E moji kraljevici

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Džabe brate, trebala mi još 2Janez je napisao/la:@Krokodil
Na kraju ti je bilo 13 kornera PSG.
igro sam i 1x i 2 ko zna zna uzo pare brt.BelminM23 je napisao/la:Gdje se najmanje nadaš da ćeš pasti, paneš
Real danas
jucer Wawrinka
kako tako ne znas ja igro 0:2 na 20KM a ti 1 e jesi lošxxh2o je napisao/la:Murray **** ti zenu u dupe invalidu jedan sve ti se familije sjetim smjeskaj se svojoj mami gnjido krepala
Nek ti znašHalaRamos je napisao/la:kako tako ne znas ja igro 0:2 na 20KM a ti 1 e jesi lošxxh2o je napisao/la:Murray **** ti zenu u dupe invalidu jedan sve ti se familije sjetim smjeskaj se svojoj mami gnjido krepala![]()
Drug sto ti to treba, zar si toliko jadan i toliki nekarakter da nekog namjerno izazivas bez ikakve potrebe. Bas bi volio da znam ko se krije iza takvih profila kakva mala licnost fujHalaRamos je napisao/la:kako tako ne znas ja igro 0:2 na 20KM a ti 1 e jesi lošxxh2o je napisao/la:Murray **** ti zenu u dupe invalidu jedan sve ti se familije sjetim smjeskaj se svojoj mami gnjido krepala![]()
a druze nisam brt. samo ti kazem 0:2 dobio pare a ti umjesto da mi cestitas ti me zajebavas ma daj necu ti eto nista vise ni pisat.10DelPiero je napisao/la:Drug sto ti to treba, zar si toliko jadan i toliki nekarakter da nekog namjerno izazivas bez ikakve potrebe. Bas bi volio da znam ko se krije iza takvih profila kakva mala licnost fujHalaRamos je napisao/la:kako tako ne znas ja igro 0:2 na 20KM a ti 1 e jesi lošxxh2o je napisao/la:Murray **** ti zenu u dupe invalidu jedan sve ti se familije sjetim smjeskaj se svojoj mami gnjido krepala![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.