Čestitke i od mene, znaš i sam da sam već par godina hvalio Tampine izbore na draftu, sada je napokon sve sjelo na svoje mjesto.
vjerovatno više sreće nego pameti ali to je NFL, kad godinama draftaš među prvima mora to kad tad upaliti .... kad je kod brownsa (koliko toliko) upalilo upaliće svugdje
tampa će imati žestoku offseason i FA. koliko sam ja skonto imaju 7-8 bitnih igrača koji postaju FA (david, godwin, barrett, suh, gronk, AB, brate, fournette i sigurno još poneko. kicker je mislim isto FA). sa druge strane će bit gomila raznoraznih FA koji će doći ispod cijene da ganjaju prsten, barem dok je tomo tu. i onda draft na kome biraju zadnji. oni ni blizu zadnjem nisu nikad birali tako da je to potpuno novi teritorij.
neznam da li je par onih luđačkih pasova mahomesa došlo slučajno u ruke (ili kacigu ) njegovih WR koji su ih ispustili ili je on stvarno u stanju iz svake pozicije tijela gađati kvadratni centimetar prostora, ali ono je stvarno bilo nevjerovatno!
Čestitke i od mene, znaš i sam da sam već par godina hvalio Tampine izbore na draftu, sada je napokon sve sjelo na svoje mjesto.
vjerovatno više sreće nego pameti ali to je NFL, kad godinama draftaš među prvima mora to kad tad upaliti .... kad je kod brownsa (koliko toliko) upalilo upaliće svugdje
tampa će imati žestoku offseason i FA. koliko sam ja skonto imaju 7-8 bitnih igrača koji postaju FA (david, godwin, barrett, suh, gronk, AB, brate, fournette i sigurno još poneko. kicker je mislim isto FA). sa druge strane će bit gomila raznoraznih FA koji će doći ispod cijene da ganjaju prsten, barem dok je tomo tu. i onda draft na kome biraju zadnji. oni ni blizu zadnjem nisu nikad birali tako da je to potpuno novi teritorij.
Ma nije, u ranijim rundama pogađaju prilično dobro a startere poput Whiteheada i Millera su pronašli u kasnijim, jedino ne znam šta im je bilo sa Aguayom one godine, to baca sjenu na sve.
Po meni i nemaju neku škakljivu situaciju sa FA, kao što kažeš zbog Bradya će dosta starijih veterana doći ispod cijene. Mike Evans se već sad ponudio da mogu uzeti nešto njegovog novca da zadrže ekipu na okupu. Sa Godwinom bi se vjerojatno mogli oprostiti jer je vrlo moguće da će ga neka ekipa platiti puno više nego što si Tampa može priuštiti, Gronk ostaje sigurno. Suha bi pustio zbog godina a Fournetta jer je generalno RB-a najlakše zamjeniti a uz to Ronald Jones će biti u godini ugovora. Sumnjam da AB ima neko bajno tržište a i ako ode, vjerujem da su Tyler Johnson i Scotty Miller sposobni pokriti njegov i Godwinov odlazak. Johnson je zapravo i građom i stilom igrom vrlo sličan Godwinu, Brate je kako vidim s njima još dvije sezone a imaju i OJ Howarda koji je dobro krenuo u sezonu dok mu nije otišla ahilova tetiva.
Mahomesu kod ovih bacanja uveliko pomaže bejzbolska pozadina, čovjek iz nerealnih kuteva i pozicija baca loptu.
da, vidim u pravu si za brate-a, nisam dobro pročitao. on ima ugovor još tri godine ali više nema ništa garantovano što otprilike znači da tampa nema na njemu dead cap i da bi ga mogli bezbolno cutovati ako im zatreba da plate nekoga drugoga
Bucsi im radili pritisak sa dva i pol rushera non stop, do ovog pokušaja ne bi ni došlo da je Vea išao 100%.
I onda bi ova utakmica trebala imati apokaliptične posljedice na Patov legacy, pa nije izgubio u boksačkom meču od 43-godišnjaka pa da ovo ostavlja neizbrisivu mrlju.
Imaju Devona Vajta, može sve igrati, najjači igrač na planeti lik, demon
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Bucsi im radili pritisak sa dva i pol rushera non stop, do ovog pokušaja ne bi ni došlo da je Vea išao 100%.
I onda bi ova utakmica trebala imati apokaliptične posljedice na Patov legacy, pa nije izgubio u boksačkom meču od 43-godišnjaka pa da ovo ostavlja neizbrisivu mrlju.
Samo pauziraj ovaj video na 2.5 sekunde. Mahomes ima jeftini screen ispred sebe, Kelce i jos neki WR gore su cak blokeri - i tako citavu tekmu odnosno karijeru Mahomes ignorise check-out opciju jer forsira ove lafo spektakularne big plays.
Ko mu je kriv kad loptu drzi po 10 sekundi. Daj nek ti Reid zove dink&dunk plays kad vidis da si pod pritiskom
nakon 3 sekunde.
I sad nam kao zao Mahomesa a Watson igra citavu karijeru iza ovakve OL. Luck vecinu karijere.
Vozdra Mahomes, pozdravi se bilo kakve GOAT diskusije i to bi bilo to. Mozda preuzme poziciju most skilled QBa od Rodgersa.
Samo pauziraj ovaj video na 2.5 sekunde. Mahomes ima jeftini screen ispred sebe, Kelce i jos neki WR gore su cak blokeri - i tako citavu tekmu odnosno karijeru Mahomes ignorise check-out opciju jer forsira ove lafo spektakularne big plays.
Ko mu je kriv kad loptu drzi po 10 sekundi. Daj nek ti Reid zove dink&dunk plays kad vidis da si pod pritiskom
nakon 3 sekunde.
I sad nam kao zao Mahomesa a Watson igra citavu karijeru iza ovakve OL. Luck vecinu karijere.
Vozdra Mahomes, pozdravi se bilo kakve GOAT diskusije i to bi bilo to. Mozda preuzme poziciju most skilled QBa od Rodgersa.
Koja hrpa gluposti, ti razumiješ da je checkdown zadnja opcija kod većine playeva? Pa pobugu 3&9 je, mora se ići u endzonu za TD. On dok je ovdje mogao vidjeti Williamsa ili tko god je već RB u ovoj situaciji već ima pass rushera u faci koji ide svom silinom na njega.
Evo neka ga je korisnik Amarinho, još jedan Bradytard otpisao u GOAT diskusiji, ja ne znam kako će Patrick jadan spavati do kraja života nakon ove konstatacije.
Koja hrpa gluposti, ti razumiješ da je checkdown zadnja opcija kod većine playeva? Pa pobugu 3&9 je, mora se ići u endzonu za TD. On dok je ovdje mogao vidjeti Williamsa ili tko god je već RB u ovoj situaciji već ima pass rushera u faci koji ide svom silinom na njega.
Evo neka ga je korisnik Amarinho, još jedan Bradytard otpisao u GOAT diskusiji, ja ne znam kako će Patrick jadan spavati do kraja života nakon ove konstatacije.
Pa i? Svakako ce igrat 4th down to vec zna. &3 ili &4 ili koliko bi vec uzeo yardi ovaj RB je jedno 20 puta laksa situacija, otvara ti se playbook. Ovako ostao na &9 i prepolovio teren koji Tampa brani.
A iskreno boli me dupe da li moze spavat ili ne, on je 0-2 u kljucnim tekmama protiv Toma i to bi bilo to. Vidjeli se na twitteru kako mu je Mama, riba, riba od Kelcea itd salty bas ih svrbi.
mahomes je najgenijalniji QB koji se ikada pojavio. vidjećemo šta će od njega biti za nekoliko godina ali ovo dosad je fenomenalno. nikad nije bilo igrača koga je takav merak bio gledati i to ni izbliza!
zašto je sad svim fanovima cheatera i tome odjednom bitno milion puta ponavljati iste priče? pa naravno jer su se prepali da se pojavio neko ko će ga nadmašiti.
ali neka, neka im je tomicina veličina izlaz iz rupe u kojoj su cheateri upali ... ine im lako, slijedi im deset godina na dnu afc east
hjuston očito pokušava svim silama da nešto uradi po pitanju watsona, vlasnici su nogirali predsjednika ... po sistemu riba smrdi od glave! vidjećemo ko je slijedeći.....
hjuston očito pokušava svim silama da nešto uradi po pitanju watsona, vlasnici su nogirali predsjednika ... po sistemu riba smrdi od glave! vidjećemo ko je slijedeći.....
ok, nisam skonto, sad sam pročitao šta je u pitanju, upravo je kontra od ovoga što sam mislio. oportunisti koji su se zakačili sa watsonom čiste sve što se ne slaže sa njihovim idealima. istinski problem je što se vlasnici ne izjašnjavaju, a očito je da podržavaju one koji već godinama uništavaju frančizu
parada na brodovima u tampi je prva klasa, brady pjan ko letva bacio lombardija gronku .... sa broda na brod reakcija mike evansa nakon toga ..... priceless