Mislio sam da Goretzka i onaj hercegovac imaju najgluplje postove na ovom forumu, ali ti si ih uspio prevazići, aferim majstore

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Mislio sam da Goretzka i onaj hercegovac imaju najgluplje postove na ovom forumu, ali ti si ih uspio prevazići, aferim majstore
I sta znace bodovi?
Nikad necu zaboravit postove ovog lika pred utakmicu Arsenal-Unitedbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:09Mislio sam da Goretzka i onaj hercegovac imaju najgluplje postove na ovom forumu, ali ti si ih uspio prevazići, aferim majstore![]()
Jel Arteta u prvoj sezoni imao 250 miliona za transfere na raspolaganju, ili?AlanSmith14 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:43Ten Hag je u prvoj sezoni uspio ono za šta je Arteti trebalo 3 sezone sa par magijskih trikova da ne popije otkaz u prethodne dvije.
Uzeti 1 kup i uvesti ekipu u Ligu prvaka.
Nije. Ali ga isto tako nije dočekao raspad sistema i svlačionica kao Ten Haga.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:55Jel Arteta u prvoj sezoni imao 250 miliona za transfere na raspolaganju, ili?AlanSmith14 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:43Ten Hag je u prvoj sezoni uspio ono za šta je Arteti trebalo 3 sezone sa par magijskih trikova da ne popije otkaz u prethodne dvije.
AlanSmith14 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 23:01United će u ovom ljetnom roku koji slijedi prodati/pustiti 10-12 igrača. Dovest će vjerovatno kao i prošlo ljeto nekih 5 novih. Suludo je i pričati o uigranosti i fizinomiji igre sa toliko promjena za 365 dana. Činjenica da čovjek ima rezultat dok sve to radi je nevjerovatna s obzirom na konkurenciju u EPL.
Vrati postove na august 2022. godine i nećeš naći nijednog od vas da je predvidio United u Top4. O bilo kakvim kupovima i trofejima nije bilo ni riječi.
PS nije da i vi niste trošili u zadnjih 5 sezona. Net spend zadnjih 5 sezona bi vam prešao United da ste doveli Caiceda u januaru.
Izvini, ali nama su u zadnjoj liniji tad igrali: Sokratis, Maitland-Niles, Kolašinac, Luiz, Cedric, Nacho i naravno da ne zaboravim legendu Mustafija. Ako ovo nije raspad ja onda ne znam? Također, u veznom redu: Ceballos, Mkitharyan i Torreita. Da ne zaboravim u napadu instagram momke sa 20 miliona platama: Aubameyang i Lacazette. Treba li i dodavati Pepea od 80 miliona?Nije. Ali ga isto tako nije dočekao raspad sistema i svlačionica kao Ten Haga.
Ja uopšte ne pričam o tome, pričam o eri Artete i Ten Haga pošto si ti pokrenuo usporedbu, nisam ništa ciljao na nečije potrošnje u zadnjih 5-10-15 godina.PS nije da i vi niste trošili u zadnjih 5 sezona. Net spend zadnjih 5 sezona bi vam prešao United da ste doveli Caiceda u januaru.
Pa mi sami nismo vjerovali da ćemo u TOP4 mi, znači mi, kamoli da ćemo se boriti za titulu. Jesi li ti iskreno vjerovao u TOP4 poslije onakvog početka vas, vašeg transfer roka i situacije sa placljivkom sa Madeire?Vrati postove na august 2022. godine i nećeš naći nijednog od vas da je predvidio United u Top4. O bilo kakvim kupovima i trofejima nije bilo ni riječi.
Uzeo je Areteta dva kupa u svojoj prvoj polusezoni na klupi ArsenalaAlanSmith14 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:43S obzirom da ste na ivici da izgubite ligu, vjerovatno vam taj trofej ''završit ćemo 20/30 bodova ispred Uniteda'' ostaje utjeha.
Pri tome je vjerovatnije da razlika na kraju bude manje od 15 bodova, nego više. United će biti na oko 72-75. Arsenal neće imati 90 bodova.
Realnost je da ćete svi biti nezadovoljni sezonom ako ne osvojite titulu, a bili ste 90% vremena na vodećoj pozciji.
Ten Hag je u prvoj sezoni uspio ono za šta je Arteti trebalo 3 sezone sa par magijskih trikova da ne popije otkaz u prethodne dvije.
Pa mi nemamo vise upravu jer je klub u procesu prodaje, a ovi debili od vlasnika namjerno zavlace ne bi li izmuzli koji milion vise i time samo ukopavaju trebera i klub za iducu sezonu jer je sve neizvjesno, ne zna se ni ko ce biti novi vlasnik, ni kada ce se to desiti, a i ako se desi ko ce od trenutne uprave ostati tu, ko nece, tako da je sve na cekanju.topnik1 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 23:19Uzeo je Areteta dva kupa u svojoj prvoj polusezoni na klupi ArsenalaAlanSmith14 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 22:43S obzirom da ste na ivici da izgubite ligu, vjerovatno vam taj trofej ''završit ćemo 20/30 bodova ispred Uniteda'' ostaje utjeha.
Pri tome je vjerovatnije da razlika na kraju bude manje od 15 bodova, nego više. United će biti na oko 72-75. Arsenal neće imati 90 bodova.
Realnost je da ćete svi biti nezadovoljni sezonom ako ne osvojite titulu, a bili ste 90% vremena na vodećoj pozciji.
Ten Hag je u prvoj sezoni uspio ono za šta je Arteti trebalo 3 sezone sa par magijskih trikova da ne popije otkaz u prethodne dvije.
Uzeti 1 kup i uvesti ekipu u Ligu prvaka.![]()
Sljedece godine je imao toliko hamelja da mu niko nije ni zamjerio 8 mjesto u ligi jer se hmelja trebalo rijesiti a rupe popuniti novim igracima,prosle sezone je to vec bilo bolje s tim da je sam Arteta djelomicno krivac za krah na kraju sezone.
Ove godine su njegova pojacanja tu ,sistem je uspostavljen sto rezultira da smo u utrci za titulu i da smo uz City dva tri koplja ispred svih ekipa u ligi.
ETH odlicno poceo u Manchesteru jer je i odlican trener sada je na upravi da ga ispostuje i dovede đu par igraca ovekujem ih i sljedece godine u borbi za top 4 sigurno![]()
Osim sto se nesjecas da je u polusezoni osvojio 2 kupa i da je kadar bio barem kopije ispod ovog manchestera ne sjecas se ni afera sa Aubom i Ozilom,torreirom..Svađa sa Goundouzijem i Maitland Niles s kojim se zakacio oko pozicijeAlanSmith14 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 23:28NIsam ni ja vjerovao da ćemo biti Top4 u augustu. Nadao se jesam, vjerovao ne mnogo.
Više sam mislio na raspad svlačionice Uniteda u smislu atmosfere i svega oko kluba. Tu je klub u kanalu bio i još uvijek je u manjoj mjeri. U igračkom smislu je to slično onome što je Arteta zatekao kod vas. Osim Aubemeyanga kojeg je Arteta fino riješio, ne sjećam se kod vas nekih velikih negativnosti i medijske pompe kao kod nas što se dešava na sedmičnom nivou (Maguire, Greenwood, CR7, Sancho itd).
Uglavnom, cilj mi je bio reći da je ova sezona Uniteda sa Ten Hagom PODVIG u rezultatskom smislu (sa par katasrofalnih rezultatakih incidenata kao onaj na Anfildu). Većina navijača drugih kluba želi to ovdje omalovažiti pripisivajući sve sreći, sudijama, Fergusonu, FA itd.
Pa rekao sam da ste osvojili kup. FaCup koliko se sjećam kada ste izbacili City u polufinalu.Rosicky je napisao/la: ↑23 apr 2023, 23:34Osim sto se nesjecas da je u polusezoni osvojio 2 kupa i da je kadar bio barem kopije ispod ovog manchestera ne sjecas se ni afera sa Aubom i Ozilom,torreirom..Svađa sa Goundouzijem i Maitland Niles s kojim se zakacio oko pozicijeAlanSmith14 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 23:28NIsam ni ja vjerovao da ćemo biti Top4 u augustu. Nadao se jesam, vjerovao ne mnogo.
Više sam mislio na raspad svlačionice Uniteda u smislu atmosfere i svega oko kluba. Tu je klub u kanalu bio i još uvijek je u manjoj mjeri. U igračkom smislu je to slično onome što je Arteta zatekao kod vas. Osim Aubemeyanga kojeg je Arteta fino riješio, ne sjećam se kod vas nekih velikih negativnosti i medijske pompe kao kod nas što se dešava na sedmičnom nivou (Maguire, Greenwood, CR7, Sancho itd).
Uglavnom, cilj mi je bio reći da je ova sezona Uniteda sa Ten Hagom PODVIG u rezultatskom smislu (sa par katasrofalnih rezultatakih incidenata kao onaj na Anfildu). Većina navijača drugih kluba želi to ovdje omalovažiti pripisivajući sve sreći, sudijama, Fergusonu, FA itd.
Ima toga i kod nas..samo nisu plaćeni 100M pa nije zanimljivo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.