Pa procitah i ja na twitteru, navodno je istina, bar po njihovoj reakciji.
Dobro, mozda se covjek pogresno izrazio, mozda su izvucene rijeci iz konteksta, mozda... al' kakvih se sve gluposti nadrobio dosad, ova recenica me ni najmanje ne iznenadjuje. Nadmasit ce covjek Allegrija kako je krenulo, a mislio sam da to niko nece moci.
Vazda sve isto, te nemaju srece, te ih handre povrede, te ona legendarna "moramo se poboljsati, ali ima vremena" (kao da mi to ne znamo, samo sto vremena nema niti ce ga biti s tobom), al' ne daj boze priznati da su odigrali za ku'rac, da je on glavni krivac i jednostavno se povuci sa trenerske pozicije, kao gospodin covjek kakav i jeste.
I pored svih glupih poteza, ne razumijem sta je uopste radio Cerci na klupi i zasto se moralo cekati zadnjih desetak minuta da ga se uvede? I koji klinac smo uopste dovodili Susa i kumili ga, molili da dodje ako ce grijati klupu? Jack, Honda, Menez, sve je to kriminalno odigralo i umjesto da su se uvela ova dvojica koji bi zasigurno donijeli svjezinu u napadu (gori ne bi mogli biti sigurno), on njih sve drzi u igri i na kraju vadi Destra koji je jedini od napadaca nesto pokazao.
Nas ce garant i ova Cesena iduce hefte osramotiti, al' dok se sjete nesto promjeniti bit ce kasno za sve.

Umjesto da se iskoristi ovaj nesto laksi raspored mi cemo sve popusiti, a onda ide slag na tortu i onaj pakleni raspored, tu ce nas tek dotuci. Ova sezona ima tendenciju da bude gora od prosle (sa daleko boljom ekipom, sto je najzalosnije), a mislio sam da se nesto onako nece ponoviti ni kroz naredne decenije.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !