14:48

Sissoko je napisao/la:Dominacija Empolija.

slika
**** ba vise dusebriznici sa ove teme, jednostavno nam se skinite sa kurca i tipkajte po svojim temama o usranom Juventusu. Jeste li glupi pa ne mozete procitati, nauciti, zapamtiti da je ovo tema samo za milanovce?
Sta ti imas lijepiti statistiku sa utakmice kluba za koji ne navijas...

ON:
Sreca pa sam ovako lijep dan iskoristio kahvenisuci u gradu, potajno se nadajuci da ce pobijediti dok ne gledam tekmu, ali jok... Rami mora igrati beka, Honda krilo, Bonaventura nekakvog veznog, Cerci na klupi i tako dalje, i tako dalje...

Idemo dalje, nadam se borbi za opstanak i kako ce tu bitku Inzaghi izgubiti. Mada ni tada nece progledati pored ociju nasi tirani u Upravi.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 15 feb 2015, 14:55

Eto šta ja rekoh sinoć :D

Ovo je stvarno više dno dna, gore od ovoga teško da može. Ja zaista ne znam šta su čelni ljudi Milana zamislili u svojim glavama :nedam: :wtf:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 15 feb 2015, 15:02

Pippo svaka ti čast kako vodiš tim. Nemaju ni plana a kamoli igre da taj nekakkav plan sprovedu u djelo. Ovo nije do igrača nego do trenera i vrijeme mu je da ode sa klupe. Doduše vrijeme za to je davno već došlo ali nekako je dogurao do 23-eg kola. Ali sumnjam da će se nešto dogoditi pošto Berlusconia i Galliania boli ona stvar za nažalost njihov klub. Za sljedeću utakmicu jedino me interesuje ko će nam igrati u odbrani. Rami ima kartone, Palleta ima kartone a i povrijeđen je a Alex je izgleda slomio nos tako da vjerovatno ni njega neće biti.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 15 feb 2015, 15:07

Al' brate dragi koju vec utakmicu gledam Milana i svaki put isto. Povedes i onda se sabijes u svojih 16m i izbijas, nabijas loptu bezglavo dok ti ljudi ne izjednace a normalno da ce izjednacit kad im omogucavas da te non stop napadaju. Pa zadrzi tu loptu malo, odigraj koji pas ali kreni prema golu protivnika a ne prema svom korneru pa im opet nabij a nikog gore nema od igraca Milana. Ma Inzaghi je tu glavni krivac, to je jasno kad mu ekipa nije sposobna sacuvat rezultat kad se poslije gola povuku kako se ne povlace ni oni fenjerasi. Dovedi barem neko ime na klupu nemoj davat ljudima da se uce na ovakvom velikanu i uz to rezultati ispastaju koji su kljucni za neke ozbiljne novce i transfere :? :? :?
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 feb 2015, 15:15

Inzaghi: ''We have to improve, but we need time.''

e yebo ga ti, ovo pocinje biti zabavnije nego sa allegrijem :urnebes:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 15 feb 2015, 15:15

celikmilan je napisao/la:Pippo svaka ti čast kako vodiš tim. Nemaju ni plana a kamoli igre da taj nekakkav plan sprovedu u djelo. Ovo nije do igrača nego do trenera i vrijeme mu je da ode sa klupe. Doduše vrijeme za to je davno već došlo ali nekako je dogurao do 23-eg kola. Ali sumnjam da će se nešto dogoditi pošto Berlusconia i Galliania boli ona stvar za nažalost njihov klub. Za sljedeću utakmicu jedino me interesuje ko će nam igrati u odbrani. Rami ima kartone, Palleta ima kartone a i povrijeđen je a Alex je izgleda slomio nos tako da vjerovatno ni njega neće biti.
Kazu da hoce forsiraju italijane, dakle, domace igrace. A italijanski fudbal iz godine u godinu sve losiji, sve manje kvalitetnih italijana gledamo u Evropi i u repki Italije. Znaci, ne pise nam se dobro i u buducnosti.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 15 feb 2015, 15:32

Koji bolan talenti, zadnji talenat kojeg je italija izbacila je DeRossi, ove glumce sto su uvijek ozljeđeni i što snimaju reklame neću ni brojati :D

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 15 feb 2015, 15:35

Nek nama ovaj Niang ne valja a gdje god ode igra i zabija ;)

Moj pipo bio si igracina i jedan od omiljenih igraca milana ali brate daj otkaz i nemoj blatiti sve dobro sto si napravio u milanu, uzas sta se desava je benog empolija ne mozemo dobiti kuci, pa ovi igraci kakvi god da su moraju izdominirati jednog empolija i uvaliti im minimum dva gola na san siru... Tacno postaja frustrirajuce, ali kao sto vec neko gore rece sreca pa nisam htio gledati vec sam iskoristio fin dan za svjez vazduh

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 feb 2015, 16:09

Ma ne treba se previse uzbudjivati, tako je isto i u Francuskoj dobro poceo pa ga poslije bukvalno otjerali iz kluba. Nazalost, koliko god potencijala imao, toliko je isto i glup decko, prvenstveno gledajuci neprofesionalni zivot koji vodi ali i fudbalsku neinteligenciju (koja se iskustvom moze korigirati...valjda).
Al' eto, ja sam svakako navijao da dobija vise sansi one polusezone, al' boze moj, ned'o bog dragi mrtvog Hondu na klupu. :zzz:

Inzaghi: ''You can't expect us to dominate a team like Empoli at the San Siro.''
predobro :rol:

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 15 feb 2015, 16:27

Pa gleda li iko iz uprave osim galijanija nase utakmice. Ovo nije ni za druge kantonalne lige da ne pricamo sta vise.
Nije mi jasno da niko nista ne poduzima,i da su se svi usutili totalno.
E moj Pipo,takve izjave ni Susic u najkriticnijim danima nije davao. Sramota,ali tebi toliko i ne zamjeram,ti si samo amater u svom poslu koji ce izjaviti sve samo da ga se ne sklone iz tog posla.
A tacno me i strah nekad da cemo postati novi Leeds United. Ako vec i nismo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 feb 2015, 17:02

čestitke mojim drugovima Urbyju, ropeu, baresiju, milanistu, Faraonu, na osvojenom bodu protiv velikana iz Toscane :thumbup:

šalu na stranu, dobili su Lazio, otkinuli dva boda merdi, Interu i sad vama :mrgreen:

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 15 feb 2015, 17:06

Ma ja,uvjek je bilo,dok jednom ne smrkne drugom ne svane :D
Uzivaj dok ti se da,a kad se vratimo gdje pripadamo,tesko tebi :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 15 feb 2015, 17:12

Ja šta dočekah, da mi se Laziale smije :cry: :urnebes:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 feb 2015, 17:14

ma, ne smijem se, zajeban je Empoli :mrgreen:

al' ću se smijat' kad ti dernemo Selju na Šugavici :P

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 15 feb 2015, 17:20

Chinaglia je napisao/la:ma, ne smijem se, zajeban je Empoli :mrgreen:

al' ću se smijat' kad ti dernemo Selju na Šugavici :P
IIhh jašta je, to je jedna pravo kompaktna ekipa koja može napraviti problem i Barci i Realu usred Barcelone i Madrida :mrgreen:

A što se tiče ove utakmice, ja ću sad da ti se pošteno nasmijem na ovu konstataciju a poslije same tekme ću se praviti da ovo nisam ni pročitao, ovo ću prepisati euforiji u slanom gradu, yebiga niste navikli :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 15 feb 2015, 21:13

Otkinuli smo vam bod na prijateljskoj (2:2) :lol: :lol:

Ova izjava sto je @Rope citirao, je li to zajebancija ba?

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 feb 2015, 21:40

Pa procitah i ja na twitteru, navodno je istina, bar po njihovoj reakciji. :mrgreen:
Dobro, mozda se covjek pogresno izrazio, mozda su izvucene rijeci iz konteksta, mozda... al' kakvih se sve gluposti nadrobio dosad, ova recenica me ni najmanje ne iznenadjuje. Nadmasit ce covjek Allegrija kako je krenulo, a mislio sam da to niko nece moci. :roll:
Vazda sve isto, te nemaju srece, te ih handre povrede, te ona legendarna "moramo se poboljsati, ali ima vremena" (kao da mi to ne znamo, samo sto vremena nema niti ce ga biti s tobom), al' ne daj boze priznati da su odigrali za ku'rac, da je on glavni krivac i jednostavno se povuci sa trenerske pozicije, kao gospodin covjek kakav i jeste.

I pored svih glupih poteza, ne razumijem sta je uopste radio Cerci na klupi i zasto se moralo cekati zadnjih desetak minuta da ga se uvede? I koji klinac smo uopste dovodili Susa i kumili ga, molili da dodje ako ce grijati klupu? Jack, Honda, Menez, sve je to kriminalno odigralo i umjesto da su se uvela ova dvojica koji bi zasigurno donijeli svjezinu u napadu (gori ne bi mogli biti sigurno), on njih sve drzi u igri i na kraju vadi Destra koji je jedini od napadaca nesto pokazao.

Nas ce garant i ova Cesena iduce hefte osramotiti, al' dok se sjete nesto promjeniti bit ce kasno za sve. :facepalm: Umjesto da se iskoristi ovaj nesto laksi raspored mi cemo sve popusiti, a onda ide slag na tortu i onaj pakleni raspored, tu ce nas tek dotuci. Ova sezona ima tendenciju da bude gora od prosle (sa daleko boljom ekipom, sto je najzalosnije), a mislio sam da se nesto onako nece ponoviti ni kroz naredne decenije.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 feb 2015, 21:49

Gledao sam prvo poluvrijeme Cesene protiv Juventusa i mogu samo reci da ce nas izdominirati kao i Empoli
Il Club più titolato al mondo!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 15 feb 2015, 21:56

Cesena se bogami dobro drzi protiv Juventusa prvo poluvijeme, znaci da ce nas da dominiraju. Još je i Đurić zabio juventusu znaci da će i nama barem 2 komada.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 15 feb 2015, 22:03

Ne vrijedi više ni komentarisati, budućnost tima je u rukama olinjalog manijaka, e kamo sreće da proda klub nekim arapima.
Forza Milan!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.