FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
nema govora o placanju Gracanici, drugima da, njima NI POD RAZNO...
izgleda i Capljina zestoko ostecena od strane sudija..jbg bice tesko do kraja, mada ne sumnjam ni sekunde da ce za 2-3 godine Sloboda biti daleko ispred svih ovih koji joj trenutno kuhaju, a svi ce doc na red
izgleda i Capljina zestoko ostecena od strane sudija..jbg bice tesko do kraja, mada ne sumnjam ni sekunde da ce za 2-3 godine Sloboda biti daleko ispred svih ovih koji joj trenutno kuhaju, a svi ce doc na red
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma kakvo plačanje.ultrasstyle_tz je napisao/la:nema govora o placanju Gracanici, drugima da, njima NI POD RAZNO...
Mislim koji bezobrazluk ,da jedan načelnik to radi. bem ti državu i sunce
Nego, ajmo se mi nastaviti posvečivati našoj Slobodi..**** ligu, ionako je kur.čevača
Tušanj najposječeniji fudbalski stadion u BiH prošli vikend
Tušanj je ponovo nadmašio sve premijerligaške stadione
Oko 5400 gledalaca posmatralo je sedam mečeva Prve lige Fedracije BiH, ili prosječno 770 gledalaca po utakmici.
Vrijedi napomenuti da je meč na tuzlanskom stadionu Tušanj posmatralo 3500 gledalaca što je duplo više od ukupnog zbira posjeta na svim ostalim stadionima u Prvoj ligi.
Kantonalnom derbiju na stadionu Jošik u Lukavcu između Radničkog i Bratstva prisustvovalo je 1000 gledalaca.
Najslabija posjeta zabilježena je u Bugojnu gdje je meč Iskre i Branitelja gledalo 60 gledalaca. U Tuzli je i ovog vikenda zabilježena bolja posjeta nego na svim premijerligaškim stadionima.
Prezentacija projekta "100 firmi za bolju Slobodu" u četvrtak 17.aprila
UG Prijatelji FK Sloboda će u suradnji sa FK Sloboda, a uz pokrovitejstvo Pivare Tuzla dd, Boni sokovi i Kantonalne privredne komore Tuzla upriličiti Prezentaciju projekta "100 firmi za bolju Slobodu". Prezentacija će se održati u prostorijama Kantonalne privredne komore Tuzla, u četvrtak 17.aprila sa početkom u 17 sati.
Podsječamo da je Udruženje u suradnji sa JU Stadion Tušanj i FK Sloboda početkom 2014.godine dizajniralo Poslovni plan kampanje reklamno-propagandnih ponuda pod nazivom "100 firmi za bolju Slobodu", a koja svakog dana okuplja sve veći broj privrednih društava u crveno-crnu porodicu.
Cilj prezentacije je predstaviti cilj kampanje i do sada ostvarenu suradnju te zbližavanje privrednih subjekata u tuzlanskoj regiji. Također, gostima će se obratiti predstavnici FK Sloboda, Općine Tuzla te postojeći sponzori.
Udruženje je u suradnji sa pokroviteljima osiguralo toplu dobrodošlicu svim gostima, a subjektima koji su već postali dio kampanje će biti dodijeljene zahvalnice ispred Udruženja. U neformalnom dijelu će pored druženja biti upriličeno zajedničko fotografisanje.
http://crveno-crni.ba/v3/107-prezentaci ... prila.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Kakvo placanje seljacini i premiranje Bratstva i to po cijenu ulaska u PL! Neka daju Jedinstvu bodove. Dosta je grebanja od Slobode! Sve ce doci na svoje, kad tad! Ovo ce mozda i Azmir citati i treba mu biti jasno, Dasi seljacini ni marke dati!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
dijete drago haj igraj PES-a, nije forum za tebe, kakvih crnih 100.000KM?NKJ je napisao/la:Al taj Daso fkt pametan posao radi. Iako nemam pojma ko je on. Traži 30 000, a mogu nas dobiti i bez toga sigurno, kao premiraće ekipu, ostaje mu 30 000 i sa tim može ići dalje, napadati na PL. I na kraju mogu zajebati i vas i nas. Ako mu Azmir da, sigurno da će oni napasti, e sad ako ne da, moguće da naši daju 50-100k pa da mi dobijemo, jer ova utakmica vrijedi sigurno toliko. Ko će više znati jbt. U svakom klubu neka mućka, tačno postaje glupo previše.
-
samke12345
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ervin-sm ... tva/129049" onclick="window.open(this.href);return false;
Nazalost raja dzaba se palite nije DASO TRAZIO vec je Azmir ponudio stimulaciju
upravi Bratstva
mir s vama ljudi sta vam je sve je normalno O.K. stimulacija postoji svugdje u svijetu
samo Azmir hoce da se osigura ...nama pare ,bodovi , vama nada
upravi Bratstva
samo Azmir hoce da se osigura ...nama pare ,bodovi , vama nada
Drug znaj da je ovo SIGURNO utakmica koja moze rijesiti prvaka ili produziti mrtvu utrku ,zato i jest cijena.....Toro86 je napisao/la: dijete drago haj igraj PES-a, nije forum za tebe, kakvih crnih 100.000KM?
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Pa naravno da će Vam to reći...bolan bolan...ALBOX je napisao/la:Nazalost raja dzaba se palite nije DASO TRAZIO vec je Azmir ponudio stimulaciju
upravi Bratstvamir s vama ljudi sta vam je sve je normalno O.K. stimulacija postoji svugdje u svijetu
samo Azmir hoce da se osigura ...nama pare ,bodovi , vama nada![]()
Neće vam reći da je tražio jer bi i vi svi postavili pitanje koje sam ja postavio prethodno danas.
Mulja vas Daso da valja, samo ću to reći.
tuzlanska Sloboda
Buco, Kuduz, Sića, Bajra, Ragib, Musić, ne mogu da se sjetim prezimena ovog starog, ?, Mikica i Omer JoldićBenjo_AFC86 je napisao/la:Stariji se sjećaju
tuzlanska Sloboda
Probisvjet je napisao/la: Sto se tice mene ja cu u svojoj firmi dati otkaz dvojici momaka iz Gracanice pa naka idu raditi u Bihac. Bez pardona, ionako su tehnosoki visak! To je od mene onako za prvi korak.
Simpatizer sam i Slobode i Bratstva , ali ovakve stvari kad pročitam ogadi mi se sve ... i fudbal i ljudi .... , pa vaš generalni spozor Pivara Tuzla DD najveći promet napravi u Gračanici , to mi je rekao jedan djelatnik Pivare da u ostalim opštinama nenaprave prometa ni trećinu kao u Gračanici ....Probisvjet je napisao/la:Eto necu dirati momke iz Gracanice
- a i ovo što vas Bišćani pale da se nude neke 100K maraka su šuplje , jer igrači sami kažu da se ide na pobjedu , danas sam baš pričao sa bratom od jednog igrača Bratstva (tuzlak) i kaže da se ide samo na pobjedu ... mada čuda se dešavaju da krene kako netreba , da se spakuju sudije , crveni , penali itd. , ali ubijeđen sam u pobjedu Bratstva , pa da se skine breme sa Gračanice ...
nije istina da pivara ostvari najveci promet u Gracanici! poslje Tuzle najveci promet se ostvarije u Kalesiji i Dubravama informacija iz prve ruke 
Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
upravu si skroz..neka im dadnu utakmicu koga boli qurac...ostat cemo ovdje jos godinu kad smo ove dvije ostat cemo jos jednu, ali netreba dati nista ako vec trazi..znam da nam moze valjat to ali ja radije nebi dosta su se sa nama poigravali svi..mi smo institucija klub sa imenom i netrebamo dozvoliti da nas neko ucjenjuje..neka puste tekmu ako to planiraju mi cemo dogodine sve naplatiti ..mi cemo samo iz svega toga izaci kao pobjednici jer ce se do godine probuditi i oni koji su ovu godinu zakasnili da podrze Slobodu ..Probisvjet je napisao/la:Kakvo placanje seljacini i premiranje Bratstva i to po cijenu ulaska u PL! Neka daju Jedinstvu bodove. Dosta je grebanja od Slobode! Sve ce doci na svoje, kad tad! Ovo ce mozda i Azmir citati i treba mu biti jasno, Dasi seljacini ni marke dati!
FUKARE SLOBODA DO GAROBA!!!!!!!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Joj nebuloza braćo moja mila.I Roman Abramovič bi vam pozavidio na tako velikim ciframa.Prva liga federacije najskuplja liga u Europi.
Care valja vas neko ,pokusavam vas umiriti ali ne slusate ...provjeri informacije, nije sam Azmir donio odluku o stimulaciji, ima nekakvih jos ljudi , izgleda covjek zeli samo da kupi nadu ,razumijes , da stimulise momke za pobjedu ,da ginu ko lavovi na terenu ...necu vise nista na ovu temu vi kako hocete ,ali niste u pravu ...poziv je dosao iz Tuzlezlajci je napisao/la:
Pa naravno da će Vam to reći...bolan bolan...
Neće vam reći da je tražio jer bi i vi svi postavili pitanje koje sam ja postavio prethodno danas.
Mulja vas Daso da valja, samo ću to reći.
Ma kakvo davanje, ako nece da igraju za sebe, ne moraju ni za nas.....sobzirom u kakvom vremenu zivimo gdje je morala na dnu, a licni interesi su iznad covjeka i ljudskosti, ne bi me iznenadilo da je ovo istina.
Mah druže vi samo pobijedite Krajišnike i to je to,stimulacija će biti vazda
Mada vaša pobjeda ne bi trebala doći u pitanje,jer ste u kompletnom sastavu a i Krajišnici su uzdrmani promjenom trenera, tako da vam sve ide na ruku/nogu..kao i nama 
Pobjeda je bolja od orgazma!
kad je već iz prve ruke jel istina da najbolji kupac dolazi iz Gračanice ?fukaratz je napisao/la:nije istina da pivara ostvari najveci promet u Gracanici! poslje Tuzle najveci promet se ostvarije u Kalesiji i Dubravama informacija iz prve ruke
- SaltCityAttack
- Kontakt:
MA **** TO BA NEGO EVO STA NEKADASNJE VODJE BBB KAZU GDJE SU IM BILA NAJTEZA GOSTOVANJA
... LJUDI SU APSOLUTNO UPRAVU **** I CUVENI ALKATRAZ JE IZGUBIO SVOJ PRVI I NAJSTARI TRANSPARENT U TUZLI
...A POLAKO SE POSTAVLJAJU TEMELJI DA PONOVO BUDE TAKO ISTO KAO NEKAD 
PREMOTATI NA 45:10 U TIM TRENUTCIMA COVJEK LJEPO KAZE NEKE STVARI
[youtube][/youtube]
PREMOTATI NA 45:10 U TIM TRENUTCIMA COVJEK LJEPO KAZE NEKE STVARI
[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ne kontam sta pitas? kakav najbolji kupac? imas statisticke podatke gdje se najvise proda (mozes gledati po mjesecima, za citavu godinu) ide Tuzla, Kalesija, Dubrave.....no rules je napisao/la:kad je već iz prve ruke jel istina da najbolji kupac dolazi iz Gračanice ?fukaratz je napisao/la:nije istina da pivara ostvari najveci promet u Gracanici! poslje Tuzle najveci promet se ostvarije u Kalesiji i Dubravama informacija iz prve ruke
Sloboda Tuzla
Ok je to za Tuzlu ali ko se imalo razumije zna da su najgora gostovanja bila u Rijeci kod Armade
Zadnja izmjena: Interista, dana/u 14 apr 2014, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.