Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
E upravo ovo su ti jeftini pokušaji ismijavanja Safeta Sušića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
+1bparena je napisao/la:
NIKO KO PRATI FUDBAL I VOLI BIH REPREZENTACIJU MU NECE HALALITI FORMACIJU SA NIGERIJOM GDJE JE NEZNALICA OSTAVILA TENKA (KOLASINCA) NA KLUPI A POCEO SA ONOM ZA PORAZ SPREMNOM FORMACIJOM.
Mi smo Željini, Željo je naš!
- Goalgetter
- Kontakt:
Mislio sam na igrace Sarajeva, jer su gore spominjali ko bi mogao biti kandidat iz tog kluba. A slazem se za Zolotica, i on bi trebao dobiti sansu.emirati je napisao/la:kakav cimirot, prvo treba zolotic koji je napravio neki transfer pa onda neko iz nase lige. logicno.Goalgetter je napisao/la:Ima Cimirot, kako nema kandidata za repku.
- Nerminovic
- Kontakt:
Selektor Safet Susic je svjesta klasa.
Bruka, sramota i koji smo mi amateri. Nakon SP-a da nam ovaj jos ostane, ne samo on znaci i banda - Ibro, Dzeko i Spaha.
Evo vam tri

Bruka, sramota i koji smo mi amateri. Nakon SP-a da nam ovaj jos ostane, ne samo on znaci i banda - Ibro, Dzeko i Spaha.
Evo vam tri

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Treba pratiti i jednog i drugog. Na zalost kod nas uvijek ima prednost onaj ko igra u inostranstvu, to je taj neki nas mentalitet. Igrac preko noci postane kandidat za reprezentaciju kada ode vani. To je pogresno po meni. Moracemo to polako mjenjati.Goalgetter je napisao/la:Mislio sam na igrace Sarajeva, jer su gore spominjali ko bi mogao biti kandidat iz tog kluba. A slazem se za Zolotica, i on bi trebao dobiti sansu.emirati je napisao/la:kakav cimirot, prvo treba zolotic koji je napravio neki transfer pa onda neko iz nase lige. logicno.Goalgetter je napisao/la:Ima Cimirot, kako nema kandidata za repku.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Pape je imao moju podrsku do utakmice sa Nigerijom, kada je napravio mozda i najvecu gresku otkako postoji nasa reprezentacija.
Ne znam da li je istina, ali danas mi jedan prijatelj govori kako je izjavio prije tekme da cemo mi izgubit protiv Argentine, ja fakat ne vjerujem u ovo ..
Ne znam na osnovu cega je to on zasluzio novi ugovor, mislim da cemo se napatit posteno u sledecim kvalifikacijama.
Nasa sreca je ta sto imamo fakat talentovanu generaciju.
Ne znam da li je istina, ali danas mi jedan prijatelj govori kako je izjavio prije tekme da cemo mi izgubit protiv Argentine, ja fakat ne vjerujem u ovo ..
Ne znam na osnovu cega je to on zasluzio novi ugovor, mislim da cemo se napatit posteno u sledecim kvalifikacijama.
Nasa sreca je ta sto imamo fakat talentovanu generaciju.
ZZ
Ostavili ga da mogu sa njim manipulisati a usput i on da bratove igrace profilira kroz repku.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Jos dvije godine patnje...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
heada ne uzimajte za ozbiljno jer lika nema blage veze sta pise. @calcio upravo je zolotic iz premijer lige bio u mladoj reprezentaciji pa tek sad napravio transfer. klub sarajevo ima toliko talenata a nisu nikog prodali ima 10 godina, toliko o razvoju igraca iz tog kluba.
Imali smo priliku vidjeti dule Zolotic vs Cimirot tri puta ovog proljeca pa. 

1946
Koji su davezi ovi pitari ccc
ma ti nemas pojma sta pises. danas pises ko je sve iz sarajeva u savezu, a pred kraj sezone parola na sjeveru savez=kriminal. toliko o tebi i cimi se ti divis. kad je zolotic odavno igrao evropu i bio u prvom sastavu Želje, cimirot je u trebinju gulio jabuke. a sad je zolotic u belgiji a cimirot tek u sarajevu i on pise da mu moze cistiti kopacke. toliko o tebi.
Znam da jedes damu sto je selektor pitar evo vec 4 godine, a od danas i naredne dvije.
Znaci ne mjesam klub i repku, al me nerviraju dosadni strumfovi sa nekim glupim postovima i prizivanjem nekih ljudi. Smeta im sto je selektor pitar, to mi nikad nece biti jasno. Evo da sutra preuzme Osim repku ja bih mu prvi pruzio podrsku u startu.
Znaci ne mjesam klub i repku, al me nerviraju dosadni strumfovi sa nekim glupim postovima i prizivanjem nekih ljudi. Smeta im sto je selektor pitar, to mi nikad nece biti jasno. Evo da sutra preuzme Osim repku ja bih mu prvi pruzio podrsku u startu.
1946
Sušić je na početku imao podršku bas svakog navijača bosne na to mislim i na manijake prvo od sebe krenem. A ti prvi neces priznati da je odron od trenera zato sto je pitar to se odma vidi, zato nama i prebacujes lopticu kao on pitar i odma nevalja nigdje veze.Head je napisao/la:Znam da jedes damu sto je selektor pitar evo vec 4 godine, a od danas i naredne dvije.
Lupas gluposti, kakve to veze ima.emirati je napisao/la:ma ti nemas pojma sta pises. danas pises ko je sve iz sarajeva u savezu, a pred kraj sezone parola na sjeveru savez=kriminal. toliko o tebi i cimi se ti divis. kad je zolotic odavno igrao evropu i bio u prvom sastavu Želje, cimirot je u trebinju gulio jabuke. a sad je zolotic u belgiji a cimirot tek u sarajevu i on pise da mu moze cistiti kopacke. toliko o tebi.
Neki ovdje prizivali Hodzica kao treceg napadaca,eto presao u Dinamo a on nije uspio da odigra minutu u prijateljskoj utakmici.Kroz te utakmice proslo 40+ igraca a on minute nije dobio.Sad ce na posudbu u neki klub...
To sto je otisao u Belgiju nema nikakve veze, pitanje hoce li uopste igrati tamo ili ce ko ovaj Hodzic gledati kuda muhe letaju.
Sunjic i Besic su dosli sa reputacijom da su dosli iz losih klubova pa prvi bolje odigra od kapitena a drugi bi najbolji igrac.
1946
neko je danas fino napisao da dobar vozac ne mora znaciti i dobar automehanicar sto vazi za susica. jedan od najboljih igraca svih vremena a kao trener jedna obicna nula koja nije zrela da vodi ozbiljno jednu drzavnu selekciju.to nema veze nikakve sa sarajevom nego s njegovim trenerskim neznanjem i njegovim postupcima koje radio sve do danas, a to je da je s kriminalcima iz saveze samo bio produzena ruka. od zukanovica pa sve do pozivanja igrace njegovog brata dovoljno da postane samo jedna obicna seljacina kao i ovi kriminalci. kriminalac ga doveo (usanovic) koji je sad u muriji, a on ga branio, pa mu je dobar drug begic dobro dosao kao ovaj prvi kriminalac. a to sto ti mislis da ima veze s sarajevom nema veze s mozgom. prije bih rekao da zato sto je pitar da pojede vanago ti bi napisao svaka cast.smijesan si.
terabajt je napisao/la:Sušić je na početku imao podršku bas svakog navijača bosne na to mislim i na manijake prvo od sebe krenem. A ti prvi neces priznati da je odron od trenera zato sto je pitar to se odma vidi, zato nama i prebacujes lopticu kao on pitar i odma nevalja nigdje veze.Head je napisao/la:Znam da jedes damu sto je selektor pitar evo vec 4 godine, a od danas i naredne dvije.
Trener koji odvede jednu evropsku reptezentaciju po prvi put na svijetsko prvenstvo i to sa prvog mjesta ne moze biti los trener.
Zadnja izmjena: Head, dana/u 10 jul 2014, 02:23, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Pogledaj kakvu generaciju imamo i kakvu smo grupu imali, mislim da bi nas i ti odveo.
Jeli Cimirot toliki jak igrac fakat...Head je napisao/la:Imali smo priliku vidjeti dule Zolotic vs Cimirot tri puta ovog proljeca pa.

Dobar je Zola i skidam mu kapu jer nakon one strasne povrede

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.