RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
u ime Cole i Segrta
- samo_lijevo
- Kontakt:
Zbog cega je Segrt nezadovoljan?
Colica nemoj spominjati.
Colica nemoj spominjati.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nek si ti normalan fukaro smrdljiva,dabogda opet ispalituzlak1987 je napisao/la:Segrt nije normalan inace covjek, zelio je se u Tuzli sukobiti i sa nasim pomocnikom i to iz cista mira u pola utakmice jer nasi nisu izbacili loptu kada se neki njihov previjo. Nije normalan kako god..
Mozes li mi samo fino reci zasto si dosao na nasu temu da nam psujes?Bez ljutnje.Dzin je napisao/la:J.EBEM VAM MATER CIGANSKU,POZDRAV IZ GRADACCA,
Taman uđoh na forum poslije tekme i nemogu sebi doć šta sranja pročita.
Prvo što se kladionice tiče da kažem da nema teorije da je namješteno, a i naša liga nema u ponudi na Azijskim kladionicama.Da su za naše štimali Velež nebi dobio garant!
Po onakvom terenu danas smo odigrali maksimalno i zasluženo pojedili borbenu ekipu Zvijezde.
KO nije bio na tekmi nezna šta je propustio, uglavnom Rođeni su dobili zaslužen aplauz na kraju!
Malo više raja idite na utakmice **** mu miša, bit ćete upućeniji.

Prvo što se kladionice tiče da kažem da nema teorije da je namješteno, a i naša liga nema u ponudi na Azijskim kladionicama.Da su za naše štimali Velež nebi dobio garant!
Po onakvom terenu danas smo odigrali maksimalno i zasluženo pojedili borbenu ekipu Zvijezde.
KO nije bio na tekmi nezna šta je propustio, uglavnom Rođeni su dobili zaslužen aplauz na kraju!
Malo više raja idite na utakmice **** mu miša, bit ćete upućeniji.

Pozzzzzzzz.Da li neko moze objektivno napisati da li je gol za pobjedu bio regularan i zasto se Šegrt zbog zbivanja na terenu nesportski ponasao po kometnaru na radiu.
Zadnja izmjena: vatreni, dana/u 08 nov 2014, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
zato što je smatrao da je 3 gol postignut iz ofsajda.vatreni je napisao/la:Pozzzzzzzz.Da li neko moze objektivno napisati da li je gol za pobjedu bio regularan i zasto se Šegrt zbog zbivanja na terenu nesportski ponasao po kometnaru na radiju.
Pa komentator na radiu je rekao u prvi mah da je ofsajd,ali kada je sudija pokazao na centar rekao je da nije.Po komentatoru Šegrt je upravu.Nije bitno,Velež je realno trenutno bolji sto ne znači da će biti u drugom dijelu.Bodovi ili bod ne znači nista za ekipu Veleža,Zvijezdi puno.Ako je pobjeda zasluzena,bez obzira sto ste kvalitetniji,čestitam od srca,ali ako je taj gol bio neregularan onda nije posteno.Pozzzzzzzzz.AlemC85 je napisao/la:zato što je smatrao da je 3 gol postignut iz ofsajda.vatreni je napisao/la:Pozzzzzzzz.Da li neko moze objektivno napisati da li je gol za pobjedu bio regularan i zasto se Šegrt zbog zbivanja na terenu nesportski ponasao po kometnaru na radiju.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Nisu ljudi krivi sto nasi ne mogu gol sacuvat 5 yebenih minuta do kraja. Ne desava nam se prvi put da primamo, ne jedan, nego dva gola u zadnjim minutama. Sjeti se Zrinje u prvoj nasoj sezoni u PL (4:3), pa evo ove sezone Olimpik (2:2) Pa smo i protiv Zelje primili onaj gol za 5:3
Tu nesto ne stima
Tu nesto ne stima
⭐
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Sve i da smo zabili zadnji gol iz ofsajda (nisam bio na temki, neznam) kakve veze FK Velez ima s tim? Hocete da kazete da smo namjestili rezultat? Ako je bio ofsajd, krivicu trazite u sudijskoj trojci i njihovim odlukama. Valjda su oni odgovorni za ofsajd a ne FK Velez?.......razumijem vasu frustraciju koju sam cak dijelio sve do 3. gola u zadnjoj minuti ali kanite se FK Velez i optuzbi da nismo posteno pobjedili.
Bravo Rodjeni
Bravo Rodjeni

Prkosni i Ponosni od 1922
Još jedan poziv raji da se uputi prema dvorani, u 20h utakmica sa Capljinom, rukomet. Mali spektakl nas ocekuje, hajmo raja prije subotnjeg cuganja da ih pozdravimo i podržimo
-
- Kontakt:
Sve i da je bio gol iz ofsajda (iskreno nisam vidio), pobjeda je i vise nego zasluzena. Zvijezda pored dva gola sto je dala, prvi majstorski potez Gadze gurnu loptu kraj Merzica, pretrca ga i odlicnim udarcem pogadja blizi ugaro, ciste raslje, drugi go slobodan udarac, neko preglava loptu pogodi precku i odbi se nekome na nogu dva metra od gola. OSim toga, imao je stojanov jos jednom 1v1 priliku s golmanom ali ga stize Zolj i to je bilo jedino KONKRETNO od Zvijezde. Meni se svidjela ekipa njihova, i ne sumnjam u opstanak, ali ovdje bodove niste zasluzili. Prvo Mirza u prvom poluvremenu pogadja stativu, pa vas igrac, bek 13ka skida dva puta u istom napadu loptu sa GOL LINIJE, pa Maletin sut od blok opet u stativu, pa ANi dvije tri prilike imao, i sve u svemu odlicna atmosfera - odlicna utakmica.
**** Real i ove druge klubove, kad vidis ti tu mostarsku zajebanciju na tribinama kad je Mace usao, i pored rezultata 1:2 .. Navijanje perfektno ! Onaj osjecaj kad cijeli stadion pjeva JA POGODJEN NISAM NI UMRO NI PAO ..
**** Real i ove druge klubove, kad vidis ti tu mostarsku zajebanciju na tribinama kad je Mace usao, i pored rezultata 1:2 .. Navijanje perfektno ! Onaj osjecaj kad cijeli stadion pjeva JA POGODJEN NISAM NI UMRO NI PAO ..
Bio sam drugo poluvrijeme tačno na strani gdje su naši napadali i mogu garantovati da offside-a nije bilo!Vidit će se na pregledu sve, a i kamera od saveza je bila tacno u liniji, sve se moze provjeriti!
-
- Kontakt:
KAKAV CRNI OFSAJD, EVO SAD NA BHT BILO, ZVONIC UPADA IZ DRUGOG PLANA I GLAVOM ZABIJA... NI GOVORA !
Tako to u nas ide, čim dođe do ovakvog preokreta odmah se sumnja u regularnost utakmice. Teško da je ovo namješteno ali eto, neka misli ko šta hoće. Desilo se i nama hiljadu puta ovako a još više puta da smo oštećeni pa nikome ništa na kraju. Zvijezda je simpatična ekipa, uvijek borbena i željna igre, poštena koliko znam i ne može par pojedinaca što navrati da prosipa frustracije da promijeni, barem moje, mišljenje o njoj. Želim joj sve najbolje u borbi za opstanak i ako bih volio da se ikome izađe u susret i da se daju bodovi, to su oni. Valjali su i oni nama. Što se tiče nas, uvalili smo se u vnago pa se isčupali neko. Tri boda su tu, 4 boda nas dijele od 5. pozicije tako da ćemo morati malo više stisnuti gas ako mislimo ići naprijed.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Ako je ovo danas namješteno onda sve aktere treba pokupiti u jedan avion i direktno čarter letom za Hollywood!Ja bolje glumce u svom životu nisam vidio!Goodison je napisao/la:Tako to u nas ide, čim dođe do ovakvog preokreta odmah se sumnja u regularnost utakmice. Teško da je ovo namješteno ali eto, neka misli ko šta hoće. Desilo se i nama hiljadu puta ovako a još više puta da smo oštećeni pa nikome ništa na kraju. Zvijezda je simpatična ekipa, uvijek borbena i željna igre, poštena koliko znam i ne može par pojedinaca što navrati da prosipa frustracije da promijeni, barem moje, mišljenje o njoj. Želim joj sve najbolje u borbi za opstanak i ako bih volio da se ikome izađe u susret i da se daju bodovi, to su oni. Valjali su i oni nama. Što se tiče nas, uvalili smo se u vnago pa se isčupali neko. Tri boda su tu, 4 boda nas dijele od 5. pozicije tako da ćemo morati malo više stisnuti gas ako mislimo ići naprijed.
Zadnja izmjena: anel81m, dana/u 08 nov 2014, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav ofsajd niste vi dobri u glavu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Opet rutinska pobjeda rukometaša 33:24 , poluvrijeme 15:8 . 6 kola, 6 pobjeda, idemo dalje !
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Bravo rukometasi!!!shaman7 je napisao/la:Opet rutinska pobjeda rukometaša 33:24 , poluvrijeme 15:8 . 6 kola, 6 pobjeda, idemo dalje !
Prkosni i Ponosni od 1922
Svaka cast.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.