Safet Sušić - Pape
- 1988risha
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Samo da hoće Sarajevo ili bilo koji klub ove sezone uletit u grupnu fazu Europske lige,pa da vidim koga bi on to pozvao iz nasih klubova,kad toliko priča kako nam igrači trebaju igrati u klubovima koji igraju Europu...
Hajduk će ispat odmah k'o i prošle godine od strašne ekipe Dila Gori... al oni su giganti... nadam se jedno 6 igrača iz Hajduka da će biti na spisku i da ih se neće morati ubjeđivati da promjene državljanstvo...
Hajduk će ispat odmah k'o i prošle godine od strašne ekipe Dila Gori... al oni su giganti... nadam se jedno 6 igrača iz Hajduka da će biti na spisku i da ih se neće morati ubjeđivati da promjene državljanstvo...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
U srijedu navece imate na TV emisiju generala Vahida Halilhodjica. Objasnio je on svom "dobrom" prijatelju neke stvari. Eeeeeeeeeeee moj Boze kad pomislim sta bi mi bili sa Vahom na SP, a za EP bi se prosetali kvalifikacijama do Francuske.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- 1988risha
- Kontakt:
Najjadnije od svega što ovaj Virtual stvarno konta da je njegov život bolji od života većine forumaša,zato što je na strani Papeta

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
A da nas mozda Barbarez povede u nove pohode?bparena je napisao/la:U srijedu navece imate na TV emisiju generala Vahida Halilhodjica. Objasnio je on svom "dobrom" prijatelju neke stvari. Eeeeeeeeeeee moj Boze kad pomislim sta bi mi bili sa Vahom na SP, a za EP bi se prosetali kvalifikacijama do Francuske.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
objektivno ova grupa je mnogo nezgodnija od prosle i jako lako se moze desiti da zavrsimo cak i cetvrti ...nadam se da grijesim ali bojim se kikseva u ove cetiri prve utakmice ove godine .
sto se tice susica kakav narod takva vlast.cak bi mi bilo tesko i zamisliti da je neko kod nas,na celu bilo cega, sistematican , strucan i studiozan , sto bi bio bajevic ,ali ovakvi kakvi smo i ne zasluzujemo boljeg od safeta
njemu licno ce biti puno teze nego do sad , jer je grupa kao sto kazem objektivno teza , a podrska javnosti mu je puno manja i samim time pritisak puno veci.
licno cu s puno manje sekiracije pratiti reprezentaciju jer mi tacno ne moze vise stati pod kozu citav arsenal gluposti i nelogicnosti koje gledamo i slusamo godinama.najboljem se nadam ali dabogda kceri ...
sto se tice susica kakav narod takva vlast.cak bi mi bilo tesko i zamisliti da je neko kod nas,na celu bilo cega, sistematican , strucan i studiozan , sto bi bio bajevic ,ali ovakvi kakvi smo i ne zasluzujemo boljeg od safeta
njemu licno ce biti puno teze nego do sad , jer je grupa kao sto kazem objektivno teza , a podrska javnosti mu je puno manja i samim time pritisak puno veci.
licno cu s puno manje sekiracije pratiti reprezentaciju jer mi tacno ne moze vise stati pod kozu citav arsenal gluposti i nelogicnosti koje gledamo i slusamo godinama.najboljem se nadam ali dabogda kceri ...

-
- Kontakt:
Samo je problem sto u Sarajevu nema bosanaca.............1988risha je napisao/la:Samo da hoće Sarajevo ili bilo koji klub ove sezone uletit u grupnu fazu Europske lige,pa da vidim koga bi on to pozvao iz nasih klubova,kad toliko priča kako nam igrači trebaju igrati u klubovima koji igraju Europu...
a... pehari su tu
Šta on zna, on je samo vidio da se klub zove Sarajevopobjedesve je napisao/la:Samo je problem sto u Sarajevu nema bosanaca.............

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E ja mu halalit nećuVirtu4l je napisao/la:Pratim fudbal, volim reprezentaciju - halalio sam mu. Eto, jedan manje. Mislim da mu je i calcio halalio, znači dvojica. Sabinjo mi je sumnjiv.bparena je napisao/la:NIKO KO PRATI FUDBAL I VOLI BIH REPREZENTACIJU MU NECE HALALITI FORMACIJU SA NIGERIJOM GDJE JE NEZNALICA OSTAVILA TENKA (KOLASINCA) NA KLUPI

Seo pojeo sudžuku Safetu i Saft se naljutio i stavio ga na klupu, samo ga stid reć'.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Risha ima ne brini, i sam pratis mladu repku pa znas.pobjedesve je napisao/la:Samo je problem sto u Sarajevu nema bosanaca.............1988risha je napisao/la:Samo da hoće Sarajevo ili bilo koji klub ove sezone uletit u grupnu fazu Europske lige,pa da vidim koga bi on to pozvao iz nasih klubova,kad toliko priča kako nam igrači trebaju igrati u klubovima koji igraju Europu...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Eeeeeeeeee a mozes zamisliti kada bi nam jos Vaha poveo sa sobom Slimania, Feghoulia a mozda nagovorio i Ibrahimovica da zaigra za nas, pa gdje bi nam bio kraj.bparena je napisao/la:U srijedu navece imate na TV emisiju generala Vahida Halilhodjica. Objasnio je on svom "dobrom" prijatelju neke stvari. Eeeeeeeeeeee moj Boze kad pomislim sta bi mi bili sa Vahom na SP, a za EP bi se prosetali kvalifikacijama do Francuske.

- DonCorleone
- Kontakt:
Ti si gori od njega ako ga stvarno citas.1988risha je napisao/la:Najjadnije od svega što ovaj Virtual stvarno konta da je njegov život bolji od života većine forumaša,zato što je na strani Papeta![]()
![]()
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Teško nama sa papetom.
Ne znam sta zelis s tim ali ti pitaru imas velike razloge da i u nasem Barbarezu vidis velikog covjeka. Oni drugi razlozi me ne interesuju, ali Barba ima veca muda i stav od Safeta. Obojici im zelim dobro kao ljudima a Susicu malo vise hraabrosti i znanja. Vratice se Barba ne sumnjaj u to...Sabinho je napisao/la:A da nas mozda Barbarez povede u nove pohode?bparena je napisao/la:U srijedu navece imate na TV emisiju generala Vahida Halilhodjica. Objasnio je on svom "dobrom" prijatelju neke stvari. Eeeeeeeeeeee moj Boze kad pomislim sta bi mi bili sa Vahom na SP, a za EP bi se prosetali kvalifikacijama do Francuske.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima Cimirot, kako nema kandidata za repku.
Znaci da razjasnimo nesto.Kad sve saberemo i podvucemo crtu,nije uopste glavni grijeh ispadanje u grupi na svjetskom prvenstvu,to bi se cak moglo i oprostit jer gotovo je sad,bilo je kako je bilo.
Ono sto su glavni problemi je privatizovanje reprezentacije koja sluzi kao filijala za porodicni biznis brace Susic sto za sobom posljedicno povlaci tjeranje nasih mladih i perspektivnih igraca i direktno drasticno slabljenje reprezentacije sada i u buducnosti kao i jos jedna popratna pojava koja ide uz to,a ona je da se igracima porucuje(Prcic)da se radom,talentom i vjernosti svim mladjim reprezentacijama ne dolazi u A tim nego se dolazi stelom,porodicnim i menadzerskim vezama,sto ce opet a posljedicu imati da se nasi mladi igraci sve vise odlucuju da igraju za druge zemlje.
Ako znamo da ce se ta praksa sasvm sigurno nastaviti onda je jasno da nam se ne pise dobro i da ce Susici napraviti vise stete nego koristi.
Ako se preko ispadanja sa SP nekako i moze preci preko ovoga drugog ne moze nikako.To je glavni grijeh priucenog trenera iz Zavidovica,uz to da apsolutno nema pojma o taktici,o motivaciji ni ni o cemu sto je vezano za strucni rad.
Frajer je obicni prodavac magle.
Ono sto su glavni problemi je privatizovanje reprezentacije koja sluzi kao filijala za porodicni biznis brace Susic sto za sobom posljedicno povlaci tjeranje nasih mladih i perspektivnih igraca i direktno drasticno slabljenje reprezentacije sada i u buducnosti kao i jos jedna popratna pojava koja ide uz to,a ona je da se igracima porucuje(Prcic)da se radom,talentom i vjernosti svim mladjim reprezentacijama ne dolazi u A tim nego se dolazi stelom,porodicnim i menadzerskim vezama,sto ce opet a posljedicu imati da se nasi mladi igraci sve vise odlucuju da igraju za druge zemlje.
Ako znamo da ce se ta praksa sasvm sigurno nastaviti onda je jasno da nam se ne pise dobro i da ce Susici napraviti vise stete nego koristi.
Ako se preko ispadanja sa SP nekako i moze preci preko ovoga drugog ne moze nikako.To je glavni grijeh priucenog trenera iz Zavidovica,uz to da apsolutno nema pojma o taktici,o motivaciji ni ni o cemu sto je vezano za strucni rad.
Frajer je obicni prodavac magle.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 10 jul 2014, 01:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Goalgetter je napisao/la:Ima Cimirot, kako nema kandidata za repku.

Ali ljudi moji (ili djeco draga, pošto ste vjerovatno većina ovdje) kako je samo ova tema decentan primjer rapidnog grohnuća ovog foruma unazad godinu-dvije. Moram reći da mi je žao, jer je ovo najčitaniji sportski portal i forum u zemlji, na kojem je nivo komunikacije i općenito sportskog znanja vrlo, ali vrlo nizak. Uđem na forum i dnevno pročitam dvije smislene, ostalo je sve HU-HA.
Što se tiče igara reprezentacije u budućnosti pod vodstom gospodina Safeta, ja ću ih pratiti sa puno manje žara nego do sada.
Samo molim ove trolove da se ne kače. Eto ti foruma kad ni oni nisu na nivou, totalno nezanimljive, da ne kažem djetinjaste provokacije. Belgijanci, bojkotaši, hohoho, grohotom se smijem.
Što se tiče igara reprezentacije u budućnosti pod vodstom gospodina Safeta, ja ću ih pratiti sa puno manje žara nego do sada.
Samo molim ove trolove da se ne kače. Eto ti foruma kad ni oni nisu na nivou, totalno nezanimljive, da ne kažem djetinjaste provokacije. Belgijanci, bojkotaši, hohoho, grohotom se smijem.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
[youtube][/youtube]Goalgetter je napisao/la:Ima Cimirot, kako nema kandidata za repku.

1946
Koji je ovo kralj!
1:05 Koji su vasi prvi potezi u nastavku?
Susic: Da je malo odmorim od svega

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
kakav cimirot, prvo treba zolotic koji je napravio neki transfer pa onda neko iz nase lige. logicno.Goalgetter je napisao/la:Ima Cimirot, kako nema kandidata za repku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.