FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba se i unfks oglasit i javno porucit da načelnik koji ne riješi situaciju oko stadiona neće imati ni podršku navijaca FK Sarajevo. Ako treba i proteste organizovat.
Znam da će nam svima biti teško odvojiti se od koševa, i klubu i navijačima, ali to definitivno moramo uraditi, jer je to jedini način da se svima dokaže da bi taj isti stadion propao, zarastao i ničemu koristio osim nekog koncerta jednom u 2-3 godine... Tek bi onda i općina i kanton i grad shvatili da ovaj stadion opstaje samo zahvaljujući FK SARAJEVO i da bi bez naših utakmica isti otišao u "muzej"
- Disperadun
- Kontakt:
E ne znam da li mi se svidja ova odluka sa 1 utakmicom u kvalifikacijama ili ne. Sta vi mislite?
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
-
- Kontakt:
Sječam se, proljece 2016, Koldžo je nešto opstruirao radove na Grbavici, a onda tekma Željo - Zrinjski, cijeli jug, .ebao Koldži majku, orilo se pravo, za par dana, Koldžo im odobrio, velika finansijska sredstva.Treba i na ovu seljačko - kriminalnu džukelu i kosovca Ajnadžića, vršiti pritisak.
Mislim da je ova objava kluba odlicno upozorenje Ajnadžicu...
Kroz ovo mu je provuceno kroz usi da jedini sportski kolektiv koji koristi stadion vrlo lako može naci drugo rijesenje i da ce ne bude li poduzeo korake, sigurno ostati bez podrske navijaca kluba na izborima...
Ali lisica je to i budite sigurni da i on zna da pitari cine ogromno glasacko tijelo i nece se on bas tako lako igrati sa opstankom na nacelnickom mjestu...
Ja se necu iznenaditi, ako radovi pocnu vrlo brzo...
Opet ponavljam , odlicna objava kluba...
Kroz ovo mu je provuceno kroz usi da jedini sportski kolektiv koji koristi stadion vrlo lako može naci drugo rijesenje i da ce ne bude li poduzeo korake, sigurno ostati bez podrske navijaca kluba na izborima...
Ali lisica je to i budite sigurni da i on zna da pitari cine ogromno glasacko tijelo i nece se on bas tako lako igrati sa opstankom na nacelnickom mjestu...
Ja se necu iznenaditi, ako radovi pocnu vrlo brzo...
Opet ponavljam , odlicna objava kluba...

Djes to nasoj FGR to reci , znas ti dje je Butmir... Mi smo gradski klubHaver ! je napisao/la: ↑17 jun 2020, 18:15Znam da će nam svima biti teško odvojiti se od koševa, i klubu i navijačima, ali to definitivno moramo uraditi, jer je to jedini način da se svima dokaže da bi taj isti stadion propao, zarastao i ničemu koristio osim nekog koncerta jednom u 2-3 godine... Tek bi onda i općina i kanton i grad shvatili da ovaj stadion opstaje samo zahvaljujući FK SARAJEVO i da bi bez naših utakmica isti otišao u "muzej"

Njemu je svakako kraj i mislim da je i on toga svjestan.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma brate to je naš stadion sva naša historija veze nas za Koševo, sve sto treba je da se klub kao i navijači zajedno angažuju da u sljedećem periodu, tražimo da Koševo predje u vlasništvo kluba to je naše tu igramo 70 god i Grbavica je nekad bila državna pa prešla u vlasništvo SD željezničar, tako i Koševo mora nama pripast i završeno, mislim da ima dovoljno pitara u svim sferama našeg društva da se zato izborimo.Haver ! je napisao/la: ↑17 jun 2020, 18:15Znam da će nam svima biti teško odvojiti se od koševa, i klubu i navijačima, ali to definitivno moramo uraditi, jer je to jedini način da se svima dokaže da bi taj isti stadion propao, zarastao i ničemu koristio osim nekog koncerta jednom u 2-3 godine... Tek bi onda i općina i kanton i grad shvatili da ovaj stadion opstaje samo zahvaljujući FK SARAJEVO i da bi bez naših utakmica isti otišao u "muzej"
- Disperadun
- Kontakt:
Evo još jedno produženje ugovora. Ko je sad u pitanju?
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Jasta ce za 10 dana ce sve zavrsiti ,u Bosni nemas politicku stranku postenu sve kad se vlasti dokopa radi u svoju korist ,sda hobotnica je najaca u opcini centar svi iz drzavnih firmi tu moraju glasati za sda to je javna tajna ,na kraj krajeva ukrast ce glasove ali tu opcinu ne smiju izgubiti tako da se ne nadamo tu puno,jedini izlaz je koncesija na veci period na koristenje za Sarajevo i postepeno ulaganje i renoviranje od sebe i strane investitora sve ostalo je prebacivanje sa jednih na druge ,a i da se da stadion trebaju glasovi vjecnika ne moze to jedan covjek na svoju ruku odluciti .
Liči mi ovaj na DžafićaDisperadun je napisao/la: ↑17 jun 2020, 18:36Evo još jedno produženje ugovora. Ko je sad u pitanju?
Bordo bijeli za život cijeli!!
Joj ocm sad kad se zaholcaju i srede stadion, a mi odigramo voljom zrijeba sve utakmice u gostima 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Igrajte vi tamo pičići butmirski.Zip je napisao/la: ↑17 jun 2020, 18:22Djes to nasoj FGR to reci , znas ti dje je Butmir... Mi smo gradski klubHaver ! je napisao/la: ↑17 jun 2020, 18:15Znam da će nam svima biti teško odvojiti se od koševa, i klubu i navijačima, ali to definitivno moramo uraditi, jer je to jedini način da se svima dokaže da bi taj isti stadion propao, zarastao i ničemu koristio osim nekog koncerta jednom u 2-3 godine... Tek bi onda i općina i kanton i grad shvatili da ovaj stadion opstaje samo zahvaljujući FK SARAJEVO i da bi bez naših utakmica isti otišao u "muzej"![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko je jos ostao ? Miličeviću se nadam da ce ostat, domaći igrač je i veoma kvalitetan.
Elvis Džafić
-
- Kontakt:
Odlicno. Klupa je jako bitna, a kad imas Dupovca, Dzafica, Handzica, Velkoskog, Djokanovica itd to ti garantuje kvalitet, a niko od njih nema problem da bude na klupi !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Mi moramo odma sad napustit Kosevo, pa neka drzava i grad vide kako je bez Sarajeva na Kosevu. Makar igrali svaku u Zenici. Prestat placat sve na Kosevu. Mi moramo naredne tri godine dobiti stadion inace nema mas nigdje. Mogu se pare davati za pisljive respiratore po 10 miliona, za nekakve gluposti tamo. A ne moze se ovom klubu pomoci sa nekih 15 miliona da se napravi pravi fudbalski stadion u sredini grada, pa makar placali ratu narednih 20 godina. Ali cemo imati svoje i kako treba...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ne trebamo mi ništa popuštati. Neće nas jedan glavati seljak iz p.m. otjerat. Mi smo duže tu od bilo kojeg političara u ovom gradu na Koševu. Treba samo izabrati novog načelnika, čovjeka iz ovog grada i to je to. Btw. Ajnadžićju, yebem ti pomrle u porodici, slomio obje noge daBogda i ne prohodao više ikad!
Bukvalno 50-50... iz ličnog iskustva znamo kako je podbacit prvu tekmu pa razvalit drugu (Haugesund, Atromitos), i obrnuto (Atalanta, Bešiktaš). Ne možeš analizirat svoje eventualne greške i ispravit ih u narednoj tekmi, ako loše uđeš u utakmicu to je to. Generalno u fudbalu puno više iznenađenja donose takmičenja gdje se igra jedna tekma (svjetska i evropska prvenstva). Ovako možemo opet ispast od neke Zete, al možemo i zayebat nekog velikana, koga u dvomeču nikako ne bismo mogli. Ne znam et...Disperadun je napisao/la: ↑17 jun 2020, 18:18E ne znam da li mi se svidja ova odluka sa 1 utakmicom u kvalifikacijama ili ne. Sta vi mislite?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.