FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 20 jun 2020, 00:44

Vanja8 je napisao/la:
20 jun 2020, 00:40
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
20 jun 2020, 00:32
Niste ni svjesni koliko mi napredujemo..Neko je napisao nesto za trenere akademije,pa da mu odgovorim.Vjerovatno ce doci sad neki stranci u akademiju koji znaju sta rade. Moramo popuniti 2 mjesta,mjesto sefa akademije i trener U17,eto prilike da dovedemo 2 dobra trenera.Kada je onaj sef akademije napustio klub,pregovarali smo s jednim trenerom,ali mu se ne mogu sjetiti imena. Uglavnom,nekadasnji trener Leipziga..
Ne, stranci nece doci kao treneri u Akademiju, doci ce savjetnici...
A Nam insistira da nase omladinske pogone vode domaci treneri u saradnji sa ljudima koji ce biti savjetodavno tijelo...
Jedino postoji mogucnost da šef Akademije bude neko koga Troussier bude predložio...
Hvala na informaciji.Ovaj nekadasnji trener Leipziga je trebao biti sef akadamije,ali ne znam sta bi s tim..Ko bi mogao biti trener U17,sta mislite?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 20 jun 2020, 00:56

Ma ne znam sad koliko je pametno postupio Mujakic sto je otisao u jednu nezdravu sredinu, Hajduk je veliki klub koji je u velikom rasulu evo već jedan duži period i za jednog mladog igrača je teško da tamo uspije, bar u ovakvim okolnostima. Ništa on neće dobiti što igra par utakmica sa Dinamom i Osijekom i Rijekom, ako će stalno biti pod udarom i novinara i navijača.

A ako bi realno govorili, kad bi se u nekom scenariju sastali FKS i Hajduk mislim da smo mi hladno favoriti. Trenutno zdravija sredina, u nekom smislu i organizovanija.

Po meni korak unazad je taj nepotreban odlazak u Hajduk (osim ako nije radi para hahahahah)
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 20 jun 2020, 00:59

A šta fali i da je pogriješio? Mlad je i može sebi priuštiti takav luksuz. Ali u slučaju da bude racionalniji i da konstantno radi.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 jun 2020, 01:32

20 jun 2020, 00:39
Evo citam facebook,i izadje mi bomba Hajrovic dolazi u TC
hajde ja se nakon 5 minuta smijanja smirio,i krenem ti citati komentare. Majke mi koliko hvale TC rekao bi covjek jebu sve redom,a realnost 5 mjesto a pun **** para potrosili :rol:
Ja ne vjerujem da Husic placa po facebooku botove da pisu,i da loze raju.Jedan napisa idemo da gazimo pitare :urnebes: ja umro od smijeha,jos citira pitare po komenatarima i govori im kako smo mali ovo ono :rol: :rol: :rol:
Maloprije mi izbacilo, "Bivši igrač Liverpula u TC" :rol:

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 20 jun 2020, 02:00

Historicar je napisao/la:
20 jun 2020, 01:32
20 jun 2020, 00:39
Evo citam facebook,i izadje mi bomba Hajrovic dolazi u TC
hajde ja se nakon 5 minuta smijanja smirio,i krenem ti citati komentare. Majke mi koliko hvale TC rekao bi covjek jebu sve redom,a realnost 5 mjesto a pun **** para potrosili :rol:
Ja ne vjerujem da Husic placa po facebooku botove da pisu,i da loze raju.Jedan napisa idemo da gazimo pitare :urnebes: ja umro od smijeha,jos citira pitare po komenatarima i govori im kako smo mali ovo ono :rol: :rol: :rol:
Maloprije mi izbacilo, "Bivši igrač Liverpula u TC" :rol:
Možda ga i dovede al ako obezbijedi lejli svaki dan direktan let Tuzla Milano :D

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 20 jun 2020, 02:06

Koji mangup od trenera ovaj Lalatovic,svaka cast iskreno...

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 20 jun 2020, 05:16

Sanchez1987 je napisao/la:
20 jun 2020, 02:06
Koji mangup od trenera ovaj Lalatovic,svaka cast iskreno...
Narkoman
ISTINA ZA VEDRANA!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 jun 2020, 06:50

Kad i ako dode kakav svabo u omladinski pogon posebno koji su vodili akademije klubova bundes lige, e to ce bit DIVOVSKI korak koji ce napravit razliku vecu nego BAYERN M sto je napravio u njemackoj ili Dinamo u hrvaskoj.

Ovo sve dosad, to su mravljevi koraci prem da su i oni dovoljni sad zasad.

Uscuplic dzenan
Uscuplic ervin
Turkivic
Adilovic

To nesmije bit blizu butmira a ne treneri, sve njih volim (dzenan mi je najdrazi igrac posle rata) al govorim ako zelimo bit BOSANSKI BAYERN moramo imat u akademi njemce koji ce imat 500-600k€ platu plus procenat od igraca kad se proda, jer je to jedini nacin da mi steknemo lovu, jer neke velke pare od tv prava niko u bh nece dobit, kao ni velike pare od ulaznica generalnog sponzora, prodaja dresova i tom slicno.

Jedino ova djeca ako se budu menufectured ispravno i da njihove igre nas ubace u grupu neku plus njihova prodaja. To je jedini nacin zarade u bosni sto se tice fudbala.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 jun 2020, 06:58

Vanja8 je napisao/la:
20 jun 2020, 00:40
20 jun 2020, 00:32
Niste ni svjesni koliko mi napredujemo..Neko je napisao nesto za trenere akademije,pa da mu odgovorim.Vjerovatno ce doci sad neki stranci u akademiju koji znaju sta rade. Moramo popuniti 2 mjesta,mjesto sefa akademije i trener U17,eto prilike da dovedemo 2 dobra trenera.Kada je onaj sef akademije napustio klub,pregovarali smo s jednim trenerom,ali mu se ne mogu sjetiti imena. Uglavnom,nekadasnji trener Leipziga..
Ne, stranci nece doci kao treneri u Akademiju, doci ce savjetnici...
A Nam insistira da nase omladinske pogone vode domaci treneri u saradnji sa ljudima koji ce biti savjetodavno tijelo...
Jedino postoji mogucnost da šef Akademije bude neko koga Troussier bude predložio...
Stranci tipa nase govorno podrucje region, su vec bili na razgovorima...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 20 jun 2020, 07:09

Pitar6785 je napisao/la:
20 jun 2020, 06:50
Kad i ako dode kakav svabo u omladinski pogon posebno koji su vodili akademije klubova bundes lige, e to ce bit DIVOVSKI korak koji ce napravit razliku vecu nego BAYERN M sto je napravio u njemackoj ili Dinamo u hrvaskoj.

Ovo sve dosad, to su mravljevi koraci prem da su i oni dovoljni sad zasad.

Uscuplic dzenan
Uscuplic ervin
Turkivic
Adilovic

To nesmije bit blizu butmira a ne treneri, sve njih volim (dzenan mi je najdrazi igrac posle rata) al govorim ako zelimo bit BOSANSKI BAYERN moramo imat u akademi njemce koji ce imat 500-600k€ platu plus procenat od igraca kad se proda, jer je to jedini nacin da mi steknemo lovu, jer neke velke pare od tv prava niko u bh nece dobit, kao ni velike pare od ulaznica generalnog sponzora, prodaja dresova i tom slicno.

Jedino ova djeca ako se budu menufectured ispravno i da njihove igre nas ubace u grupu neku plus njihova prodaja. To je jedini nacin zarade u bosni sto se tice fudbala.
Kakvih brate 500-600 hiljada eura pa toliku platu nema ni Julian Nagelsmann.
ISTINA ZA VEDRANA!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 jun 2020, 07:42

Zadržali smo kostur ekipe. Gledajući druge klubove posebno konkurente mnogo igrača su otpustili, neke dovode.
Dal ove godine napokon možemo očekivati laganiju titulu, ili će opet biti neizvjesna borba do kraja prvenstva.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jun 2020, 08:10

amypitar je napisao/la:
20 jun 2020, 07:42
Zadržali smo kostur ekipe. Gledajući druge klubove posebno konkurente mnogo igrača su otpustili, neke dovode.
Dal ove godine napokon možemo očekivati laganiju titulu, ili će opet biti neizvjesna borba do kraja prvenstva.
Nema niste lagano za svaki uspjeh mora se zapeti. Da smo u dobroj poziciji jesmo al nema lagano dvije godine smo prvaci svi ce ici da nas skinu.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 20 jun 2020, 08:26

bordobijeli je napisao/la:
20 jun 2020, 08:10
amypitar je napisao/la:
Nema niste lagano za svaki uspjeh mora se zapeti. Da smo u dobroj poziciji jesmo al nema lagano dvije godine smo prvaci svi ce ici da nas skinu.
Sve dok ne dodjes u poziciju (dosegnes taj nivo kvaliteta na svim nivoima organizacije kluba) da ovu nasu kukuruz ligu prepisavas svake godine, ne treba se uopste zanosit nekim iskoracima u Evropi.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2020, 09:34

20-i dan, Sarajevo šampion države po sedmi put!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 20 jun 2020, 09:55

U17 je vodio krajina jel tako

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 20 jun 2020, 10:38

Pitaristok je napisao/la:
20 jun 2020, 09:55
U17 je vodio krajina jel tako
Nije,Hasančić je vodio U-17(zar dalje nije?) a Krajina je bio pomoćni trener.

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 20 jun 2020, 10:53

SARAJEVO ŠAMPION!

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 20 jun 2020, 10:53

Sretan Rodjendan Hare :)
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 20 jun 2020, 10:59

amypitar je napisao/la:
Zavisi kako ce se konkurenti pojacati,,ako dovedu dobre igrace brzo se to uigra,tako da te promjene nisu toliko vazne,ako dovedes kvalitet,,pa cemo vidjeti,,ipak mislim da cemo ponovo biti najjaci po svemu..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 jun 2020, 11:36

Sanchez1987 je napisao/la:
20 jun 2020, 10:59
amypitar je napisao/la:
Zavisi kako ce se konkurenti pojacati,,ako dovedu dobre igrace brzo se to uigra,tako da te promjene nisu toliko vazne,ako dovedes kvalitet,,pa cemo vidjeti,,ipak mislim da cemo ponovo biti najjaci po svemu..
Samo ova sezona će biti ludnica od borbe za titulu do Evrope, i opstanka.
Mi smo neki glavni favoriti, imamo dobru i zdravu atmosferu u klubu, stabilne finansije, ponajbolji igrački kadar. Tu su kone 100 godišnjica kluba, bez pehara 8 godina nikad veći pritisak. Već odavno vrše pritisak na sve i svakog svi su protiv njih, sve će učiniti da se dokopaju titule,sve osim prvog mjesta njima slijedi rasulo.Tu je uvije jak Zrinjski, guran od HDZ a, kao i Listica.Sad se uključio i Borac, politika Vico, Dodik. Vrlo ravnopravno će se uključiti i Tuzla sa parama Husica, koji već polako stiče rutinu igranja u Premijer ligi 2 sezona, i sigurno da nisu autsajderi bar za Evrope.Polako se priključuju i Velež,al na žalost još mu malo treba za taj iskorak i borbu za Evropu.
Biće zanimljivo i za ispadanje, i tu vidim četri kluba Olimpic, Krupa,Sloboda,Mladost.
Jedva čekam početak prvenstva i cirkus zvani Premijer liga.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 42 gosta.