Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2014, 01:07

Kad je posljednji put davao pompezne izjave, Slovačka nam je objasnila neke stvari.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 10 jul 2014, 01:07

bparena je napisao/la:MaksuzBaksuz
Dokle kukavicki da "probaje da nesto uradi na SP ili EP". BiH treba hrabrijeg covjeka koji ce se postaviti da drugi "probaju" a mi da se kvaliikujemo po defoltu. Opet nam veze noge i ne dize reprezentaciju na visi nivo. :?
Ipak je ovo nas maksimum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ni sam ne znam kako se suzdrzim da mu ne spomenem sve po spisku
a... pehari su tu

Kuko
Kontakt:

Post Postao/la Kuko » 10 jul 2014, 01:08

Ovo s Papetom je samo potvrda da savezom jos uvijek vedre i oblace ljudi koji nemaju nikakve ciljeve, niti viziju. Pape onakav kakav jeste savrseno se uklapa u takav jedan „sistem“.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 jul 2014, 01:09

plavipatriota je napisao/la:
calcio je napisao/la: Prcic je sam sebe eliminisao i sam sebe moze vratiti. Prvo naci dobar klub a onda dati neku pomirljivu izjavu.
Za sve vas koji se raspravljate sa calciom i mislite da je normalan forumas.. ne tratite vrijeme
Ne znam sta nije jasno. Da, sam je sebe eliminisao. Vec sam napisao da je Susic pogrijesio kada ga je otpisao za SP ali nije ga bio otpisao za uvijek. Da je Sanjin sutio sad bi bio kandidat za poziv. Ali posto se oprostio od reprezentacije...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 jul 2014, 01:11

Virtu4l je napisao/la:Kad je posljednji put davao pompezne izjave, Slovačka nam je objasnila neke stvari.
Iz tog ugla ste u pravu, ali ako hoce da bude selektor od mudrosti onda nemora nista da kaze - ni da idemo dalje, a ni da "probajemo". Ma sve bi to bilo OK i nek "probaje" ali do tih utakmica mora da zna 100% nasu pobjednicku formaciju a ne da i tada "probaje" u tim odlucujucim utakmicama. To mu ovdje ljudi najvise i zamjere. Probaji, ybi se ili u Zenici u centru ili u Hrasnici ali na megdan izlazi sa jasnim ciljem i formacijom. I to najboljom.

NIKO KO PRATI FUDBAL I VOLI BIH REPREZENTACIJU MU NECE HALALITI FORMACIJU SA NIGERIJOM GDJE JE NEZNALICA OSTAVILA TENKA (KOLASINCA) NA KLUPI A POCEO SA ONOM ZA PORAZ SPREMNOM FORMACIJOM.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 10 jul 2014, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 10 jul 2014, 01:11

U ovim kvalifikacijama Izrael će biti predstavljen kao Argentina,Wales će biti Njemačka,a Belgija će biti ekipa sa druge planete,a tek Kipar,to će biti novi Portugal,zbog toga mi ćemo pokušati da se plasiramo na SP...

Isti onaj ton,bez ikakvog optimizma,baš kao i protiv Nigerije...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 jul 2014, 01:15

1988risha je napisao/la:U ovim kvalifikacijama Izrael će biti predstavljen kao Argentina,Wales će biti Njemačka,a Belgija će biti ekipa sa druge planete,a tek Kipar,to će biti novi Portugal,zbog toga mi ćemo pokušati da se plasiramo na SP...

To ubi ponos i nama - ma daj malo muda ko svi Bosanci i Hercegovci svih ovih godina i ponos i sreca ce da prekrije BiH. Sta si se usrooo - idi hrabro muski - bar su Bosanci i Hercegovci naucili na musku igru... Lici na nas i nama dosta. Svabo (Osim) to svo vrijeme trazi a izgleda niko ga ne slusa.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 10 jul 2014, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2014, 01:16

bparena je napisao/la:NIKO KO PRATI FUDBAL I VOLI BIH REPREZENTACIJU MU NECE HALALITI FORMACIJU SA NIGERIJOM GDJE JE NEZNALICA OSTAVILA TENKA (KOLASINCA) NA KLUPI
Pratim fudbal, volim reprezentaciju - halalio sam mu. Eto, jedan manje. Mislim da mu je i calcio halalio, znači dvojica. Sabinjo mi je sumnjiv.
Voli te tvoje Sarajevo.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 10 jul 2014, 01:17

I ovaj Virto kad piše,ni sam sebe ne razumije...

Ne treba njemu izjava... Njega svaka ozbiljnija repka iznenadi,od U.S.A. pa do Egipta,pa preko Nigerije i Rumunije i do Slovačke naravno...

S njim je svaka utakmica baš ko ovo na slici,kad god sam pomislio,evo bit će nešto,Safet nam je servirao sranye...

slika
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 10 jul 2014, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

brazzo
Kontakt:

Re: $: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la brazzo » 10 jul 2014, 01:17

1988risha je napisao/la:U ovim kvalifikacijama Izrael će biti predstavljen kao Argentina,Wales će biti Njemačka,a Belgija će biti ekipa sa druge planete,a tek Kipar,to će biti novi Portugal,zbog toga mi ćemo pokušati da se plasiramo na SP...

+1 al sto je najgore on nije svjestan stvarnog kvaliteta ovih reprezentacija tako da ce se vec sljedece godine pitat sto mu je sve ovo trebalo..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 jul 2014, 01:18

Nikad mu halaliti necu. :D . Moze se iskupiti jedino sa 1/4 Finala na EP. ;)

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 jul 2014, 01:19

bparena je napisao/la: To ubi ponos i nama - ma daj malo muda ko svi Bosanci i Hercegovci svih ovih godina i ponos i sreca ce da prekrije BiH. Sta si se usrooo - idi hrabro muski - bar su Bosanci i Hercegovci naucili na musku igru... Lici na nas i nama dosta.
Mi smo sigurno najludji ako nista drugo. Ocekujem u jednom valu ludnice da cemo krenuti bez desnog beka, taktiku bez lijevog beka su nam provalili :urnebes: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 jul 2014, 01:20

Virtu4l je napisao/la:
bparena je napisao/la:NIKO KO PRATI FUDBAL I VOLI BIH REPREZENTACIJU MU NECE HALALITI FORMACIJU SA NIGERIJOM GDJE JE NEZNALICA OSTAVILA TENKA (KOLASINCA) NA KLUPI
Pratim fudbal, volim reprezentaciju - halalio sam mu. Eto, jedan manje. Mislim da mu je i calcio halalio, znači dvojica. Sabinjo mi je sumnjiv.
Ja sam prava dobricina, cak sam i kapitenu halalio :P
Ali nisam zaboravio.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 jul 2014, 01:22

DonCorleone je napisao/la:
bparena je napisao/la: To ubi ponos i nama - ma daj malo muda ko svi Bosanci i Hercegovci svih ovih godina i ponos i sreca ce da prekrije BiH. Sta si se usrooo - idi hrabro muski - bar su Bosanci i Hercegovci naucili na musku igru... Lici na nas i nama dosta.
Mi smo sigurno najludji ako nista drugo. Ocekujem u jednom valu ludnice da cemo krenuti bez desnog beka, taktiku bez lijevog beka su nam provalili :urnebes: .
hahahahahaha al najgore sto njemu nije jasno u cemu je pogrijesio. :facepalm: Draga majko koje njegovo neznanje i koja strepnja kod nas ostalih pred svaku utakmicu - koga ce "strucnjak" izvest na teren i u kojoj formaciji.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 10 jul 2014, 01:23, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2014, 01:22

calcio je napisao/la:Ja sam prava dobricina, cak sam i kapitenu halalio :P
Njemu ću halaliti kad više ne bude na spisku. Možda već naredni meč.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2014, 01:24

Virtu4l je napisao/la:

Racunajte i mene. Svi smo od krvi i mesa, tako i Pape. :salut:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 10 jul 2014, 01:25

Virtu4l je napisao/la:
calcio je napisao/la:Ja sam prava dobricina, cak sam i kapitenu halalio :P
Njemu ću halaliti kad više ne bude na spisku. Možda već naredni meč.
kao što bi trebao i Sušiću po istom principu, i džeki kad bude na klupi, po istom principu.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 10 jul 2014, 01:25

bparena je napisao/la: hahahahahaha al najgore sto njemu nije jasno u cemu je pogrijesio. :facepalm: Draga majko koje neznanje i koja strepnja kod nas ostalih pred svaku utakmicu koga ce "strucnjak" izvest na teren i u kojoj formaciji.
Meni su ipak najjace press-konferencije nakon poraza. To je opcenito kulminacija mutavog razocarenja, malo mucanja, malo stenjanja, malo prozivanja, malo prijetnji i na kraju opet sve iznova :urnebes: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2014, 01:26

Tačno bi mi ovo kmečanje nedostajalo. Neka te selektore još 10 godina, samo da ih slušam kako kmeče.
Voli te tvoje Sarajevo.

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 10 jul 2014, 01:27

Virtu4l je napisao/la:Tačno bi mi ovo kmečanje nedostajalo. Neka te selektore još 10 godina, samo da ih slušam kako kmeče.
:lol: :lol: koji lik...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.