FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HPCompaq
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HPCompaq » 07 sep 2025, 16:13

Skver je napisao/la:
07 sep 2025, 16:05
Sta sad Jankovic izjavljuje nisu imali dresove....nije imao igrace, nema spica, sad mu fale dresovi.......? Sta ce mu sljedeci put faliti...haman su ga previse razmazili, smetaju mu i zvizduci ili.......yebi se ti lagano Jankovicu i ti i tvoja jucerasnja taktika sa nedostatkom takmicarskih utakmica.
Dugo nismo imali kulturnijeg,pismenijeg trenera na klupi,ali to ne donosi bodove.Nama trebaju pobjede i bodovi.Jankovicu po kojem kriteriju ti igra Harun Hadzibeganovic,kad ptice na grani vide da nije vrijedan ni da dodaje vodu sa klupe?
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 07 sep 2025, 16:28

Pa tacno je da ima problem u klubu oko nabavke dresova, sta vam smeta Janković boljeg trenera nismo imali od Husrefa i nećemo jos dugo. Nek nas Mister povede i uvede a meni se ne gledaju neke ublehe od trenera tipa Jahic da je te sezone bio Janković mi nikad u drugu ligu ne bi dosli.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 07 sep 2025, 16:30

Ko ce igrat tu poziciju ako ne Harun a od mladjih kategorija je poznato da on dobro igra kada to cijela ekipa radi inače zna ispadati i biti tanak, al i borben. Mi boljeg nemamo, a i sjetite se prošle godine Kamerunca lafo veliko pojačanje a kakve je kikseve pravio da čovjek kaze da je prodao utakmicu sjetite se toga i da ste tada svi prilizivali Haruna.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 07 sep 2025, 16:52

tuzlanskinacin je napisao/la:
07 sep 2025, 16:30
Ko ce igrat tu poziciju ako ne Harun a od mladjih kategorija je poznato da on dobro igra kada to cijela ekipa radi inače zna ispadati i biti tanak, al i borben. Mi boljeg nemamo, a i sjetite se prošle godine Kamerunca lafo veliko pojačanje a kakve je kikseve pravio da čovjek kaze da je prodao utakmicu sjetite se toga i da ste tada svi prilizivali Haruna.
Kolko se dugo Harun trpi,sta je on to napravio kao neki napredak i na sebi i u klubu...0 bodova,igrac manje na terenu..
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 07 sep 2025, 16:55

HPCompaq je napisao/la:
07 sep 2025, 16:52
07 sep 2025, 16:30
Kolko se dugo Harun trpi,sta je on to napravio kao neki napredak i na sebi i u klubu...0 bodova,igrac manje na terenu..
A to je pitanje za ljude u klubu narucito je bilo prošle sezone ali ove ipak kada uzmemo sve u obzir nije bilo potrebe da se i za tu poziciju placa

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 sep 2025, 17:30

07 sep 2025, 16:28
Pa tacno je da ima problem u klubu oko nabavke dresova, sta vam smeta Janković boljeg trenera nismo imali od Husrefa i nećemo jos dugo. Nek nas Mister povede i uvede a meni se ne gledaju neke ublehe od trenera tipa Jahic da je te sezone bio Janković mi nikad u drugu ligu ne bi dosli.
Niko ga ne smjenjuje, sta ima spominjati dresove, neka kaze sto mu je ekipa energetski pala kako bi rekao Nala marginala.....nemaju volje za zivot ili nisu dobili regres.....ono se jednoj ozbiljnoj ekipi ne smije desiti, shvatam da nisu imali takmicarsdkih utakmica ali ono drugo poluvrijeme je katastrofa, Celik prosjecna ekipa da ih onako pritisne.....nek se bavi time a ne dresovima, nije u pozoriste dosao da rezira, nego da bude trener.....smeta mu negodovanje raje :rol:
🔴⚫️

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 07 sep 2025, 17:41

Pa sa pravom su reagovali onako. Jbt bukvalno 45 minuta ti sanse ne mozes napraviti na svom terenu, nebitno ko je protivnik. Sto je najgore, prvo poluvrijeme smo sigurno bili bolji i lako smo mogli voditi 2 razlike. Sad sta je tacno razlog onog horora iz drugog poluvremena, ne bi znao.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 07 sep 2025, 18:45

Kažem ja da ne postavljam zastave. :urnebes:

Šalu na stranu, ovo je očekivano, pikće je trenutno jači od nas, pisao sam davno o tome.

Nama treba vremena da se uštimamo, a trenerčina bi da ide iz Slobode, meni se čini...

Što se mene tiče, ne znam koje to on reference ima da je neki trenerčina... Samo idi, ako ti se ne sviđa.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 07 sep 2025, 18:54

Ako ode eto Nale u kompenzaciju za dug.. sreca danas su svi kiskali gosk, igman, stupcanica
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 07 sep 2025, 18:55

mirsonetz je napisao/la:
07 sep 2025, 18:54
Ako ode eto Nale u kompenzaciju za dug.. sreca danas su svi kiskali gosk, igman, stupcanica
Samo Tosk melje :mrgreen:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 07 sep 2025, 18:58

Ne znam ni da su igrali, a pogotovo kako su igrali, ako mi vjerujete😂
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.