FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- RajaBa1983
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa prije bi dao šansu imamovic i jasarevicu a ne ovom seljaku
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Bio je dobar dvije sezone, u slovenskoj drugoj ligi, prešao u Lokeren, a evo izgleda, taj drugoligaš, želi da ga se riješi.
Irfan bi odmah dosao kod nas. ali on hoce da bude prvi napadac. zato nije nikad dosao.
Ma nemaju oni para, jedino da igra džaba. Pričami jedan nas fudbaler koji je u dobrim odnosima sa Karicem.Da mu je Amar ponudio platu da ga je bilo stid reci cifru.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I aBd samo cemo napredovati iz godine u godinu. Samo ne bahatiti se, ne najavljivati nikakve kamione, avione... Po meni samo da zaredamo jos titula, napravimo dominaciju u ligi, ostalo ce doci

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
@Beli brate, molim te ovo za avione reci @ado-hz, matere mi pohapsice nas zbog njega...belosevic28 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 20:57I aBd samo cemo napredovati iz godine u godinu. Samo ne bahatiti se, ne najavljivati nikakve kamione, avione... Po meni samo da zaredamo jos titula, napravimo dominaciju u ligi, ostalo ce doci![]()

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Odsrednji igrac ovaj Hajric..U Belgiji nista pametno nije uradio,a u drugoj slovenskoj je bio dobar.Ma da ne znaci mu nista ta statistika,imao je i Cezar u 100 tekmi 101 gol pa smo ga vidili ..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- RajaBa1983
- Kontakt:
ado-hz kada vidi avionVanja8 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 21:00@Beli brate, molim te ovo za avione reci @ado-hz, matere mi pohapsice nas zbog njega...belosevic28 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 20:57I aBd samo cemo napredovati iz godine u godinu. Samo ne bahatiti se, ne najavljivati nikakve kamione, avione... Po meni samo da zaredamo jos titula, napravimo dominaciju u ligi, ostalo ce doci![]()
![]()

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
RajaBa1983 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 21:16ado-hz kada vidi avionVanja8 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 21:00@Beli brate, molim te ovo za avione reci @ado-hz, matere mi pohapsice nas zbog njega...belosevic28 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 20:57
I aBd samo cemo napredovati iz godine u godinu. Samo ne bahatiti se, ne najavljivati nikakve kamione, avione... Po meni samo da zaredamo jos titula, napravimo dominaciju u ligi, ostalo ce doci![]()
![]()
![]()
![]()

Yebi se...poli se pivomRajaBa1983 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 21:16ado-hz kada vidi avionVanja8 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 21:00@Beli brate, molim te ovo za avione reci @ado-hz, matere mi pohapsice nas zbog njega...belosevic28 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 20:57
I aBd samo cemo napredovati iz godine u godinu. Samo ne bahatiti se, ne najavljivati nikakve kamione, avione... Po meni samo da zaredamo jos titula, napravimo dominaciju u ligi, ostalo ce doci![]()
![]()
![]()
[url=htt5ps://postimages.org/][/url]

-
- Kontakt:
Neka ga nek prati aviJone, bolje nego da glumi insajdera 
P.S. Gledam srbe, dobar ovaj napadac Radnickog https://www.transfermarkt.com/stefan-mi ... ler/197519
P.S. Gledam srbe, dobar ovaj napadac Radnickog https://www.transfermarkt.com/stefan-mi ... ler/197519

Sto nahvalise mujakica u slobodnoj dalmaciji...
Ipak, Mujakić je po svom starom dobrom običaju odlučio voditi igru, ako se to uopće može nazvati vođenjem igre, te je imao česte i nepotrebne izlete prema naprijed. Da stvar bude gora, Čolina se ponašao kao klasični lijevi bočni u 3-5-2, što znači da se dizao visoko i gušio Jaira koji je u idealnom smislu mogao okupirati lijevo krilo, a koji se sada nalazio stisnut između Čoline i Eduoka koji se, razumljivo, pozicionirao centralno.
Zatim se tu i Mujakić osjetio pozvan doći, pa je svojim kretnjama dodatno gušio i Dolčeka i Jaira, praktički zatvarao linije dodavanja prema Caktašu, te olakšavao posao Varaždincima koji su bez ikakvih problema kontrolirali takve situacije, braneći se u najjednostavnijih 4-4-2.
Taktičke i tehničke pogreške koje Mujakić radi iz utakmice u utakmicu morale su kad-tad doći na naplatu, pa je tako u 19. minuti Hajdukov stoper pogriješio u dodavanju za Barryja, gosti su presjekli loptu, odigrali kontru i poentirali za 0:1.
Trener Kotrijka, Yves Vanderhaeghe, u siječnju ove godine naveo je lošu igru nogom kao najveću manu bosanskohercegovačkog braniča, a to je vidljivo iz utakmice u utakmicu. Stoga je zaista nerazumljivo zbog čega Mujakić konstantno ulazi u igru s loptom u nogama, guši lijevu stranu, forsira pogrešne taktičke ideje i čini cijelu Hajdukovu igru prema naprijed bezopasnom.
To pitanje je još izraženije bilo u današnjoj situaciji kada se faza napada mogla odrađivati u 4-2-3-1, odnosno bez potrebe za njegovim izlascima prema naprijed. Nejasno je zašto Mujakić iz utakmice u utakmicu ponavlja iste pogreške i insistira na nečemu za što je potkapacitiran, ali u krajnjem slučaju trener je taj koji tome treba stati na kraj. Osim, naravno, ako to nije upravo njegova ideja…
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Sin, Željine legende, Radmila Mihajlovića.belosevic28 je napisao/la: ↑19 jun 2020, 21:36Neka ga nek prati aviJone, bolje nego da glumi insajdera
P.S. Gledam srbe, dobar ovaj napadac Radnickog https://www.transfermarkt.com/stefan-mi ... ler/197519![]()
Ruku na srce, nisu ništa ni slagali.fera je napisao/la: ↑19 jun 2020, 22:12Sto nahvalise mujakica u slobodnoj dalmaciji...
Ipak, Mujakić je po svom starom dobrom običaju odlučio voditi igru, ako se to uopće može nazvati vođenjem igre, te je imao česte i nepotrebne izlete prema naprijed. Da stvar bude gora, Čolina se ponašao kao klasični lijevi bočni u 3-5-2, što znači da se dizao visoko i gušio Jaira koji je u idealnom smislu mogao okupirati lijevo krilo, a koji se sada nalazio stisnut između Čoline i Eduoka koji se, razumljivo, pozicionirao centralno.
Zatim se tu i Mujakić osjetio pozvan doći, pa je svojim kretnjama dodatno gušio i Dolčeka i Jaira, praktički zatvarao linije dodavanja prema Caktašu, te olakšavao posao Varaždincima koji su bez ikakvih problema kontrolirali takve situacije, braneći se u najjednostavnijih 4-4-2.
Taktičke i tehničke pogreške koje Mujakić radi iz utakmice u utakmicu morale su kad-tad doći na naplatu, pa je tako u 19. minuti Hajdukov stoper pogriješio u dodavanju za Barryja, gosti su presjekli loptu, odigrali kontru i poentirali za 0:1.
Trener Kotrijka, Yves Vanderhaeghe, u siječnju ove godine naveo je lošu igru nogom kao najveću manu bosanskohercegovačkog braniča, a to je vidljivo iz utakmice u utakmicu. Stoga je zaista nerazumljivo zbog čega Mujakić konstantno ulazi u igru s loptom u nogama, guši lijevu stranu, forsira pogrešne taktičke ideje i čini cijelu Hajdukovu igru prema naprijed bezopasnom.
To pitanje je još izraženije bilo u današnjoj situaciji kada se faza napada mogla odrađivati u 4-2-3-1, odnosno bez potrebe za njegovim izlascima prema naprijed. Nejasno je zašto Mujakić iz utakmice u utakmicu ponavlja iste pogreške i insistira na nečemu za što je potkapacitiran, ali u krajnjem slučaju trener je taj koji tome treba stati na kraj. Osim, naravno, ako to nije upravo njegova ideja…
Kod nas mu je to prolazilo, prolazi svakom štoperu u Klubu (iznosio je Torlak, iznosio Lazić, iznosi Šerbečić, Dupe, Milicevic) i prolazi kod jos dosta odbrambenih u ligi, ali bh. ligi.
U bilo kojoj kvalitennoj ligi ili protiv kvalitetnog protivnika dobiješ ovakav feedback koji je napisala SD.
JURIŠ
Ova analiza pokazuje i koliko su naši novinari tanki i nepismeni. Kod nas nema šanse da se pročita analiza igre nekog kluba ili fudbalera. Naši se novinari uglavnom bave kopiranjem vijesti i prevodom sa stranih portala.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
@historicar
vidis to nisam znao. Djeluje kao jak igrac, onako na prvu.
Trenutno korisnika/ca: hase73, misstianopenaldo, N3R3D i 35 gostiju.