Gladni smo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma napadose me ljudi zbog nekog pozitiva lika u klubu, cirkus. Onaj kaze pa neces zbog 2 utakmice suditi liku kakav je. Pa pobogu, kad dođeš kao anonimus u veliki klub, budi zadovoljan što dobiješ 5 minuta a ne 2 utakmice. Mada je moja poenta bila drugačija, zanimao me status markovića, otkako je došao samo sam ga na prozivci vidio. Nema slika, nema objava, nema ni minute nego ima džafić, a dobro poznajem kvalitete markovićaHistoricar je napisao/la: ↑17 jun 2020, 21:09Ni meni, a koliko vidim, ni mnogima, nije jasno, zašto je Džafić ostao, a Marković otpisan, u komentarima po fb i instagramu, oderaše Džafića.Onaj zadnji derbi je bio kriminalan, ono njegovo bacanje kod penala Štilića, je bilo tragikomično, a i kolo ranije, u Vrapčićima, krivac je za primljeni gol.holyman je napisao/la: ↑17 jun 2020, 20:41Mozes mi vjerovati na rijec a i ne moras. Vladan se ustalio i kao plod kluba je sazrio u odlicnog golmana, ali je markovic odavno na tom nivou. Da Markovic zamijeni Vladana, promjena na golu se ne bi ni osjetila.
@Zip koji interviju, izgleda da sam to propustio, a cuo sam da je super pozitiva.
@Angeldimaria istina i ja se nadam tom BOOMu poslije ovih potpisivanja.
@Ado76 Ne znam sta su pisali u komentare ali me ne zanima iskreno, imam svoje misljenje. Uredu, pokazali su velicinu kluba, ponudili covjeku ugovor, ali ta nasa dobrota prema jednom igracu ne donosi uspjeh, evropu i milione. Vidio si kako zagusti, Vladan se povrijedi, Dzafa stane na gol i ljudi nas natabaju u derbiju u jednoj od najbitnijih utakmica sezone. Tada niko nije govorio "Nema veze dzafa super si lik pozitiva itd" nego mu se yebalo od do.
@amypitar pa i ja bih, mislim da na salcinu mozemo uzeti ogromne pare ali ne treba ga dizati u visine ko da je mbape, inace cemo sabi sebe zayebati
Jeste napisano po forumima, ali klub se nikad, zvanično, nije oglasio, o statusu Markovića.Eto, mi smo ga otjerali, a momak je, vjerovatno bolji golman, od svakog prvog golmana, ostalih 11 ekipa Premijer lige.
aaa ok ti znaš onda bolje od vinkaHistoricar je napisao/la: ↑17 jun 2020, 22:10Jeste napisano po forumima, ali klub se nikad, zvanično, nije oglasio, o statusu Markovića.Eto, mi smo ga otjerali, a momak je, vjerovatno bolji golman, od svakog prvog golmana, ostalih 11 ekipa Premijer lige.
Ali stooo, to moramo i hocemo da znamo...
ma oni su fulili onaj rok do kad je trebalo da vrate dugove, tako da su i sami svjesni da su im sanse veoma male da naknadno dobiju licencu, jedino na cemu baziraju nadu je zbog ove korone da ce im kao Uefa progledati kroz prste tj produziti taj rok mada iskreno ne vidim zasto bi to Uefa radila, svima je dat isti rok, ko ih **** sto nisu dotad uspjeli naci investitora,ali eto opet vidjet cemo, ja vjerujem da ce se to znati mnogo prije augusta
Varaš se, ako misliš, da češ me isprovocirati.Još u januaru, mi je sugerisano, ko si i šta si, iz sažaljenja ti nisam, do sada ništa odgovarao.A i da mi, pojedinci sa foruma, nisu ništa, rekli za tebe, lako se, po tvojim, objavama na forumu, može zaključiti, koliki si papak i ljudski odron, koji stalno unosi negativnost, među raju ovdje.Posjeti psihijatra, razgovaraj sa svojim ukučanima, možda ti oni pomognu, da se riješiš te frustracije i životnog nezadovoljstva.
Bez svadje momciHistoricar je napisao/la: ↑17 jun 2020, 22:27Varaš se, ako misliš, da češ me isprovocirati.Još u januaru, mi je sugerisano, ko si i šta si, iz sažaljenja ti nisam, do sada ništa odgovarao.A i da mi, pojedinci sa foruma, nisu ništa, rekli za tebe, lako se, po tvojim, objavama na forumu, može zaključiti, koliki si papak i ljudski odron, koji stalno unosi negativnost, među raju ovdje.Posjeti psihijatra, razgovaraj sa svojim ukučanima, možda ti oni pomognu, da se riješiš te frustracije i životnog nezadovoljstva.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.