Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Liverpool8
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Samo molit Boga da se Gerrard sto prije vrati, inace ovako ne moze.
odbranu treba novu kupiti ,ova ko sito 

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Pocelo je poceloreds je napisao/la:E sad će trpanje...

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Igrajte nogomet ili idite u PM! 

Najjači su Scumovci sa ovim provokacijama 

Šta se osvrćete na komentare debila, ko ih yebe ba.
Downing, Henderson, Carroll, sve čisti promašaji. Pa ne mogu ljudi nikako da igraju kao tim. 

polakoo, Liverpool je izgubio 2 najteza gostovanja Stoke i Tottenhem , doci ce i ostali na red , Man City je iskoristio los dan Tottenhem a inace bi izgubili, nista ljudi ovo jest tezak poraz al boze moje takav je fudbal, jos 2 crvena kartona, sudija se razmao pravo jbg..
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Tweeds_10 je napisao/la:Henderson
Caroll
Downing
Adam
80 mil![]()
![]()

When the Spurs go marching in...
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Problem je u igri, nije u tome što izgubimo. Eto npr. protiv Stokea je sve išlo kako treba ali su se bodovi prosuli. Danas apsolutno ništa, a Tottenham odavno nije lošiji bio. Nema igre i to me zabrinjava. Hajde više kapitenu vrati se i vrati neke stvari na mjesto.
Svaki put tražimo neke izgovore, više ih nema. Ne znam na šta se sada možemo izvući ? Trenutno smo daleko iza timova iz Manchestera i Chelsea, uz rame smo sa Arsenalom, Tottenhamom, Evertonom, eto dodaću i Newcastle, uvijek nezgodni.
Nije više ni problem u vlasnicima, treneru, parama, pojačanjima. Fazon je da ove kante ne znaju za koji klub igraju, pa ja poželim nakon ovakvih partija da se stavljaju dječica iz akademije.
Svaki put tražimo neke izgovore, više ih nema. Ne znam na šta se sada možemo izvući ? Trenutno smo daleko iza timova iz Manchestera i Chelsea, uz rame smo sa Arsenalom, Tottenhamom, Evertonom, eto dodaću i Newcastle, uvijek nezgodni.
Nije više ni problem u vlasnicima, treneru, parama, pojačanjima. Fazon je da ove kante ne znaju za koji klub igraju, pa ja poželim nakon ovakvih partija da se stavljaju dječica iz akademije.
I šta ovim hoćeš da kažeš ? Da su sve ovo flopovi ?Tweeds_10 je napisao/la:Henderson
Caroll
Downing
Adam
80 mil![]()
![]()
Ne budi glup . Kada nije dan ekipe ,onda nikoga ne ide.
Ali kada jeste ,onda će svi odigrati na vrhunskom nivou .
Ti si po ovoj utakmici zaključio da su to gore flopovi.

Ove "igračine/šminkerčići" koji gledaju kako spariti kopačke sa dresom, koji namještaju frizuru svakih 20 sekundi i šetkaju se kao po modnoj pisti mogu samo da se sagnu gospodinu Lucasu Leivi.
Torres je davno otišao. Ne znam da iko u trenutnom sastavu, osim Hendersona, koji se baš ošišao, često dira kosu.asylum je napisao/la:Ove "igračine/šminkerčići" koji gledaju kako spariti kopačke sa dresom, koji namještaju frizuru svakih 20 sekundi i šetkaju se kao po modnoj pisti mogu samo da se sagnu gospodinu Lucasu Leivi.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Carroll, stalno se zalizuje.
Downing, stalno namjesta šiškice
Henderson, popravlja razdjeljak.
Nestao i prepoznatljivi osmijeh sa lica Kiga.
Grmi YNWA sa tribina!
Nestao i prepoznatljivi osmijeh sa lica Kiga.

Grmi YNWA sa tribina!
Dobro ste prosli...samo 4:0

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
I zavrsilo sa na kraju sa podnosljivih 4-0 s obzirom na 2 igraca manje i nasu danasnju igru ostaje nam se nadati da ce se drugi rezultati zavrsiti povoljno po nas.Zamolio bih sve prave navijace Liverpoola da se nakon zavrsetka utakmnice ne obaziru na provokacije drugih forumasa kojih ce sigurno biti
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
- Kontakt:
Nije moj problem sto ti ne kontas neke stvar, uzivaj!Bjelasnica je napisao/la:Arsenal ce se boriti za pozicije za 8 do 13 mjesta, Liverpool od 5 do 8..Giggs11 je napisao/la:Ma kakav Arsenal,on ce se borit za Evropa Ligu kakvo 4 mjestolfc.tz je napisao/la:Najlosija utakmica(bar ako je suditi po poluvremenu) u ovoj sezoni,a za ovo se moze samo reci lose(podsjeca me na period sa Royom) al sta je tu je,mislim da se stvari s obzirom na situaciju nece nesto drasticno promjeniti u nastavku,bod bi bio ko kuca al tesko cemo i do njeg.
Nadigrani smo od strane Spursa i dobra odluka Harrya da siluje napade sa Baleom po nasoj desnoj sporijoj strani(Skrtel i Carra),ocigledno da drugog rjesenja na tom desnom beku nismo imali(ni Kelly ni Flanno nisu na klupi) tako da nije tu Kenny kriv,takva je situacija koju bi svako sa imalo zdravog razuma fino iskoristio(to nazalost Harry radi).
Sreca nasa pa je Blackburn odigrao juce za nas pa mozemo priustiti ovaj kiks al ja u borbi za to cetvrto mjesto ne bi iskljucio Spurse.
Nadam se samo da se necemo predati,moramo pokusati nesto ko zna mozda i iznenadimo(mozda su nas vec otpisali).![]()
Vidis da imaju u 5 utakmica 4 boda
Još 6 pa da se izjednači sa tvojim IQ-omBliss je napisao/la:Dobro ste prosli...samo 4:0![]()
Carroll ima rep i osim kada mu spadne traka, ne znam da je ikad dira.asylum je napisao/la:Carroll, stalno se zalizuje.
Downing ni nema šiške već je iz navike vuče u stranu.
Henderson, sad ti kažem, se ošišao.
Btw, gdje ti je @Jimmy account?
Hvala na obavještenju. Bez tvoje informacije, ne znam kako bi preživjeli.Bliss je napisao/la:Dobro ste prosli...samo 4:0![]()
Greatness dies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.