AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma odakle poznajete te igrace,cuj Zapakosta
Kako ja nikad nisam cuo za njega 
Taman će se Baselli i Zapacosta uklopiti sa ostalim ćutucima, ekipa za sredinu tabele. Bravo Galliani 
Forza Milan!
ma kad pogledas opet su veliki upgrade u odnosu na essiena i zaccarda koji nas napustaju na ljeto
plus jos mladi su igraci za razliku od ova dva fosila 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
E jest teško biti bolji od Zaka ili Essiena. Nikakav napredak ekipa neće imati sa tim poluigračima.
Forza Milan!
Ma sve je to isti klinac ustvari, cim dovodimo igrace uz parolu "ma bar je bolji od ovog", nema nama napretka. Ne treba nama ni Essien ni neko "bar je bolji", treba nam klasa, kvalitetan igrac koji ce donijeti razliku na terenu. Sve ovo je samo tapkanje u mjestu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
E takav jos zadugo nece doci u nas Milan, pa da se barem tjesimo ovako, bolji je od ovog ili ovog 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Dobri su nam dresovi, samo još da vrate normalni grb i to je to
Sad crpimo talente iz Atalante? Jack, Baselli, Zappacosta...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:Dobri su nam dresovi, samo još da vrate normalni grb i to je to![]()
DaBogda al' etomilanist je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Dobri su nam dresovi, samo još da vrate normalni grb i to je to![]()
Sad crpimo talente iz Atalante? Jack, Baselli, Zappacosta...![]()
![]()
![]()
valjda ubodemo jodnog pa da bude igracina
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Real Madrid and Barcelona are going to battle it out in the summer to sign De Sciglio. He is valued at €20m
Prodato ! kraljevskom klubu iz Madrida
nek ga nose vala sto se mene tice, koliko me je puta iznervirao samo
Prodato ! kraljevskom klubu iz Madrida
nek ga nose vala sto se mene tice, koliko me je puta iznervirao samo
Svezat ga masnom i jos gratis poslat Esiena i Muntaria da im lopte nose
Il Club più titolato al mondo!
Čuj Šiljo 20m vrijedi?
Ovo ako je istina prodat ga odmah, momak je više u bolnici nego na terenu a i kada je na terenu u zadnje dvije sezone je blago rečeno jako loš.
Ovo ako je istina prodat ga odmah, momak je više u bolnici nego na terenu a i kada je na terenu u zadnje dvije sezone je blago rečeno jako loš.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Cuj 20 miliona, pa ko uopste plasira te price
Sto se mene tice, ja bih mu eto dao novu sansu da se dokaze jer mi je drag momak, ionako te pare necemo vidjeti tako da nemamo za cim zaliti (na stranu sto je ovih 20 milki laz).
Isto vazi i za Saravija, zelim ih obojicu vidjeti pod novim trenerom koji ce znati kako ih koristiti i kako izvuci maksimum iz njih, kako dignuti igru na novu razinu jer su jos uvijek isuvise zeleni da bi to mogli sami. Yebi ga, onako kad skontam, nije ni ovim mladicima lako, nit' imaju trenera, nit' imaju s kim igrati, nit' imaju primjer od koga ce uciti (kao sto je to bio slucaj sa proslim generacijama), apsolutno nista. Dosta mi je vise prodavanja te djece, koji skoro pa redovno eksplodiraju u drugom klubu, pored svih starih i beskorisnih ohrdina u ekipi, dajmo im priliku i sansu da se razviju u prave igrace umjesto sto se odmah dizu ruke od njih.
Sto se mene tice, ja bih mu eto dao novu sansu da se dokaze jer mi je drag momak, ionako te pare necemo vidjeti tako da nemamo za cim zaliti (na stranu sto je ovih 20 milki laz).
Isto vazi i za Saravija, zelim ih obojicu vidjeti pod novim trenerom koji ce znati kako ih koristiti i kako izvuci maksimum iz njih, kako dignuti igru na novu razinu jer su jos uvijek isuvise zeleni da bi to mogli sami. Yebi ga, onako kad skontam, nije ni ovim mladicima lako, nit' imaju trenera, nit' imaju s kim igrati, nit' imaju primjer od koga ce uciti (kao sto je to bio slucaj sa proslim generacijama), apsolutno nista. Dosta mi je vise prodavanja te djece, koji skoro pa redovno eksplodiraju u drugom klubu, pored svih starih i beskorisnih ohrdina u ekipi, dajmo im priliku i sansu da se razviju u prave igrace umjesto sto se odmah dizu ruke od njih.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Re: Odg: AC Milan
Rope nije do trenera kad igrac uputi 10 centarsuteva od koji nijedan nije upotrebljiv 
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ne moze De Sciglio vise explodirat ni pod palicom Ancelotija,uz to i da su Maldini i Nesta sa njim na terenu. Kad ga vidis na terenu ko da mu je sva familija pomrla,tako izgleda.
A imamo i primjer za to da kad si tup,ne pomazu ni Maldini ni Nesta ni Thiago Silva,mislim na grande Boneru naravno. Sa svima je igrao,nikad nista naucio nije
A imamo i primjer za to da kad si tup,ne pomazu ni Maldini ni Nesta ni Thiago Silva,mislim na grande Boneru naravno. Sa svima je igrao,nikad nista naucio nije
Šiljina cijena je dokaz kako su nekim igračima cijene prenapuhane. Dečko se ne može sastati sa loptom već duže vrijeme, sklon je povredama i on vrijedi 20 mil. Apsolutno ništa ne pokazuje na terenu. Što se mene tiče može i sad da ide.
Forza Milan!
Nisam mislio konkretno na njega vec na sve mladje, treba neko ko ce ih oziviti, pokazati im, nauciti, dati odredjenu ulogu na terenu, a ne ovako, pa sve upropastise yebemu. Ne znaju sa momcima iz primavere, 90% njih propadne, nisu znali sa Siljom, Cristenteom, Saravijem (da ne spominjem otprije minule propale talente), pa sta znaju u pm? Pa je li bas u pitanju tolika slucajnost, da svi propadnu ili eksplodiraju negdje drugo?
Ja opet kazem i stojim iza toga da bi im svima dao novu sansu. Meni ne smetaju, to su momci koji vole Milan, nit' imaju velike plate, nit' bi uopste vidjeli pare od prodaje, tako da, sto da ne ostaviti ih i vidjeti kako ce se razvijati u narednom periodu, mi ionako nemamo sta izgubiti, a ne bi bili ni prvi ni zadnji koji su eksplodirali nesto kasnije. Ako se ispostavi suprotno, uvijek ih se moze sutnuti, nije problem, al' nije rijesenje ni odmah dizati ruke od njih.
I za tog Silju vec odavno govorim da bi ga trebalo prekomandovati na stopera, ne znam ko ga je slagao i stavio ne beka jer taj decko nema apsolutno nijednu karakteristiku istog, al' nazad u defanzivi bi itekako bio od pomoci, pogotovo uz jos koju godinu iskustva.
Ja opet kazem i stojim iza toga da bi im svima dao novu sansu. Meni ne smetaju, to su momci koji vole Milan, nit' imaju velike plate, nit' bi uopste vidjeli pare od prodaje, tako da, sto da ne ostaviti ih i vidjeti kako ce se razvijati u narednom periodu, mi ionako nemamo sta izgubiti, a ne bi bili ni prvi ni zadnji koji su eksplodirali nesto kasnije. Ako se ispostavi suprotno, uvijek ih se moze sutnuti, nije problem, al' nije rijesenje ni odmah dizati ruke od njih.
I za tog Silju vec odavno govorim da bi ga trebalo prekomandovati na stopera, ne znam ko ga je slagao i stavio ne beka jer taj decko nema apsolutno nijednu karakteristiku istog, al' nazad u defanzivi bi itekako bio od pomoci, pogotovo uz jos koju godinu iskustva.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
E yebo ga kralj jesu li mogli kako staviti tekmu u 8 ujutro
Sutra bih se pravo iznenadio kada bi dobili, obično kiksamo vakat je već dvije tekme zaredom su bile očekivani rezultati, treća neće
Sutra bih se pravo iznenadio kada bi dobili, obično kiksamo vakat je već dvije tekme zaredom su bile očekivani rezultati, treća neće
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Definitivno nema glupljeg termina za tekmu. Ma dobit cemo sutra na silu, produzit ce se agonija.
Ne znam... Imam osjećaj da nećemo dobiti, al' opet vidjet ćemo. Kada bi Pippo izveo najbolje igrače u najboljoj formaciji ne bih se sekirao za pobjedu u većini utakmica ali ne možeš kada on forsira jedno te isto čitavu sezonu...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.