FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Danas sa mudima na teren i pobjeda je tu aBd nema predaje 

Bas se sjecam ovoga, pola sata nakon utakmice pjesma nije prestalaMrkiMedo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 12:42
Ova utakmica je bila prije pet godina. I tad smo bili u krcu ko i sad, nismo izborili europu, ali smo imali ovo zajednistvo. Nekako su svi vjerovali da nas ceka nesto bolje, ruku na srce i docekali smo puno lijepih stvari na stadionu. Sad niko ne vjeruje ni u sta, vjerujem da ne postoji ni volja ni zelja kod ljudi za bilo cim.

Poslije remija Veleža i Borca današnja utakmica ni za Pitare a pogotovo za nas nema neki dramatičan značaj. Pitari u zadnjih pet utakmica imaju takav raspored da su 99 % prvaci, a mi valjda imamo barem neki kvalitet da se ne obrukamo. Zbog statistike bilo bi dobro da izgubimo.
SoulEclipsee je napisao/la: ↑01 maj 2021, 12:47Danas sa mudima na teren i pobjeda je tu aBd nema predaje![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
uzmite im sva 3 boda i ja sam vam sve halalio. oko za oko zub za zub ! GAZI BORDO KURVU !
Imam osjecaj da ce ubaciti sa klupe Zeca i Lendrica ako bude nerijeseno ili budemo gubili nekim cudom. Cuo sam da bi trebao malog Gasala u prvu postavu i Sehica u Bek
-
- Kontakt:
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Izmišljate ratove, lažete kao psi, ako iko namješta onda ste to vi !
Ajde PLAVI !!!
Ajde PLAVI !!!
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
je l se moze uplatiti moja tv i gledat tekma s obzirom da je na areni??
Eric ce najvjerovatnije ne znam nisam siguran ni ja, prenijeli su mi momci koji su bili ublizini Blaz kada je spominjao sastav za danas da ce Stila i Juricic igrati prvu postavu i dole Sehica, Blazevica sa Ikicem i Kosoricem za ostale ne znam
-
- Kontakt:
Vrhovac je dobar bio protiv Olimpika ne znam sto ne bi danas igrao. Kosoric je taraba. A golman nek bude Bender, ne moze biti losiji od ovih ostalih.
Ako gnjida stane na gol, bolje da odmah predano tekmu.
Eriću cigane
Eriću cigane
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Samo danas poginite..i dobite ja halaim citavu sezonu
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 37 gostiju.