Sva sreća da je ona odvratna Spezia ispala.asr_pd je napisao/la:Jos malo srece i evo nam Alessandrije u LE
Večeras isto očekuje i Napoli.Nadajmo se da taj šok neće utjecat na njihovu borbu za naslov prvaka Italije.
Izboir

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Sva sreća da je ona odvratna Spezia ispala.asr_pd je napisao/la:Jos malo srece i evo nam Alessandrije u LE
Taman i ja to komentarisem, inter dosta nepovezan, samo Jovetic pokusava nesto, ali imam osjecaj da ce uvalit neki krompir kako samo oni znajuronaldo99 je napisao/la:Ovaj napoli izveo skoro drugi tim protiv printera i opet su bolji tim na terenu
Pomaknut se nesmiju, hoće Manco da ih daviPartenopei je napisao/la:Udri ga Maurizio!![]()
Ozbiljno sam zabrinut.Rijedak primjerak iritantnog Argentinca se malo previše nasekirao večeras.SiamoNoi je napisao/la:Nadajmo se da taj šok neće utjecat na njihovu borbu za naslov prvaka Italije.
Sreća pa je Inter izveo najjači sastav.ronaldo99 je napisao/la:Ovaj napoli izveo skoro drugi tim protiv printera i opet su bolji tim na terenu
Ma nisu se vala previse ni istrosili. Hamsik odigrao trideset, a Higuain dvadeset minuta. Kao sto ti rece, zao mi je samo sto se nisu odmorili Hysaj i Callejon, pogotovo ovaj drugi. Za Koulibalyja se ne brinem, on ionako nije bio starter protiv Sassuola.MaGiCa je napisao/la:Lose je sto Higuain i Hamsik nisu odmoreni, a nije se proslo dalje.
Bolje je da se ili islo na prolaz sa 100% ili odigrala 1 prijateljska i bez Koulibalyja, Hysaja, Callejona.
Cestitke navijacima i simpatizerima Internazionalea.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.