FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nasi stigli maloprije iz Opatije 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Odlican potez vase uprave, polugodisnja na Ekupon-u.. Treba biti primjer i nasima..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Braćo sretan Dan Nezavisnosti!!!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Takoder i od mene Sretan Dan nezavisnosti svoj bordo braci! 

Hordas Doboj je napisao/la:Braćo sretan Dan Nezavisnosti!!!
[youtube][/youtube]
UFFFFF naježi se čovjek u toploj prostoriji... suza sama krene....Hordas Doboj je napisao/la:Braćo sretan Dan Nezavisnosti!!!
[youtube][/youtube]
Svoj bordo braći i takođe komšijama plavcima čestitam dan nezavisnosti

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
http://imageshack.us/photo/my-images/40/jovic.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta s tom slikom?? 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
- Kontakt:
Bas pa sta sa tom slikom ?
Covjek im miljenik bio, sa njima osvojio sve sto se osvojit moglo.Abd kad u Sarajevu osvoji 4 trofeja za 4 godine onda ce po gradu hodat sa obiljezjima nasim
Covjek im miljenik bio, sa njima osvojio sve sto se osvojit moglo.Abd kad u Sarajevu osvoji 4 trofeja za 4 godine onda ce po gradu hodat sa obiljezjima nasim
- Alen Škoro
- Kontakt:
Hajmo raja aktivirajte se kad su polugodisnje karte u pitanju... Ovo je dzaba bukvalno...
Samo zamislite svaku tekmu po 8-9 milja minimalno.
Samo zamislite svaku tekmu po 8-9 milja minimalno.
NON MOLLARE MAI
- Evolution87
- Kontakt:
Znal' se u koliko je "generalka" protiv Olimpica?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
15:00Evolution87 je napisao/la:Znal' se u koliko je "generalka" protiv Olimpica?

SARAJEVO , HORDE , BOG I CARSIJA <3
-
- Kontakt:
http://www.fksinfo.com/np-1608-50_popus ... aznicu.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
JOS 2 DANA...! POZURITEEEEE ! ! !
JOS 2 DANA...! POZURITEEEEE ! ! !
Super termin za igrati jos ako bude lijepo vrijeme kao sto je danas onda nemam sta reci visemashe je napisao/la:15:00Evolution87 je napisao/la:Znal' se u koliko je "generalka" protiv Olimpica?

A sutra protiv Olimpica ce biti dobra,tvrda utakmica tako da bi trebali uzeti sa jedno 2-1(Matko, Krpic)

Nemam sta reci nego da mu pozelim svu srecu u klubu, extra je igrac sto se i pokazalo.. Sutra se nadam njegovom pogodku a.B.d.!Evolution87 je napisao/la:Ako je suditi po pripremnim utakmicama, Sulejman Krpić bi trebao biti istinsko pojačanje tima sa Koševa. Nekadašnji juniorski reprezentativac BiH, te član Dinama, LASK-a i Oršaja, gdje je i počeo karijeru je u pripremnom periodu postigao šest golova i najbolji je strijelac Sarajeva.
„Prije svega mi je drago što sam stigao u tako veliki klub. Trudit ću se da svojim igrama ostavim dobar utisak. Sa Sarajevom očekuje velike utakmice i pobjede“, kaže na početku razgovora za ****.ba, Krpić, koji smatra da Sarajevo ima dobru ekipu.
„Ekipa je ok. Svi treniraju maksimalno i jedva čekamo da počne prvenstvo. Svi vjerujemo da možemo do pobjede u Tuzli protiv Slobode. Sada tek predstoje najveći izazovi“, ističe Krpić, koji će prema svemu sudeći izboriti mjesto u prvih 11.
„Igram na poziciji napadača, mada me trener stavljao i po desnoj strani. Zabio sam šest golova i nije loše. Vidjećemo sve kad krene prvenstvo“, kazao je vjerovatno novi ljubimac navijača bordo tima, koji će imati sutra priliku pratiti svoje Sarajevo na pomoćnom terenu stadiona Asim Ferhatović-Hase u generalci protiv Olimpica (15 sati).

Jestel spremni da odigrate jednu utakmicu sa mesarima ? 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Uvijek u zivotu drug moj spremite se dobrofukara87 je napisao/la:Jestel spremni da odigrate jednu utakmicu sa mesarima ?

Druze mi smo spremni sto se tice navijackog dijela a sad vidjet cemo da li su nasi na terenu spremniSIR je napisao/la:Uvijek u zivotu drug moj spremite se dobrofukara87 je napisao/la:Jestel spremni da odigrate jednu utakmicu sa mesarima ?![]()

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
I mi smo samo je problem sto mi ne mozemo doci zabrana jefukara87 je napisao/la:Druze mi smo spremni sto se tice navijackog dijela a sad vidjet cemo da li su nasi na terenu spremniSIR je napisao/la:Uvijek u zivotu drug moj spremite se dobrofukara87 je napisao/la:Jestel spremni da odigrate jednu utakmicu sa mesarima ?![]()

Zadnja izmjena: SIR, dana/u 02 mar 2012, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.