Tipicni mentalitet gubitnika. Sigurno je da Dzeki ne dajes ti novac, a sigurno je da ga ne zaradjuje prevarama, tako da nije duzan da se ikome pravda. E Bosno, ko te sve gazi.Jordan23 je napisao/la:Ja ne znam dali je to pogresno od mene ali mi se stvarno smuci kad vidim kako neki ljudi "uzivaju". I kako je to sve (ne)moralno. Ne mogu da vidim kako na jednoj strani moze da se pomaze humanitarno, prica o patriotizmu itd. a na drugoj strani odmarati po npr. Maldivama sto je naj ekskluzivnije na planeti. Te dvije strane mi nikako ne idu u glavu jer su absolutno suprotnost.
Ali hajde... Nije vazno. Vazno je da ce bosanac na kraju gledati kako da odvoji 5-10.000 maraka kako doci u Brazil na SP. Glupih ljudi u pm.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Sport je lijek za tijelo i duh.
- DonCorleone
- Kontakt:
Kada je Edin humanitarao ne sjecam se da si jednu izjavio tipa hvala i to. Nemoralno je pisati o necemu dje ljubomora pise umjesto tebe. Jedni idu na more u Hrvatsku jer nemaju za vise, drugi idu dje dzep vise nudi i to ti je zivot. Ja tebi savjetujem da se sto prije rijesis te ljubomore jer ce te inace ista pojesti.Jordan23 je napisao/la:Ja ne znam dali je to pogresno od mene ali mi se stvarno smuci kad vidim kako neki ljudi "uzivaju". I kako je to sve (ne)moralno. Ne mogu da vidim kako na jednoj strani moze da se pomaze humanitarno, prica o patriotizmu itd. a na drugoj strani odmarati po npr. Maldivama sto je naj ekskluzivnije na planeti. Te dvije strane mi nikako ne idu u glavu jer su absolutno suprotnost.
Ali hajde... Nije vazno. Vazno je da ce bosanac na kraju gledati kako da odvoji 5-10.000 maraka kako doci u Brazil na SP. Glupih ljudi u pm.
Meni naprimjer je svejedno dje on ljetuje, nek je samo ziv i zdrav, mada moram priznati da jedino dje mu malo zavidim jeste onaj avion aviona ako znate sta mislim

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Sto ti je Bosnjo,covjek dao bruku para u humanitarne svrhe,zabija golove vodi nas na svjetsko,promovise Bosnu ne znam sta se hoce vise od covjeka,radom i trudom zaradio sebi nek radi sta hoce ba sa svojim parama iz ovog sivila od naseg fudbala fuco se po ceskoj dugoj ligi,radio trenirao i napravio karijeru kakvu nece niko zadugo i sad fol problem sto je on otiso na Maldive ma nek ide na mjesec ba sta me boli briga hvala Bogu pa moze,pomogne drugim i sebe gotivi covjek....nek je zivi zdrav i nek trpa golove i dalje a pogotovo na SP u Brazilu abd.
Druze izvini majke ti,ali jel on mozda uzeo pare od tebe kao poreskog obveznika ili nesta slicno kao sto rade oni idioti koji su na vlasti???Jordan23 je napisao/la:Ja ne znam dali je to pogresno od mene ali mi se stvarno smuci kad vidim kako neki ljudi "uzivaju". I kako je to sve (ne)moralno. Ne mogu da vidim kako na jednoj strani moze da se pomaze humanitarno, prica o patriotizmu itd. a na drugoj strani odmarati po npr. Maldivama sto je naj ekskluzivnije na planeti. Te dvije strane mi nikako ne idu u glavu jer su absolutno suprotnost.
Nije!!! zato nemoj bezveze takve stvari pisati,ovo sto si ti napisao si trebao napisati negdje na drugom forumu za nase lijepe politicare koji samo uzimaju pare od nas i nemilice trose i bogate se a zauzvrat nam daju karinu ljud nemaju sta da jedu,ovaj zaradjuje daleko od nas jos i pomaze kome god stigne.
- Principatus
- Kontakt:
Sto se kacite za trolove. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- tyler durden
- Kontakt:
To je pogresno od tebe i meni se smuci od citanja ovakvih postova i misljenja.Jordan23 je napisao/la:Ja ne znam dali je to pogresno od mene ali mi se stvarno smuci kad vidim kako neki ljudi "uzivaju". I kako je to sve (ne)moralno. Ne mogu da vidim kako na jednoj strani moze da se pomaze humanitarno, prica o patriotizmu itd. a na drugoj strani odmarati po npr. Maldivama sto je naj ekskluzivnije na planeti. Te dvije strane mi nikako ne idu u glavu jer su absolutno suprotnost.
Najbolje bi bilo da ti primas Dzekinu platu pa bi ti davao sve te pare za humanitarnu pomoc ili akcije.
A mogu se kladit da ne odvojis ni marku mjesecno za Narodnu kuhinju ili nesto tako.

Postedi nas svoje gluposti ubuduce.
@Jordan23 : Toplo ti preporučam , obriši se sa foruma 
Ovako glupim postovima se osramotiš za života , tako da..

Ovako glupim postovima se osramotiš za života , tako da..
Jedan forumaš jednom reče sljedeće : Džeko se ne kritikuje, Džeko se voli ko brat 

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Sinko dragi pa nije nas Dzeko monah,neka uziva.AzRimiRzA je napisao/la:Jeste pogrešno od tebe. Et' da se ne prepiremo previše.Jordan23 je napisao/la:Ja ne znam dali je to pogresno od mene ali mi se stvarno smuci kad vidim kako neki ljudi "uzivaju". I kako je to sve (ne)moralno. Ne mogu da vidim kako na jednoj strani moze da se pomaze humanitarno, prica o patriotizmu itd. a na drugoj strani odmarati po npr. Maldivama sto je naj ekskluzivnije na planeti. Te dvije strane mi nikako ne idu u glavu jer su absolutno suprotnost.
Pare je posteno zaradio sa krvlju i znoju,a poneki bi trebali na ulice da protestuju protiv onih kriminalaca na vlasti koji ne rade nista drugo osim sto sole pamet nama svima.Dzeko je nasa najbolja reklama,nije nicije ukro.
da te podjsetimceze je napisao/la:Jedan forumaš jednom reče sljedeće : Džeko se ne kritikuje, Džeko se voli ko brat

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2#p2553022" onclick="window.open(this.href);return false;
viKK je napisao/la:da te podjsetimceze je napisao/la:Jedan forumaš jednom reče sljedeće : Džeko se ne kritikuje, Džeko se voli ko brat
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 2#p2553022" onclick="window.open(this.href);return false;

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Na ovoj temi pacenici nikad nece izumrijeti. Da je nema trebalo bi je izmisliti, ali stvarno.
I kad mislis da sve ljude mozes shvatiti, ovdje se pojavi lik ciji mentalni sklop niko i nikad nece shvatiti.
LUDNICA!

I kad mislis da sve ljude mozes shvatiti, ovdje se pojavi lik ciji mentalni sklop niko i nikad nece shvatiti.
LUDNICA!

Ja nisam ljubomoran nit zavidan na Dzeku. To je sasvim sigurno! Drugo, mislim da bi ljudi trebali da nauce rijec "nezavisan". Nije fer ako ja jednu stvar prokomentarisem da odjedamput stoji kao da sam rekao jos 10 ili pomislio nesto drugo nego ono sto sam napisao.
-
- Kontakt:
Poslije zavrsetka sezone kad odes na transfer forum blumuna kojeg god napadaca da njihovi forumasi ganjaju bolji je po njima od Dzeke, redom Saraf iz Milana, Jovetic, Kavani, i dalje da ne nabrajam. Za svaki transfer oni "nude" EDINA plus 10, 20, 30 a bogami i 40 miliona.
Jao snobova majko mila.

- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja bi licno volio da ode u drugi Engleski tim pa da ih natrpa u 3-4 utakmice(koliko bi mozda igrali,liga,cup,fa cup)pa bi onda drugacije pricali o njemu,malo ljudi ga cijeni u City-u.Nije sto je nas ali momak je zasluzio bolji tretman nego sto ga trenutnom ima u onom smrdljivom klubu.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Tako je nek bjezi iz usranog city-a slazem se 100% ako u englesku onda u chelzi ako gdje rugo onda u Borusiju 

E vala ima pacijenata uvijek koji nadzu da seru po svemu sto je dobro i sto se dobro uradi,nidze veze....
Tako ti je to kada imas para na bacanje , navijaci CIty , mislim na one engleze prave. Oni su vam poput razmazene djece bogatih roditelja kada vide nesto sto im se svidja upiru prstom i hoce to a ono staro uvijek bacaju..
Svakakvih pacijenata.
Eto da je otišo u Makarsku na dan, kupio sebi Avaz i ponio paštetu od kuće možda bi valjo.
Eto da je otišo u Makarsku na dan, kupio sebi Avaz i ponio paštetu od kuće možda bi valjo.

@Jordan23
Zanima me nesto. Koliko si ti u zivotu dao za dobrotvorne svrhe!?
Zanima me nesto. Koliko si ti u zivotu dao za dobrotvorne svrhe!?
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.