English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: English Premier League
Pa vidis da se slazes sa mnom. Ja sve vrijeme govorim da vi overachievate ovu sezonu. Upravo zbog toga cete i imat bolju sezonu, iako ste 20 bodova iza nas u ligi.AlanSmith14 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 18:12Toliko kasnimo da cete vi biti 2., a mi 3. ili 4. na kraju. To ti se inace zove ISTO.AshburtonG je napisao/la: ↑23 apr 2023, 18:09Koliko bodova kasnite za Arsenalom? Uozbilji se.AlanSmith14 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 18:07Hajd nek je kod vas gomila svjetskih klasa i par prosjecnih igraca. Koja umisljenost jbt![]()
Gabriel je jedina svjetska klasa u prvih 11 Arsenala.![]()
United ima bolju sezonu od Arsenala. To jedino mozete promijeniti ako osvojite prvenstvo na kraju.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa ti nadji kad sam ja napisao da ce United uzeti titulu, ne znam za druge, ja govorim za sebe da nikad nisam to tvrdio i nema smisla meni spocitavati za nesto sto drugi rade.AshburtonG je napisao/la: ↑23 apr 2023, 18:03Sta god da sam ja pisao, ne moze bit gore od vasih upisa od borbi za titulu sredinom januara.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 17:44Pa ti si prvi srao kako United ne zasluzuje top 4 i kako su svi drugi bolji od nas, cak i ovi SpursiAshburtonG je napisao/la: ↑23 apr 2023, 15:23Sto bi rekao Rio:"Ma koga je to Newcastle izdominirao?", a ljudi ubjedljivo treca ekipa EPLa po prikazanom ove sezone![]()
Jel taj isti Njukas proslo kolo primio tricu od Brentforda![]()
![]()
Pa Spursi su se raspali nakon onih prokockanih 1-3. Do tad su bili favoriti za to cetvrto mjesto. United i Spursi su bara-bara ekipe. Gomila prosjecnih igraca uz jednog, eventualno dvojicu igraca najvise klase. Newcastle je ocigledno ispred obje ekipe, a to ti nisi htio prihvatit. Sad izgleda lagano prihvatas, ali si paznju prebacio na zidove, koji su jbg nastavili bit samo zidovi...
Njukas nije igrao proslo kolo protiv Brentforda, nego ekipe koja je uz City u najboljoj formi lige.![]()
Dotad nisu vala dominirali, izdominirali su nas kuci i Spurse sad, mi smo njih izdominirali u finalu kupa na Wembleyu, a dobili smo i taj isti Brentford od kojeg su oni primili tricu

Ja sam vala objektivan kad je United u pitanju, jer znam nase mogucnosti i nisam nikad ni pomislio da United mozemo do titule pored Citya i Arsenala, al za trecu ekipu i top 4 jesam tvrdio da nismo nista losiji od bilo koje druge ekipe u konkurenciji i nista manje zasluzeno tu gdje jesmo, uostalom to i tablica govori, nisu nista bolji od nas, koji smo gurali na 4 fronta i imamo bruku povreda. Isto da ja kazem da ste vi nezasluzeno na tabeli ispred Citya koji ima bolji roster za klasu od vaseg i zato trebaju da osvoje ligu, a da ne pogledam to kako ustvari vi izgledate na terenu, gdje stanje i nije bas takvo i potpuno zasluzeno ste tu gdje jeste, cak i manje bodova imate u odnosu na igru, jer ste kiksali neke tekme gdje ste bili daleko bolji protivnik.
Al svakako Njukas igra sezonu iznad svih ocekivanja, tvrdo u obrani i jaka sredina, i to je to, u napadu me nisu nesto impresionirali, al opet je to sasvim dovoljno da budu tu gdje jesu, npr Brighton igra za mene ljepsi fudbal od njih, jer inace ne volim te defanzivne ekipe ala Atletico i zato sam bio za to da je neko drugi umjesto njih u top 4, al svakako mislim da ce iduce sezone oni biti jos jaci jer im para ne nedostaje, a to je jos jedan razlog zasto sam prizeljkivao nekog drugog tu, jer ne volim te drzavne projekte

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Veze ti nemas o fudbalu. O matematici jos manje.AshburtonG je napisao/la: ↑23 apr 2023, 18:23Pa vidis da se slazes sa mnom. Ja sve vrijeme govorim da vi overachievate ovu sezonu. Upravo zbog toga cete i imat bolju sezonu, iako ste 20 bodova iza nas u ligi.AlanSmith14 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 18:12Toliko kasnimo da cete vi biti 2., a mi 3. ili 4. na kraju. To ti se inace zove ISTO.
United ima bolju sezonu od Arsenala. To jedino mozete promijeniti ako osvojite prvenstvo na kraju.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Budite oprezni u raspravam sa Smithom, pocet ce psovat sve redom
- AshburtonG
- Kontakt:
Nek ti imas intelektualac.
AlanSmith14 je napisao/la: ↑23 apr 2023, 18:12
Toliko kasnimo da cete vi biti 2., a mi 3. ili 4. na kraju. To ti se inace zove ISTO.

Kad neko povuče paralelu između sponzorstva Emiratesa i vlasništva Abu Dhabija nad Cityjem, ozbiljno treba da zatraži od nadležnog suda da mu se oduzme poslovna sposobnost.emir_ je napisao/la: ↑23 apr 2023, 12:57Blamiras se.gigglessmoke je napisao/la: ↑23 apr 2023, 12:04Gledaj ti izljeva ljubavi između naftaša i glejzera. Pa ovo je nadrealno.![]()
Ti naftasi/arapi kojih se uzasavas su kao i
Emirates glavni sponzor Arsenala.
Ispast ce brighton na penale, ten hag je sretnija verzija ribara po prikazanom.
Man Utd nema sanse na penale ,De gea nece biti ni blizu da odbrani penal ,jedino da pokusaju mijenjati golmana,prednost ako ode na penale dajem Brightonu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mitomi oprosten drugi zuti
Al zato ce nas izbaciti na penale, De Gea ako pogodi stranu dobro je

Al zato ce nas izbaciti na penale, De Gea ako pogodi stranu dobro je

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Rijetko pamtim imena sudija, ali ovaj Pawson nas redovno zakida. Pawson i Mariner. Ta dvojica nisu nikada normalnu utakmicu nama sudili.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Brighton je bio bolji, al ispadaju na penale,nazalost, de gea je jednostavno bolji golman.
CPOJ
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za penale nije, on je jedan od gorih sto se toga tice, a i Sanchez je super golman, daleko bolji u igri nogom od Davida.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
David po pet godina nije znao odbraniti penala, žalokna ti majka.
Baca se ko klada.
Baca se ko klada.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Njemu je uspjeh ako pogodi stranu

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ide još jedno tamburanje od Citya, kad vakat dođe. 

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
To je to. Jednostavno ih mnogo srece prati.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma lik se reda radi baci na zemlju 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dosta nam tri komada ovaj put

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bolje da nisu prošli, raskovaće ih City u finalu barem 5:0
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.