FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
**** ti mater Ajnadzicu,svima u SDA zelim da sav ukradeni novac na lijeka potrosite majku vam **** lopovsku
Treba im sad udariti kontru,nikad vise ne krociti na kosevo,i neka igramo negdje drugo sve dok ne budemo imali para za vlastiti stadion.Vjerujte mi to je jedini nacin,nema druge
Treba im sad udariti kontru,nikad vise ne krociti na kosevo,i neka igramo negdje drugo sve dok ne budemo imali para za vlastiti stadion.Vjerujte mi to je jedini nacin,nema druge
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Bas tako, ovako ce nas vuci za nos i narednih godina.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2020, 17:37**** ti mater Ajnadzicu,svima u SDA zelim da sav ukradeni novac na lijeka potrosite majku vam **** lopovsku
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Jednostavno je. Izbori idu. Pitar Srdjan Mandic ce biti kandidat opozicije. Izadju svi pitari i glasaju za njega i garantujem da ce se u roku mjeesec dana rijesiti pitanje stadiona u korist sarajeva.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jarane u playoffu 2 tekme

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kako nam je malo potrebno da se po stoti put ponadamo da mozemo nesto napravit u Europi. Kae jedna utakmica se igra, super ide se minimalno u playoff
Moja procjena prolaze svi jedno pretkolo na guzove, Borac ispada odma..odmah iza njih iduce pretkolo i trojac Sar, Zelj, Zri.

Moja procjena prolaze svi jedno pretkolo na guzove, Borac ispada odma..odmah iza njih iduce pretkolo i trojac Sar, Zelj, Zri.
"Obzirom na usporen tempo odvijanja radova, birokratske i druge komplikacije koje se javljaju svakodnevno, FK Sarajevo izražava zabrinutost da obećanja predstavnika nadležnih institucija neće biti ispunjena, te da će još jednom, najveći gubitnici biti navijači i grad Sarajevo, a posebno FK Sarajevo kao jedini redovni korisnik stadiona koji plaća visoku cijenu najma stadiona."
Ovakva saopštenja za javnost volim pročitati, sve neka se zna i samo u kost!
Ovakva saopštenja za javnost volim pročitati, sve neka se zna i samo u kost!
NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nek garantuje da ce to postati nasa imovina,ja cu ici po gradu i lijepiti papire da glasaju za njega

Salim se naravno,dok ne vidim djela necu nikoga podrzavati.Moze dobiti glas samo da ne bude Ajnadzic,a ako bude radio konkretne stvari svaka cast
Niko ne da fotelju posebno načelnika.
Ja se posle ove objave kluba ne bih iznenadio da Ajnadzic krene u realizaciju renoviranja Koševa. Blizu su izbori, on je svjestan ako budemo igrali u Zenici on neće ni vijećnik biti.
Ja se posle ove objave kluba ne bih iznenadio da Ajnadzic krene u realizaciju renoviranja Koševa. Blizu su izbori, on je svjestan ako budemo igrali u Zenici on neće ni vijećnik biti.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Uf, nisam ni skonto da pišem na vašoj temi, mislio sam da je u bh klubovi u uefa takmicenjima.tutankamon1905 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 17:44Kako nam je malo potrebno da se po stoti put ponadamo da mozemo nesto napravit u Europi. Kae jedna utakmica se igra, super ide se minimalno u playoff![]()
Ispričavam se

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Naci ce mu drugu poziciju ne brini se..**** 2 godine i vise obecava potpunu rekonstrukciju i kurcinu smo dobili..Samo 10% obecanog je ispunio
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2020, 17:54Naci ce mu drugu poziciju ne brini se..**** 2 godine i vise obecava potpunu rekonstrukciju i kurcinu smo dobili..Samo 10% obecanog je ispunio
Ima još vremena trebamo svi pritisak vršiti od objava kluba do navijača.Bice gost na nekim tv e emisijama, samo se javljati i postavljati pitanje Koševa, ne dat mu oka otvoriti.
- RajaBa1983
- Kontakt:
Nedžade

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Budemo li mogli postavljat pitanja,onako kulturno cu mu se mame najebatiamypitar je napisao/la: ↑17 jun 2020, 17:57GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jun 2020, 17:54Naci ce mu drugu poziciju ne brini se..**** 2 godine i vise obecava potpunu rekonstrukciju i kurcinu smo dobili..Samo 10% obecanog je ispunio
Ima još vremena trebamo svi pritisak vršiti od objava kluba do navijača.Bice gost na nekim tv e emisijama, samo se javljati i postavljati pitanje Koševa, ne dat mu oka otvoriti.
GIS srđan je gradsko dijete za razliku od ovog bivola i navijac je sarajeva. Drugo, nije ustogljeni seljober vec neko ko izadje u grad i s rajom popije i kafu i ne ide pognute glave. Nisam pobornik njegove stranke, ali on bi garantujem nama izasao u susret na svaki nacin.
Ovaj je glodavac 2012 stavio onaj ogromni pano "izgradimo kosevo zajedno" ili kako vec. Mamu mu u stau
Ovaj je glodavac 2012 stavio onaj ogromni pano "izgradimo kosevo zajedno" ili kako vec. Mamu mu u stau
- Burberry46
- Kontakt:
Pa ne mogu osnovne stvari da urade da se malo ofarbaju i ociste ulazi na stadion, oko stolica prljavo, okolina stadiona ispucali beton, kamenje na ulazu u stadion, stepenice nikakve itd stvarno katastrofa. Malo kise padne sve se potopi.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- TheNorthFace
- Kontakt:
E sad se nesto objavljuje, a suti se 12 mjeseci. Sabrina ovo je tvoja greska drugi put za istu stvar, to je kazna dozivitni zatvor ako i 3 ci put budes napravila istu gresku elektricna stolica. Mrs u pm i ti rogaticka kabadahija.
Cekas 5 do 12 i onda plakat idemo u zenicu..
Ajnadzic je postavljo brojace 3 godine a UEFA mu ih dala dzaba.
Nijedan PITAR niti iko iz njegove porodice do 7 koljena nesmije dat glas nit ajnadzicu ni Sda ...
Vrijeme je da OTOKA bude nas dome...Nadam se da ce i efendic bit nabijen nogom sa kolegom iz rogatice.
Nijedan PITAR niti iko iz njegove porodice do 7 koljena nesmije dat glas nit ajnadzicu ni Sda ...
Vrijeme je da OTOKA bude nas dome...Nadam se da ce i efendic bit nabijen nogom sa kolegom iz rogatice.

A reci mi inzinjer sta je to uprava mogla napraviti?Pitar6785 je napisao/la: ↑17 jun 2020, 18:10E sad se nesto objavljuje, a suti se 12 mjeseci. Sabrina ovo je tvoja greska drugi put za istu stvar, to je kazna dozivitni zatvor ako i 3 ci put budes napravila istu gresku elektricna stolica. Mrs u pm i ti rogaticka kabadahija.
Mozda da na tudjem zemljistu sami od sebe pocnemo renovirati drugome kojem svakako placamo?
Nije 5 do 12 ima jos 40ak dana.