NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Neda Prijedor Noleta tako da nista od njega. Nemozes sad tek tako naci igrace svi da valjaju zauzeti... vadi nas matori ako sta nadje...
-
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Davor Arnautović potpisao za Salines, futsal klub.
Koji ce nam ku rac i on kad skoro niko nije ostao. Yebali su nas kelner i druzina skoro ko svi prethodni zajedno.
Ajde popusti više ba, pola PL ljudi jedva kraj s krajem sastavljaju, takva je i ova saban liga, ovde nam je bit do nekih boljih vremena.. Ako znaš bolje i ako si toliko pametan kao što tvrdiš ne prosipaj pamet ovde džaba odeš na pravo mjesto i iznesi svoje prijedloge. Postao si predmet sprdnje na ovom forumu ohani malo
Ne znam ko je predmet sprdnje ja ili oni? Koliko znam sa njima se sprda vise od pola BIH, sto direktno sto indirektno. A ti ako si se registrocao da im branis leđa nemoj se dzaba patit. Njih i njihovo ne znanje ni 107 ne moze odbranit. Vec dokazano.DeColo19 je napisao/la: ↑08 jan 2020, 22:57Ajde popusti više ba, pola PL ljudi jedva kraj s krajem sastavljaju, takva je i ova saban liga, ovde nam je bit do nekih boljih vremena.. Ako znaš bolje i ako si toliko pametan kao što tvrdiš ne prosipaj pamet ovde džaba odeš na pravo mjesto i iznesi svoje prijedloge. Postao si predmet sprdnje na ovom forumu ohani malo
Ne branim ja nikoga ba al ti si uvijek negativan, kad je sta dobro nema te po 2 mjeseca onda eto te posle da se nasladjujes jesam vam rekao. Pa ti si predmet sprdnje, nijedna ti uprava ne valja, nijedan igrač svaki ima neku mahanu.. Pa imaš ti bolje sta za ponudit, to je sto je shvati već jednom da bolje ne može, jedan čelik jedna sloboda pred gašenjem nema niko para dugovi milion ski..
Čombe druže ti ovde na forumu važiš za dobro informisanog lika. Davor je igrač Zvijezde. To što će on igrat mali fudbal tok je pauza naravno uz odobrenje kluba to nema nikakve veze. Kako sam igrač kaže ako trener kaže da neigra neće igrat. Aj sad navedi igrače koji su napustili. Po meni je jedini problem plata koja kasni 2 dana. Lp
Druze nisam upoznat sa svim desavanjima al i sam znas da znam vise nego dovoljno.zvijezda1 je napisao/la: ↑08 jan 2020, 23:10Čombe druže ti ovde na forumu važiš za dobro informisanog lika. Davor je igrač Zvijezde. To što će on igrat mali fudbal tok je pauza naravno uz odobrenje kluba to nema nikakve veze. Kako sam igrač kaže ako trener kaže da neigra neće igrat. Aj sad navedi igrače koji su napustili. Po meni je jedini problem plata koja kasni 2 dana. Lp
Vidjeces kad pocnu pripreme koji su sve igraci napustili.
Cak pojedini od njih nagovaraju i igrace koji su vec bili pred potpisom za Zvijezdu da ne dolaze ni slucajno jer se ovdje ne zna ni ko pije ni ko placa.
Nista od premijer lige ove godine jaranike...
Olimpik je prejak...
Olimpik je prejak...
Na kakvim drogama si ti...covijece nas klub je u jako losem stanju i trenutna pa i naredna sezone ti je borba za opstanak.
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Orho kralju to je sala bila... znam ja da je borba za opstanak...
Misliš dva dana kasnimo drugu po redu platu?!
Sta je sad sa Bosnom nece ih ni Nurdo kao i smoki...da nece mozda koga drugo preuzet?
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
-
- Kontakt:
Ova dvojica iz azmirovog hana imaju 6 utakmica sve ukupuno. Odigrano.jos arezina i malbasic sticemo dojam da su dosli nama da ozive formu
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Opaaa evo igraca bravoo 

-
- Kontakt:
Jesu imali manju minutazu, ali Karjasevic odlican igrac, Music igrao prvu federalnu kod nas, na tom nivou moze igrati..crvenobijeli je napisao/la: ↑12 jan 2020, 21:58Ova dvojica iz azmirovog hana imaju 6 utakmica sve ukupuno. Odigrano.jos arezina i malbasic sticemo dojam da su dosli nama da ozive formu
Tuzla City / Sloga Simin Han
- ASD
- Kontakt:
Nije loš igrač ovaj Karjašević. Ovaj drugi je upitnog kvaliteta.
- ASD
- Kontakt:
Jedan iz Janje, drugi iz Zvornika.
Nisu njihova škola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.