100%zeljovolimte je napisao/la: ↑09 jun 2023, 17:55Ali cuj zbog Dogana se nesto raspalo![]()
Unaprijed popisam svaku organizaciju koja zavisi i traje dok je jednog covjeka, ali on nije zasluzan ni za sta, osim ako pitas novinare ovog portala.
Pa eno pitari nisu ni prvi dio takmicenja prosli, a kod njih je strucnjak za naplatu clanarine. Jedini cime su zasluzni da nismo uspjeli zaraditi na Hodzicu, Hajradinovicu, Gojaku..
Ima li on kakvu titulu necega? Osim tog mitskog da je on zasluzan za Bajica, Hodzica, Hadziahmetovica.
Zapamtite samo je besparica zasluzna. I oni su bili nespremni za seniorski fudbal, neznalice..
Selimovic je bio ispred Bajica dok nije otisao, pa Turkovic i srecom Kordic nije potpisao tad.. nikad se ne bi prodao.
Amir nek se zahvali Tomicu, inace bi ga jos cekali..
Nas OP vode potkupljivi Berjan i co, neuracunljivi Zerici od tih trenera pola ih ne zna pravilno zagrijavanje pokazati, a ne sta drugo.
Eto do djece je i shishe, a nije do kluba i ljudi koji su odgovorni za to stanje od trenera, do SD, do predsjednika.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sport,1:
Željezničar pojačanje pronašao u Leotaru?
Doskorašnji fudbaler Leotara, Dennis Stojković, mogao bi ovog ljeta obući dres sarajevskog Željezničara.
Prema informacijama kojima raspolažemo Plavima je interesantan doskorašnji fudbaler Leotara koji je u prethodnoj sezoni odigrao 19 utakmica za Trebinjce, postigao je dva gola i dodao asistenciju.
Od dvadesetogodišnjeg ofanzivca se očekivalo više u karijeri, ali nije uspio iskoristiti svoj puni potencijal. Igrao je za omladince Juventusa, Chelseaja, Olimpije, LASK-a, Avellina, a onda je igrao i za Partizan, Torino i Rijeku prije dolaska u Leotar.
Željezničar sutra kreće sa pripremama, pa će biti zanimljivo da li će se pojaviti na startu rada i ko će uopšte biti prisutan.
Je li nama uopste prozivka sutra? Iz kluba muk ko da niko nije ziv.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ljudi je li moguce da Zeljo jos ni jedno ime nije doveo? Sezona ce brzo poceti, ostali se debelo pojacavaju…. Zna li iko sta o tome…
-
- Kontakt:
Polako mi jos slavimo Evropu 

-
- Kontakt:
Ja bi sad potpisao da ne dovedemo nikoga, a da zadrzimo sve ovo sto sad imamo ubrajajuci tu i Santosa.
Pročepit će negdje.
Nije vala neka žurba ni sa pojačanjima, ne znam kada je planiran put na pripreme ali sve do tada je okej što ne dovodimo nikoga. A poslije već može biti problema što duže budemo čekali.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sto duze se cekalo to manje vremena to pojacanje ima da se prilagodi ekipi i igri
Meni je neshvatljivo da klub jos uvijek nije objavio, da li smo produzili ugovor sa trenerom. Navodno, sutra krecu pripreme, ko ce voditi ekipu, gdje se ide na pripreme itd itd?
Ako je istina, treba ga dočekati raširenih ruku. Izuzetno kvalitetan igračbraco je napisao/la: ↑11 jun 2023, 13:19Sport,1:
Željezničar pojačanje pronašao u Leotaru?
Doskorašnji fudbaler Leotara, Dennis Stojković, mogao bi ovog ljeta obući dres sarajevskog Željezničara.
Prema informacijama kojima raspolažemo Plavima je interesantan doskorašnji fudbaler Leotara koji je u prethodnoj sezoni odigrao 19 utakmica za Trebinjce, postigao je dva gola i dodao asistenciju.
Od dvadesetogodišnjeg ofanzivca se očekivalo više u karijeri, ali nije uspio iskoristiti svoj puni potencijal. Igrao je za omladince Juventusa, Chelseaja, Olimpije, LASK-a, Avellina, a onda je igrao i za Partizan, Torino i Rijeku prije dolaska u Leotar.
Željezničar sutra kreće sa pripremama, pa će biti zanimljivo da li će se pojaviti na startu rada i ko će uopšte biti prisutan.
A sta bi i dobio da je tim sada potpisao 3-4 neka anonimusa iz Prve Lige reda radi. Polahko. Sigurno da Bekric radi punom parom i da postoje igraci s kojima se pregovara i koji ce biti uskoro zvanicni igraci.
@igrajlopte 🐦
Razumijem al u zadnje vrijeme koji god igrac da se povezivao sa Zeljom potpisao je zadrugi klub…Svakako u Tuceta ne sumnjam da ce napraviti dobar posao…
-
- Kontakt:
Enis prezivio u Bingu a nigdje BasicaavalPacidoroP je napisao/la: ↑05 jun 2023, 17:50A šta bi trebo da kampira na stadionu ko Enis u Bingu?NerminFatic je napisao/la: ↑05 jun 2023, 17:39E svasta da je lik na odmoru a u pitanju zivotni ugovor do sada u karijeri…
Čovjek je sve dogovorio, predsjednik je rekao na pressu, i otišao na zasluženi odmor.

Pa neki dan je bio clanak da Basic ostaje
Nije bilo detalja ali je naglaseno da sto posto ostaje
Nije bilo detalja ali je naglaseno da sto posto ostaje
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Željezničar će pripreme za sezonu 2023/2024 početi u ponedjeljak. Prozivka će se obaviti u 17:00 sati, a potom i prvi trening na pomoćnom terenu naše Grbavice. 

FK Željezničar i Nermin Bašić produžili saradnju 

Nermin Bašić je danas potpisao produženje ugovora sa FK Željezničar na dvije godine uz opciju produženja na još jednu godinu.
"Jako sam sretan što sam dobio povjerenje, prije svega navijača, predsjednika Kluba, Upravnog odbora, sportskog direktora. Velika je čast voditi Željezničar, isto tako i velika obaveza. Na obostrano zadovoljstvo smo potpisali jedan duži ugovor, dvije godine plus jedna. Sam ugovor nam govori da želimo dugoročno da sarađujemo, da želimo da pravimo nešto novo, možda nešto drugačije u okvirima koje trenutno imamo."
Nermin Bašić je danas potpisao produženje ugovora sa FK Željezničar na dvije godine uz opciju produženja na još jednu godinu.
"Jako sam sretan što sam dobio povjerenje, prije svega navijača, predsjednika Kluba, Upravnog odbora, sportskog direktora. Velika je čast voditi Željezničar, isto tako i velika obaveza. Na obostrano zadovoljstvo smo potpisali jedan duži ugovor, dvije godine plus jedna. Sam ugovor nam govori da želimo dugoročno da sarađujemo, da želimo da pravimo nešto novo, možda nešto drugačije u okvirima koje trenutno imamo."
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
Odlicno
Basic najavio da dolazi i pomocnik i novi kondicioni. Nadam se da ce danas biti na otvaranju priprema pa da vidimo ko su