Ovo im pred izbore treba pred centralu SDA odnijeti majku im smrdljivu yebem
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko je napadac koji dolazi? 'ajmooo insajderi, dajte neki znak...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pa da transfer propadnebelosevic28 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 20:24Ko je napadac koji dolazi? 'ajmooo insajderi, dajte neki znak...

Jel garav ?belosevic28 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 20:24Ko je napadac koji dolazi? 'ajmooo insajderi, dajte neki znak...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Otkud ti to da će iko doć?belosevic28 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 20:24Ko je napadac koji dolazi? 'ajmooo insajderi, dajte neki znak...

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Koji garo dolazi u napad? Hajmo lajkajte pa da ga izbacim
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Čekamo gospodina da potvrdi.
Mozes mi vjerovati na rijec a i ne moras. Vladan se ustalio i kao plod kluba je sazrio u odlicnog golmana, ali je markovic odavno na tom nivou. Da Markovic zamijeni Vladana, promjena na golu se ne bi ni osjetila.
@Zip koji interviju, izgleda da sam to propustio, a cuo sam da je super pozitiva.
@Angeldimaria istina i ja se nadam tom BOOMu poslije ovih potpisivanja.
@Ado76 Ne znam sta su pisali u komentare ali me ne zanima iskreno, imam svoje misljenje. Uredu, pokazali su velicinu kluba, ponudili covjeku ugovor, ali ta nasa dobrota prema jednom igracu ne donosi uspjeh, evropu i milione. Vidio si kako zagusti, Vladan se povrijedi, Dzafa stane na gol i ljudi nas natabaju u derbiju u jednoj od najbitnijih utakmica sezone. Tada niko nije govorio "Nema veze dzafa super si lik pozitiva itd" nego mu se yebalo od do.
@amypitar pa i ja bih, mislim da na salcinu mozemo uzeti ogromne pare ali ne treba ga dizati u visine ko da je mbape, inace cemo sabi sebe zayebati
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Olimpija - Bravo 0:1
Bravo!
Natabali bi svakako, na tom derbiju nas je Osim pojeo taktikom. Onaj Štilićev slobodnjak ne bi Kepa odbranio a kamoli Džafić. Plus penal. Jedino je donekle kriv za drugi gol. A momak je solidno branio u Mostaru kolo ranije.
Jbg, rijetko koja ekipa ima dva vrhunska golmana, niko to neće da plaća. Ne povređuje se golman toliko često da moraš i drugog golmana imat na tom nivou. Kova je kod nas u dvije pune sezone propustio 2-3 utakmice (otkako se ustalio na golu). Džafić je dovoljan da to pokrije. Jbg, budeš baksuz pa ti jedna od te 2-3 bude derbi, al šta ćeš, tako možeš ostat i bez Besima, bez TSSa, Ahmetovića... ne možeš imat 22 vrhunska igrača, da svako svakog može idealno zamijenit.
Jbg, rijetko koja ekipa ima dva vrhunska golmana, niko to neće da plaća. Ne povređuje se golman toliko često da moraš i drugog golmana imat na tom nivou. Kova je kod nas u dvije pune sezone propustio 2-3 utakmice (otkako se ustalio na golu). Džafić je dovoljan da to pokrije. Jbg, budeš baksuz pa ti jedna od te 2-3 bude derbi, al šta ćeš, tako možeš ostat i bez Besima, bez TSSa, Ahmetovića... ne možeš imat 22 vrhunska igrača, da svako svakog može idealno zamijenit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
0-2 haha
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Celje jučer izgubi a bili bi prvi poslije ovog kola, koja tuga
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Star je Assamoah Gyan 

- ElCartel11
- Kontakt:
MB na kraju osvaja, isti nam qrac ili oni ili Olimpija. Celje nema ekipu za prvaka njima je domet 3-4 mjesto.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
0:3 hahahaha
0:4

0:4

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sta je ovo 26 min 0-4
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
**** te Olimpijoooooo oo oo ooooooooo bem te Olimpijooooo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.