Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Steta nije pukla petarda , ali ima vremena dugo je prvenstvo 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Mogli smo i gore proći, elhamdulillah...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Adam,Henderson,Downing,Carroll igrači koji prave razliku na terenu.. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Banovan zbog vrijeđanja, a ne znam što.Bertrand je napisao/la:Carroll ima rep i osim kada mu spadne traka, ne znam da je ikad dira.asylum je napisao/la:Carroll, stalno se zalizuje.
Downing, stalno namjesta šiškice
Henderson, popravlja razdjeljak.
Downing ni nema šiške već je iz navike vuče u stranu.
Henderson, sad ti kažem, se ošišao.
Btw, gdje ti je @Jimmy account?

Ovo je sramota, protiv Tottenhama primiti 4 pogodka, može se reći da smo dobro prošli, dobili smo dva crvena kartona, a mislim da je trebao i Coates da dobije crveni karton, srećom dobio je "samo" žuti. Nek se stide ovako da igraju za klub kakav je Liverpool, pa ovo je sramota, kada se sjetim samo prije kakvo je uživanje bilo gledati, Gerrarda, Kuyta, Mascherana, Alonsa... Mi se potajno nadamo da možemo osvojiti titulu, a sa ovim igračima ni u ligu prvaka ne možemo ući.
Flop nad flopovima kao u uvjek Henderson, bolje da smo 20m dali u humanitarte svrhe nego dati za ovog "talenta", vjerovali ili ne, mislim da nije ni jednu loptu poslao naprijed, a to je njegov zadatak, naravno kada imate iza njega nemoguće je da će napadači (Suarez,Carroll) napraviti nešta.
Flop nad flopovima kao u uvjek Henderson, bolje da smo 20m dali u humanitarte svrhe nego dati za ovog "talenta", vjerovali ili ne, mislim da nije ni jednu loptu poslao naprijed, a to je njegov zadatak, naravno kada imate iza njega nemoguće je da će napadači (Suarez,Carroll) napraviti nešta.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Realno ste jaka ekipa,sa ovakom igrom ne zasluzujete borbu za vrh tabele. 

Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
C'MON CHELSEA!
.Carlo je napisao/la:Saurman je napisao/la:Očekujem sutra sigurnu pobjedu Tottenhama koji je glavni kandidat za to 4 mjesto objektivno imate jači tim od Liverpoola i Arsenala.Sutra ćemo vidjeti na terenu. Ti tvrdiš da je Tottenhem jači od Liverpoola? Nemaš ti pojma o životu, a još manje o fudbalu. Samo da nas sudije ne zaje-bu kao što su nas zajebale protiv Sunderlanda i Stokea
Sigurno je sudija opet kriv.

Ma od Torresa smo otplatili Carrolla i Hendersona npr. Pišaj ga.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Nakon svake nase tekme kritike po Handersonu pa nije Livepool neki Dinamo Z.pa ako Sammir igra lose Dinamo igra lose.
Danas su nas ljudi ubili u pojam i spustili nas na zemlju(koliko je to moguce uz 2 igraca vise)
Danas su nas ljudi ubili u pojam i spustili nas na zemlju(koliko je to moguce uz 2 igraca vise)
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Pokazali svoj vrhunski kvalitet...Virtu4l je napisao/la:Strašna pojačanja.
Jedan je Joye Barton!
C'MON CHELSEA!
C'MON CHELSEA!
-------------Reina------------
Kelly-Carra--Coates-Enrique
-------------Lucas------------
----Henderson--Gerrard----
Kuyt-------Suarez---Downing
Kelly-Carra--Coates-Enrique
-------------Lucas------------
----Henderson--Gerrard----
Kuyt-------Suarez---Downing
Evo da napišem nešta o ovim našim igračima.
Reina- Katastrofa, direktan krivac za dva pogodka.
Skrtel- Najgori danas, ubjedljivo, mada je tu negdje bio i Henderson, al' njega ubaciti da igra od pvre minute je u najmanju ruku smiješno, zato smo primali mnogo pogodaka prošle sezone jer je on igrao svaku utakmicu ! Ove sezone smo igrali odlično u odbrani kada on nije bio tu, nek se srami.
Carragher- Nemam ništa posebno reći, al' još jedna sramna utakmica za njega.
Agger- Štata za povredu, a prije toga i nije bio nešto dobro.
Enrique- Loš kao većina drugih igrača.
Coates- Slab debi, očekivao sam više.
Lucas- Nemam komentara za njega, stvarno nisam ga vidio nikako danas, ni naprijed ni nazad, može se reći jedan od boljih.
Henderson- Reći ću samo Flopina.
Adam- Već druga u nizu od slabih njegovih utakmica.
Downing- Smješno izdanje Stewarta.
Suarez- Veoma loš kao i ostali.
Carroll- Po meni najbolji danas, vidi se kako je željan igre, vraćao se u par navrata nazad i pokupio lopte, mnogo bolji u odbrani od Skrtela.
Reina- Katastrofa, direktan krivac za dva pogodka.
Skrtel- Najgori danas, ubjedljivo, mada je tu negdje bio i Henderson, al' njega ubaciti da igra od pvre minute je u najmanju ruku smiješno, zato smo primali mnogo pogodaka prošle sezone jer je on igrao svaku utakmicu ! Ove sezone smo igrali odlično u odbrani kada on nije bio tu, nek se srami.
Carragher- Nemam ništa posebno reći, al' još jedna sramna utakmica za njega.
Agger- Štata za povredu, a prije toga i nije bio nešto dobro.
Enrique- Loš kao većina drugih igrača.
Coates- Slab debi, očekivao sam više.
Lucas- Nemam komentara za njega, stvarno nisam ga vidio nikako danas, ni naprijed ni nazad, može se reći jedan od boljih.
Henderson- Reći ću samo Flopina.
Adam- Već druga u nizu od slabih njegovih utakmica.
Downing- Smješno izdanje Stewarta.
Suarez- Veoma loš kao i ostali.
Carroll- Po meni najbolji danas, vidi se kako je željan igre, vraćao se u par navrata nazad i pokupio lopte, mnogo bolji u odbrani od Skrtela.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Za Torresa ste dobili 50 mil £ dok je dvojac koji si spomenuo koštao Carroll 35 £+ Henderson 20 £ što znači od para za El Nina morali ste doplatili još 5 mil £ za ova dva flopa.asylum je napisao/la:Ma od Torresa smo otplatili Carrolla i Hendersona npr. Pišaj ga.
Vidjećemo Chelsea danas, petica vam ne gine. I to sa kompletnim sastavom, od 11 igrača.el_ninho_torres je napisao/la:Pokazali svoj vrhunski kvalitet...Virtu4l je napisao/la:Strašna pojačanja.
Ma dodaš još Benayouna i eto, to je to.Saurman je napisao/la:Za Torresa ste dobili 50 mil £ dok je dvojac koji si spomenuo koštao Carroll 35 £+ Henderson 20 £ što znači od para za El Nina morali ste doplatili još 5 mil £ za ova dva flopa.asylum je napisao/la:Ma od Torresa smo otplatili Carrolla i Hendersona npr. Pišaj ga.
A zašto si se ti toliko zalijepio za pisanje na ovom temi? Interesantno, ali tebe ovdje nikada nema kada Liverpool pobijedi. A vidi ovo, još interesantnije, poslije svakog poraza, ti si prvi koji na ovoj temi pišeš post.Saurman je napisao/la: Za Torresa ste dobili 50 mil £ dok je dvojac koji si spomenuo koštao Carroll 35 £+ Henderson 20 £ što znači od para za El Nina morali ste doplatili još 5 mil £ za ova dva flopa.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tottenham je i u posljednjem (ako se ne varam) kolu prošle sezone uništio ekipu Liverpoola (i to na Anfieldu). Danas su nastavili istim tempom i to je to. Liverpool neprepoznatljiv. Niko, al' baš niko ne bi mog'o dobiti prolaznu ocjenu. S druge strane, ekipa Tottenhama je bila odlično pripremljena i od samog početka su jasno pokazali da idu na 3 boda. Bez ikakvih kalkulacija su odradili ovo i to im se višestruko isplatilo. Nije samo odbrana loša u Liverpoolu, već i vezni red. I veznjaci moraju učestvovati u defanzivnim zadacima i tako zadavati protivnicima probleme oko konstrukcije napada. Danas to nije bio slučaj.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Dobro i prodosmo(s obzirom kako su neki znali fasovat 8).
Zasluzena pobjeda Spursa koji su nas izdominirali,par dobrih taktickih odluka Harrya i los dan s ponekim glupim potezima igraca Liverpoola je doveo do ovog sramotnog rezultata.
Jedina svjetla tacka su nam navijaci koji su se mogli cuti(i to dobro) u vise navrata tokom utakmice i ocekujem u narednoj sedmici s obzirom na laksi raspored da im se igraci oduze za ovu losu partiju i dva vezana poraza(na nimalo lakim gostovanjima,pogotovo sto nam te ekipe negode),definitivno cu na veci ulog odigrat Liverpool(kup,kvota oko 1.65) i Liverpool(prvenstvo,kvota 1.35 i ocekujem rast kvote) naredne sedmice.
Nemogu da vjerujem da ovdje ima osoba koje osporavaju Arsenalovu,Liverpoolovu borbu za cetvrto mjesto(vec ih otpisali nakon 5 kola).
Istina sada Arsenal(ocekujem da se dignu u formi) i nije u nekoj situaciji al ispred njeg su ekipe koje ce prije ili kasnije pasti na tabeli iako su dobro otvorili sezonu(kao Bolton prosle godine ili Hull prije nekoliko sezona) tako da Arsenal vidim kao jednog od konkurenata u borbi sa Liverpoolom(4.mjesto nam bjezi 2 boda) i Spursima koji su pokazali da su itekako konkurentni.
Zasluzena pobjeda Spursa koji su nas izdominirali,par dobrih taktickih odluka Harrya i los dan s ponekim glupim potezima igraca Liverpoola je doveo do ovog sramotnog rezultata.
Jedina svjetla tacka su nam navijaci koji su se mogli cuti(i to dobro) u vise navrata tokom utakmice i ocekujem u narednoj sedmici s obzirom na laksi raspored da im se igraci oduze za ovu losu partiju i dva vezana poraza(na nimalo lakim gostovanjima,pogotovo sto nam te ekipe negode),definitivno cu na veci ulog odigrat Liverpool(kup,kvota oko 1.65) i Liverpool(prvenstvo,kvota 1.35 i ocekujem rast kvote) naredne sedmice.
Nemogu da vjerujem da ovdje ima osoba koje osporavaju Arsenalovu,Liverpoolovu borbu za cetvrto mjesto(vec ih otpisali nakon 5 kola).
Istina sada Arsenal(ocekujem da se dignu u formi) i nije u nekoj situaciji al ispred njeg su ekipe koje ce prije ili kasnije pasti na tabeli iako su dobro otvorili sezonu(kao Bolton prosle godine ili Hull prije nekoliko sezona) tako da Arsenal vidim kao jednog od konkurenata u borbi sa Liverpoolom(4.mjesto nam bjezi 2 boda) i Spursima koji su pokazali da su itekako konkurentni.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
Ni meni nikako nije jasno. Drugu ligu prati, eto Englesku isto i pored toliko klubova on dođe ovdje da piše. Klasični provokator.Bertrand je napisao/la:A zašto si se ti toliko zalijepio za pisanje na ovom temi? Interesantno, ali tebe ovdje nikada nema kada Liverpool pobijedi. A vidi ovo, još interesantnije, poslije svakog poraza, ti si prvi koji na ovoj temi pišeš post.Saurman je napisao/la: Za Torresa ste dobili 50 mil £ dok je dvojac koji si spomenuo koštao Carroll 35 £+ Henderson 20 £ što znači od para za El Nina morali ste doplatili još 5 mil £ za ova dva flopa.
A to što se ne pojavljuje na temi kada Liverpool pobijedu je zato jer je našao neki drugi klub koji je izgubio i onda tamo dodaje ulje na vatru.
Samo ga treba ignorisati i to je to.
Chelsea nema veze sa ovim. Premotaj ovu temu unazad, pa ćeš vidjeti zašto sam ovo pisao.asylum je napisao/la:Vidjećemo Chelsea danas, petica vam ne gine. I to sa kompletnim sastavom, od 11 igrača.el_ninho_torres je napisao/la:Pokazali svoj vrhunski kvalitet...Virtu4l je napisao/la:Strašna pojačanja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.